Jump to content

اولین مسابقات آنلاین سایت پی اس آنلاین برای fifa & pes

Recommended Posts

درود فراوان خدمت تمامی سروان گرامی

خوب همانطور که از عنوان پیداست قراره بزودی اولین مسابقات بزرگ آنلاین پی اس برگزار بشه و با اهدا جوایز ارزشمند

چون که میخوایم به گیمرامون اهمیت بدیم و براشون ارزش قائل بشیم به همین دلیل خود سایت هم کمک مالی نسبتا خوبی برای

این مسابقات خواهد کرد پس منتظر اخبار ویژه باشید و خودتون رو از الان برای مسابقات آماده کنید

تاریخ احتمالی مسابقات بعد از امتحانات ترم اول مدارس و پایان ترم دانشگاه ها خواهد بود

تاریخ دقیق اطلاع رسانی خواهد شد

مسابقات در کنسول ایکس باکس 360 و در بازی های فیفا و پی اس 2013 برگزار خواهد شد

ps3 داران عزیز هم منتظر باشند خبرهای خوبی در راه است

به دوستان خود اطلاع دهید

mosabeghe[at]pes-online.ir

برای ثبت نام به تاپیک زیر مراجعه فرمایید

(مهم) ثبت نام اولین مسابقات fifa & pes (+نکات ثبت نام+افراد ثبت نام کننده)

سوالات نظرات و .. در مورد اولین مسابقات فقط در این تاپیک نظرات پیشنهادات و انتقادات شما در مورد اولین مسابقات آنلاین سایت چیست؟(+نظر سنجی)

موفق باشید :icon_razz:

• Like 1

منتظر نظرات شما عزیزان در رابطه با برگزاری مسابقات و ... در تاپیک زیر هستیم

نظرات پیشنهادات و انتقادات شما در مورد اولین مسابقات آنلاین سایت چیست؟(+نظر سنجی)

میگم حاج علی یه سوال به نظر شما چند نفر تو اولین مسابقه شرکت میکنن ؟ :دی

والا خودم که نمیدونم اما امیدوارم که مسابقات خوب و سطح بالایی باشه و تعداد بازیها هم زیاد بشه خودم به شخصه تمام سعیمو میکنم تا بهترین جوایز رو قرار بدم تا اولین مسابقات به کام قهرمانان شیرین باشه

و نویدی باشه برای مسابقات بعدی اما باید دید چی میشه

امید به خدا

والا خودم که نمیدونم اما امیدوارم که مسابقات خوب و سطح بالایی باشه و تعداد بازیها هم زیاد بشه خودم به شخصه تمام سعیمو میکنم تا بهترین جوایز رو قرار بدم تا اولین مسابقات به کام قهرمانان شیرین باشه

و نویدی باشه برای مسابقات بعدی اما باید دید چی میشه

امید به خدا

البته حاج علی با توجه به اینکه سایت تازه تاسیس هست و نوپا و همچنین تبلیغات هم خوب نشده بازم میشه امیدوار بود که مسابقات خوبی پیش رو هست چون ظهری داشتم رنکینگ سایت رو توی وبمسترها نگاه میکردم آمار خیره کننده ای دیدم و امیدوارم که این رنک و بازدید ها کمکی بکنه

فکر کنم خوب از آب در بیاد . من که امتحاناتم 2013/1/17 تموم میشه .

درود آقا حسین خوش اومدی به سایت خودت در مورد تداخل امتحانات هم خیالتون راحت باشه مسابقات احتمالا بعد از 5 بهمن به بعد شروع میشه تا هیچ کسی درگیر امتحاناتش نباشه خیالتون جمع کلا مسابقات 4 روز بعد از همه امتحانات مدارس و دانشگاه ها هست اخبار دقیق اطلاع رسانی خواهد شد موفق باشید :icon_razz:

امیدوارم برگزاری مسابقات بدون مشکل و به خوبی باشه ، از شما ادمین سایت هم متشکرم

بنده هم امیدوارم که مسابقات خوبی باشه اما از نظر نظرات و ... خیالتون راحت باشه نمیزاریم حق کسی پایمال بشه امیدوارم که فیفا بازان عزیزمون هم زودتر به جمعمون بپیوندند:icon_maa002:

دوستان کسی اینجا میدونم چطوری میتونم پس آنلاین فیفا 13 رو خریداری کنم البته هنوز اکانت گلد هم نخریدم :icon_evil: امیدوارم که تو 1 ماه آینده از نظر مالی وضعم خوب باشه تا بتونم هم لایو و هم پس آنلاین فیفا بخرم

دوست عزیز اول پوینت مایکروساف بخر . بعد وقتی اکانت گلد داری وارد بازی شو . همون اول از میپرسه میخوای آنلاین پس بخری یا وارد کنی . تو بزن رو خریدن ، 800 پوینت بده آنلاین پس رو بخر .

دوست عزیز اول پوینت مایکروساف بخر . بعد وقتی اکانت گلد داری وارد بازی شو . همون اول از میپرسه میخوای آنلاین پس بخری یا وارد کنی . تو بزن رو خریدن ، 800 پوینت بده آنلاین پس رو بخر .

آره منم همینجوری رفتم جلو اما چون 800 تا رو واسه پی اس داده بودم دیگه پوینتی برای فیفا نداشتم اما از بعضیها شنیدم که باید پی سی رو روی ایکس باکس شیر کنی و بعد بخری والا هنوز که گیج شدم :دی یه تحقیق میکنم و جواب رو میگم بهت خیالت جمع

آره منم همینجوری رفتم جلو اما چون 800 تا رو واسه پی اس داده بودم دیگه پوینتی برای فیفا نداشتم اما از بعضیها شنیدم که باید پی سی رو روی ایکس باکس شیر کنی و بعد بخری والا هنوز که گیج شدم :دی یه تحقیق میکنم و جواب رو میگم بهت خیالت جمع

چی شد علی تحقیق کردی

چی شد علی تحقیق کردی

سلام آره حتما باید با تغیر دهنده آی ی شیر کنی نمیشه من دیشب پوینت خریدم هرچی میزدم که قبول کنه ارور میداد دارم یه راهی برای شیر کردن پیدا میکنم

بهترین راه حل اینه که بدید به یکی از دوستانی که چیز شکن شیر کرده براتون بگیره

دوتا از بچه ها هستند که میتونن براتون انلاین پس فیفا و پی اسو بگیرن که گیمر تگشون اینه:

RaminSport

[h=3]Miladsaw

[/h]

بهترین راه حل اینه که بدید به یکی از دوستانی که چیز شکن شیر کرده براتون بگیره

دوتا از بچه ها هستند که میتونن براتون انلاین پس فیفا و پی اسو بگیرن که گیمر تگشون اینه:

RaminSport

Miladsaw

مصطفی میشه بگی چجوری یعنی باید بهشون پول هم بدیم آخه من پوینت دارم خودم و این گیمرتگ ها که دادی قابل اعتماد هستند ؟

این پس آنلاین فیفا خیلی اعصابمو خورد کرده :icon_cry::icon_rolleyes: قربون پی اس برم که با یه تغییر دهنده آی پی از خود پی سی وصل میشدی به سایت ایکس باکس دات کام سرچ میکردی پس آنلاین پی اس 13 و میزدی و میرفتی توی کنسول دیگه حل بود حالا این فیفا اه خدا بگم چیکارشون نکنه

مصطفی میشه بگی چجوری یعنی باید بهشون پول هم بدیم آخه من پوینت دارم خودم و این گیمرتگ ها که دادی قابل اعتماد هستند ؟

من برای پی اس و فیفا اول 1600 تا پوینت خریدم و بعد دادم رامین اسپورت برام انلاین پسشو گرفت بچه خیلی باحالیه و قابل اعتماد.یکی از بچه های دیگه هم از میلاد گرفته بود و کلا بچه های قابل اعتمادی هستند و خیالت راحت.البته قبلش باهاش همانگی بکن چون بنده خدا سرش خیلی شلوغه ممکنه یکی دو روز طول بکشه تا برات بگیره

دوستان عزیز فقط 3 روز تا ثبت نام اولین مسابقات باقی مونده از 16 دی ثبت نام شروع میشه و حدود 20 روزی ادامه داره به دلیل اینکه ثبت نام توی ایام امتحانات هست واسه همین یکیم طولانی کردیم که همه بتونن با خیال راحت ثبت نام کنند لطفا به دوستان خود اطلاع دهید

منتظر تمامی فیفا و پی اس بازان هستیم منتظر اطلاعیه های بعدی ما باشید

• 2 weeks later...

درود فراوان خدمت تمامی دوستان مهلت ثبت نام کم کم به پایان خود نزدیک میشود فقط تا 5 بهمن فرصت دارین تا در اولین مسابقات بزرگ pes و fifa شرکت نمایید و جوایز ارزنده برنده شوید ( 50 هزار تومان برای هر بازی (فیفا و پی اس ) در مجموع 100 هزار تومان جوایز + هزینه های ورودی جمع آوری شده هدف ما رضازیت شماست

موفق باشید

توجه توجه حتما در قسمت توضیحات فرم نوع مسابقه ای را که میخواهید

شرکت کنید اعلام فرماید به دلیل مشکلی که در قسمت نوع مسابقه (فرم) وجود دارد لطفا حتما نقل فرمایید در قسمت توضیحات فرم که در مسابقه پی اس شرکت میکنید یا فیفا همچنین این مشخصات را هم در همین تاپیک ارسال فرمایید نام،نام گیمرتگ، نام کاربری در سایت و شرکت در مسابقات (فیفا یا پی اس)

http://pes-online.ir/forum/thread27.html

میگم خوبه توی این 1 هفته که نبودم حداقل امیدوار شدم که مسابقات برگزار میشه تعدا ثبت نامی ها خوب رفته بالا

به نظرم اگه با مدیرا بشینیم و یه توافقی بکنیم که مهلت رو تمدید کنیم تا دوستان یکم وقت بیشتری داشته باشن تا ثبت نام ککند بهتر باشه البته باید همه موافق باشند

اما نمیدونم چرا فیفا بازان اینقدر کم ثبت نام کردند :دی

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...