Jump to content

آموزش ساختن اکانت اورجین - Origin

Orpf

Recommended Posts

درود

با آموزش ساختن اکانت اورجین از طریق وب سایت اورجین در خدمت شما هستم

شاید از نظر خیلی ها این آموزش ساده و پیش پا افتاده باشه اما تابستون نزدیکه و شاید گیمرا های تازه واردی باشند که مشکل و ... داشته باشند به هر حال بگذریم :)

ابتدا وارد سایت رسمی اورجین شده به آدرس - https://www.origin.com/en-ie/store/ چنانچه باز نشد تغییر دهنده آی پی خود را فعال کنید

( احتمال مسدود بودن ip های ایران در برخی مواقع وجود دارد )

6apd1b4yd0gjzmn6rhl7.png

بعد روی منوی Register کلیک نمایید تا صفحه ای جداگانه (تب مرورگر) باز شود بعد از باز شدن در کادر مربوطه ایمیل خود را وارد نمایید (فرقی نمی کند جی میل باشد یاهو میل باشد یا هات میل و ... )

87sptd8o3znaoqxcr52.png

بعد از وارد نمودن میل به صفحه ای منتقل میشود که باید اطلاعات اکانت خود را از قبیل اورجین ای دی پسوورد و ... وارد کنید که در عکس زیر قابل مشاهده است

fzgz4vzfgucww1s99e3r.png

دقت شود که در قسمت های آخری که مربوط به انتخاب کشور است یکی از کشور های انگلیس یا امریکا را انتخاب کنید (پیشنهادی Orpf ) کشور ایران جزو گزینه ها نیست !

بعد از پر کردن باید نام و نام خانوادگی و آواتار را انتخاب و پر نمایید و پیام خوش آمد گویی اورجین را مشاهده خواهید کرد !

mji0mu399ykye90n8816.png

بعد از ساختن اکانت میتوانید از ان در کنسول ها برای بازیهای Ea استفاده کنید مانند فیفا و ...

همچنین در pc باید نرم افزار origin را دانلود کرده و یوز و پس خود را وارد نمایید و از بازی ها لذت ببرید :)

اکانتی که در عکس مشاهده میکنید اکانت اصلی بنده در origin نیست :دی چنانچه اکانت رسمی بنده soltane7posh است در origin

بدرود عزیزانم :) :icon_razz:

• 1 month later...
سلام

پسوردش رو چه جوری باید بدیم هر کاری میکنم قبول نمیکنه

درود حروف کوچیک بزرگ و اعداد

مثلا

Aliorpf123456

• 1 month later...

سلام من تمام مراحل رو انجام دادم ولی وقتی توی اوریجین روی بازی کلیک می کنم این اخطار رو میده:

Activation Required

To play display name field missing from registry.you must first activate in on your origin account

به نظرت مشکل کجاست؟

سلام من تمام مراحل رو انجام دادم ولی وقتی توی اوریجین روی بازی کلیک می کنم این اخطار رو میده:

Activation Required

To play display name field missing from registry.you must first activate in on your origin account

به نظرت مشکل کجاست؟

ابتدا باید نرم افزار Orgin رو دانلود و نصب کنید و پس از اجرا حتما بگذارید آپدیت بشه . اکانت Orgin هم بسازید .پوشه دانلود شده را در مسیر زیر کپی کنید :Path: C://Program Files (x86) / Origin Games / FIFA 15 DEMOحال فایل EA Game RegFix را دانلود و در مسیر بالا کپی کنید .سپس از داخل نرم افزار Orgin بر روی Add game کلیک کرده و به مسیر بالا رفته و فایل بازی ( fifa15_demo.exe ) را انتخاب کنید تا به origin اضافه شود .سپس از منوی اصلی Orgin بر روی Fifa 15 برای دانلود کلیک کنید تا پس از 10 ثانیه دانلود به اتمام برسد و بازی آماده اجرا شود .

• 2 weeks later...

سلام

دوستان من تازه با سایت شما آشنا شدم برای انلاین بازی کردن فیفا 15 با ایکس باکس چه کارهایی باید انجام بدم

و اینکه برای شرکت در لیگ شما چه کاری باید انجام بدم

خواهشا یه راهنمایی کامل بکنید

سلام

دوستان من تازه با سایت شما آشنا شدم برای انلاین بازی کردن فیفا 15 با ایکس باکس چه کارهایی باید انجام بدم

به قول بنده خدایی درود:icon_evil::دی

باید اول اکانت گلد داشته باشید و پینگ اینترنتتون مناسب باشه و چیز زیادی نمیخواد و میتونید قوانین مسابقات رو مطالعه کنید

سلام

درود ابتدا کنسول خودتون رو به xbl متصل کنید اگر متصل هست که بهتر آموزش کامل http://orpf.ir/forum/thread7.html

بعد از اتصال باید اکانت گلد تهیه کنید که یک سریال نامبر هست و سایت های فراوانی از جلمه سایت خودمون میفروشه فروش اينترنتي گیفت کارت های PSN و XBOX LIVE اگه تمام نکرده باشیم :دی

بعد وارد بازی فیفا میشید و همونجا یک اکانت اورجین میسازید اگه هم داشتید وارد میکنید و پس از ساخت و اتمام اکانت اورجین در خود بازی وارد منو های آنلاین بازی شده و لذت ببرید

• 4 months later...

من از اینجا دانلود نکردم از گیم فروش شهرمون خریداری کردم نسخه ی پایانیشو الان نمیتونم باز کنم بازی رو!با مراحل شما که میرم یه جایی میگه product codeرو وارد کن من نمیدونم اون چیه!

من از اینجا دانلود نکردم از گیم فروش شهرمون خریداری کردم نسخه ی پایانیشو الان نمیتونم باز کنم بازی رو!با مراحل شما که میرم یه جایی میگه product codeرو وارد کن من نمیدونم اون چیه!

درود product code همون سی دی کی هست واسه انلاین بازی کردن

اگه ویندوزتون 7 یا 8.1 64 بیتی هست کرک ها رو نصب کنید و طبق آموزش نصب کرک و بازی پیش برید

• 11 months later...

سلام فرمودید اکانت دوستان از قسمت add frind اضاف کنیم توی ارجین من فیفا16 برای پی سی دارم میخوام با دوستان انلاین بازی کنم ای دی دوستان هرچی گشتم ندیدم

سلام فرمودید اکانت دوستان از قسمت add frind اضاف کنیم توی ارجین من فیفا16 برای پی سی دارم میخوام با دوستان انلاین بازی کنم ای دی دوستان هرچی گشتم ندیدم

مسابقات و جام های هفتگی Orpf - مسابقات هفتگی آنلاین FIFA و PES

بخش مسابقات ما هست و ای دی بچه ها هست توی گروه های تلگرام هم میتونید جوین بشید و از اونجا ادد کنید

telegram.orpf.ir

• 2 weeks later...
سلام من تو خود سایت یک آیدی ساخــتم ولی وقتی نرم افزار Origin رو باز میکنم این ارور رو میده و دیگه آنلاین نیســت

http://8pic.ir/images/cmr1d2x9tfznuhvq69cd.png

ممنونـ میشم پاسخگو باشیــد :53:

Compatibility mode Origin Start up - Answer HQ