Orpf Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 درود با آموزش ساختن اکانت اورجین از طریق وب سایت اورجین در خدمت شما هستم شاید از نظر خیلی ها این آموزش ساده و پیش پا افتاده باشه اما تابستون نزدیکه و شاید گیمرا های تازه واردی باشند که مشکل و ... داشته باشند به هر حال بگذریم ابتدا وارد سایت رسمی اورجین شده به آدرس - https://www.origin.com/en-ie/store/ چنانچه باز نشد تغییر دهنده آی پی خود را فعال کنید ( احتمال مسدود بودن ip های ایران در برخی مواقع وجود دارد ) بعد روی منوی Register کلیک نمایید تا صفحه ای جداگانه (تب مرورگر) باز شود بعد از باز شدن در کادر مربوطه ایمیل خود را وارد نمایید (فرقی نمی کند جی میل باشد یاهو میل باشد یا هات میل و ... ) بعد از وارد نمودن میل به صفحه ای منتقل میشود که باید اطلاعات اکانت خود را از قبیل اورجین ای دی پسوورد و ... وارد کنید که در عکس زیر قابل مشاهده است دقت شود که در قسمت های آخری که مربوط به انتخاب کشور است یکی از کشور های انگلیس یا امریکا را انتخاب کنید (پیشنهادی Orpf ) کشور ایران جزو گزینه ها نیست ! بعد از پر کردن باید نام و نام خانوادگی و آواتار را انتخاب و پر نمایید و پیام خوش آمد گویی اورجین را مشاهده خواهید کرد ! بعد از ساختن اکانت میتوانید از ان در کنسول ها برای بازیهای Ea استفاده کنید مانند فیفا و ... همچنین در pc باید نرم افزار origin را دانلود کرده و یوز و پس خود را وارد نمایید و از بازی ها لذت ببرید اکانتی که در عکس مشاهده میکنید اکانت اصلی بنده در origin نیست :دی چنانچه اکانت رسمی بنده soltane7posh است در origin بدرود عزیزانم :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amirbala Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 سلام پسوردش رو چه جوری باید بدیم هر کاری میکنم قبول نمیکنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 سلام پسوردش رو چه جوری باید بدیم هر کاری میکنم قبول نمیکنه درود حروف کوچیک بزرگ و اعداد مثلا Aliorpf123456 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reus 11 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 origin id چیه؟ باید ی رو بزنیم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojtabba Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 ممنون Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojtabba Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 سلام من تمام مراحل رو انجام دادم ولی وقتی توی اوریجین روی بازی کلیک می کنم این اخطار رو میده: Activation Required To play display name field missing from registry.you must first activate in on your origin account به نظرت مشکل کجاست؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
empro Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 origin id چیه؟ باید ی رو بزنیم؟ reusmnjg12541 پسووردت هم باید از اعداد و یک حرف بزرگ باشه مثلا Empero007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
empro Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 سلام من تمام مراحل رو انجام دادم ولی وقتی توی اوریجین روی بازی کلیک می کنم این اخطار رو میده:Activation Required To play display name field missing from registry.you must first activate in on your origin account به نظرت مشکل کجاست؟ ابتدا باید نرم افزار Orgin رو دانلود و نصب کنید و پس از اجرا حتما بگذارید آپدیت بشه . اکانت Orgin هم بسازید .پوشه دانلود شده را در مسیر زیر کپی کنید :Path: C://Program Files (x86) / Origin Games / FIFA 15 DEMOحال فایل EA Game RegFix را دانلود و در مسیر بالا کپی کنید .سپس از داخل نرم افزار Orgin بر روی Add game کلیک کرده و به مسیر بالا رفته و فایل بازی ( fifa15_demo.exe ) را انتخاب کنید تا به origin اضافه شود .سپس از منوی اصلی Orgin بر روی Fifa 15 برای دانلود کلیک کنید تا پس از 10 ثانیه دانلود به اتمام برسد و بازی آماده اجرا شود . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatami Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 سلام خسته نباشید من ویندوزم32بیت هست و بازی واسم اجرا نمیشه میشه یه راه حلی بگید ممنون Link to comment Share on other sites More sharing options...
empro Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 سلام خسته نباشیدمن ویندوزم32بیت هست و بازی واسم اجرا نمیشه میشه یه راه حلی بگید ممنون salam duste aziz faghat ro 64 bit play mishe bazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIFA Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 error nows bad time vase chie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
empro Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 error nows bad time vase chie? سرور سایتش شلوغه شما مرورگر دیگه ای رو امتحان کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojtaba91 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 سلام دوستان من تازه با سایت شما آشنا شدم برای انلاین بازی کردن فیفا 15 با ایکس باکس چه کارهایی باید انجام بدم و اینکه برای شرکت در لیگ شما چه کاری باید انجام بدم خواهشا یه راهنمایی کامل بکنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIFA Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 سلامدوستان من تازه با سایت شما آشنا شدم برای انلاین بازی کردن فیفا 15 با ایکس باکس چه کارهایی باید انجام بدم و اینکه برای شرکت در لیگ شما چه کاری باید انجام بدم خواهشا یه راهنمایی کامل بکنید به قول بنده خدایی درود:icon_evil::دی باید اول اکانت گلد داشته باشید و پینگ اینترنتتون مناسب باشه و چیز زیادی نمیخواد و میتونید قوانین مسابقات رو مطالعه کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 سلامدوستان من تازه با سایت شما آشنا شدم برای انلاین بازی کردن فیفا 15 با ایکس باکس چه کارهایی باید انجام بدم و اینکه برای شرکت در لیگ شما چه کاری باید انجام بدم خواهشا یه راهنمایی کامل بکنید درود ابتدا کنسول خودتون رو به xbl متصل کنید اگر متصل هست که بهتر آموزش کامل http://orpf.ir/forum/thread7.html بعد از اتصال باید اکانت گلد تهیه کنید که یک سریال نامبر هست و سایت های فراوانی از جلمه سایت خودمون میفروشه فروش اينترنتي گیفت کارت های PSN و XBOX LIVE اگه تمام نکرده باشیم :دی بعد وارد بازی فیفا میشید و همونجا یک اکانت اورجین میسازید اگه هم داشتید وارد میکنید و پس از ساخت و اتمام اکانت اورجین در خود بازی وارد منو های آنلاین بازی شده و لذت ببرید Link to comment Share on other sites More sharing options...
oscar Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 سلام/ببخشید من فیفا 2014 دارم ولی نمیشه رفت دخل لیگها و تیم انتخاب کرد/نمیتونم تو سایت oorgin ثبت نام کنم اگه میشه کمک کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 30, 2014 Author Share Posted September 30, 2014 سایت اورجین ای پیش برای ایران بسته است تغییر دهنده آی پی رو روشن کنید و سپس وارد سایت بشین Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminesesi Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 منظورتون از پوشه ی دانلود شده چیه؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 منظورتون از پوشه ی دانلود شده چیه؟؟؟؟ درود کدوم پوشه دانلود شده ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminesesi Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 من از اینجا دانلود نکردم از گیم فروش شهرمون خریداری کردم نسخه ی پایانیشو الان نمیتونم باز کنم بازی رو!با مراحل شما که میرم یه جایی میگه product codeرو وارد کن من نمیدونم اون چیه! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 من از اینجا دانلود نکردم از گیم فروش شهرمون خریداری کردم نسخه ی پایانیشو الان نمیتونم باز کنم بازی رو!با مراحل شما که میرم یه جایی میگه product codeرو وارد کن من نمیدونم اون چیه! درود product code همون سی دی کی هست واسه انلاین بازی کردن اگه ویندوزتون 7 یا 8.1 64 بیتی هست کرک ها رو نصب کنید و طبق آموزش نصب کرک و بازی پیش برید Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkali Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 سلام فرمودید اکانت دوستان از قسمت add frind اضاف کنیم توی ارجین من فیفا16 برای پی سی دارم میخوام با دوستان انلاین بازی کنم ای دی دوستان هرچی گشتم ندیدم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 سلام فرمودید اکانت دوستان از قسمت add frind اضاف کنیم توی ارجین من فیفا16 برای پی سی دارم میخوام با دوستان انلاین بازی کنم ای دی دوستان هرچی گشتم ندیدم مسابقات و جام های هفتگی Orpf - مسابقات هفتگی آنلاین FIFA و PES بخش مسابقات ما هست و ای دی بچه ها هست توی گروه های تلگرام هم میتونید جوین بشید و از اونجا ادد کنید telegram.orpf.ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA0998 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 سلام من تو خود سایت یک آیدی ساخــتم ولی وقتی نرم افزار Origin رو باز میکنم این ارور رو میده و دیگه آنلاین نیســت http://8pic.ir/images/cmr1d2x9tfznuhvq69cd.png ممنونـ میشم پاسخگو باشیــد :53: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 سلام من تو خود سایت یک آیدی ساخــتم ولی وقتی نرم افزار Origin رو باز میکنم این ارور رو میده و دیگه آنلاین نیســت http://8pic.ir/images/cmr1d2x9tfznuhvq69cd.png ممنونـ میشم پاسخگو باشیــد :53: Compatibility mode Origin Start up - Answer HQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts