Jump to content

نقد و بررسی شما در مورد دموی بازی fifa 15

Orpf

Recommended Posts

درود

دموی بازی هم منتشر شد و خیلی ها یا از طریق کنسول یا کامپیوتر شخصی دانلود کردند دمو رو و بازی کردند

این تاپیک رو ایجاد کردیم تا نظرات و نقد های خودتون رو در مورد دمو بگید تا بقیه دوستان هم با نظرات شما آگاه شوند

----

بررسی خودم نسبت به دمو

تیم بارسا خیلی خوب و قوی و منسجم شده و میشه برای بازیها انلاین روی بارسا حساب ویژه ای باز کرد همچنین تیم چلسی واقعا تیم کامل و اماده ای بود هم از لحاظ حمله و هم هافبک فقط در دفاع کمی از نظر من مشکل داشت

باگ های مربوط به هد و سانتر و کرنر در نسخه دمو رفع شده خدا رو شکر :icon_evil: و امیدوارم که در نسخه اصلی هم خبری از باگ هد نباشه

به نظرم بازی رو طوری طراحی و ایجاد کردند که کم به کم رو به فوتبال واقعیت بره و با پاس کاری و خلاقیت های تکنیکی بشه گل زد

سرعت بازی بهتر شده حرکت های بازیکنان خیلی بهبود پیدا کرده در کنترل توپ دریبلینگ و ....

گرافیک بازی در نسخه 360 بهتر شده بود ps4 و one رو دیگه خودتون تصور کنید که کل قدرت فیفا 15 رو میتونید توی one و pc و ps4 ببینید

در کل بخوام بگم واقعا بازی بهتر شده و باید بشینید و بازی کنید

نسخه اصلی بازی هم در هفته اول مهر ماه منتشر میشه

به نظر من هم بازی فوق العاده نرم و زیبا شده و نزدیک به واقعیت خوشحالی کردن بازیکنان بعد گل بسیار زیبا شده (مث مشت زدن به پرچم کرنر :دی)

و اینکه گرافیک بازی فوق العاد خوب شده چمن خیلی عالی کار شده (برای مثال وقتی تکل بزنی رد استوک ها روی چمن باقی میمونه ) عکس العمل های دروازه بان ها هم بهبود چشمگیری داشته)

و یک نکته خیلی عالی دیگه وجود توپ جمع کناست :دی که واقعا به سرعت بازی اضافه کردن صحنه های اهسته عالی شدن در کل بازی خیلی بهتر از قبل شده.....امید وارم در نسخه اصلی بهتر از اینم بشه

سلام دوستان فقط یه چیز مهم دوستانی که روی pc میخان بازی کنن حتما باید cpu حداقل4هسته ای داشته باشن من روی این سیستم بازی نیومد و رفتم cpu cori3 خریدم تا بازی اومد بالا:

سیستم قبلی:ram:4g

cpu:e5700 3ghz

vga:gts 450 1g

روی این سی پی یو نیومد و رفتم یکی دیگه با این مدل خریدم:cori3 4130 3/4ghz که الان بازی مشکلی نداره

اما نظرم درباره فیفا15: اولا این دروازباناش فوقالعاده مزخرف شدن خیلی خیلی زد تو ذوقم (من فیفا بازم نه اینکه پیس بازی می کنم و بگین این حرفا مزخرفه} مشکلی که دارن:1-از دروازه زیاد فاصله دارن یعنی خیلی جلو هستن 2-اکثر واکنشایی که نشون میدن ناقص هستش و راحت میشه روی ریباند گل زد 3-خیلی از شوت هایی که تبدیل به گل میشن دروازباناش واکنش نشون نمیدن یعنی تماشا میکنن که توپ بره توی گل،که واقعا میزنه توی ذوق

خدا کنه این مشکل فقط توی دمو باشه اگه توی نسخه اصلیش هم اینجوری باشه من دیگه می میرم آخه بدبختانه پیس هم نمی تونم بازی کنم>>>>>>>>>>> کاشکی دروازباناش مثل قبل بودن آخه مگه چه مشکلی داشتن.........

دروازه باناش به نظر من خیلی هم واکنش های خوبی نشون میدن! گل زدن که خیلی سخت شده نسبت به 14 شوت ها بیشتر میرن تو باقالیا!

از نظر من همه چیز بازی پیشرفت خیلی خوبی داشته، تماشاگرا، قیافه بازیکنا، گیم پلی، گرافیگ، همه چی؛ فقط من تا اینجا یه مشکل خیلی رو مخم راه رفته و اونم اینه که دریبل زدن و دریبل خوردن خیلی آسون شده! تو 14 پدرت در میومد تا دریبل بزنی و یا به آسونی هم دریبل نمیخوردی اما اینجا خیلی فرق کرده. جوری که مثلا بازیکنی مثل ژاوی و بوسکتس و اینا این باقلوا به آسونی دریبل می کنن هیچ فرقی با مسی ندارن!

کسی احساس نمیکنه این مشکل رو؟

منم با نظر mojtabba موافقم دروازه باناش بعضی اوقات چنان واکنش نشون میدن که آدم یاد فوتبالیستا میوفته

و بعضی اوقاتم خیلی راحت گل میخورن (اکثرا هم لایی :|) ولی اگه بازی رو legendery بزاری بهتر میشه

مطمینم این ایرادات تو نسخه اصلی رفع میشه و در کل نقطه های قوت و پیشرفت های بازی خیلی بیشتر از ایراداتشه :icon_razz:

این مشکلی که شما میگید زیاد هم جدی نیست انصافا! اگر تو نسخه اصلی هم برطرف نشه میشه رفت تو تنظیمات CPU و یا Usser بعدش احتمالا گزینه هست واسه تنظیم درصد خطای دروازه بانان و اینجور چیزا.

دروازه باناش به نظر من خیلی هم واکنش های خوبی نشون میدن! گل زدن که خیلی سخت شده نسبت به 14 شوت ها بیشتر میرن تو باقالیا!

از نظر من همه چیز بازی پیشرفت خیلی خوبی داشته، تماشاگرا، قیافه بازیکنا، گیم پلی، گرافیگ، همه چی؛ فقط من تا اینجا یه مشکل خیلی رو مخم راه رفته و اونم اینه که دریبل زدن و دریبل خوردن خیلی آسون شده! تو 14 پدرت در میومد تا دریبل بزنی و یا به آسونی هم دریبل نمیخوردی اما اینجا خیلی فرق کرده. جوری که مثلا بازیکنی مثل ژاوی و بوسکتس و اینا این باقلوا به آسونی دریبل می کنن هیچ فرقی با مسی ندارن!

آره این مشکل من هم دارم شوت زدن خیلی سخت شده ولی در مورد دروازبانا نمیگم تمام واکنشا خوب نیست گل زدن بهشون سخته ولی گل خوردنشون مزخرفه>>>فقط کافیه با خود کامپیوتر بازی کنی بعد میفهمی که راست میگم خود کامپیوتر هم نمی تونه گل از راه دور بزنه فقط گل چرت میزنه>>>>>>>دریپل زدن هم آره یه جورایی شبیه پیس شده خیلی راحت رد میشن و اگه یه بازیکنی مثل مسی یه میل جلو بیوفته دیگه بهش نمی رسی

درود

اما نظرم درباره فیفا15: اولا این دروازباناش فوقالعاده مزخرف شدن خیلی خیلی زد تو ذوقم (من فیفا بازم نه اینکه پیس بازی می کنم و بگین این حرفا مزخرفه} مشکلی که دارن:1-از دروازه زیاد فاصله دارن یعنی خیلی جلو هستن 2-اکثر واکنشایی که نشون میدن ناقص هستش و راحت میشه روی ریباند گل زد 3-خیلی از شوت هایی که تبدیل به گل میشن دروازباناش واکنش نشون نمیدن یعنی تماشا میکنن که توپ بره توی گل،که واقعا میزنه توی ذوق

خدا کنه این مشکل فقط توی دمو باشه اگه توی نسخه اصلیش هم اینجوری باشه من دیگه می میرم آخه بدبختانه پیس هم نمی تونم بازی کنم>>>>>>>>>>> کاشکی دروازباناش مثل قبل بودن آخه مگه چه مشکلی داشتن.........

منم با نظر mojtabba موافقم دروازه باناش بعضی اوقات چنان واکنش نشون میدن که آدم یاد فوتبالیستا میوفته

و بعضی اوقاتم خیلی راحت گل میخورن (اکثرا هم لایی :|) ولی اگه بازی رو legendery بزاری بهتر میشه

مطمینم این ایرادات تو نسخه اصلی رفع میشه و در کل نقطه های قوت و پیشرفت های بازی خیلی بیشتر از ایراداتشه :icon_razz:

این مشکلی که شما میگید زیاد هم جدی نیست انصافا! اگر تو نسخه اصلی هم برطرف نشه میشه رفت تو تنظیمات CPU و یا Usser بعدش احتمالا گزینه هست واسه تنظیم درصد خطای دروازه بانان و اینجور چیزا.

آره این مشکل من هم دارم شوت زدن خیلی سخت شده ولی در مورد دروازبانا نمیگم تمام واکنشا خوب نیست گل زدن بهشون سخته ولی گل خوردنشون مزخرفه>>>فقط کافیه با خود کامپیوتر بازی کنی بعد میفهمی که راست میگم خود کامپیوتر هم نمی تونه گل از راه دور بزنه فقط گل چرت میزنه>>>>>>>دریپل زدن هم آره یه جورایی شبیه پیس شده خیلی راحت رد میشن و اگه یه بازیکنی مثل مسی یه میل جلو بیوفته دیگه بهش نمی رسی

نظرات بسیار خوبی ارائه شد و از اینکه میبینم چند نفر واقعا بازی رو تحلیل و بررسی میکنند واقعا خوشحال میشم به نظر من فیفا 15 پیشرفت چشم گیری داشته !

فیفا 14 که کلا باگ فیفا ها بود ! مخصوصا باگ معروف شروع نیمه و کرنر ها و ضربات سر ! که خدارو شکر در دمو فیفا 15 حل شده و امیدواریم که همینجوری هم در نسخه اصلی باشه در مورد دروازبانان تا اونجا که من دیدم زیاد مشکلی نبود

البته نظر شخصی منه و نظر تک تک شما قابل احترامه بازی کمی به سبک pes رفته که به نظرم کمی بده اما امیدوارم که نسخه اصلی کامل تر و جامع تر باشه :)

گفتنی ها گفته شد

و آنچه از فیفا 15 گفته نشد ولی بسیاری در دمو آنها رو تجربه کردند : اول توانایی بسیار بالای اکثر بازیکنان در ارسال پاس های کوتاهه که تقریبا هر چقدر بخواهید می توانید پاس رد و بدل کنید که البته می شود گفت کمی از این توانایی به کم کاری تیم مقابل نیز مربوط است

دوم : نکته ای که در سال های گذشته اصلا آنطور که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفته بود عملکرد بازیکنان در زمان خستگی بود که مثلا یه بازیکن 10 دقیقه بعد از تموم شدن Stamina هنوز مثل اول بازی می دوید که در دمو کاملا (به نظر بنده ) این موضوع اصلاح شده و بازیکنان با افزایش خستگی بازده ابتدای بازی رو ندارند و چه بسا مصدوم می شوند.

سوم : گرافیک مربوط به تماشاچیان خیلی بهتر شده و قابل مقایسه با نسخه 14 نیست ولی هنوز هم تماشاچیان کپی شده هستند ! به این معنی که در یک قسمت از ورزشگاه ککه نمایش داده میشود ده ها تماشاگر تکراری مشاهده می شود.

چهارم :نکته عجیب نسخه دمو 15 عملکرد متفاوت گلر هاست که گاهی بسیار خوب و گاهی بسیار بد هستند ! بعلاوه پرتاب های دستشان مطمئنا اعصابتان را خرد خواهد کرد!

هر روز که دارم دموش رو بازی میکنم بیشتر به مزخرفیش پی می برم >>>بابا ای دریپل زدنش خیلی شبیه پیس شده بازیکن از وسط نیمه تک به تک بشه با دروازبان دیگه هیچ بازیکنی بهش نمی رسه>>>من سیستمم رو فقط به خاطر فیفا ارتقا دادم الان واقعا بدجوری پشیمونم من به خاطر همین چیزا بازی پیس رو کنار گذاشتم>>>پارسال که نسخه کاملش واسه کامپیوتر نیومد امسال هم که با این مشکلات پیس وارش اومده به نظرم تنها نسخه ای که واقعا تمام فیفا بازها باهاش حال کردن فیفا13 بودش خیلی عالی بود اصلا چنین مشکلاتی نداشت بازیکنی مثل رونالدو و مسی توی نسخه 13 خیلی راحت از دفاع رد نمیشدن و بستگی به ان داشت که چقدر حرفه ای باشه الان توی این نسخه مسی که جای خود دارد بازیکنی مثل ژکو که سرعت ندارن از توی نیمه تک به تک بشه اصلا دیگه نمیشه متوقفش کرد ...من حتما امسال باید پیس رو هم امتحان کنم اگه اون هم این مشکلات رو داشت میرم همون فیفا13 بازی می کنم واقعا ابهت داشت>>>این همه انیمیشن رو وقتی دو نفره بازی میکنی خیلیاشون رو نگاه نمیکنیم به نظرم ملاک خوب بودن بازی به انیمیشن نیست به گیم پلی بازی هست وقتی دروازبان به این چرتی گل میخوره و یا بوسکتس راحت رد میشه و یا پاس هوایی توی عمق عین آب خوردن داده میشه و دفاع نمی تونه کاری کنه تصویر آهسته خشگل و یا انیمیشنهای جالب تماشاگرا به چه دردمون میخوره

سلام.من هنوز دمو رو بازی نکردم.کاربرBarcaBoyشما بازی رو روی پی سی اجرا کردید.اونایی که روی پی سی اجرا کردن خوشحالی بازیکنان تغییری کرده بود.ممنون

سلام دوست من آره خوشحالی بازیکنان عالی شده و مثل نسخه های قبلی نیست ولی چه سود بازی کلا سبکش شبیه پیس شده بازیکنا عین آب خوردن از دفاع رد میشن و دروازبانا هم خیلی چرت شدن راحت گل میخورن به خصوص چیپ ............ باید زیاد بازی کنی تا اینا رو ببینی و اگه نسخه اصلیش هم اینجوری باشه فکر نکنم بازی باشه که بشه حتی یک ماه باهاش سرگرم شد چه برسه به یک سال...........