Jump to content

دانلود DLC رسمی کونامی PES 2015 | PS3) Data Pack 1.00)

Recommended Posts

8jhnmtn7oasmou7jkoaq.jpg

اولین بسته الحاقی PES 2015 در تاریخ 10/11/2014 منتشر شد

محتویات:

*آپدیت شدن تمامی نقل و انتقالات

*8 مدل کفش جدید

*8 تیم جدید : HJK Helsinki و Legia Warsaw و Ludogorets Razgrad و Maccabi Tel Aviv و Qarabağ FK و Partizan Belgrade و Slovan Bratislava و Sparta Prague

*80 چهره ی جدید و بازسازی شده مثل گرث بیل و منیر الحدادی

*جام باشگاه های آمریکای جنوبی 2014 copa sudamericana

*93 کیت جدید و بازسازی شده

*109 اسم جدید از بازیکنان به طور لایسنس شده و جدید

GAME ID : BLUS31480 & BLES02088

راهنمای نصب دیتا پک درون فایل موجود می باشد

لینک دانلود به حجم 225 MB:

DATAPACK 1.00

PASSWORD : orpf.ir

نکته : برای وارد شدن به منوی ریکاوری در PS3 مراحل زیر را انجام دهید...

1-کنسول را در حالت خاموش قرار دهید.

2- کلید روشن و خاموش کردن را نگه دارید و پس از شنیدن 3 بوق کلید را رها کنید(اکنون PS3 ریسِت شد).

3-دوباره کلید روشن و خاموش کردن را نگه دارید و پس از شنیدن 2 بوق معمولی و 1 بوق دوتایی کلید را رها کنید.

اکنون به منوی ریکاوری هدایت شدید.

دمت گرم ولی چیا اضافه میکنه به بازی؟

• Updated transfers - all deals completed in the summer transfer window (Balotelli, Vermaelen, Welbeck, etc) are now reflected in-game.

• 8 new pairs of boots - the latest designs from Adidas, Nike and Puma.

• 8 UEFA clubs added: HJK Helsinki, Legia Warsaw, Ludogorets Razgrad, Maccabi Tel Aviv, Qarabağ FK, Partizan Belgrade, Slovan Bratislava and Sparta Prague.

• 80 new and reworked player appearances. (eg. See Munir El Haddadi's new face and Gareth Bale's updated hairstyle).

• Copa Sudamericana 2014 game mode added.

• 93 new and updated kits

• 109 licensed player names added for 6 Brazilian club sides: Santos, Internacional, Vasco da Gama, Vitoria, Criciuma, and Chapecoense.

• The next update, out in December, will add licensed player names for 11 members of Flamengo. The same DLC release will also add "more teams of other leagues", as well as more stadiums for 'the current generation of gaming systems'.

منوی recovery دقیقا کجا میفته؟

من خودم به منوی ریکاوری هم نرفتم ولی دیتاپک سالم و کامل ریخته شد.

ولی تو پست اول برات اضافه کردم که چجوری میره.

از کجا بفهمم نصب شده یا نه ؟ موقع لود تو بازی که زده Versioan 1.01.00

تو بازی موقع آنلاین میگه که دیتا پک نصب کنید ولی نمیشه آنلاین هم دانلود کرد

اگه میشه آموزش نصبش و بگید ببینم کجا مشکل داره

از کجا بفهمم نصب شده یا نه ؟ موقع لود تو بازی که زده Versioan 1.01.00 تو بازی موقع آنلاین میگه که دیتا پک نصب کنید ولی نمیشه آنلاین هم دانلود کرد اگه میشه آموزش نصبش و بگید ببینم کجا مشکل داره
دوست عزیز Version 1.01.00 مربوط به پچ بازی هست و برای دیتا پک مینویسه DATA PACK 1.00 بله دانلود آنلاین سخته با این اینترنتا. آموزشش رو هم داخل فایل دانلودی گذاشتم. اصلا کار خاصی نداره خیلی راحته.

آخر نصب کردم ولی یه مشکل هست تو آنلاین

یه کم کنده یعنی نمیشه game speed رو زیاد کردم تو آنلاین ! بعدش تقریبا 1 ثانیه لگ داره تو آنلاین !

در حالیکه پینگ من زی 40 هستش

آخر نصب کردم ولی یه مشکل هست تو آنلاین

یه کم کنده یعنی نمیشه game speed رو زیاد کردم تو آنلاین ! بعدش تقریبا 1 ثانیه لگ داره تو آنلاین !

در حالیکه پینگ من زی 40 هستش

خب وقتی نصبش کردی و داری آنلاین بازی میکنی دیگه ربطی به دیتا پک نداره...مشکل میتونه از اتصال شما ب مودم باشه یا از بد بودن پینگ شما باشه یا هم از سرور های کونامی.

• 2 weeks later...
سلام اقا من که نفهمیدم چطور نصب میشه خواهشا همینجا بگو

درود

اصلا کار خاصی نداره یه فایل تکست گذاشتم برای راهنمایی(این تکست داخل فایل rar هست که دانلود میکنین)

وارد شدن به منوی ریکاوری رو هم تو پست اول توضیح دادم...

فقط بعد از ریختن فایل ها در مسیر مشخص به منوی ریکاوری برو و گزینه rebilud data base رو بزن...دیگه کار تمومه.

آقا سلام این پیراهن تیم های انگلیسی را نمیشه درست کرد مثل آرسنال ، اسم های تیم ها هم مشکل داره راهی به نظرتون نمیرسه

پچ PESgalaxy رو که در انجمن موجود هم هست میتونید دانلود کنید تا پیراهن و اسم تیم های انگلیسی درست بشن.

سلام انگار این اینک نمیشه ، لطفا اگر میشه شما لینک مستقیمش را بگذارید ، برای دانلود

مرسی

درود

لینک هیچ مشکلی نداره دوباره خودم تستش کردم و دیدم که سالم هست.

اما اینم یه لینک مستقیم:

http://s6.uplod.ir:182/d/2k2yhd724g3mmfwtf2pnl5rj7ni3yrhdanmeec6h6f4ihwakgrg67xjl/PES%202015_PS3%20datapack%201.00(orpf.ir).rar

سلام آقا شرمنده ولی این لینکی که گذاشتید ارور

404 Not Found می زنه :((:((

عزیزم هم این لینک مستقیم و هم اون لینک اصلی هر دو سالم هستند با یه دستگاه دیگه مثلا موبایلت امتحان کن و ببین که اینا سالم هستند.