Jump to content

مشکل در اجرای فیفا 15 آنلاین

jefri90

Recommended Posts

سلام بچه ها .چند وقته میخوام فیفا 15 آنلاین بازی کنم با ایکس باکس 16،ولی هردفعه میخوام وصل شم ارور میده که :

the ea servers are not availble at this time,please try again later

به ایکس باکس لایو هم وصلم ولی اکانت گلد ندارم ممکنه بخاطر این باشه؟

منتظر راهنماییتونم

ممنون

سلام بچه ها .چند وقته میخوام فیفا 15 آنلاین بازی کنم با ایکس باکس 16،ولی هردفعه میخوام وصل شم ارور میده که :

the ea servers are not availble at this time,please try again later

به ایکس باکس لایو هم وصلم ولی اکانت گلد ندارم ممکنه بخاطر این باشه؟

منتظر راهنماییتونم

ممنون

درود گلد واسه آنلاین بازی کردن این ارور برخی مواقع میده

اما خوب تو بخش های آنلاین بازی نمیتونید برید فقط آفلاین میشه بازی کرد

• 3 months later...

من یه مشکلی دارم ک وقتی بیشتر از دوتا دسته وصل میکنم به سیستم تو انتخاب زبان از بازی میپره بیرون تورو خدا یه راهی پیدا کنید ک بشه چهار نفره بازی کرد

:((

من یه مشکلی دارم ک وقتی بیشتر از دوتا دسته وصل میکنم به سیستم تو انتخاب زبان از بازی میپره بیرون تورو خدا یه راهی پیدا کنید ک بشه چهار نفره بازی کرد

:((

4 نفره خیلی ها گفتن مشکل داره و هنوز من ندیدم واسه این مشکل راه حلی باشه

سلاماین مشکل چهار نفره کرش شدن بازی رو خیلی ها دارند من فقط میتونتم دو نفره بازی کنمالبته با کلی ور رفتن و راه هارو امتحان کردن متوجه شدم ک اگه موس رو در بیارم میتونیم سه نفره بازی کنیم و از بازی نمیپره بیرونبرای چهار نفره بازی کردن راهی پیدا نکردم چون چهار تا دسته ک باشه از بازی میپره بیرونهر چی یو اس بی بود رو جز دسته ها در اوردم باز هم نشدرفتم تو تنظیمات delete مادر برد هر چی یو اس بی به غیر از یو اس بی معمولی بود رو off کردم باز هم نشدموندم چیکار کنم اگه واقعا شما بجه ها میتونید چهار نفره بازی کنیدعکسه چهار نفره شدن رو بذارین لا اقل بازم دنبالش رو بگیرم ببینم مشکل چیهخیلی ممنون خیلی هارو با حل کردن این مشکل خوش حال میکنیدرو چند سیستم امتحان کردم نشداز یکی پرسیدم گفت باید دسته هات ایکس باکس باشهاز نرم افزار x360 هم استفاده کردم نشداگه راه حل پیدا کنید شما اولین سایتی هستید ک راه حل این مشکلو پیدا کردیدخواهشا خودتون امتحان کنید ببینید با چهار دسته میره داخل بدونه مشکل یا ن

ممنون

• 1 month later...