Jump to content

حل مشکلات و ارور های بازی FIFA 2015

Orpf

Recommended Posts

درود فراوان

خیلی از دوستان عزیز با فیفا کمی مشکل دارند و تصمیم گرفتیم تا اکثر ارور ها و …

رو از سایت های گوناگونی که توی نت هست جمع کنیم و یک جا قرار بدیم

دوستان اگه صبر داشته باشند تا آپدیت های بعدی کرک ها بیاد بهتر هست و اکثر مشکلات حل میشه

امیدوارم که مفید واقع بشه – آموزش تصویری نصب بازی نیز قرار گفت

خب شما اول قبل از اجرای بازی حتما باید مشخصات سیستم کامپیوتری خود را با حداقل سیستم مورد نیاز برای بازی Fifa 2015 قیاس بکنید،تا متوجه بشید این بازی رو کامپیوترتون پشتیبانی میکنه یا نه؟

سیستم مورد نیاز بازی :

ویندوز :Wnidows Vista-64 bit ,Windows 8.1-64bit , Windows 7-64bit , Windows 8-64bit

سی پی یو : Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent)

کارت گرافیک : ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460

رم : ۴GB Ram

آداپتور گرافیکی : Direcx 11

هاردیسک : ۱۳GB Free

بعد از اینکه سیستم خودتون رو با سیستم مورد نیاز قیاس کردید قبل از اکسترکت کردن و نصب بازی باید آنتی ویروس رو غیر فعال و عمل اعتماد سازی رو انجام بدید برای این آموزش بر روی لینک زیر کلیک کنید.

آموزش تصویری اعتماد سازی آنتی ویروس نود ۳۲

بعد از انجام عمل اعتمادسازی و نصب بازی، حتما بازی رو کرک کنید چو نبا مشکل مواجه میشید و با ارور هایی مواجه میشید به همین منظور کرک زیر رو دانلود کنید.

دانلود کرک SKIDROW

آموزش نصب کرک SKIDROW : اول فایل بالا را دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید یا اکسترکت کنید و فایل های داخل پوشه اکسترکتشده را Copy کنید و در محل نصب بازی Past پیست کنید. البته موقع Past پیست کردن از شما سوال می کند که ” این فایل ها وجود دارد آیا جایگزین شود؟ ” که شما گزینه copy and replace را بزنید ، تا فایل های کرک جایگزین فایل اصلی بازی شوند.

در مرحله بعدی قبل از اجرا کردن بازی باید نرم افزارهای جانبی ضروری برای اجرای کردن بازی FIFA 15 را نصب کنیم. این نرم افزارها DirectX ، vcredist و netframwork 4.5 است ، که اگر هر کدوم از این هارو نصب نکنیم ارورهای خاص خودش رو در اجرای بازی نشون می دهند. پس اولنرم افزارهای زیر را دانلود و نصب نمایید.

نکته: برای نصب هر کدام از نرم افزار های زیر باید به اینترنت متصل باشید تا نسخه جدید برنامه هارو دالود کنید

دانلود vcredist x86

دانلود vcredist x64

دانلود NetFramwork 4.5

دانلود Directx

مهم ترین کار دیگه ای که باید انجام بدید آپدیت کردن کارت گرافیک است چون بازی های جدید هم به کارت های گرافیکی قوی و هم بروز شده نیاز دارند و گرنه بازی با مشکل روبرو خواهد شد. اول به قسمت Control Panel سیستمتون برید و Device Manager را باز کنید و از گزینه Display Adapters می توانید نسخه و نوع کارت گرافیکتان را مشاهده نمایید همانند شکل زیر..

http://iranfanavari.ir/wp-content/uploads/2014/12/FIFA-15-Fix-Errors.jpg

برای آموزش تصویری آپدیت کردن هر نوع کارت گرافیک بر روی لینک زیر کلیک کنید:

آموزش تصویری آپدیت کردن کارت گرافیک

نکته : کارت های گرافیکی جیفورس را از سایت nVIDIA و کارت های گرافیکی ATI را از سایت AMD دانلود نمایید.

حالا که تمام کارهای لازم را دقیق انجام دادیم ، بازی را نصب می کنیم . پس از پایان نصب به محل نصب بازی می رویم . معمولا مسیر پیش فرض بازی فیفا ۱۵ به صورت زیر است .

C:/Program Files (x86)/Origin Games/FIFA 15

اگر مسیر نصب بازی در مسیر بالا نبود برای پیدا کردن مسیر نصب بازی روی آیکون بازی کلیک راست کنید و گزینه Properties را بزنید و بعد گزینه Open File Location را یزنید تا ویندوز محل نصب بازی را در پنجره جدا برای شما نشان دهد. حالا که وارد محل نصب بازی شدیم ، فایل اجرایی بازی را پیدا می کنیم، که فایل اجرایی fifa15.exe است ، حالا روی فایل fifa15.exe کلیک راست می کنیم و گزینه Run Administrator را می زنیم . اگر بازی با دسترسی Administrator اجرا شود مشکلاتی مانند کرش کردن و بسته شدن ناگهانی بازی پیش نمی آید. حالا بازی اجرا شد یک پنجره به شکل زیر نشان میدهد که از گزینه Game Setting و بخش Display Configration حالا اجرای بازی را از Full Screen به Windowed تغییر میدهیم. حالا بازی شروع به اجرا شدن می کند.

رفع ارورها و مشکلات بازی فیفا ۲۰۱۵

اگر موارد بالا را دقیق انجام داده باشید بازی شما بدون مشکل اجرا میشود و ما مشکلات را کامل بررسی می کنیم.

مشکل ارور DirectX در بازی FIFA 15 :

همان طور که می دانید بازی فیفا ۱۵ حداقل آداپتور گرافیکی برای اجرا که لازم دارد ، DirectX 11 است ولی خیلی از کارت های گرافیکی دایرکت ایکس ۱۱ را ساپورت نمی کنند، پس چاره چیست ؟ چاره کار آموزش زیر است.

آموزش اجرای بازی FIFA 15 بروی DirectX 10 :

۱- ابتدا فایل اجرایی dxcpl.exe را دانلود و نصب کنید و سپس مراحل زیر را انجام دهید.

دانلود dxcpl.exe

۲- – به منوی Start بروید و در قسمت جستجوی برنامه عبارت “dxcpl.exe ” را تایپ نمایید.

۲- با پیدا کردن Directx Properties روی آن دابل کلیک کنید، تا پنجره مربوطه باز شود..

۳- از بالا پنجره Directx Properties گزینه Edit List را بزنید و حالا فایل اجرایی بازی fifa15.exe و fifaconfig.exe را به لیست اضافه نمایید و گزینه Apply را از پایین بزنید تا بازی شما با Directx 10 اجرا شود.

مسیر فایل fifa15.exe :

C:/Program Files (x86)/Origin Games/FIFA 15/fifa15.exe

مسیر فایل fifaconfig.exe هم به صورت زیر است:

C:/Program Files (x86)/Origin Games/FIFA 15/fifasetup/fifaconfig.exe

این دو تا مسیر را در Edit List پنجره Directx Properties اضافه می کنید به روش بالا.

نکته :

این مسیرها پیش فرض بود و مسیر نصب بازی بستگی به خودتان دارد، هدف از آموزش بالا اضافه کردن دو فایل اجرایی fifa15.exe و fifaconfig.exe به لیست ساپورت بوسیله DirectX 10 است.

حل ارورها :

حل ارور “The program can’t start because XINPUT1_3.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. ” در بازی FIFA 15

راه حل : دلیل این ارور نصب نبودن نرم افزار Directx است، که می توانید از داخل پوشه Installer در محل نصب بازی و یا در DVD نصب بازی DirectX 11 را نصب نمایید. اگر پیدا نکردید، فایل زیر را دانلود و نصب کنید البته برای دانلود جدیدترین SDK های DirectX نیاز به وصل بودن به اینترنت است.

دانلود Directx

حل ارور “requires that your graphics hardware be compatible with DirectX 11, and have the DirectX 11 runtime install ” در بازی FIFA 15

راه حل : این ارور به دلیل ساپورت نکردن Directx 11 توسط کارت گرافیک شما است که به روشی که در بالا گفتم بازی را با DirectX 10 اجرا کنید.

ارور” This application has failed to start because MSVCP100.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem ” در بازی FIFA 15

راه حل : این ارور به دلیل نصب نبودن نرم افزار ++Microsoft Visual C است که در dvd بازی در پوشه به نام Support و یا در محل نصب بازی در پوشه Installer و فولدر vc /redist/vc2012Update3 نرم افزار vcredist_x64.exe را نصب کنید . ارور رفع میشود. البته توجه بسیار مهم قبل از نصب این نسخه تمام نسخه ++Microsoft Visual C قبلی را از کامپیوترتان حذف کنید و سیستم را restart کنید و بعد از آن vcredist_x64.exe را نصب کنید.

دانلود vcredist x64

حل مشکلات بازی FIFA 2015 PC

منبع : ایران فناوری

حل ارور کرش شدن بازی بعد از انتخاب زبان:

برای دوستانی که با اجرای بازی در ویندوز ۸٫۱ مشکل دارن و بعد از انتخاب زبان بازیشون کرش میکنه

یه راه حل دیدم گفتم بزارم تست کنید جواب داد اعلام کنید که توی پست اول بزارم

برنامه Sandboxie رو باید دانلود کنید و لانچر بازی رو از طریق اون اجرا کنید یه ویدئو آموزشی هم گذاشته بودن که براتون مستقیم کردم و قرار میدم

Fix L.S C (soft98.ir).mp4 - Solidfiles

چند نفر نوشته بودن که تونسته بودن با این روش بازی رو راحت اجرا کنن

بازم تست کنید اگه اجرا شد و بازی کردید اعلام کنید که بزارم توی پست اول

پیش نیاز ها:

آپدیت ۴ + کرک ورژن ۲ رو باید ریخته باشیدها

منبع : سافت۹۸

حل ارور We’re sorry , an error has occurred

دو حالت داره یا

کامپیوتر یا لتاپ شما رو فعلا کرک پشتیبانی نمیکنه یاخوب کرک نکردید بازی را

مراحل زیر رو انجام بدید

مراحل نصب و اجرا:

۱- ابتدا آنتی ویروس خود را غیر فعال کنید

۲-پارت های دانلود شده رو از حالت فشرده خارج کنید

۳-آپدیت + کرک رواز حالت فشرده خارج کنید

۴- محتویات فولدر آپدیت رو در محل نصب بازی کپی کنید

۵- محتویات فولدر کرک وژن ۲ رو در محل نصب بازی کپی کنید

۶- فایل Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM به صورت Run As Administrator رو اجرا کنید

۷- سپس Launcher را به صورت Run As Administrator اجرا کنید و از آن لذت ببرید

همچنین دقت نمایید که حتما تمامی آپدیت ها را نصب کرده باشه هم آپدیت ها و هم کرک های جدید را http://orpf.ir/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

حل مشکل لگ در بازی :

دوستانی که بازیشون لگ داره طبق روش زیر پیش برن.

۱)فایل fifaconfig رو باز کنید.

۲)وارد Game Settings بشید.

۳)رزولیشن را به ۱۳۶۶×۷۶۸ تغییر دهید!

۴)وارد بازی شوید و از بازی بدون لگ لذت ببرید!

لطفا نتیجه رو همینجا اعلام کنید…

آموزش تصویری نصب بازی : منبع دانلودها

اطلاعات تکمیلی از بازی UFL منتشر شد

سلام به همه

بچه ها من سی دی بازی رو خریدم . نصبش کردم ویندوزم 7 64بیت هم هستش و آپدیت 4 و کرک که (196mb ) هستش رو دانلود کردم کپی کردم و همون داستانارو هم اجرا کردم وقتی روی luncher.exe کلیک میکنم صفحه اورجینو باز میکنه و میگه باید به اورجین وصل بشم و خودتون هم میدونین اگه به بخوام برم تووی اورجین که باید سی دی کی داشته باشم ... آقا قضیه چیه ؟ چرا کرک جواب نمیده؟؟؟؟ من جایی اشتباه میکنم؟

• Like 1

سلام به همه

بچه ها من سی دی بازی رو خریدم . نصبش کردم ویندوزم 7 64بیت هم هستش و آپدیت 4 و کرک که (196mb ) هستش رو دانلود کردم کپی کردم و همون داستانارو هم اجرا کردم وقتی روی luncher.exe کلیک میکنم صفحه اورجینو باز میکنه و میگه باید به اورجین وصل بشم و خودتون هم میدونین اگه به بخوام برم تووی اورجین که باید سی دی کی داشته باشم ... آقا قضیه چیه ؟ چرا کرک جواب نمیده؟؟؟؟ من جایی اشتباه میکنم؟

مطالعه شود کامل

آموزش تصویری نصب بازی FIFA 15 - مرجع آنلاین FIFA و PES | Orpf.Ir

حل مشکلات بازی FIFA 2015 PC - مرجع آنلاین FIFA و PES | Orpf.Ir

• 2 weeks later...

اقا سلام میگم من بازیم افت فریم داره در صورتی که مشخصات سیستمم ا نشخصات بازی که گفتن بالاتر خواستم بدونم میشه از کرک بازی باشه یا نه در ضمن من میخوام سی دی کی اصل رو بخرم هرکسی واسه فروش داشت هم بگه راستی یه سایت خوب واسه خرید معرفی کنید

اقا سلام میگم من بازیم افت فریم داره در صورتی که مشخصات سیستمم ا نشخصات بازی که گفتن بالاتر خواستم بدونم میشه از کرک بازی باشه یا نه در ضمن من میخوام سی دی کی اصل رو بخرم هرکسی واسه فروش داشت هم بگه راستی یه سایت خوب واسه خرید معرفی کنید

در مورد افت فریم احتمالش هست که از نسخه بازی و کرک باشه بازم صبر کنید نسخه های آپدیت تر بیاد

سلام

من فیفا رو روی آخرین گرافیک بازی میکنم بعد ، تنظیمات هم روی فوا اسکرین هست

بازی فول اسکرین بالا میاد ، اما داخل بازی بالا و پایین بازی حاشیه مشکی داره ، گرافیک آپدیت هست ، بازی آپدیت هست و...

لطفا کمک کنید

سلام

من فیفا رو روی آخرین گرافیک بازی میکنم بعد ، تنظیمات هم روی فوا اسکرین هست

بازی فول اسکرین بالا میاد ، اما داخل بازی بالا و پایین بازی حاشیه مشکی داره ، گرافیک آپدیت هست ، بازی آپدیت هست و...

لطفا کمک کنید

روزلیشن رو تغییر بدین ببینید درست میشه یا نه ؟

خیر ، تست کردم

درود والا تا حالا همچین مشکلی رو در ea هم ندیدم منظورم انجمن ea هست که مشکلات رو مطرح میکنند :|

الان واقعا من چه کار کنم؟ :((

درود این 2 راه کار رو تست کنید امیدوارم جواب بده

اول از کلید ترکیبی Alt+Enter روی کیبرد استفاده کنید در حین بازی

اگه جواب نداد از کلید F11 استفاده کنید

اگه نشد

تمام برنامه ها و پنجره هارو ببندید بازی رو اجرا کنید رو همون لوگو اولیه که مربوط به کرک 3dm هست یه تک کلیک کنید

اگر جواب داد همینجا اعلام کنید :)

اقا این پیام ارجین من را دیوانه کرد

من اول اپدیت 1 تا چهار را به تریتیب ریختم تو پوشه بازی

بعد کرک ورژن 2 و ورژن سه را ریختم

باز میزنم ارجین میاد چی بکنم من ؟؟

ویندوز 8 میباشد تمام اپدیت ها نصب میباشد و نت فریم ورک هر چی بگید نصبه

سی پی یو هم 2 هسته ای 2.80 گیگاهرتز کمکم کنید لطفا !!!!!!!

اقا این پیام ارجین من را دیوانه کرد

من اول اپدیت 1 تا چهار را به تریتیب ریختم تو پوشه بازی

بعد کرک ورژن 2 و ورژن سه را ریختم

باز میزنم ارجین میاد چی بکنم من ؟؟

ویندوز 8 میباشد تمام اپدیت ها نصب میباشد و نت فریم ورک هر چی بگید نصبه

سی پی یو هم 2 هسته ای 2.80 گیگاهرتز کمکم کنید لطفا !!!!!!!

وقتی هم که روی luncher کلیک میکنم این پیغام را در ابتدا میده سپس ارور ارجین میده

u853oy2oayioqacuya9t.png

درود اگر تمامی مراحل رو به درستی نصب کرده باشید و بازم این ارور میده احتمالش هست که سی پی یو تون کم بیاره

طبق یه نظر که دوستان برامون ارسال کردند رو برخی سی پی یو ها بازی بالا نمیاد

سلام خدمت دوستان

قابل توجه دوستانی ک فیفاشون مشکل ارور ارجین میده :

دوستان این حتما و مطمئنا بدلیل cpuتونه چون بنده بارها روی انواع سیستمها

امتحان کردم ک اگه همه چیز سیستم دقیقا با مشخصات پشت جلد بازی بخونه ولی سی پی یو تون کم باشه بازی ابدا اجرا نمیشه این فک کنم بدلیل اینه ک کرک بازی با هر cpuیی نمیخونه *موفق باشید*

سلام این مشخصات سیستمم من هست

الان فیفا میخوره یا نه ؟

tvt5lvratxpfyykiqy6i.png

Recommended Specifications:

• CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
  • RAM: 8GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
  • DirectX: 11.0

Minimum Required Specifications:

• CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
  • RAM: 4GB
  • Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650

احتملا سی پی یو مشکل داره و نمیخوره

Recommended Specifications:

• CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
  • RAM: 8GB
  • Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460

Minimum Required Specifications:

• CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
  • RAM: 4GB
  • Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650

احتملا سی پی یو مشکل داره و نمیخوره

خوب به سی پی یو میخوره دیگه 2.4 میخواد مال من 2.8 هست

خوب به سی پی یو میخوره دیگه 2.4 میخواد مال من 2.8 هست

والا نمیدونم چی بگم :(:|

تمامی مشکلات و راه حل های بازی رو اینجا قید کردیم

orpf.ir/news/حل-مشکلات-بازی-fifa-2015-pc/

کامنت ها رو هم بخونید !

• 3 weeks later...
اقا من رو XONE یه مشکلی دارم تو FUT الان چند هفته هست نمیتونم Oppoent پیدا کنم

کسی میدونه مشکل چیه کمک کنید

فقط مشکل از فیفا هست ؟ یا در بازیهای دیگه هم مشکل دارین ؟ برخی اوقات فیفا و ea سرور دچار مشکل میشه و بعدا حل میشه البته یه نگاه به تست پینگ هم بندازید :»)

سلام دوستان.

همونطور که تو فیفا 14 یادتونه تو قسمت Team Management>Tactics>custom tactics که میرفتیم یه سری آپشن داشت از قبیل ...

1- Build-Up Play

2- Chance Creation

3- Chance Creation

که وقتی اینا رو تغییر میدادیم موقع خارج شدن از بخش custom tactic یه پیام میومد که سه تا گزینه داشت ...

1- save the tactic

2- dont save & exit

3- cancel

که اگه گزینه یک رو انتخاب میکردیم برامون ذخیره اش میکرد.

اگه یادتون باشه میشد 10-20 تا custom tactic ذخیره کرد بدون اینکه قبلیاش پاک بشه.

و بعد تو همون منوی اصلی tactics چندتا تاکتیک پیشفرض وجود داشت از قبیل ...

1- possession

2- counter attack

3- long ball

4- high pressure

5- default

6- custom tacics ی بود که از قبل ذخیره کرده بودیم

که روی D-PAD ذخیره شده بود و وسط بازی میتونستی با فشار دادن دکمه جهت پایین D-PAD چهارتا از این 6 مورد بالا رو انتخاب کنی.مثلا پایین راست میشد تاکتیک possession.

امیدوارم مقدمه خسته تون نکرده باشه.5.gif

اصل مطلب

1- من توی فیفا 15 نمیتونم چندتا custom tactics رو برای یه تیم درست کنم و یه جا ذخیره اش کنم.یعنی فقط میشه یه دونه رو درست کرد

2- من توی فیفا 15 نمیتونم تاکتیکهایی رو که درست کردم رو تو قسمت D-PAD تعریف کنم.منظورمو گرفتین؟یعنی وقتی یه custom tactic میسازم نمیتونم وسط بازی با D -PAD انتخابش کنم یا غیر فعالش کنم.یعنی وقتی وسط بازی دکمه پایین D-PAD رو میزنم فقط چهارتا تاکتیک پیشفرض possession - counter attack - long ball - high pressure موجود هس نه default توشه نه custom tactic.

حالا سوال اینجاست...

چطور میشه مشکلات بالا رو رفع کرد؟ اصلا میشه!؟

سلام یه مشکل دارم لطفا سریع جواب بدین من فیفا نصب کردم همه ی مخلفاتش رو هم درست کردم ولی وقتی کلیکمیکنی ارور E0001رو میده من کارت گرافیکم [h=2]nVIDIA GeForce 9500 GT, است مگه این از NVIDIA GTX 460 پایین تره ممنون سریع جواب بدین :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(([/h]