king of darkness Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 دیدم جای کلوب هواداران پر افتخار ترین تیم جهان خالیه گفتم بزنم دیگه. لطفا بارسایی ها اینجا نیان که کلوب رو خراب کنن. ایشالله یه تاپیک هم برای بحث این دو تیم میزنیم اگه مدیرا اجازه بدن. HALA MADRID Link to comment Share on other sites More sharing options...
king of darkness Posted March 24, 2013 Author Share Posted March 24, 2013 امروز مورینیو مصاحبه ای کرد و گفت:شرایط برای خانواده ام سخت هست در مادرید و خسته شده اند و همیشه هم در کنار من بودن در پرتغال - انگلیس - ایتالیا - اسپانیا. او گفت:من دوست دارم روزی هم با تیم ملی پرتغال به همه مقام ها برسم ولی عده ی کمی از بازیکنان پرتغالی در لیگ بازی میکنند. امروز هم اعلام شد که اگر مورینیو از رئال مادرید بره اندری ویاس بواس سرمربی جوون تیم تاتنهام که سابقه ی سرمربیگری چلسی رو هم داره جانشین او میشود. از نظر خودمم اندری ویاس بواس گزینه ی خوبیه ولی فک نکنم با فوتبال درگیری اسپانیا زیاد اشنایی داشته باشه.ویاس بواس تو تاتنهام هم بیشتر رو هوا کار میکنه ولی فوتبال اسپانیا بیشتر روی زمین این از یه جهت میتونه خوب باشه ولی از یه جهت هم میتونه بد باشه.جهت مثتبش اینه که اسپانیایی ها به بازی رو هوا اشنایی ندارند زیاد ولی جهت منفی اینه که بازیکنا با شرایط رو زمین بازی کردن تازه وقف پیدا کردن و تا دوباره رو هوا کار کنیم فکر میکنم یک سالی طول میکشه دوباره کاملا عین امسال حرفه ای بشن. ترجمه خبر:amir54(king of darkness) Link to comment Share on other sites More sharing options...
king of darkness Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 رئال مادرید به دنبال جایگزین برای ژابی الونسو و بنزمای نا اماده. امروز رئال مادرید مشخص شد که به دنبال دو بازیکن من سیتی هستش . سرخیو اخرو یکی از ان بازیکناس که میخواد خریداری بشه و جای بنزما که خوب نبوده این فصل بازی کنه. یایا توره هم بازیکن دیگه ای هست که میخواد جایگزین ژابی الونسویی باشه که 15 ماه از قرردادش مونده و گفته تا پایان قراردادش تو مادرید میمونه. - - - Updated - - - رئال مادرید به دنبال جایگزین برای ژابی الونسو و بنزمای نا اماده. امروز رئال مادرید مشخص شد که به دنبال دو بازیکن من سیتی هستش . سرخیو اخرو یکی از ان بازیکناس که میخواد خریداری بشه و جای بنزما که خوب نبوده این فصل بازی کنه. یایا توره هم بازیکن دیگه ای هست که میخواد جایگزین ژابی الونسویی باشه که 15 ماه از قرردادش مونده و گفته تا پایان قراردادش تو مادرید میمونه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
king of darkness Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 ادامس جویدن سلطان پاس جهان دمش گرم په په خیلی حال کردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
king of darkness Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 به گزارش مادریدیستا _ کریم بنزما بازیکن فرانسوی تیم رئال مادرید امسال در مرز جدا شدن از این تیم اسپانیایی هست.امسال فوروارد های رئال مادرید فصل نا موفقی را پشت سر گذاشتن و رئال مادرید به دنبال یک فوروارد تمام کننده ی خوب هستش و به فکر فروختن یکی از دو فوروارد اصلی خودش یعنی کریم بنزما یا گونزالو هیگواین میباشد.به همین دلیل دو باشگاه چلسی و منچستر یونایتد با پیشنهاد ۳۵ میلیون پوندی به سراغ کریم بنزما امدند و میخواهند او را به خدمت بگیرند. منبع سایت خودم:RealMadrid.Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
king of darkness Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 به گزارش مادردیستا _ ساعت و تاریخ بازی رئال مادرید مقابل اتلتیکو بیلبائو مشخص شد.این بازی در ورزشگاه San Mames (ورزشگاه تیم اتلتیکو بیلبائو) ساعت ۲۱:۳۰ در ۱۴ April برگزار میشود. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 رئال مادرید سی اف / برای رئال مادرید کلمه غیر ممکن در سنتیاگو برنابئو معنایی ندارد ، این را در طول تاریخ نشان داده است . در 111 سالی که باشگاه رئال مادرید فعالیت میکند ، هواداران مادریدی یاد گرفته اند که در سخت ترین شرایط نیز امید وجود دارد . بازی های زیادی وجود دارد که رئال مادرید شکست بد خود را سنتیاگو برنابئو جبران کرد ، مخصوصا در رقابت های اروپایی . دربی کانتی ، آندرلخت ، مونشن گلاتباخ ، سلتیک و اینتر میلان تعدادی از تیم هایی هستند که در طول تاریخ معجزه سنتیاگو برنابئو را از نزدیک دیده اند . “90 دقیقه در سنتیاگو برنابئو خیلی طولانی است .” این جمله خوانیتو پیش از دیدار برگشت مقابل اینتر میلان در رقابت های اروپایی سال 1985 بود . رئال مادرید که بازی رفت را 2-0 باخته بود ، در بازی برگشت 3-0 به برتری رسید و به مرحله بعد صعود کرد . اما اینترمیلان تنها تیم از این لحاظ نبوده است ، در مرحله 1/16 نهایی لیگ قهرمانان فصل 1975-76 ، دربی کانتی که بازی رفت را 4-1 به پیروزی رسیده بود پا به برنابئو گذاشت . اما رئال مادرید موفق شد بازی برگشت 5-1 ببرد و حریف انگلیسی را حذف کند . در سال 1985-86 نیز مونشن گلاتباخ بازی رفت را 5-1 برد ولی در سنتیاگو برنابئو 4-0 شکست خورد و حذف شد . یک سال بعد آن ، سلتیک بازی رفت را 3-0 به برتری رسید اما در سنتیاگو برنابئو 6-1 شکست خورد . هواداران رئال مادرید امیدوار هستند چهارشنبه شب یک بار دیگر بازگشت جادویی در سنتیاگو برنابئو را شاهد باشند . این بار با مورینیو و مقابل بورسیا دورتموند . - - - Updated - - - رئال مادرید سی اف / ایکر کاسیاس در مصاحبه امروز خود گفت اگر بازیکنان ذره ای امید برای صعود به فینال دارند باید در بازی برگشت از جان مایه بگذارند و نتیجه را در خانه برگردانند . کاسیاس به خبرنگاران گفت:”من از همه میخواهم کمک کنند . چهارشنبه مهمترین بازی فصل خواهد بود .” ” شکست 4-1 در نیمه نهایی لیگ قهرمانان همیشه دردناک است اما این را باید بدانیم که بازی برگشت هنوز مانده است . ما باید این شرایط را کامل درک کنیم . همینطور هواداران نیز باید بدانند چقدر این بازی مهم است . این مهم تر از دربی با اتلتیکو اول هفته است . ما باید از جان مایه بگذاریم چون فینال ویمبلی در خطر است .” کاسیاس در مورد دربی مقابل اتلتیکو گفت:” مطمئنا دربی هم مهم است . اما آنها 14 سال است ما را شکست نداده اند . باز هم تاکید میکنم دیدار با دورتموند مهمترین بازی فصل است .” کاپیتان رئال مادرید در مورد مورینیو گفت:” از لحاظ حرفه ای احترام زیادی برای مورینیو قائل هستم . همانطور که ژابی هم گفت تیم مهمترین چیز است .” “من همچنان از رختکن به تیم کمک میکنم . درسته از نظر روحی به تیم کمک میکنم اما من اینجا هستم و به مثل همیشه تمرینات را ادامه میدهم .” - - - Updated - - - رئال مادرید سی اف / مطمئنا این یکی از تلخ ترین شب های دوران فوتبال مورینیو بود . رئال مادرید که امیدوارانه پا به وست فالن گذاشته بود با 4 گل لوادوفسکی شکست بدی خورد تا امید هایش را تا حدی از دست رفته ببینید . مورینیو پس از بازی در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد . نتیجه بازی “من فکر میکنم تیم بهتر برنده شد . آنا سزاوار پیروزی بودند . دورتموندی ها در تمام جنگ های فردی بازی برنده شدند و در طول بازی نمایش خوبی داشتند . آنها با پرس خود ما را تحت فشار میگذاشتند و ما به عنوان یک تیم نتوانستیم واکنش خوبی نشان بدهیم.” “آنها از لحاظ فیزیکی و روانی عملکرد بهتری داشتند و ما اذعان میکنیم تیم بهتر پیروز شد . همه گل هایی که خوردیم از اشتباهات خودمان بود این باعث شد دروازبان مجبور به شرایط سختی شود . من از روی نیمکت ندیدم گل دوم آفساید بود یا نه . پنالتی آنها درست بود یا نه . ما توپ را از دست داده بودیم و وقتی در اولین فاز ناکام می شوید دیگر کار سخت می شود.” عملکرد لوادونسکی “ما همه چیز را در مورد لواندوفسکی می دانستیم و تمام بازی های او را تماشا کرده بودیم و تمام جزئیات برای بازیکنان خط دفاعی تیم شرح داده شده بود. اما او باز هم سه گل با همان روش ها وارد دروازه ما کرد (منهای پنالتی). واقعا ناراحت کننده است. وقتی تیم شما بازنده می شود در حالی که لیاقت بالاتری دارید، *درام فوتبال برای شما معنا شده است. و گاهی لایق شکست هستید اما نمی توانم چنین شرایطی را بپذیرم.” امیدواری به بازی برگشت “من سه سال است که در رئال مادرید هستم و در این مدت آدم های مهمی در تاریخ باشگاه را از نزدیک دیده ام و چیز های زیادی از آنها یاد گرفته ام . یکی از آنها این است که با در بازی های خانگی هیچ چیز غیر ممکن نیست . چهارشنبه همه باید بیشترین توان خود را بگذارند . در فوتبال هیچ چیز غیر ممکن نیست . اگر چهارشنبه شب مقابل دورتموند حذف شویم همه بازیکنان ناراحت خواهند بود پس باید در این بازی همه چیز خود را بگذارند تا حرفی باقی نماند.” - - - Updated - - - رئال مادرید سی اف / گزارش ها حاکی از آن است که آنچلوتی تابستان پیش رو پاریس را به مقصد مادرید ترک خواهد کرد. به گزارش فوتبال اسپانیا، گمانه زنی ها در مورد سرمربی بعدی رئال مادرید آغاز شده است و ونگر و آنچلوتی از گزینه های اصلی جایگزینی مورینیو هستند. ناصر ال خلیفی رئیس باشگاه من سیتی روز گذشته و در جریان مصاحبه مطبوعاتی خبر از توافق قریب الوقوع آنچلوتی و رئال مادرید داد. با این حال باید منتظر ماند و دید چه بر سر نیمکت فعلی آقای خاص خواهد آمد؟ - - - Updated - - - رئال مادرید سی اف / آندرس ویلاس بواس سرمربی فعلی تاتنهام و سابق چلسی به شایعات پیرامون جانشینی مورینیو در پایان فصل واکنش نشان داد و گفت تمرکزش روی تیم فعلی اش است . ویلاس بواس به خبرنگاران گفت:”در این لحظه من تمرکز خیلی خیلی زیادی روی باشگاه فعلی ام دارم و سال آینده همین جا میمانم .” ” من قرارداد دارم و از اینکه به من فرصت داده شده ، سپاسگزارم . حدس و گمان در مورد مربی آینده رئال مادرید در همه جا پخش شده است اما من قرارداد دارم .” ” برای من همیشه مربیگری در مادرید افتخاری است اما الان روی باشگاه فعلی ام متمرکز هستم . وقتی با باشگاهی قرارداد دارید انتظار این است که تا آخر به آن پایبند باشید .” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 src: خبرگزاری تخصصی رئال مادرید در ایران Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD][TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]په*په: از اشتباهات*مان در دورتموند درس گرفته*ايم[/h] [h=2]مدافع پرتغالي رئال مادريد معتقد است که تيمش از اشتباهات بازي دور رفت مقابل دورتموند درس گرفته است.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] په*په معتقد است که غول*هاي لاليگا هنوز هم مي*توانند به فينال رقابت*هاي ليگ قهرمانان اروپا راه يابند زيرا درس*هاي*شان را از اشتباهات بازي دور رفت مقابل دورتموند در نيمه*نهايي ليگ قهرمانان اروپا آموخته*اند. رئال مادريد در دور رفت با نتيجه 4 بر يک در زيگنال ايدونا پارک مغلوب دورتموند شد اما مدافع پرتغالي خوش*بين است که تيمش مي*تواند با جبران نتيجه به ومبلي برسد. وي در اين باره اظهار داشت: ما درس* هايمان را از دور رفت ياد گرفته*ايم و بهتر خواهيم شد. در آلمان هيچ يک از دو نيمه را خوب شروع نکرديم و همان اشتباهات قديمي را تکرار کرديم. په*په ادامه داد: بايد باور کنيم. پيچيده است اما من هنوز مي*گويم مي*توانيم در خانه آن نتيجه را جبران کنيم. اگر در اروپا يک ورزشگاه جادويي وجود داشته باشد، آن هم برنابئو است. ما در سال*هاي گذشته بارها توانستيم نتيجه*هاي بد را جبران کنيم و دوباره به همان روحيه نياز داريم. وي خاطرنشان کرد: من فکر مي*کنم کليد بازي اين است که گل اول را خيلي زود بزنيم تا آنها را عصبي کنيم. شکي نيست که زدن 3 گل در 90 دقيقه امکان*پذير است. مدافع پرتغالي رئال مادريد اضافه کرد: در اين بازي بيش از هميشه به تمرکز از همان ابتداي مسابقه تا پايان نياز داريم. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Special Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 عکس های بازی با دروتموند واقعا اشک همه در وامد Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 مالاگا غصه نخور استقلالم 6تاییه [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]پيروزي پر گل رئال مادريد مقابل مالاگا[/h] [h=2]تيم فوتبال رئال مادريد به پيروزي پرگل مقابل مالاگا 9 نفره رسيد و جشن قهرماني بارسلونا را به تعويق انداخت.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] شب گذشته در آخرين پيکار هفته سي و ششم رئال مادريد موفق شد در ورزشگاه سانتياگو برنابئو 6 بر 2 مالاگا را درهم شکند. به گزارش فارس،در اين پيکار که 60 هزار تماشاگر داشت، رائول آلبيول در دقيقه 3 براي مادريدي ها گل نخست را زد اما در دقيقه 15 روکه سانتاکروز گل تساوي را به ثمر رساند. در دقيقه 22 ميزبان صاحب ضربه پنالتي شد که کريستيانو رونالدو نتوانست آن را به گل تبديل کند. همين بازيکن 4 دقيقه بعد تلافي کرد و گل دوم تيمش را به ثمر رساند. در دقيقه 33 نوبت به مسعود اوزيل رسيد با اين حال مالاگا در دقيقه 36 توسط آنتونوس گل دوم را زد تا بلکه فاصله را کاهش دهد. با اين حال رئالي ها بر شدت حملات خود افزودند و در دقايق 45،63 و 89 توسط کريم بن زما، لوکا مودريچ و آنخل دي ماريا به گل رسيدند. در دقيقه 21 و 73 سرخيو سانچز اورتگا و مارتين دميکليس از مالاگا اخراج شدند و رئال مقابل تيمي 9 نفره چنين بردي کسب کرد. به اين ترتيب تيم تحت رهبري ژوزه مورينيو 80 امتيازي(از 35 بازي) شد و در فاصله 8 امتيازي بارسلونا(88 امتياز، 34 بازي) در رده دوم باقي ماند و از نظر رياضي بخت بسيار اندکي براي کسب قهرماني فصل جاري پيدا کرد. البته در صورتي که بارسا روز يکشنبه بر اتلتيکومادريد غلبه کند، شانس بسيار کم رئالي ها براي دسترسي به مقام قهرماني از بين خواهد رفت چرا که دراين حال کاتالان ها بيست و دومين قهرماني خود را در لاليگا جشن خواهند گرفت. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MESSI Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 عالی بازی کرد رئال واقعا حقشم برد بود اما باز 1 هفته به تاخیر انداخت قهرمانی ما رو چه کاریه آخه Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 به امید خدا سال دیگه هرچی جام هست ونیست برای ما میشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMIR7 Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 سلام خدمت همه ی رئالی های عزیز،امیدوارم با بردن کوپا یکم از ناراحتی های حذف از اروپا رو کم کنیم و همچنین فصل بعد با اومدن بیل و فالکائو قهرمان سه گانه بشیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 روزنامه مارکا نوشت دیه گو سیمئونه سرمربی آرژانتینی آتلتیکو برای تقویت خط دفاعی تیمش در فصل آینده قصد خرید رائول آلبیول مدافع اسپانیایی را دارد و از میان مدافعان فعلی خود ژائو میراندای برزیلی و دیه گو خودین اروگوئه ای را برای ترکیب فصل آینده تایید کرده است. آلبیول 28 ساله که سابقه بازی در تیم های ختافه و والنسیا را دارد، به کلی از ترکیب مد نظر ژوزه مورینیو در رئال مادرید دور مانده است و مورینیو اغلب از ترکیب سرخیو راموس، رافائل واران ، په په و ریکاردو کاروالیو استفاده می کند. آلبیول که همچنان مورد اعتماد ویسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا قرار دارد نمی خواهد به این وضع در فصل آینده ادامه دهد. او که سالانه 1.8 میلیون یورو از رئال دستمزد دریافت می کند مذاکرات را برای تعیین وضعیت خود با مسئولان رئال آغاز کرده است. اما مسئولان رئال برای فروش او به آتلتیکو قطعا درخواست بالایی خواهند کرد. - - - Updated - - - برد 6 – 2 برابر مالاگا ، هزار و سیصد و چهارمین بازی رئال در تاریخ لیگا بود و این تیم علاوه بر 1000 برد ، 188 تساوی و 116 شکست کسب کرده است. تیم رئال مادرید در حال حاضر 16 برد بیشتر از بارسلونا (984 پیروزی) کسب کرده است. تیم آتلتیک بیلبائو نیز با 823 و والنسیا با 807 و آتلتیکو مادرید با 786 پیروزی در تاریخ لیگا در رده های سوم تا پنجم قرار گرفته اند. 3 تیم رئال مادرید ، بارسلونا و آتلتیک بیلبائو در تمام 82 دوره تاریخ دسته اول لیگا حاضر بوده اند. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 اینم از عکسای دیروز کاپیتان جدیدمون!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardidar Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 زنده باد رئال مادريد Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardidar Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 عکس های بازی با دروتموند واقعا اشک همه در وامد واقعا... خدايا اونشب چقدر عصباني بودم ولي بازم دمشون گرم كه شرافتمندانه حذف شدن .حيف شد رئال ميتونست با يه بازس افسانه اي به فينال برسه Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 ژابی آلونسو در گفتگو با خبرنگاران همه شایعات اخیر در مورد انتقالش به لیگ برتر را تکذیب کرد و گفت "مطمئنا سال آینده در رئال مادرید میماند" . ژابی در مورد وضعیت کاسیاس گفت:” اینکه کاسیاس در این مدت روی نیمکت است ، این فوتبال هست . دیگو لوپز وضعیت خوبی این روز ها دارد و کاسیاس پشت سرش قرار گرفته است . این ارزش بحث کردن های اضافی را ندارد . ما باید همه توانمان را بگذاریم تا از حمایت هواداران استفاده کنیم .” هافبک ملی پوش رئال مادرید در مورد فینال پیش رو در کوپا دل ری گفت:” هدف فعلی ما بردن کوپا دل ری ، تنها جام باقی مانده است . ما کاملا روی این هدف تمرکز کرده ایم و میخواهیم جام را بدست بیاوریم .” Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 رئال مادرید سی اف / سرجیو راموس مدافع ملی پوش رئال مادرید گفت تیم باید در آستانه فینال کوپا ، مشکلات را فراموش کند و همه متحد باشند . راموس به خبرنگاران گفت:” الان وقت آن است به همه جنجال ها پایان بدهیم . چه در مورد مربی ( مورینیو ) ، چه کاسیاس و پپه و … الان ما باید روحیه مان را بدست بیاوریم و بر روی فینال کوپا تمرکز کنیم .” ” این مهمترین چیز است . ما باید غرور خود را کنار گذاشته و به بردن کوپا دل ری فکر کنیم و ببینیم چه می شود .” راموس که در جریان دیدار با سویا مصدوم شده بود ، ریکاوری را پشت سر میگذارد تا آماده دیدار با اتلتیکو بشود . خودش این مورد گفت:” من در حال بهبودی هستم و امیدوارم به بازی برسم .” Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]لب خواني رونالدو پس از گل 200 براي رئال[/h] [h=2]رسانه هاي اسپانيايي با لب خواني از شادي پس از گلزني کريستيانو رونالدو برابر مالاگا نوشتند مهاجم پرتغالي رئال مادريد تاکيد کرده است که در اين تيم مي ماند.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] رئال مادريد در بازي هفته 36 در ليگا موفق شد مالاگا را با نتيجه پر گل 6 بر 2 شکست دهد. در اين ديدار کريستيانو رونالدو موفق شد گل دوم تيمش را به ثمر برساند تا تعداد گل هاي رسمي خود براي رئال مادريد را به عدد 200 برساند. به نقل از ايسنا، رسانه هاي اسپانيايي پس از اين ديدار با لب خواني از شادي پس از گل اين مهاجم پرتغالي نوشتند: رونالدو پس از گل به سمت هواداران رئال رفت و با صداي بلند به آنها گفت :* "من اينجا مي مانم. همينجا مي مانم ." در حالي که با نزديک شدن به انتهاي فصل شايعات زيادي درباره رفتن رونالدو به منچستر يونايتد يا پاريسن ژرمن به گوش مي رسد، رسانه هاي اسپانيايي مدعي هستند رونالدو از بودن در مادريد راضي است و قصد دارد در رئال مادريد بماند. کريستيانو رونالدو که در بازي برابر مالاگا توانست دويستمين گل خود براي رئال مادريد را به ثمر برساند ، اميدوار است با پيروزي بر آتلتيکو مادريد در فينال جام حذفي، بتواند اولين جام فصل را با پيراهن رئال مادريد به دست بياورد. رئال مادريد در بازي هفته 36 ليگا موفق شد با نتيجه پرگل 6 بر 2 مالاگا راشکست دهد. رونالدو در اين ديدار يک ضربه پنالتي را هم از دست داد. خداکنه تمدید کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 اینم از تمرینات امروز Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 تورینی ها سخت به دنبال به خرید یک مهاجم بزرگ برای فصل بعد هستند و پیش از این از زلاتان ابراهیموویچ، ستاره پاری سن ژرمن، به عنوان گزینه نهایی آنها نام برده می شد. سایت گل- باشگاه یوونتوس با گونسالو ایگواین، مهاجم رئال مادرید برای انتقال به این باشگاه با دستمزد سالیانه 4.5 میلیون یورو به توافق رسید و اکنون از بیشترین شانس برای به خدمت گرفتن این ملی پوش آرژانتینی برخوردار است. تورینی سخت به دنبال به خرید یک مهاجم بزرگ برای فصل بعد هستند و پیش از این از زلاتان ابراهیموویچ، ستاره پاری سن ژرمن، به عنوان گزینه نهایی آنها نام برده می شد. اما به نظر می رسد دستمزد درخواستی مهاجم سوئدی بسیار زیاد بود و به همین دلیل مدیران بیانکونری در نهایت تصمیم به خرید ایگواین گرفتند. ایگواین فصل چندان درخشانی را در سانتیاگو برنابئو سپری نکرد ونایب رئیس باشگاه رئال، خوسه آنخل سانچس هم به تازگی اعلام کرد که این باشگاه به دنبال فروش این مهاجم است. یوونتوسی ها امیدوارند که بتوانند با پیشنهادی 25 میلیون یورویی، ایگواین را از رئال مادرید بخرند و به همین دلیل مذاکرات با مدیر برنامه های این بازیکن را از مدتی پیش آغاز کردند. این بازیکن برای هر فصل، 4.5 میلیون یورو از باشگاه تورینی طلب کرد و مدیران باشگاه هم با رضایت با آن موافقت کردند. ایگواین همچنین آماده بود تا به لیگ برتر برود اما هیچ یک از باشگاه های بزرگ لیگ برتر برای خرید او ابراز علاقه نکرد. او تا تابستان 2016 با رئال قرارداد دارد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 زین الدین زیدان اسطوره سابق باشگاه رئال مادرید این روزها خودش را برای پروژه جدید فلورنتینو پرس درفصل آتی آماده می کند. اسطوره فرانسه هفته آینده دوره مدیریت داخلی در شاخه ورزشی را به اتمام خواهد رساند. او در طول دو سال گذشته در لیموگس و پاریس این دوره را سپری می کرد. بدین ترتیب حالا زیزو یکی از اهداف پیش رویش برای همکاری هرچه بیشتر با باشگاه مادریدی را پشت سرگذاشته و دوره مربوط به مدیریت باشگاه های ورزشی را که در آن واحدهایی از اقتصاد در ورزش حرفه ای، مارکتینگ و ارتباطات نیز وجودداشت، سپری کرده است. گرفتن مدرک این دوره در کنار تجربیاتی که زی زو به عنوان یک فوتبالیست حرفه ای کسب کرده، باعث خواهد شد که او نه تنها در زمین فوتبال، بلکه در دفاتر مدیریتی نیز بتواند به همکاری با باشگاه رئال مادرید بپردازد؛ منظور ما همان جایی است که بازی قراردادها با مدیربرنامه های فوتبالیست ها و واسطه ها درمیان است روزنامه مارکا با بازتاب این خبر در گزارشی به این نکته اشاره کرده است که فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی در نظر دارد تا درآغاز دوران جدیدی در این باشگاه، از کمک های زیدان بهره بیشتری ببرد. زی زو یکی از مردان مورد اطمینان رئیس کنونی رئال است و در صورت برگزیده شدن پرس درانتخابات باشگاه مادریدی، او به زودی چهارمین دوره ریاستش دراین باشگاه را آغاز خواهد کرد. زیدان درحالی خودش را برای این شغل جدید آغاز می کند که فصل گذشته به عنوان مدیرفوتبال تیم اصلی در کنار دست مورینیو و شاگردانش مشغول به کار بود ولی بعد از اختلافات به وجود آمده، مورینیو او را کنار گذاشت. زیدان معمولا با کاروان های رئال در بازیهای خارج از خانه در لیگ قهرمانان اروپا روانه سفر می شد ولی زمانی از راه رسید که تصمیم گرفت دست از این کار کشیده و دوره مدیریت کلی ورزشی و سرمربیگری را پشت سربگذارد.از همین رو هم او از سفرها دست کشید و تنها در مواقع لزوم به فلورنتینو پرس مشورت می داد. البته او در طول این مدت با تیم پایه ای رئال همکاری هایی داشت تا تماسش با فوتبال پایه ای را از دست ندهد و در جلسات تمرینی تیم پیشکسوتان نیز حضور می یافت. حالا رئال از تابستان امسال دوره جدیدی را شروع خواهد کرد و در صورت ادامه حضور پرس برسمت ریاست باشگاه مادریدی، زیدان قدرت بیشتری خواهد یافت. پرس نصایح و توصیه های زیدان را با دقت زیادی گوش می کند. حالا ما در مقابل زیدان تازه ای خواهیم بود؛ زیدانی که علاوه بر تجربیات پیشینش، دانش و علم بیشتری نیز کسب کرده و درزمینه مارکتینگ و اقتصاد ورزش حالا صاحب نظرتر از همیشه است. فراموش نکنید که این زیدان همان کسی است که خرید رافائل واران را به پرس توصیه کرده بود؛ بازیکنی که حالا په په را مبدل به نیمکت نشینش نموده است. زی زو حالا امیدوار است تا رئال بتواند گرث بیل را به خدمت بگیرد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 کریم بنزما مهاجم فرانسوی رئال مادرید مورد توجه مسئولان منچستریونایتد قرار دارد و البته هنگامی که وی در لیون بازی میکرد مسئولان منچستربدنبال جذب وی بودند که موفق به خرید وی نشدند. بعد از اینکه خبر بازنشستگی الکس فرگوسن مطرح شد و دیوید مویس نیز به احتمال زیاد به صورت رسمی به عنوان سرمربی فصل بعد منچستر معرفی خواهد شد اخبار مطرح شده در رسانه ها حکایت از جدایی رونی از من یونایتد میباشد و دلیل آن نیز اختلافات رونی با مویس است. بر پایه گزارش سان، “دیوید مویس” پس از حضور در اولدترافورد در خصوص آینده “وین رونی” تصمیم گیری می*کند. رونی چندی قبل در زندگی خودنوشت نامه خود علیه مویس مطالبی را نوشته بود. البته روابط این دو بعد از مدتی بهبود پیدا کرد. رونی زمانی که تنها 16 سال سن داشت در تیم اورتون به مربیگری دیوید مویس به میدان رفت. در صورتی که رونی بخواهد اولترافرد را ترک کند مسئولان منچستر کریم بنزما را به عنوان جانشین وی تحت نظر دارند تا بتوانند او را به خدمت بگیرند. - - - Updated - - - به گزارش خبرگزاری رئال مادرید سی اف مسئولان باشگاه فوتبال رئال مادرید قصد فروش مدافع پرتغالی تیم خود را دارند. روزنامه مارکا به دنبال اظهارات انتقاد آمیز په په از ژوزه مورینیو مسئولان رئال مادرید از این حرکت مدافع خود خشمگین شده اند و می خواهند نام او را در فهرست فروش قرار دهند. باشگاه رئال اظهارات په په را دخالت در امور غیرمرتبط به این بازیکن تلقی کرده است.یکی از مقامات باشگاه گفت :« در آستانه فینال جام حذفی اسپانیا هیچ بازیکنی حق ندارد این چنین حاشیه سازی کرده و در مواردی که ربطی به او ندارد اظهار نظر کند.» په په درمورد اظهارات مورینیو در مورد ایکر کاسیاس دروازه بان و کاپیتان تیم از او انتقاد کرده و خواسته بود تا به کاسیاس احترام بیشتری بگذارد. تیم رئال مادرید 17 مه در فینال کوپا دل ری در سانتیاگو برنابئو با آتلتیکو مادرید دیدار می کند و این تنها بخت رئال برای دست خالی نماندن در این فصل است. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts