neymar Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 سلام به همگی اومیدوارم از این تایپ استفاده کافی ببرید:دی اول از هرچی بگم که مهم ترین فایلی که برای وارد کردن فیس باید باشه kitserver هست اگز کیتسرور ندارید حتما دانلود کنید اگر کیتسرور نداشته باشید فیس هم نمیشه وارد کرد.:icon_razz: 1- خب کیتسرور دانلودی درمحل نصب بازی کپی میکنید E:\Program Files (x86)\KONAMI به عنوان مثال 2-وارد پوشه کیتسرور شده ویه فایل هست به نام example-root وارد این پوشه شده یه فایل هست به نام img 3-در پوشه img یه فایل هست به نام dt0c.img (اگر این فایل ندارید باهمین نام بسازید)که مهمترین فایل هست 4-فیس های دانلودی از سایت را کپی میکنیم در پوشه dt0c.img 5-کاری داشت 1دقیقه هم طول نمیکشه بعضی از سایت ها هستند که میگن باید برنامه نویسی کنید برای واردکردن فیس که اصلا این جوری نیست 6-اینم فیلم اموزشی وارد کردن فیس در pes2013 pes 2013- .avi - 7.6 MB لینک دانلود دانلود فیلم آموزشی جدید با حجم حدود 30 مگ با تشکر از سایت خوب pes-edit.ir دانلود برنامه PES 2013 Editor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keuomars Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 سلام . آقا من همین جوری که شما گفتید کیت سرور رو به بازی اضافه کردم فیس ها رو هم اضافه کردم ولی الان بازی تو مرحله لودینگ اول بازی گیر میکنه چه کار باید کرد ؟ افزودنی دیگه ای هم هست که باید دانلود بشه ؟ لطفا راهنمائی کنید . با تشکر Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 درود مطمئن هستید که چیز دیگه ای نصب نکردین و یا پچ هاتون مشکل نداره و یا مراحل رو کامل و بدون اشتباه انجام دادین ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotaz Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 اقا من چهره بازيكنان رو دان كردم و در محلي كه شما گفتين ريختم ولي تغييري ايجاد نشد سركاري كه نيست راهنمايي كنيد لطفا؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 درود شما از پچی چیزی استفاده نمیکنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotaz Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 چرا من از پچ pesedit 2.1 استفاده ميكنم ميشه بگين بايد چيكار كنم راستي من مسير kitserver13 را باز كردم ولي بقيه مسير كه شما زديد نبود ولي يه مسير بود كه اين بود pesedit/img/dt0c.img اونجا ريختم ولي كار نكرد سيستم رو هم رستارت كردم ولي باز نشد اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون از شما.=(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 چرا من از پچ pesedit 2.1 استفاده ميكنم ميشه بگين بايد چيكار كنم راستي من مسير kitserver13 را باز كردم ولي بقيه مسير كه شما زديد نبود ولي يه مسير بود كه اين بود pesedit/img/dt0c.img اونجا ريختم ولي كار نكرد سيستم رو هم رستارت كردم ولي باز نشد اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون از شما.=(( درود به نظرم پچ رو پاک کنید و بازی رو از دوباره نصب کنید البته اگر صبر کنید تا حسین خودش بیاد و بگه بهتره چون فکر نکنم نه من و نه علی تو زمینه ادیت و ... تجربهای داشته باشیم :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
googooli Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 خب دوست عزیز آموزش اشتباه گذاشتید دیگه...ایم ماله pes 12 به قبل بود واسه 13 یه فایل txt هست باید یه دستور واسه فیس وارد شده بهش بدید اینجا اموزش تصویری هست سایت ویرایشگران PES Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 آپدیت شد دانلود فیلم آموزشی جدید با حجم حدود 30 مگ با تشکر از سایت خوب pes-edit.ir دانلود برنامه PES 2013 Editor Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.MAJIDI Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 سلام من pes editor رو نصب کردم اما وقتی میخوام اجراش کنم ارور میده لطفا کمکم کنید ارورش اینهthe application was unable to start correctly (0xc000007b).click ok to close the application. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts