Jump to content

آموزش وارد کردن فیس در بازی PES 13

neymar

Recommended Posts

سلام به همگی اومیدوارم از این تایپ استفاده کافی ببرید:دی

اول از هرچی بگم که مهم ترین فایلی که برای وارد کردن فیس باید باشه kitserver هست

اگز کیتسرور ندارید حتما دانلود کنید اگر کیتسرور نداشته باشید فیس هم نمیشه وارد کرد.:icon_razz:

1- خب کیتسرور دانلودی درمحل نصب بازی کپی میکنید

E:\Program Files (x86)\KONAMI به عنوان مثال

52d7tk4yzttt8mzryf.jpg

2-وارد پوشه کیتسرور شده ویه فایل هست به نام example-root وارد این پوشه شده یه فایل هست به نام img

3-در پوشه img یه فایل هست به نام dt0c.img (اگر این فایل ندارید باهمین نام بسازید)که مهمترین فایل هست

4-فیس های دانلودی از سایت را کپی میکنیم در پوشه dt0c.img

5-کاری داشت 1دقیقه هم طول نمیکشه بعضی از سایت ها هستند که میگن باید برنامه نویسی کنید برای واردکردن فیس که اصلا این جوری نیست

6-اینم فیلم اموزشی وارد کردن فیس در pes2013

pes 2013- .avi - 7.6 MB

لینک دانلود

دانلود فیلم آموزشی جدید با حجم حدود 30 مگ با تشکر از سایت خوب pes-edit.ir

29865007515386836358.png

دانلود برنامه PES 2013 Editor

29865007515386836358.png

• Thanks 1

سلام . آقا من همین جوری که شما گفتید کیت سرور رو به بازی اضافه کردم فیس ها رو هم اضافه کردم ولی الان بازی تو مرحله لودینگ اول بازی گیر میکنه چه کار باید کرد ؟ افزودنی دیگه ای هم هست که باید دانلود بشه ؟ لطفا راهنمائی کنید . با تشکر

درود

مطمئن هستید که چیز دیگه ای نصب نکردین و یا پچ هاتون مشکل نداره و یا مراحل رو کامل و بدون اشتباه انجام دادین ؟

• 2 weeks later...

اقا من چهره بازيكنان رو دان كردم و در محلي كه شما گفتين ريختم ولي تغييري ايجاد نشد سركاري كه نيست راهنمايي كنيد لطفا؟

چرا من از پچ pesedit 2.1 استفاده ميكنم ميشه بگين بايد چيكار كنم راستي من مسير kitserver13 را باز كردم ولي بقيه مسير كه شما زديد نبود ولي يه مسير بود كه اين بود pesedit/img/dt0c.img اونجا ريختم ولي كار نكرد سيستم رو هم رستارت كردم ولي باز نشد اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون از شما.=((

چرا من از پچ pesedit 2.1 استفاده ميكنم ميشه بگين بايد چيكار كنم راستي من مسير kitserver13 را باز كردم ولي بقيه مسير كه شما زديد نبود ولي يه مسير بود كه اين بود pesedit/img/dt0c.img اونجا ريختم ولي كار نكرد سيستم رو هم رستارت كردم ولي باز نشد اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون از شما.=((

درود به نظرم پچ رو پاک کنید و بازی رو از دوباره نصب کنید البته اگر صبر کنید تا حسین خودش بیاد و بگه بهتره چون فکر نکنم نه من و نه علی تو زمینه ادیت و ... تجربهای داشته باشیم :دی

• 1 year later...

سلام من pes editor رو نصب کردم اما وقتی میخوام اجراش کنم ارور میده لطفا کمکم کنید

ارورش اینهthe application was unable to start correctly (0xc000007b).click ok to close the application.