Jump to content

مشکل در باز کردن online pass در fifa 13 روی xbox

meelmeal

Recommended Posts

سلام .

من یه چند روزیه به شدت درگیر online pass برای fifa 13 شدم و هر کاری کردم به در بسته خوردم !

region ام روی آمریکا ه . اکانت گلد هم گرفتم و فعالش کردم. ۱۶۰۰ تا هم microsoft point دارم. فقط آخر سر برای خریدن online pass که باید ۸۰۰ تا microsoft point استفاده کنه. کار نمیکنه.

قضیه vpn رو هم میدونم ولی حتی با اون هم نتونستم کار کنم !* جالبی قضیه اینجاست که از روی لپ تاپ vpn رو share میکنم روی کارت شبکه و اون سر کابل شبکه رو به یه کامپیوتر دیگه که میزنم روی اون کامپوتر اینترنت دارم و ip هم از آمریکاست و همه سایت ها هم باز میشه ولی همون رو که به xbox وصل میکنم کلا انگار اینترنت نداره حتی توی live هم نمیتونه sign in کنه ! (همین شرایط بدون vpn کار میکنه منتها خب نمیشه online pass رو گرفت!) ...

خلاصه که انگار یه جورایی میفهمه vpn ه و اصلا وصل نمیشه به هیچی !

خلاصه که موندم ... اگه جاییم توی تهران باشه که این کار رو بکنه و هزینه بگیره هم حاضرم هزینش رو بدم و بیارم دستگاهو اونجا که کارش انجام بشه ...

اگه کسی میتونه کمک کنه واقعا ممنون میشم

درود از این آموزش به دقت استفاده کردین ؟ چون چند تا روش واسه خرید انلاین پس پیشنهاد داده

http://orpf.ir/forum/thread95.html

بعد ببین

بدون فعال کردن چیز پی ان یه تست بکن خوب ببین نت داری رو کنسولت یا نه

بعد اگه نه کله آی پی های کنسول و پی سی رو رو خودکار بذار و یه تست دیگه بکن

فکر کنم کلا نت نداری رو کنسولت اما از اون آموزش بالایی که دادم برو مطمئن هتسم با دقت بری درست میشه آموزش به صورت فایل پی دی اف هم هست

سلام.

آره همه اینا رو امتحان کردم . از بابت لینک ممنون البته من چون خودم کارم کامپیوتره مشکلی از لحاظ ایناش نداشتم... هم روی ویندوز هم روی مک امتحان کردم اینو. همون کابل شبکه رو به یه کامپیوتر دیگه که میزنم همه چی میزونه ! ولی قطع میکنم میزنمش به xbox اصلا انگار هیچی اینترنت نداره ... در مورد قطع کردن وی پی ان هم آره قطع که میکنم دستگاه وصل میشه به اینترنت ولی خب نمیشه آنلاین پس رو خرید دیگه ! البته از طریق لینک زیر یکی از بچه ها زحمت کشید و برام خرید !

خرید online pass بازی برای شما (پست اول خوانده شود)

من تنها چیزی که به فکرم میرسه اینه که شاید دستگاه یه مشکلی داره ! چون از بابت اینترنت و شیر کردنش مطمءنم همه جوره هم تست کردم.

کلا برای بچه هایی که مشکل دارن و نمیتونن آنلاین پس بگیرن این لینک بالا رو پیشنهاد میکنم... یکی دو نفر هستن که دارن حال میدن یه جورایی و برای بچه هایی که اکانت گلد و مایکروسافت پوینت دارن کار خریدن آنلاین پس رو انجام میدن...

سلام.

آره همه اینا رو امتحان کردم . از بابت لینک ممنون البته من چون خودم کارم کامپیوتره مشکلی از لحاظ ایناش نداشتم... هم روی ویندوز هم روی مک امتحان کردم اینو. همون کابل شبکه رو به یه کامپیوتر دیگه که میزنم همه چی میزونه ! ولی قطع میکنم میزنمش به xbox اصلا انگار هیچی اینترنت نداره ... در مورد قطع کردن وی پی ان هم آره قطع که میکنم دستگاه وصل میشه به اینترنت ولی خب نمیشه آنلاین پس رو خرید دیگه ! البته از طریق لینک زیر یکی از بچه ها زحمت کشید و برام خرید !

من تنها چیزی که به فکرم میرسه اینه که شاید دستگاه یه مشکلی داره ! چون از بابت اینترنت و شیر کردنش مطمءنم همه جوره هم تست کردم.

کلا برای بچه هایی که مشکل دارن و نمیتونن آنلاین پس بگیرن این لینک بالا رو پیشنهاد میکنم... یکی دو نفر هستن که دارن حال میدن یه جورایی و برای بچه هایی که اکانت گلد و مایکروسافت پوینت دارن کار خریدن آنلاین پس رو انجام میدن...

:دی

درود

سایت ما هم آنلاین پس میخرید و یکی از همون دو نفر سایت بازی سنتر این کارو اینجا هم انجام میده

دوست گرامیم بهرام بی با با اون این سایت رو زدیم اینجا در خدمتتون هست و انلاین پس میخره براتون به تاپیک زیر برین

http://orpf.ir/forum/thread131.html

یه سرچ میکردین بهتره بود :دی

به هرحال موفق باشید

• 2 weeks later...
سلام.

داداش من خودم برات گرفتم ديگه:دی

• 2 weeks later...