Jump to content

Recommended Posts

درود

دوستان و کاربران عزیز لطفا فرمایند و هر انتقاد و پیشنهاد و ... دارند فقط در همین تاپیک ارسال نمایند تا در اولین فرصت از سوی مدیران بررسی و حل شود

از مدیران عزیز هم تقاضا میشود تا با انتقادات به سرعت برخورد نکنند و پست ها را پاک نفرمایند تا چنانچه دلیل کافی برای پاک کردن پست بود آن وقت پست را پاک نمایند

اما امیدواریم که در این انجمن از این مسائل نداشته باشیم و بتوانیم با گوش جان سپردن به نظرات و پیشنهادات و انتقادات شما سروران گرامی انجمن و سایتی در خور و شان پیس و فیفا بازان آنلاین ایرانی ارائه دهیم

با احترام فراون بدرود:icon_razz:

• 4 weeks later...
  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

سلام نظری در مورد بخش کاربران ویژه داشتم به نظرم من کسانی که عضو کاربران ویژه میشوند از آنها هزینه ورودی مسابقات دریافت نشود البته فقط یه ایده و نظره بازم بستگی داره به نظر داش علی

یه سوال ذهنمو مشغول کرده چرا جوایز مسابقات فیفا و پی اس با هم فرق داشتند؟

به نظر من جوایز فیفا رو بهتر تقسیم بندی کردند تا پ اس دلیلش چی میتونه باشه واسم سوال شده

یه سوال ذهنمو مشغول کرده چرا جوایز مسابقات فیفا و پی اس با هم فرق داشتند؟

به نظر من جوایز فیفا رو بهتر تقسیم بندی کردند تا پ اس دلیلش چی میتونه باشه واسم سوال شده

و چرا بخش بلاگ و مقالات سایت غیر فعاله

درود در مورد سوال اول باید مدیر مسابقات پی اس و فیفا بیان نظر بدن :دی

در مورد بلاگ و مقالات هم به دلیل اینکه توی چند مدت اخیر با اسپمر و حملات زیاد در بلاگ و مقالات مواجه بودیم موقتا بخش های ذکر شده را غیر فعال کردیم بزودی بازگشایی خواهیم کرد

اگه میشه یه بخش هم واسه مشکلات و ... کاربران پریمیوم ایجاد کنید ممنون میشم :دی آخه یکم سوال دارم در مورد این گروه مثلا الان این قسمت تغییر نام کاربری واسم فعال نیست :دی

اگه میشه یه بخش هم واسه مشکلات و ... کاربران پریمیوم ایجاد کنید ممنون میشم :دی آخه یکم سوال دارم در مورد این گروه مثلا الان این قسمت تغییر نام کاربری واسم فعال نیست :دی

به روی چشم الان ردیف میکنم توی این چند مدت درگیر مسابقات بودم به کلی یادم رفت تمامی بخش های کاربران ویژه تا امشب ردیف میشه

سلام نظری در مورد بخش کاربران ویژه داشتم به نظرم من کسانی که عضو کاربران ویژه میشوند از آنها هزینه ورودی مسابقات دریافت نشود البته فقط یه ایده و نظره بازم بستگی داره به نظر داش علی

دوست خوبم طبق تجربه برگزاری مسابقات آنلاینی که من داشتم تو این سه ساله مسابقاتی که توش از ورودی استفاده میشده طرف شرکت کننده بیشتر دل میسوزونده و سر وقت حاظر به مسابقه دادن میشده...

ولی وقتی ورودی نباشه طرفم واسش مهم نیست بیاد یا خیر.

ورودی اگر معقول باشه جذابیت نیز بالاتر خواهد رفت

دوست خوبم طبق تجربه برگزاری مسابقات آنلاینی که من داشتم تو این سه ساله مسابقاتی که توش از ورودی استفاده میشده طرف شرکت کننده بیشتر دل میسوزونده و سر وقت حاظر به مسابقه دادن میشده...

ولی وقتی ورودی نباشه طرفم واسش مهم نیست بیاد یا خیر.

ورودی اگر معقول باشه جذابیت نیز بالاتر خواهد رفت

خوب مگه ما کاربران پریمیوم پول نمیدیم میدیم دیگه فکر کنم منظور pes هم همین بوده که دیگه 2 بار پول ندیم و این یکی از مزایای کاربران ویژه باشه

• 2 weeks later...

سلام اگه میشه یه بخشی باز بشه برای خرید و فروش چون که دوستان فیفا و پی اس باز شاید به گلد و پوینت و ... احتیاج داشته باشند و اگه کسی داشت همینجا بفروشه راحت باشه دیگه

یا هم خود سایت یه فروشگاه باز کنه

سلام اگه میشه یه بخشی باز بشه برای خرید و فروش چون که دوستان فیفا و پی اس باز شاید به گلد و پوینت و ... احتیاج داشته باشند و اگه کسی داشت همینجا بفروشه راحت باشه دیگه

یا هم خود سایت یه فروشگاه باز کنه

سلام امیر جان فعلا به دلیل کم بودن تعداد مدیران نمیتوانم اینجور بخشی راه اندازی کنیم اما قول میدیم که حداکثر تا قبل از عید 92 این بخش بازارچه و فروشگاه سایت راه اندازی شود

چون بخش بازارچه که مد نظر شما است یا همون خرید و فروش احتیاج به نظارت دارد

موفق باشید با سپاس از نظر و پیشنهاد شما :icon_razz:

سلام امیر جان فعلا به دلیل کم بودن تعداد مدیران نمیتوانم اینجور بخشی راه اندازی کنیم اما قول میدیم که حداکثر تا قبل از عید 92 این بخش بازارچه و فروشگاه سایت راه اندازی شود

چون بخش بازارچه که مد نظر شما است یا همون خرید و فروش احتیاج به نظارت دارد

موفق باشید با سپاس از نظر و پیشنهاد شما :icon_razz:

با مساعدت های مدیرت محترم سایت بازارچه ایجاد شد موفق باشید

• 2 weeks later...

سلام چرا به این بخش ویژه رسیدگی نمیشه :دی

لطفا یکم آپش کنید دانلود پچ ها و ... رو که میتونید قرار بدین :دی

سلام چرا به این بخش ویژه رسیدگی نمیشه :دی

لطفا یکم آپش کنید دانلود پچ ها و ... رو که میتونید قرار بدین :دی

درود حرف شما کاملا متینه اما به علت هزینه سنگینی که طراحی قالب داشت فعلا نمیتوانیم هاست را ارتقا دهیم چون برای آپلود اختصاصی و همچنین لینک های مستقیم نیاز به ارتقا هاست یا یک هاست جداگانه داریم

امید است وضعیت مالی تیم بهتر شود تا بتوانیم ارتقا دهیم

موفق باشید

سلام چند تا سول داشتم اول اینکه من برای قرار دادن مشکلات بازی pes در کامپیوتر باید کجا پستم رو بنویسم

بعد میخواستم بدونم که منظور از این پیام چیه چون چند تا بخش رفتم این پیم رو داد

[h=2]پیام سیستم[/h]enrique, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :

1. ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
  2. ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
  3. ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
  4. ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
  5. در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید
  6. ممکن است شما کاربر ویژه نباشید و این بخش مخصوص کاربران ویژه باشد !

سلام چند تا سول داشتم اول اینکه من برای قرار دادن مشکلات بازی pes در کامپیوتر باید کجا پستم رو بنویسم

بعد میخواستم بدونم که منظور از این پیام چیه چون چند تا بخش رفتم این پیم رو داد

درود خوش آمدید به انجمن ما در رابطه با سوال اول به این لینک مراجعه فرمایید

http://orpf.ir/forum/thread80.html

در رابطه با سوال دوم باید عرض کنم که یا بخش هایی که شما رفتین مخصوص مدیران بوده اند یا هم کاربران ویژه که کاربران عادی اجازه دسترسی ندارند

• 2 weeks later...
Guest M@t3N

سلام نمیدونم چرا وقتی که من عنوان موضومو با حروف بزرگ تایپ میکنم وقتی که ارسال میشه خودش کوچیک میکنه

• 2 weeks later...
Guest M@t3N

سلام به همه دوستان گل یه پیشنهاد داشتم البته میشه انتقاد هم گذاشت اگه امکان داره بخش کاربران ویژه رو فقط برای مدیران رده بالا وخود کاربران این بخش اکتیو نگه دارین مثل سایت هایی همچون وی بی ایران که علی آقا و جواد جان در جریان هستند که فقط مدیران ارشد و معاونین سایت و مدیر کل دسترسی داره به این بخش و بقیه مدیران باید اشتراک تهیه کنند و بازی سنتر هم فکر کنم اینجوریه چون همه مدیران و همکاران دسترسی ندارن اینجور که من پرسیدم شاید از این حرف و سخن من برخی ها دلگیر بشن اما عیبی نداره میدونم همه ما کاربران ویژه که پول دادیم در نگاه اول همه میگن اینا دیگه چه کسانی بودن که هنوز سایت پا نگرفته اومدن اشتراک گرفتن اما واقعیت رو نمیدونن هر چیزی یه بار اولی داره و ما هم خواستیم از این طریق اثبات کرده باشیم شاید الان زیاد به چشم نیاد اما در آینده متوجه میشید خلاصه مدیران رده بالا بشینن بحث و بررسی کنن در مورد این تصمیم من میدونم که نظر دوستان (messi و damonsalvatore) هم هست چون هر کسی که واقعا پول داده باید استفاده کنه و با این همه گروه مدیران که نمیشه :دی توی هر گروه اگه کمه کمش 5 نفر مدیر باشن میشه یه چیزی دور و بره 45 نفر آدم که رایگان استفاده خواهند کرد در آینده :دی با تشکر فقط حرف هام و سخن هام پاک و ویرایش نشه خوبه :دی

- - - Updated - - -

سلام به همه دوستان گل یه پیشنهاد داشتم البته میشه انتقاد هم گذاشت اگه امکان داره بخش کاربران ویژه رو فقط برای مدیران رده بالا وخود کاربران این بخش اکتیو نگه دارین مثل سایت هایی همچون وی بی ایران که علی آقا و جواد جان در جریان هستند که فقط مدیران ارشد و معاونین سایت و مدیر کل دسترسی داره به این بخش و بقیه مدیران باید اشتراک تهیه کنند و بازی سنتر هم فکر کنم اینجوریه چون همه مدیران و همکاران دسترسی ندارن اینجور که من پرسیدم شاید از این حرف و سخن من برخی ها دلگیر بشن اما عیبی نداره میدونم همه ما کاربران ویژه که پول دادیم در نگاه اول همه میگن اینا دیگه چه کسانی بودن که هنوز سایت پا نگرفته اومدن اشتراک گرفتن اما واقعیت رو نمیدونن هر چیزی یه بار اولی داره و ما هم خواستیم از این طریق اثبات کرده باشیم شاید الان زیاد به چشم نیاد اما در آینده متوجه میشید خلاصه مدیران رده بالا بشینن بحث و بررسی کنن در مورد این تصمیم من میدونم که نظر دوستان (messi و damonsalvatore) هم هست چون هر کسی که واقعا پول داده باید استفاده کنه و با این همه گروه مدیران که نمیشه :دی توی هر گروه اگه کمه کمش 5 نفر مدیر باشن میشه یه چیزی دور و بره 45 نفر آدم که رایگان استفاده خواهند کرد در آینده :دی با تشکر فقط حرف هام و سخن هام پاک و ویرایش نشه خوبه :دی

درود این پیشنهاد شما یکم چالش بر انگیزه اما باید بحث و بررسی بشه بین مدیران کل

در مورد حذف و ادیت پست ها هم مگر اینکه قوانین رو زیره پا بزارین موفق باشین

- - - Updated - - -

درود این پیشنهاد شما یکم چالش بر انگیزه اما باید بحث و بررسی بشه بین مدیران کل

در مورد حذف و ادیت پست ها هم مگر اینکه قوانین رو زیره پا بزارین موفق باشین

درود

با تشکر از نظر و پیشنهاد شما این کار شدنی بود و ما هم در فکرش بودیم اما یکم زمان میبرد و البته احتمال هم دارد که بعد از پایان یافتن عیدی اول که 7 فروردین است دسرسی بخش کاربران ویژه فقط برای مدیران انجمن به بالا صورت گیرد البته باید علی آقا نظر جامع رو بدن

موفق باشید :icon_razz:

Guest M@t3N
حالا اینا رو از کجا آوردی :دی

کمش 5 نفر مدیر باشن میشه یه چیزی دور و بره 45 نفر

؟

مدیر انجمن - مدیر مسابقات PES - مدیر مسابقات FIFA - ناظرین مسابقات - مدیر بخش PES - مدیر بخش FIFA - کاندیدای مدیریت - کاربران Premium - همیار سایت فهمیدی حالا :دی