Mr.Javad Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 درود توی این تاپیک میتونید با هم دیگه در مورد اروپا چمپیونز سال 2013 که دیگه آخر های اون هم هست :دی بحث و تبادل نظر کنید فقط نکته و تذکر احترام همدیگه رو نگه دارید و به اسطوره ها و ستاره های تیم های مقابل فحش ندین و بی احترامی و ... هم نکنید موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 قربون خدا برم که جای حق نشسته!رئالی ها همون اول هم با داوری اومدن بالا.خطای نانی که یادتون هست! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 قسم میخورم هنوزم به این تیم ایمان دارم ... شب های جادوئی در برنابئو بعد از 111 سال افسانه ای هواداران رئال مادرید به جادو در استادیوم خودشون در سخت ترین شرایط اعتقاد دارند. بازگشت در برابر دربی کانتی ، اندرلخت ، بورسیا مونشن گلادباخ ، سلتیک و اینتر میلان همیشه در یاد هواداران به عنوان اتفاقات ویژه تاریخ باشگاه باقی میمونه. "نود دقیقه در برنابئو بسیار طولانی خواهد بود " ، جمله ای بود که خوانیتو به بینی در سال 1985 در بازی مقابل اینتر گفت . در اون شب رئالی که 2-0 در ایتالیا شکست خورده بود ، موفق شد 3-0 اینتر را شکست بده. اما پیروزی در برابر اینتر تنها بازگشت رئال در برنابئو نبود ، در فصل 1975/1976 دربی کانتی در بازی رفت رئال مادرید را با نتیجه 4-1 شکست داد اما در بازی برگشت این رئالیها بودند که با نتیجه 5-1 موفق به پیروزی شدند . در سال 1985/1986 بورسیا مونشن گلادباخ با نتیجه 5-1 در آلمان رئال مادرید رو شکست داد اما در بازی برگشت 4-0 شکست خورد همچنین فصل قبل از آن اندرلخت که با پیروزی 3-0 به مادرید سفر کرده بود با شکست 6-1 به خانه بازگشت . در 30 آپریل 2013 بازهم سکوهای برنابئو معجزه خواهند کرد ... Meiladi برگرفته شده از فن پیج اف بی soltane7posh :دی به امید خدا میریم مرحله بعد توکل بر خدا Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 بابا ایول چه روحیه ای!!فوتبال اون زمان با حالا فرق کرده... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 خخخ فوتبال باحالیش به همین صحنه های غیره منتظره هست دیشب هیچ کس فکر نمیکرد رئال اینجوری باخت بده یا بارسا اونجوری اما دیدی که شد :دی پس اینا هم امکان دارن Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 بنظرم این شروع فوتبال آلمان بود نظرم اینه که هم رئال هم بارسا میتونند هم بایرن هم دورتمند رو بزنن ولی نمیشه :دی هر دو تاشون میبرن ولی فینال بایرن - دورتمند هست جام جهانی 2014 هم از الان آلمان رو یه پای فینال بدونین Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 درسته....با اومدن گواردیولا فوتبال اروپا روی فوتبال آلمان و منچستر یونایتد میچرخه! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 هیچ فرقی نداره چه بیاد چه نیاد بایرن تا 4 سال دیگه سلطان فوتبال جهانه و پشت سرشم دورتموند خواهد بود هر تیمی یه دهه ای داره و دهه بایرن داره شروع میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 باور کنید ما الکی به بحرین گیر میدیم اگر یکی مثل دورتموند به تیپ تیم ملی یا باشگاهی ها مون بخوره اونوقت میفهمین که بحرین خیلی بهتر و جوان مردانه تره بازی در حد لالیگا بود آوردنش در حد بوندسلیگا خودشون اه گند زدن به این بازی خدا نه نیمه دوم ببریم ای خدا کمک کن =(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 این بازی رئال دورتموند 10 دقیقه آخرش عالی بود.هر چند که طرفدار هیچ کدومشون نیستم ولی رئال تو این 10 دقیه حقش بود صعود کنه. - - - Updated - - - این بازی رئال دورتموند 10 دقیقه آخرش عالی بود.هر چند که طرفدار هیچ کدومشون نیستم ولی رئال تو این 10 دقیه حقش بود صعود کنه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 توی ده دقیقه که حقو به یک تیم نمیدن!توی 180 دقیقه باید حق رو به یک تیم داد.رئال دیر یادش اومد که باید 3 تا گل بزنه..دیگه بهانه هایی مثل وقت کشی هم عادی شده.ولی چرا بازی رفت دورتمند تیم برتر بود؟این همه ستاره ی رئال کجا و بازیکنان جوان دورتموند کجا. تازه همین بازی برگشت هم دورتموند چند تا موقعیت خراب کرد؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 توی ده دقیقه که حقو به یک تیم نمیدن!توی 180 دقیقه باید حق رو به یک تیم داد.رئال دیر یادش اومد که باید 3 تا گل بزنه..دیگه بهانه هایی مثل وقت کشی هم عادی شده.ولی چرا بازی رفت دورتمند تیم برتر بود؟این همه ستاره ی رئال کجا و بازیکنان جوان دورتموند کجا.تازه همین بازی برگشت هم دورتموند چند تا موقعیت خراب کرد؟ شما هنوز فکر کنم از قضیه حذف من یو عصبانی هستی :دی عیب نداره خدا که اون بالا هست میبینه همه چیز رو فقط یکی به من این قضه دست به توپ توپ به دست رو توضیح میده زیاد از این اتفاقا می افته تو بازی هایی که رئال یک طرفش هست اما اگر میتونستیم هم نمیشد بریم بالا بازی رفت هرچی گیر مهاجم اونا کرد چرخش غیر چرخش گل حالا این بازی موندم چی بگم تو 10 دقیقه اول باید 3 تا میزدیم که نشد بازم عیب نداره مفتخریم که تیم بی شکست اروپا چمپیونز رو توی جهنم سفید به آتش کشیدیم فقط خدا کنه این تیم مثل چلسی نشه که فصل دیگه از گروهش صعود نکنه البته هرچند که اینا مقطعی هستند سال 2009 گویای همه چیز بود 5-0 چنان بردیمشون که تا الان کم پیدا بودن :دی فقط عیب کاره ما بازی رفت بود باید دید بارسا چه میکنه :دی به خدا قسم حاظرم توی فینال طرفدار بارسا بشم اما ببینم اشک های این کلوپ رو Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 اصلا ده تا توپ هم به دست و پنالتی.. من میگم چرا مورینیو با این همه ستاره فقط یک جام حذفی و یک لیگ(اگر اشتباه نکنم)بیشتر نتونسته بگیره؟این کارش عیب داره.کهکشانی های 2 هستید مثلا! شما هنوز فکر کنم از قضیه حذف من یو عصبانی هستی :دی عیب نداره خدا که اون بالا هست میبینه همه چیز رو اون بالا همه چیرو دیده دیگه!اگر ندیده بود الان رئال رفته بود فینال...خدا جای حقی نشسته و مطمئنا برای سال اینده من یونایتد رو قهرمان چمپیونز میدونه :دی خطای نانی کشته منو!!!یادش بخیر من فکر میکردم که میخواد بهش کارت زرد بده بازیکنان دارن با داور صحبت میکنن که همون کارت زردو هم نده. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 میبینیم سال بعد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 آدمین حالا چرا اعصابت خورده پستا رو تشکر نزدی:دی! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 دوره آلمانی ها شروع شده امسال دورتمند میشه قهرمان البته امیدوارم سال بعدی هم یه آلمانی و فکر میکنم تا حدود 5 سال همین روند رو داشته باشیم البته ممکنه در این بین یه تیم دیگه هم قهرمان شه مثه دهه قدرت بارسلون که یک سال در میون قهرمان می شد پارسال نشد امسال هم نمیشه!!! متاسفانه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 آدمین حالا چرا اعصابت خورده پستا رو تشکر نزدی:دی! ای بابا اعصاب که نگو 80 دقیقه هرچی زدیم نرفت تو گل اونوقت دقیقه 83 میره تو گل و اونجوری میشه از این ور یه هفته بشین دیفرانسیل بخون بعد بهت خبر میدن که استاد انداخته هفته دیگه هفته دیگه زبان ماشین هم داریم اینو چیکار کنم تشکر هم الان میکنم :دی چشم بقول خودت اعصابم خورد بوده :دی دوره آلمانی ها شروع شده امسال دورتمند میشه قهرمان البته امیدوارم سال بعدی هم یه آلمانی و فکر میکنم تا حدود 5 سال همین روند رو داشته باشیم البته ممکنه در این بین یه تیم دیگه هم قهرمان شه مثه دهه قدرت بارسلون که یک سال در میون قهرمان می شد پارسال نشد امسال هم نمیشه!!! متاسفانه دوره بایرن آره ولی دورتموند فکر نمیکنم گوتزه که رفت لواندوسکی هم که میره انگلند کی میخواد براشون بازی کنه سال بعد شک دارم از گروهش بیاد بالا مثل چلسی امسال Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MESSI Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 45 مین دیگه بازی شروع میشه خدا کنه صعود کنیم البته هرچند یکم غیر ممکن هست اما خوب فوتبال هست دیگه و نمیشه کاریش کرد Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 فقط 15 دقیقه دیگه مونده امیدوارم که بریم بالا ولی خیلی خیلی خیلی خیلی مشکل هست اینکار Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 فقط 15 دقیقه دیگه مونده امیدوارم که بریم بالا ولی خیلی خیلی خیلی خیلی مشکل هست اینکار نه تنها نرفتین بالا 7 تایی هم شدین:دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 هنوز باورم نمیشه !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 هنوز باورم نمیشه !!! اگه تو بازی با میلانم مسی نبود الان میلانو بایرن بازی میکردن.کلا تیم بارسا بازیکن محوره.همون مسی نباشه بقیه هم نمیتونن بازی کنن Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 اگه تو بازی با میلانم مسی نبود الان میلانو بایرن بازی میکردن.کلا تیم بارسا بازیکن محوره.همون مسی نباشه بقیه هم نمیتونن بازی کنن قبول دارم ولی دیشب با اون وضعیت مسی هم بود نهایتش بازیو 2 - 0 می بردن Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 بایرن حقش بود..بارسا در کل کم آورده بود..خود پیکه هم گفته مسی هم بود فرقی نمیکرد.. زنده باد فوتبال انگلیس :دی! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 نه بالاخره باید بازیکنا از مربی حمایت کنند و بگن که با مسی و بدون مسی فرقی نمیکرد ولی مطمئن باش صد در صد بارسلون مساوی میکرد .. بالاخره نام مسی یه کاری میکرد توی نیوکمپ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts