Jump to content

پیشنهادات شما برای تیم تحریریه

Recommended Posts

سلام به همه ی دوستان عزیز.

اگر پیشنهاد یا انتقادی در مورد تیم تحریریه انجمن دارید خوشحال میشم که بهمون بگید.

در ضمن اگر مقاله ای هم مدنظرتون هست بگید تا ترجمش رو بزاریم.:icon_razz:

ارتباط با تیم از طریق پست الکترونیکی

maghalat[at]orpf.ir

یه پیشنهاد دارم که مدیریت کل باید بررسی کنند

بنظرم یه مقدار که فروم بزرگ تر شد بخش تحریریه رو گسترش بدید و اخبار بازی های دیگه رو هم بذارید البته فیفا و پی اس در صد باشند

Guest MESSI

سلام یه پیشنهاد دارم اگر میشه کلیه مقالات رو توی آرشیو هم بزارید البته با پی دی اف مثل آموزشی که خودم گذاشتم و اون 2 تا مقاله damonsalvatore و آرشیو رو هم فقط ماله اعضای وی آی پی کنید :icon_evil:

Guest Special
یه پیشنهاد دارم که مدیریت کل باید بررسی کنند

بنظرم یه مقدار که فروم بزرگ تر شد بخش تحریریه رو گسترش بدید و اخبار بازی های دیگه رو هم بذارید البته فیفا و پی اس در صد باشند

سلام یه پیشنهاد دارم اگر میشه کلیه مقالات رو توی آرشیو هم بزارید البته با پی دی اف مثل آموزشی که خودم گذاشتم و اون 2 تا مقاله damonsalvatore و آرشیو رو هم فقط ماله اعضای وی آی پی کنید :icon_evil:

موافقم

اما فقط برای وی آی پی جالب نیست به نظره من

سلام یه پیشنهاد دارم اگر میشه کلیه مقالات رو توی آرشیو هم بزارید البته با پی دی اف مثل آموزشی که خودم گذاشتم

خوب من با پی دی اف اشنا نیستم...اگر آموزشی هست لینک بدید!

اگر هم برای وی آِ پی بزاریم که کی میاد و بخونه؟؟؟اینجوری اصلا جالب نیست.

Guest M@t3N

اره بهتره اینجوری

موافقم

اما فقط برای وی آی پی جالب نیست به نظره من

واسه چی جالب نیست میشه بگین

خوب من با پی دی اف اشنا نیستم...اگر آموزشی هست لینک بدید!

اگر هم برای وی آِ پی بزاریم که کی میاد و بخونه؟؟؟اینجوری اصلا جالب نیست.

الان شاید اعضای وی آی پی کم باشند ولی در آینده که زیاد خواهند شد تازه اینجوری زحمات شما هم به هدر نمیره و دارای یه ارزشی میشه

اره بهتره اینجوری

واسه چی جالب نیست میشه بگین

الان شاید اعضای وی آی پی کم باشند ولی در آینده که زیاد خواهند شد تازه اینجوری زحمات شما هم به هدر نمیره و دارای یه ارزشی میشه

درسته.ولی باید یکم بیشتر صبر کنیم تا اعضا بیشتر بشن..آخه الان فقط برای تعداد خیلی کمی نمایش داده میشه.

منم بعضی خبر هارو برای سایت بازی سنتر ترجمه میکنم.اگر مایل باشین تو این سایت هم قرار بدم

بهرام آقا از اون حرف ها زدی ها :دی شما خودت سرور همه هستی آدم یه نگاه به شماره عضویت شما بندازه همه چیز دستش میاد

شماره عضویت 3

منتظر اخبار و ترجمه های خوبت هستیم داش بهرام

منم بعضی خبر هارو برای سایت بازی سنتر ترجمه میکنم.اگر مایل باشین تو این سایت هم قرار بدم

آخی که بدبخت شدم :دی استاد ما هم داشته روی کارای من نظارت میکرده!زودتر میگفتید خوب :دی

دوستان بازی پیشنهاد دارین بگین حوصلم سر رفت از بی مقالگی!

• 1 month later...

درود پست الکترونیکی مخصوص تیم ایجاد شد اگر سوال خاصی و .. داشتید با ایمیل زیر در ارتباط بگذارید مدیران تیم هم پ.خ بدن تا پس را براشون بفرستم :x

maghalat[at]orpf.ir

• 3 weeks later...

سلام خدمت همه ی دوستان خودم.

من یکم از نحوه ی استقبال شما ار مقالات ناراضیم..قبلا هم یک بار گفتم استقبال بهتر شد.خواستم یک بار دیگه بگم تا بهتر تر بشه.خدایی نکرده من نه منت میزارم و نه قصد کار دیگه ای رو دارم.من علاقم ترجمه کردن هست.من به خدا دوست دارم که وقتی شما حمایت کنید مطمئن باشید تعداد اعضای تیم تحریریه بالا میره و این آرزوی من که تعداد اعضا بالاتر بره.

سلام خدمت همه ی دوستان خودم.

من یکم از نحوه ی استقبال شما ار مقالات ناراضیم..قبلا هم یک بار گفتم استقبال بهتر شد.خواستم یک بار دیگه بگم تا بهتر تر بشه.خدایی نکرده من نه منت میزارم و نه قصد کار دیگه ای رو دارم.من علاقم ترجمه کردن هست.من به خدا دوست دارم که وقتی شما حمایت کنید مطمئن باشید تعداد اعضای تیم تحریریه بالا میره و این آرزوی من که تعداد اعضا بالاتر بره.

درود کاملا مصطفی رو درک میکنم اگر کسی نظری و حتی بازدید نکنه از اون مقاله شخصی که ترجمه کرده دلسرد میشه و ... خیلی از مقالات فیفا 14 رو سایت های دیگه حتی ندارند اما اگر توی ارشیو ما نگاه بندازید میبینید اکثرشونو که تا الان اومده مصطفی گل زحمتشو کشیده کلا از هر کاری که استقبال نشه کننده اون کار دلسرد میشه لطفا نظری پیشنهادی و ... در مورد مقالات بدید تا بتونیم با جمع کردن اعضای بیشتر تیم تحریریه مجله اختصاصی رو برای فیفا و پی اس بزنیم