NightBack Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 تمامی بحث های تخصصی مربوط به باشگاه پرسپولیس و اخبار در این تاپیک قرار می گیرد - - - Updated - - - [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD]هفته سي و سوم ليگ برتر فوتبال پرسپوليس از سد ملوان گذشت تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ادامه رقابت هاي هفته سي و سوم ليگ برتر فوتبال، با يک گل ملوان بندرانزلي را شکست داد و 50 امتيازي شد.[/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] دراين ديدار که درورزشگاه آزادي تهران جريان داشت تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه يک برصفر مقابل تيم ملوان به برتري رسيد. به گزارش ايرنا، تنها گل اين بازي را کريم انصاري فرد دردقيقه 56 به ثمر رساند و هر سه امتياز اين بازي را براي تيمش به ارمغان آورد. نيمه نخست اين ديدار بسيار کسل کننده بود و خطر جدي دروازه هاي دو تيم را تهديد نکرد. در اين نيمه دروازه بانان دو تيم کم کارترين بازيکنان زمين بودند و به همين سبب هواداران بازي خوبي را از دو تيم مشاهده نکردند. يحيي گل محمدي که از نتيجه تساوي ناراضي بود با آغاز نيمه دوم هادي نوروزي و ولاتکو را به زمين فرستاد تا از يک سو وسط ميدان را از تيم ملوان بگيرد و از سوي ديگر خط حمله خود را تقويت کند اين تغييرات سرانجام در دقيقه 56 نتيجه داد و کريم انصاري فرد روي پاس عمقي محمد نوري در محوطه جريمه ملوان در موقعيت گلزني قرار گرفت و با يک ضربه بغل پا دروازه تيم ملوان را باز کرد. درادامه دو تيم حملاتي برروي دروازه يکديگر داشتند اما اين حملات نتيجه اي در بر نداشت. پرسپوليس با کسب هر سه امتياز اين ديدار 50 امتيازي شد و همچنان دررده ششم باقي ماند. احمد صالحي قضاوت اين بازي را برعهده داشت او به عادل کلاه کج،رضا حقيقي و امير حسين فشنگچي ازتيم پرسپوليس و پژمان نوري و جواد شيرزاد از تيم ملوان کارت زرد نشان داد و آنان را جريمه کرد.[/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD][TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD]5 فيلم بازي*هاي سپاهان رسيد [h=1]پرسپوليسي*ها از مصاحبه با رسانه*ها منع شدند[/h] [h=2]يحيي گل*محمدي براي جلوگيري از هرگونه تنش در تيم به بازيکنان اعلام کرد از مصاحبه تا ديدار جام حذفي خودداري کنند.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] کادرفني تيم پرسپوليس به دنبال اين است تا آناليز دقيقي از وضعيت سپاهان قبل از ديدار روز يکشنبه داشته باشد از همين رو فيلم 5 بازي اين تيم به دست کادر فني قرمزپوشان براي آناليز رسيد. به گزارش فارس، خبر ديگر از پرسپوليس اينکه علي پروين قبل از سفرش به مالزي صبح امروز با محمد رويانيان ديدار کرد و دقايقي با وي در خصوص فينال جام حذفي و شرايط پرسپوليس به گفت*وگو پرداخت. يحيي گل*محمدي نيز پس از تمرين امروز در جلسه*اي با بازيکنان اعلام کرد تا ديدار مقابل سپاهان از هرگونه مصاحبه تنش*زا خودداري کنند تا تيم با آرامش کامل روز يکشنبه در فينال جام حذفي به ميدان برود. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] - - - Updated - - - [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD][TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]گزارش تمرين پرسپوليس[/h] [h=2]با بازگشت نقي زاده و پروويچ به تمرينات گروهي همه مصدومان پرسپوليس در تمرين امروز پا به توپ شدند.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] تمرين پرسپوليس پس از شکست ملوان از ساعت 11 در ورزشگاه درفشي*فر دنبال شد. در اين تمرين بازيکنان اصلي به مدت 35 دقيقه ريکاوري کردند و بازيکنان ذخيره نيز مرور کارهاي تاکتيکي و فوتبال دستگرمي را در دستور کار خود داشتند. به گزارش فارس، در تمرين امروز با پا به توپ شدن نقي*زاده و پروويچ کليه مصدومان پرسپوليس امروز بدون هيچ مشکلي در تمرينات فشرده شرکت کردند و مشکلي نداشتند. * پولادي و قاضي در تمرين امروز غايب بودند. البته قاضي غيبتش را اطلاع داده بود و البته گفته مي شود غيبت امروز او بي دليل به ترک زودهنگام او از ورزشگاه آزادي در بازي شب گذشته نباشد. * علي کريمي اولين نفري بود که در تمرين حضور پيدا کرد و خودش نيز دقايقي اختصاصي به تمرين پرداخت. * معدنچي و باقري اختصاصي دور زمين دويدند البته باقري در صحبتي با بازيکنان دقايقي آنها را نصيحت کرد و از آنها خواست تا با تمرکز و آرامش بيشتري به گل*محمدي در روزهاي آينده کمک کنند. * بازيکنان ذخيره در پايان تمرين شوت*زني کردند. * ابراهيم شکوري بازيکن پيشين پرسپوليس در تمرين اين تيم حاضر شد. به نظر او براي جويا شدن از زمان گرفتن مطالباتش در تمرين حضور پيدا کرده بود. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 13, 2013 Author Share Posted May 13, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]بقايي: رويانيان از پرسپوليس برکنار نشده است[/h] [h=2]معاون رئيس جمهور خبر داد محمد رويانيان از مديرعاملي باشگاه پرسپوليس برکنار نشده است.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] پس از انتشار اخباري در زمينه برکناري محمد رويانيان از مديرعامل باشگاه پرسپوليس، معاون رئيس جمهور واکنش نشان داد. به گزارش فارس، حميدرضا بقايي با تکذيب اين خبر گفت: تنها حکم مامور شدن رويانيان به ستاد سوخت با توجه به جابه*جايي ايشان باطل شده است. بقايي معاون اجرايي رئيس جمهور و رئيس نهاد رياست جمهوري در پاسخ به پرسشي در زمينه برکناري رويانيان از مدير عاملي پرسپوليس با حکم وي تاکيد کرد: رويانيان در زماني که رئيس ستاد حمل و نقل کشور را برعهده داشت از طرف ستاد کل نيروهاي مسلح به نهاد رياست جمهوري مامور شده بودند. معاون اجرائي رئيس*جمهور ادامه داد: من تنها حکم وي درباره مامور شدن به رياست ستاد حمل و نقل سوخت را باطل کردم و اين ربطي به بحث مديرعاملي پرسپوليس ندارد. با اين اظهار نظر معاون رئيس جمهور مي توان موضوع را يک سوء تفاهم تعبير کرده و رويانيان را همچنان مدير عامل سرخ*پوشان در فصل بعد دانست. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 13, 2013 Author Share Posted May 13, 2013 روزنامه پرسپولیس 23 ارديبهشت 1392 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 13, 2013 Author Share Posted May 13, 2013 [h=1]روزنامه پیروزی 23 ارديبهشت 1392[/h] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD][TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD]صادقيان: با رفتار تماشاگران دليلي ندارد به پرسپوليس بروم [h=1]پيشنهاد پرسپوليس به پيام صادقيان[/h] [h=2]باشگاه پرسپوليس خواهان جذب پيام صادقيان، هافبک تيم فوتبال ذوب*آهن شد.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] پيام صادقيان با بيان اينکه من چند روز پيش در مصاحبه*اي گفته بودم دوست دارم به پرسپوليس ملحق شوم، تصريح*کرد: بعد از اين مصاحبه هواداران قرمز به من اعتراض کرده بودند و گفته بودند صادقيان پرسپوليسي نيست و نبايد به اين تيم بيايد. بنابراين ديگر فکر نمي*کنم دليلي براي حضور من در پرسپوليس باشد چون هواداران اين تيم اصلا از حضور من استقبال نخواهند کرد. به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: اما لازم مي*دانم از مديران باشگاه پرسپوليس تشکر کنم که به من پيشنهاد دادند. فعلا نه به تيم ملي فکر مي*کنم و نه به پرسپوليس. تنها روي بازي پلي آف تمرکز دارم و اگر شرايط در ذوب*آهن فراهم باشد و باشگاه درخواست من را محقق کند بدون شک در تيم محبوبم ذوب*آهن خواهم ماند. از چند تيم بزرگ پيشنهادهاي خوبي دارم. وي همچنين با بيان اينکه نظر سرمربي تيم ملي مهم است گفت: در چند هفته اخير در تيم ذوب*آهن واقعا خوب کار کردم و در اردوي تيم ملي که در کويت بود بسيار خوب ظاهر شدم و واقعا نمي*دانم دليل دعوت نشدن من به تيم ملي چه بوده است. شايد کارلوس کي*روش از سبک بازيکنان فانتزي و تکنيکي خوشش نمي*آيد که من را به تيم ملي دعوت نمي*کند. من در هر بازي عالي کار کرده*ام ولي نمي*دانم چرا باز هم دعوت نشده*ام! بازيکناني به تيم ملي دعوت شده*اند که در طول فصل بيشتر از 10 بازي براي تيم ملي انجام نداده*اند. هافبک هجومي تيم فوتبال ذوب*آهن افزود: واقعا خوشحال شدم که محسن مسلمان و قاسم حدادي*فر به تيم ملي دعوت شدند. اين بازيکنان شايستگي حضور در تيم ملي را داشتند که خوشبختانه دعوت شدند. وي خاطرنشان*کرد: خوشحال مي*شوم که شرايط ادامه بازي من در فوتبال اصفهان فراهم باشد چون واقعا در اصفهان احساس راحتي مي*کنم و شک نکنيد که تمام بازيکنان ذوب آهن دوست دارند در اين تيم بمانند. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 14, 2013 Author Share Posted May 14, 2013 [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD][TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]سرمربي اخراجي پرسپوليس در تيم ملي مراکش؟[/h] [h=2]مانوئل ژوزه دوست دارد هدايت تيم ملي فوتبال مراکش را برعهده گيرد؛ اين خبري است که رسانه*هاي مراکشي منتشر کردند.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] مانوئل ژوزه چند ماه پيش به علت کسب نتايج ضعيف از کار برکنار شد و تاکنون هدايت هيچ تيمي را بر عهده نگرفته است. به گزارش ايسنا ، رسانه*هاي مراکشي در خبري عجيب از علاقه سرمربي سابق پرسپوليس براي برعهده گرفتن هدايت تيم ملي فوتبال اين کشور خبر دادند. روزنامه* "المنتخب" مراکش نوشت: ژوزه کارنامه*اي درخشان با الاهلي دارد و سال*هاي سال با اين تيم افتخار کسب کرد. او پس از اخراج از پرسپوليس تاکنون هدايت هيچ تيمي را بر عهده نگرفته است. ژوزه پرتغالي علاقه خود را به هدايت تيم ملي فوتبال مراکش اعلام کرده و پيشنهاد خود را به گوش مسئولان فدراسيون رسانده است. ژوزه ماه گذشته در ديداري که از مصر داشت به باشگاه الاهلي رفت و با بازيکنان اين تيم ديدار کرد که اين خشم و ناراحتي حسام البدري، سرمربي اين تيم را به دنبال داشت. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 14, 2013 Author Share Posted May 14, 2013 [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD][TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD]باشگاه پرسپوليس: [h=1]سرمربي پرسپوليس تا پايان هفته معرفي مي*شود[/h] [h=2]باشگاه پرسپوليس اعلام کرد که سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه تا پايان هفته معرفي مي*شود.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] حسين قدوسي مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در خصوص معرفي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس عنوان کرد: امروز جلسه هيئت مديره و جلسه کميته فني برگزار نشده است. روز گذشته جلسه هيئت مديره باشگاه برگزار شد و قرار است تا انتهاي هفته در اين باره تصميم گرفته شود. به گزارش فارس ، وي ادامه داد: قصد نداريم فرصت را از دست بدهيم و همچنين نمي*خواهيم شتابزده تصميم بگيريم. مي*خواهيم بهترين تصميم را اتخاذ کنيم تا پرسپوليس در فصل آينده عملکرد خوبي داشته باشد. مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس افزود: امروز تماس*هاي مکرري با رويانيان و باشگاه شده است اما در حال حاضر به بررسي گزينه*هاي مدنظر مي*پردازيم و تا پايان هفته بهترين انتخاب را انجام خواهيم داد. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 14, 2013 Author Share Posted May 14, 2013 [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD][TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD]به دليل مذاکره غير قانوني: [h=1]باشگاه نفت از پرسپوليس شکايت مي*کند[/h] [h=2]باشگاه نفت تهران از باشگاه پرسپوليس و سرپرست اين تيم به کميته انضباطي شکايت مي*کند.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] باشگاه نفت تهران به دليل مذاکره غير قانوني سعيد شيريني سرپرست پرسپوليس با يعقوب کريمي مهاجم نفت تهران در نيم فصل از پرسپوليس و شيريني به دليل اين مذاکره غير قانوني به کميته انضباطي شکايت مي*کند. به گزارش فارس، منصور قنبرزاده مدير عامل باشگاه نفت با تاييد اين خبر گفت: يعقوب کريمي با ما قرارداد سه ساله دارد و باشگاه پرسپوليس نبايد با اين بازيکن بدون اطلاع باشگاه ما و به طور مستقيم مذاکره مي*کرد به همين دليل ما کريمي را با هر رقم پيشنهادي به پرسپوليس نمي*دهيم ولي هر باشگاه ديگري خواهان اين بازيکن است مي*تواند با نفت تهران مذاکره کند. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 14, 2013 Author Share Posted May 14, 2013 [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD][TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]برانکو ايوانکوويچ گزينه جديد پرسپوليس[/h] [h=2]برانکو ايوانکوويچ به گزينه*هاي مدنظر باشگاه پرسپوليس براي هدايت اين تيم اضافه شد.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] مسئولان باشگاه پرسپوليس اين روزها درگير انتخاب سرمربي اين تيم براي فصل بعد هستند و در چند روز گذشته گزينه*هاي مختلفي براي اين کار مطرح شده*اند. به گزارش ايسنا ، علي دايي، زلاتکو کرانچار، محمد مايلي کهن، حميد درخشان و افشين پيرواني نام*هايي بودند که در اين چند روز از سوي باشگاه پرسپوليس به عنوان گزينه مطرح شدند اما جديدترين نام برانکو ايوانکوويچ، سرمربي اسبق تيم ملي است. ايوانکوويچ که فصل گذشته سرمربي تيم الوحده امارات بود، اکنون مدنظر پرسپوليسي*ها قرار گرفته است، اما براي حضور در ايران مشکل بزرگي به نام ممنوع الخروجي*اش دارد. برانکو که فصل گذشته به همين دليل براي بازي الاتفاق عربستان و استقلال به ايران نيامد هنوز با اين مشکل براي ورود به ايران دست و پنجه نرم مي*کند. گفته مي*شد که برانکو براي مذاکره با پرسپوليس وارد ايران شده، اما به خاطر پرداخت نکردن ماليات قراردادش و مشکلي که بعد از حضور در ايران خواهد داشت، هنوز خبر موثقي از ورود او به تهران در دست نيست. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 در صورت نهایی شدن حضور شجاع خلیل زاده در پرسپولیس ، یکی از دو مدافع میانی باتجربه قرمزها باید این تیم را ترک کند. سایت گل - از مدتها پیش شجاع خلیل زاده مدافع جوان و البته پرکارت مس کرمان در تیررس پرسپولیس قرار داشت، خود این بازیکن ملی پوش هم علاقه خود به پرسپولیس را کتمان نکرد و سرانجام توافقات نهایی بین او و مسوولان پرسپولیس صورت گرفت. البته شجاع هنوز با پرسپولیس قرارداد نبسته و منتظر انتخاب سرمربی جدید پرسپولیس است تا با تایید او برای امضای قرارداد اقدام کند. موردی که به احتمال فراوان مشکلی ایجاد نخواهد کرد چون بعید است که هیچ یک از گزینه های سرمربیگری پرسپولیس دست رد به سینه این مدافع ملی پوش بزنند. ولی در صورت پیوستن خلیل زاده به پرسپولیس، قرمزها برای ایجاد نشدن ترافیک در خط دفاعی باید یکی از مدافعان میانی خود را از لیست خارج کنند. مدافعان میانی پرسپولیس در فصل تازه به پایان رسیده سیدجلال حسینی، محسن بنگر، علیرضا نورمحمدی و محمد رضا خانزاده بودند. احتمال قریب به یقین اگر سیدجلال سودای رفتن به خارج از کشور را نداشته باشد همچنان در پرسپولیس ماندنی خواهد شد، خانزاده هم با توجه به جوانی و قابلیت بازی در سمت راست خط دفاعی و مرکز آن نمی تواند گزینه خروجی باشد ولی محسن بنگر و علیرضا نورمحمدی دو مدافع بالای 30 سال پرسپولیس هستند که اگر سیدجلال بماند و شجاع هم بیاید، یکی از آنها باید از فهرست تیم خارج شوند چون برای شرکت در لیگ برتر در حالی که پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا در فصل آینده هم حضور نخواهد داشت، بیشتر از 4 مدافع میانی تخصصی لازم نیست. حال به نظر شما با این پیش شرط ها اگر قرار به رفتن یک نفر از بین بنگر و نورمحمدی باشد، کدامیک از آنها راه درب خروجی پرسپولیس را در پیش خواهند گرفت؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 15, 2013 Author Share Posted May 15, 2013 [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD][TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD]اخبار کوتاه از پرسپوليس 2 تيم اماراتي براي به خدمت گرفتن مدافع پرسپوليس به او پيشنهاد وسوسه*انگيزي دادند. [/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]به نقل از فارس، ظهر امروز جمعي از معاونين باشگاه پرسپوليس به همراه منتقمي قائم*مقام باشگاه به عيادت همايون بهزادي که به دليل مريضي در بيمارستان بستري است رفتند و از وي عيادت کردند. *خبر ديگر از پرسپوليس اينکه مسئولان 2 باشگاه اماراتي پس از پايان ليگ برتر 2 پيشنهاد را به سيدجلال حسيني، مدافع پرسپوليس براي فصل آينده داده*اند که اين 2 پيشنهاد مدافع قرمزپوشان را بسيار وسوسه کرده است اما هنوز حسيني جوابي به اين پيشنهادهاي اماراتي نداده است. *مسئولان باشگاه پرسپوليس همچنين کريم انصاري*فرد را براي گفت*وگو در خصوص تمديد قراردادش به باشگاه دعوت کردند. البته انصاري*فرد با توجه به اردوهاي تيم ملي به احتمال فراوان هفته آينده در باشگاه پرسپوليس حاضر خواهد شد.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 15, 2013 Author Share Posted May 15, 2013 [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD][TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD]علي کريمي هنوز براي بازي کردن جا دارد قائم*مقام باشگاه پرسپوليس در ديداري با علي کريمي با او به گفت*وگو پرداخت. [/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]پس از خداحافظي علي کريمي از دنياي فوتبال با تصميم محمد رويانيان، بهروز منتقمي قائم مقام باشگاه مسئول مذاکره با علي کريمي براي بازگشت به فوتبال شد. از همين رو ابتدا قائم*مقام باشگاه بارها سعي کرد تا با کريمي گفت*وگو کند اما به نتيجه*اي نرسيد ولي بالاخره پس از تلاش*هاي فراوان منتقمي با جادوگر ديدار کرد. در اين باره منتقمي به فارس گفت: صحبت*هاي بسيار خوبي با علي کريمي داشتم اما همه چيز به جلسه بعد موکول شد. شايد بحث برگشت نيز در اين جلسه درباره*اش حرف زده شد اما از همه مهمتر کريمي ديدگاهي دارد که واقعا من از ديدگاه*هاي او تشکر مي*کنم. وي افزود: ما معتقديم که کريمي هنوز جا دارد که بازي کند و مرتبا هم با او در تماس هستيم. بايد با تلاش زياد فضا را آماده کنيم و دغدغه*ها و سوال**هاي او را بي*پاسخ نگذاريم تا در يک فضاي صميمانه به کريمي که بابت افکار حرفه*اي*اش بايد به او تبريک بگويم. منتقمي در پاسخ به سوالي که بالاخره او برخواهد گشت يا نه گفت: نمي*توان الان صددرصد درباره او قضاوت کرد. بايد يک مقدار زمان و فضا آماده باشد تا تصميم*گيري لازم انجام پذيرد. اما در کل جلسه بسيار خوبي با او داشتم.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 15, 2013 Author Share Posted May 15, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]پاسخ روابط*عمومي پرسپوليس به باشگاه نفت[/h] [h=2]مدير روابط*عمومي باشگاه پرسپوليس پاسخ مسئولان باشگاه نفت را داد.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] حسين قدوسي در پاسخ به اظهارات منصور قنبرزاده مبني بر شکايت باشگاه نفت به دليل مذاکره سرخ پوشان با بازيکن اين تيم، تاکيد کرد: به نظر من اظهارات ايشان مداخله در امور پرسپوليس است، ضمن احترامي که برايشان قائليم اما او بايد بداند که برخي مسائل که مطرح کردند را غير واقع و کذب بود و حق شکايت براي باشگاه پرسپوليس محفوظ است. به گزارش فارس، وي افزود: اين که به استناد صحبت*هاي جواد کاظميان مدعي شد پرسپوليس در نيم*فصل با يعقوب کريمي حرف زده اين واقعاً بعيد است که به استناد حرف يک بازيکن که از پرسپوليس جدا شده موضع*گيري کند و اظهاراتي درباره پرسپوليس اين باشگاه بزرگ و پرطرفدار انجام دهد.برخي* بايد بدانند که درباره چه تيمي حرف مي*زنند. قدوسي تاکيد کرد: کريمي به پرسپوليس اعلام کرده که بازيکن آزاد است، پرسپوليس به همين دليل مذاکراتي با اين بازيکن داشته اما اخباري به گوش مي*رسد که امروز اين بازيکن را تحت فشار قرار مي*دهند و از او حرف مي*کشند و مي*خواهند او را مجبور کنند که بازيکن بگويد با آنها قرارداد دارد اما بازيکن مخالف اين حرف است و قطعاً اين موضوع در کميته انضباطي مي*تواند بررسي شود تا آزاد بودن يعقوب کريمي ثابت گردد. مدير روابط* عمومي قرمزپوشان تأکيد کرد: باز هم اين را تکرار مي*کنيم که باشگاه پرسپوليس بنا بر ادعاي خود بازيکن با ايشان مبني بر اينکه آزاد است مذاکراتي در پايان فصل داشته و قطعاً نيازي هم به رضايتنامه و اين حرف ها نبود. متأسفانه مسئولان باشگاه نفت اين*طور بي*پروا در خصوص پرطرفدارترين تيم آسيا پس از صبحت*هاي کذب و غيرواقع حرف*هايي را مطرح مي*کنند که جواب نا مطلوبي و تبعات بدي خواهد داشت. من از مسئولان نفت سؤال مي*کنم که چه تعداد تماشاگر در بازي*هاي آنها ديده مي*شود، آيا بازي*هاي فوتبال را مي*بينند يا خير؟ بيشتر بازي*هاي نفت در استاديوم خالي برگزار مي*شود و يا نوجواناني سامان*دهي مي*شود که براي تشويق به ورزشگاه بيايند. وي افزود: از پول بيت*المال براي تيم هزينه مي*شود، سؤال ما اينجاست آيا با پول بيت*المال چقدر براي اين تيم تا به الآن هزينه کرده*ايد؟ آيا اين کار الزامي است که شرکت نفت در ورزش حرفه*اي ورود کند و اين همه خرج داشته باشد؟ بهتر نيست شرکت نفت به ورزش کارگري خود بيشتر بپردازد و اين پول را در آنجا خرج کند؟ قدوسي خاطرنشان کرد: پرسپوليس در فصل جاري با 35ميليون هوادار،*2 ميليارد و نيم بودجه دولتي گرفته و به گفته کنفدراسيون فوتبال آسيا پرطرفدارترين تيم آسياست و خيلي خودش درآمدزايي داشته اما نفتي*ها چقدر تا به الآن درآمدزايي داشته*اند؟ نبايد فراموش کنيم همين امسال در نيم*فصل اول و در بازي که مقابل نفت داشتيم برخي از دوستان نفت با بنده تماس گرفتند و درخواست اسپانسر پشت پيراهن خود از ما شدند، حتي نامه اين موضوع نيز وجود دارد اما رويانيان به تيم حريف پاسخ منفي نداد و براي آنها اسپانسر فراهم کرد اما خوب پاسخي به محبت*هاي رويانيان دادند و ما را وادار کردند تا اين صحبت*ها را انجام دهيم که قطعاً اگر در آينده تکرار شود حرف*هاي ديگري نيز خواهيم زد. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 15, 2013 Author Share Posted May 15, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]واکنش رويانيان به اظهارات قنبرزاده[/h] [h=2]مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت:*پاسخي به اظهارات مديرعامل نفت تهران نمي*دهم اما آقاي قنبرزاده به اتفاقات برنامه 90 نبايد استناد کند.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] محمد رويانيان در خصوص اظهارات منصور قنبرزاده، مديرعامل باشگاه نفت در برنامه 90 و رسانه*ها، گفت: من به قنبرزاده احترام مي*گذارم، چون ايشان مدير پرتلاشي است اما به آقاي قنبرزاده مي*گويم که ايشان نبايد به حرف*ها و اتفاقاتي که در برنامه 90 زده مي*شود، استناد کند. وي افزود: يک بازيکن متاسفانه بي*حيايي کرده و حرف*هايي را برخلاف اتفاقات زده، اما آقاي قنبرزاده شما مديري توانمند هستيد و اين قشنگ بود که حداقل از بنده مي*پرسيديد که اين ماجراها صحت دارد يا خير؟ به نقل از فارس، رويانيان تاکيد کرد: اهانت به افراد، کار غير اخلاقي*تر در فوتبال است. من به شما احترام مي*گذارم اما بايد اين را اعلام کنم که اي*کاش شما به جاي آن حرف*ها با خود من صحبت مي*کرديد و به برخي از کارها دست نمي*زديد. رويانيان در پاسخ سؤالي که بالاخره يعقوب کريمي با پرسپوليس قرارداد بسته يا خير، گفت: ما با کريمي هيچ قرارداد رسمي امضاء نکرديم اما بايد کاري کنيم که اين بازيکن جوان و آينده*دار تخريب نشود و بايد به فکر آينده او باشيم. ما خودمان مي*دانيم که بايد با چه شرايطي با بازيکنان مذاکره کنيم و بهتر است اگر اتفاقي در خصوص باشگاه پرسپوليس پيش مي*افتد ابتدا با خود من صحبت شود تا از صحت و سقم آن دوستان عزيز باخبر شوم. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 15, 2013 Author Share Posted May 15, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]نيلسون با سرپرست پرسپوليس ديدار کرد[/h] [h=2]نيلسون دروازه بان تيم پرسپوليس که گفته مي شد احتمال جدايي او از اين تيم وجود دارد، امروز با شيريني ديدار کرد.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] گفته مي شود، توافقات خوبي بين باشگاه پرسپوليس و نيلسون براي تمديد قرارداد صورت گرفته و اين بازيکن به احتمال فراوان در روزهاي آينده با محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس نيز ديدار خواهد کرد. به گزارش ايرنا، به نظر مي رسد، قرارداد اين دروازه بان براي فصل آينده با باشگاه پرسپوليس تمديد شود. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 15, 2013 Author Share Posted May 15, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD]موافقت با حضور سردار در جمع قرمز*پوشان [h=1]رويانيان در پرسپوليس ماندني شد[/h] [h=2]ستاد نيروهاي مسلح موافقت خود را با حضور رويانيان به مدت يک سال ديگر در پرسپوليس اعلام کرد.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] با توجه به اينکه محمد رويانيان زيرمجموعه ستاد نيروهاي مسلح است بايد ماموريت او هر يک سال در پرسپوليس تمديد شود. به گزارش فارس، در همين راستا به دليل اينکه اين اتفاق نيفتاده بود چند روزي دچار مشکل شد و حتي برخي*ها خبر از کنار گذاشتن او دادند اما صبح امروز ستاد نيروهاي مسلح موافقت خود را براي حضور رويانيان به مدت يک سال ديگر در پرسپوليس اعلام کرد و قرار است ابلاغيه مربوطه امروز يا فردا به دست او برسد. رويانيان ضمن تشکر از مسئولان ستاد کل نيروهاي مسلح اعلام کرد که اميدوار است در پرسپوليس بتواند با خدمتگزاري شايسته به هواداران گام*هاي مثبتي را براي خدمت به اين باشگاه بزرگ با توجه به اعتماد مجددي که به او شده بردارد. [/TD] [/TR] [/TABLE] - - - Updated - - - [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]رويانيان: مذاکره رودررو با دايي نداشته*ام[/h] [h=2]محمد رويانيان مي*گويد با علي دايي مذاکره مستقيم نداشته است.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره برخي انتقادهايي که راجع به مذاکره پرسپوليس با بازيکناني که قرارداد دارند مطرح مي*شود، اظهار کرد: ما تمام تلاش*مان را مي*کنيم که بر اساس اصول فوتبال رفتار کنيم و مي*دانيم که با بازيکني که با باشگاهش قرار دارد نبايد مذاکره کرد. به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: مثلا درباره مربي انتقاد مي*شود که چرا پرسپوليس با علي دايي که با باشگاه راه آهن قرارداد دارد مذاکره مي*کند. اين تصميم هيات مديره بود که دايي در گزينه*هاي مورد نظر باشگاه باشد بنابراين اين موضوع را اعلام کرديم و از کسي هم مخفي نکرديم که بعدا بگويند پرسپوليس مخفيانه با دايي مذاکره کرده است. رويانيان با اشاره به اينکه تا الان مذاکره رودررو با دايي نداشته است گفت: مذاکره ما با دايي تا الان به صورت پيغام و پسغام بوده که من با مالک و مديرعامل باشگاه راه آهن صحبت کردم و از آن*ها اجازه گرفتم که با دايي صحبت کنم اما تا اين لحظه مذاکره رودررويي با دايي نداشته*ايم. رويانيان گفت: من از اين انتقادها تعجب مي*کنم. برخي بازيکنان شايد بخواهند قيمت خودشان را با اين بحث*ها بالا ببرند و بعضي ديگر بخواهند بازيکنان خاصي را مطرح کنند. باشگاه پرسپوليس حق دارد بعد از پايان ليگ با هر بازيکن آزادي وارد مذاکره شود. متاسفم که يکي از بازيکنان استقلال گفته پرسپوليس با او مذاکره کرده است آن هم در اين موقعيت حساس که استقلال امشب بازي دارد. باز هم تاکيد مي*کنم که ما اصول فوتبال را رعايت مي*کنيم. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 15, 2013 Author Share Posted May 15, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]نورمحمدي: با بنگر اختلافي ندارم[/h] [h=2]مدافع پرسپوليس در فصلي که گذشت، گفت: 30 درصد از مبالغ قراردادهايمان را دريافت نکرده ايم.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] عليرضا نورمحمدي درباره فصلي که در پرسپوليس گذراند، اظهار داشت: متاسفانه فصل خوبي را سپري نکرديم. همين که تيم بزرگي مثل پرسپوليس بدون جام مي ماند، اصلا خوب نيست. تيم ما مهره هاي زيادي دارد و فصل را هم خوب شروع نکرديم اما درادامه بهتر کار کرديم که متاسفانه در لحظات جام را از دست داديم. به گزارش اوج ، وي درباره دلايل ناکامي پرسپوليس تاکيد کرد: تيم ما کمي دير جمع شد و از طرفي مربي ما هم ديرتر اضافه شد. با اين حال در نيم فصل دوم با حضور گل محمدي شرايط بهتري پيدا کرديم و مي توانستيم راحت سهميه بگيريم اما شانس مان را از دست داديم. البته ما در فينال در پنالتي باختيم و بچه هايي که پنالتي زدند بهترين پنالتي زنان بودند. آنها در ديدار با داماش هم بسيار خوب پنالتي زده بودند اما بدشانس بوديم و باختيم. مدافع پرسپوليس درباره خداحافظي مهدوي کيا تاکيد کرد: مهدي دوست داشت با جام از فوتبال خداحافظي کند و ما هم همين را مي خواستيم. حتي دو بار هم از سپاهان جلو افتاديم اما بدشانس بوديم و نتوانستيم نتيجه را حفظ کنيم. مي خواستيم مهدوي کيا را بعد از اتفاق ناگواري که برايش رخ داده بود، خوشحال کنيم اما نشد و او خداحافظي غمناکي با فوتبال داشت. او درباره اختلافش با محسن بنگر در طول فصل خاطرنشان کرد: بازي کردن يا نيمکت نشين شدن دست سرمربي تيم است اما چون من و محسن معمولا با هم بازي نمي کرديم خيلي ها فکر مي کردند ما با هم اختلاف داريم. قبلا گفته ام با محسن هيچ اختلافي ندارم و الان هم تاکيد مي کنم که مشکلي بين ما نيست. محسن يکي ازبهترين دوستان من است. نورمحمدي درباره انتخاب سرمربي فصل آينده پرسپوليس گفت: من مي گويم مربي بايد هرچه زودتر انتخاب شود. مربيان ايراني چون شناخت خوبي دارند مي توانند گزينه هاي بهتري باشند اما اگر قرار است گزينه خارجي بياورند مربي بياورند که نسبت به فوتبال ايران شناخت دارد. وي درباره آينده اش تصريح کرد: هنوز هيچ تصميمي نگرفته ام و منتظريم ببينيم تکليف باشگاه چه مي شود. پيشنهادات ديگري هم دارم اما هنوز تصميمي نگرفته ام و در اين چند روز هم هيچ صحبتي با هيچ کس نکردم. نورمحمدي در ادامه با بيان اينکه 30 درصد از مطالباتش را دريافت نکرده، گفت: ما ابتداي فصل حدود 70 درصد از پولمان را گرفتيم اما بقيه اش باقي مانده است. ما قديمي ها که از سال هاي پيش هم طلب داريم. به هر حال منتظريم سر رويانيان کمي خلوت شود تا با او در اين باره صحبت کنيم. وي در پايان درباره شايعه برکناري رويانيان افزود: او انصافا براي پرسپوليس خيلي زحمت کشيده و مدير باتجربه اي است. اميدوارم اين اتفاق نيفتد و اجازه دهند کارش را انجام دهد. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 15, 2013 Author Share Posted May 15, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD]رويانيان : [h=1]سرمربي پرسپوليس تا جمعه معرفي مي*شود[/h] [h=2]محمد رويانيان مي*گويد ، سرمربي پرسپوليس تا جمعه معرفي مي*شود .[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] مديرعامل باشگاه پرسپوليس در حاشيه نشست تخصصي "اخلاق در رسانه*هاي ورزشي"، اظهار کرد: ما جلسه*اي داشتيم، درباره "اخلاق در ورزش" و مي*خواستيم خودمان را درست کنيم. محور ما هم فرمايشات مقام معظم رهبري است. بايد از اين گونه جلسات بيشتر برگزار شود تا مسير ورزش ما درست باشد. به گزارش ايسنا ، وي درباره انتخاب سرمربي پرسپوليس گفت: ما در حال حاضر سه گزينه اصلي داريم مايلي کهن، درخشان و دايي گزينه*هاي ما هستند و در کنار آنها با برانکو هم صحبت مي*کنيم. خيلي ها مي*گويند که چرا با مربيان مختلف حرف مي زنيد. اين اشکالي ندارد پرسپوليس بزرگ است. روز گذشته هم دو گزينه ديگر به اين جمع اضافه کرديم. رويانيان در حالي که نمي خواست از دو گزينه جديد نامي ببرد گفت: صحبت*هايي با برانکو داشته*ايم و اين که رييسه هيات مديره گفته است با برانکو صحبت نشده تداخلي در کار هيات مديره و مديرعامل ايجاد نمي*کند . وظيفه مدير عامل است هر چه که فکر مي*کند درست است، انجام دهد. سال گذشته انتخاب سرمربي طول کشيد و پرسپوليس از اين بابت ضرر کرد، اما امسال به هواداران قول مي*دهم که سرمربي زودتر معرفي شود. مديرعامل باشگاه پرسپوليس با بيان اين که سرمربي تيم حداکثر تا جمعه انتخاب مي*شود گفت: يک وقت*هايي من مي خواستم از پرسپوليس بروم، اما به من گفتند که بمان. حالا که مي*خواهم بمانم مي*گويند که بايد بروي. قبل از اين که به اينجا بيايم در جايي بودم که براي من ارزش زيادي داشت و به من گفته شد تا هر زماني که فکر مي کني مي تواني به پرسپوليس کمک کني، در اين تيم بمان. رويانيان در واکنش به اين صحبت وزير ورزش و جوانان که گفته بود هر کس نمي*تواند کار کند مي*تواند برود گفت: منظور او من نبوده*ام. ضمن اين که اگر با من بود هم جواب قانع کننده اي داشتم. مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره خصوصي شدن اين باشگاه هم گفت: باور کنيد که پرسپوليس و استقلال بايد خصوصي شوند. حالا که مجلس تصميم گرفته و قانون مربوط به آن را تصويب کرده است بايد عملي شود. پيشنهاد من اين است که اجازه بدهيد فردا صبح 49 درصد از سهام پرسپوليس به هواداران واگذار شود. ما 200 ميليون سهم در نظر مي گيريم ، هر کدام 100 هزار تومان که وقتي آنها فروخته شوند، به عدد 200 ميليارد تومان مي رسيم. بعد از آن مي*توانيم يک پرسپوليس قدرتمند و ثروتمند بسازيم و کل هزينه هايش را هم به همه دنيا نشان مي*دهيم ، حتي به بان کي مون . وي افزود: باور کنيد که پرسپوليس و استقلال بايد خصوصي شوند. اما يک سيستم* بورکراسي خراب اجازه نمي*دهد کار به اين عظمت انجام شود. وزير محترم اقتصاد ، ديوان محاسبات کشور، همه اجازه بدهيد که 200 ميليون سهم به هواداران واگذار شود. وقتي پرسپوليس خصوصي شود، يکي از شرکت*هايي که صلاحيت دارد ، شرکت پيشکسوتان پرسپوليس است که مي تواند با سرمايه*گذاري با يک بانک کار بزرگي را انجام دهد. وي درباره منتشر شدن قرارداد يعقوب کريمي با پرسپوليس گفت: من براي باشگاه نفت متاسفم و نمي*دانم که چرا اين جنجال*سازي*ها را انجام مي*دهد. رويانيان درباره مذاکره با علي دايي هم گفت: ما با دايي صحبت مي*کنيم و مطمئن باشيد که او هم دوست دارد به پرسپوليس بيايد، اما ديگران دوست ندارند. وي در پايان درباره حفظ بازيکنان اين فصل پرسپوليس براي سال بعد هم گفت: اکثر آنها در پرسپوليس مي*مانند،* من سال قبل هم تيم خوبي بستم، اما خيلي*ها من را اذيت کردند. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 حیف شد که پرسپولیس امسال توی آسیا نیست استقلال باز خوبه که حیثیت ایران رو حفظ کرد این بازی رو هم عالی تا اینجا برده 3-1 دقیقه 82 :دی امیدوارم مشکلات پرسپولیس زود حل بشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 16, 2013 Author Share Posted May 16, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]باشگاه پرسپوليس با ابراهيم*زاده وارد مذاکره شد[/h] [h=2]مسئولان باشگاه پرسپوليس ظهر امروز با منصور ابراهيم*زاده وارد مذاکره شدند.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] پس از نظر*سنجي*هاي مختلفي که در مورد انتخاب سرمربي جديد پرسپوليس از سوي محمد رويانيان صورت گرفت و همچنين گفت*وگو با پيشکسوتان اين باشگاه، يکي از گزينه*هايي که به عنوان بهترين گزينه براي سرمربيگري پرسپوليس به رويانيان تاکيد شد منصور ابراهيم*زاده به دليل اخلاق خوب و حتي حضورش در بين 16 مربي جهان بود. به نقل از فارس، از همين رو، رويانيان سعي کرد تا با اين مربي نام*آشنا وارد مذاکره شود که بالاخره ظهر امروز (پنجشنبه) در تماسي تلفني توسط نماينده تام*الاختيارش با ابراهيم*زاده که در کربلا به سر مي*برد، صحبت کرد. در اين تماس رويانيان از ابراهيم*زاده سوال کرد که آيا شما با تيمي قرارداد داريد يا خير که او نيز به مديرعامل قرمز*ها اعلام کرد که با هيچ تيمي قرارداد ندارد. بعد از اين صحبت، مديرعامل پرسپوليس بر اينکه توافقات خوبي بين طرفين انجام شده تاکيد کرد و قرار است تا جمعه تکليف نهايي ابراهيم*زاده با پرسپوليس مشخص شود. با توجه به صحبت*هاي مفيد طرفين، حضور منصور ابراهيم*زاده در پرسپوليس بسيار نزديک و تقريبا قطعي شده است. البته قرار است رويانيان با اعضاي کميته فني و هيئت مديره نيز در اين خصوص گفت*وگو کند. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 16, 2013 Author Share Posted May 16, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]هافبک داماش در آستانه پيوستن به پرسپوليس[/h] [h=2]باشگاه پرسپوليس با هافبک داماش گيلان به توافق اوليه رسيد.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] حسين ابراهيمي هافبک جوان تيم فوتبال داماش مورد توجه پرسپوليسي ها قرار گرفته و جلسه اي هم با رويانيان برگزار کرده که طرفين در اين جلسه به توافق اوليه رسيده اند. به گزارش ايسنا، از آنجايي که سرمربي پرسپوليس هنوز قطعي نشده است، حضور قطعي ابراهيمي در جمع سرخپوشان منوط به تاييد سرمربي جديد است. يونس شاکري و شجاع خليل زاده ديگر بازيکناني هستند که تا به حال با پرسپوليس به توافق رسيده اند و به احتمال فراوان فصل بعد پيراهن سرخ اين تيم را بر تن مي کنند. منصور ابراهيم زاده جدي ترين گزينه رويانيان براي نيمکت پرسپوليس است. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 17, 2013 Author Share Posted May 17, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]جلسه فوق*العاده تعيين سرمربي پرسپوليس[/h] [h=2]رئيس هئيت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: در جلسه فوق العاده هئيت مديره گزينه*هاي جديد و قديم براي هدايت تيم مورد بررسي قرار مي*گيرند.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] فداحسين مالکي اظهار داشت: به دليل اهميت موضوع و از دست ندادن وقت لازم، جلسه فوق العاده هئيت مديره را تشکيل خواهيم داد تا گزينه مورد نظر خود را به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب کنيم. به گزارش فارس، وي افزود: در اين جلسه گزينه*هاي جديد و قبلي که توسط رويانيان مورد ارزيابي قرار گرفتند در يک جمع بندي کلي روي آنها صحبت و سپس تصميم خود را براي اعلام نام سرمربي خواهيم گرفت تا انشاالله پرسپوليس هر چه سريعتر کار خود را آغاز کند. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 18, 2013 Author Share Posted May 18, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]پروين از دست خبرنگاران فرار کرد![/h] [h=2]علي پروين پس از پايان جلسه هيئت مديره و کميته فني با سرعت زياد از دست خبرنگاران فرار کرد.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس ساعت 12:30 در ساختمان باشگاه برگزار شد. * آخرين نفري که براي حضور در اين جلسه به باشگاه رفت، مالکي رئيس هيئت مديره بود. * حدود 15 خبرنگار براي پوشش اين برنامه مقابل ساختمان باشگاه حاضر شدند که با ناهار مورد پذيرايي قرار گرفتند. * علي پروين توسط مدير رسانه*اي باشگاه از در ديگر ساختمان فراري داده شد. پروين با سرعت زيادي براي فرار از سوي خبرنگاران مي*دويد که اين اتفاق در نوع خود بسيار عجيب بود. * اولين افرادي که جلسه را ترک کردند پنجعلي و استيلي بودند. * از ابراهيم آشتياني و افشين پيرواني در اين جلسه خبري نبود. * پروين، وطنخواه، مالکي، پنجعلي، استيلي و رويانيان در جلسه کميته فني امروز حضور داشتند. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 18, 2013 Author Share Posted May 18, 2013 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]مالکي:نظر من مربي ايراني و پرسپوليسي* است[/h] [h=2]رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: نظر من استفاده از مربي ايراني و داراي سابقه پرسپوليسي است.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] فداحسين مالکي در پايان جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: مي*دانيم هواداران دوست دارند سرمربي تيم هرچه زودتر مشخص شود. اما همانگونه که قبلا گفتم بسياري از تيم*ها هنوز سرمربي خود را اعلام نکرده*اند. مي*خواستيم بررسي*هاي بيشتري را انجام دهيم و در اين راستا چند سوال ديگر مطرح شد. اينکه کدام مربي مديريت بهتري در زمين دارد و کدام مربي معيار فني*اش بالاتر است. گزينه*هايي مطرح شدند که با جمع*بندي*هايي که انجام شد تا فردا همه چيز مشخص مي*شود. به گزارش فارس، وي در پاسخ به اين سوال که استيلي اعلام کرده راي*گيري بر روي دو گزينه انجام شده که راي*ها مساوي بوده است عنوان کرد: جمع*بندي*ها روي دو نفر بود که سوال*هايي مطرح شد. فردا سرمربي پرسپوليس انتخاب مي*شود و اگر لازم باشد قبل از شروع به کار مربي يک جلسه با خود او برگزار خواهيم کرد. مالکي در مورد اينکه شانس مايلي*کهن و ابراهيم*زاده کدامشان براي سرمربيگري بيشتر است گفت: هر دو شانس دارند فردا همه چيز مشخص مي*شود هيئت مديره تشکيل جلسه مي*دهد و در اين ارتباط تصميم*گيري مي*شود. بحث*هاي خوبي امروز در جلسه مشترک کميته فني و هيئت مديره مطرح شد و نظرات همه را شنيديم و به زودي تصميم*گيري خواهيم کرد. وي افزود: در صحبت*هايي که مطرح شد پيشکسوتان نظرشان فردي است که از خانواده پرسپوليس باشد. نظر شخصي من استفاده از مربي ايراني و سپس فردي است که از خانواده پرسپوليس باشد. اگر به اين نتيجه رسيديم که فردي خارج از پرسپوليس ظرفيت بالايي دارد حضور او را قبول مي*کنيم. رئيس هيئت مديره پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که پرسپوليس پيشکسوتان زيادي دارد و شايد هر کدام نظرشان به استفاده از يک مربي باشد عنوان کرد: مسئله به اين شکل نيست و موضوع را جمع*بندي مي کنيم. طبيعي است نظر پيشکسوتان از يکديگر متفاوت باشد. نظر هواداران براي ما خيلي مهم است همانطور که گفتم اولويت اول ما استفاده از مربي ايراني و سپس پرسپوليسي است. مربي بايد دو آيتم مهم مديريت تيم در زمين و بار فني بالا را داشته باشد. [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts