Jump to content

Recommended Posts

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.

هر کدام از دوستان که نکته ای یا سوال و مشکلی در خصوص pes 2013 آنلاین داره میتونه در اینجا مطرح کنه تا بهش رسیدگی بشه و امیدواریم تا بحث و گفت گوی خوبی در این زمینه داشته باشیم

• Like 2

• 2 weeks later...
  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

به نظرم من که آنلاین pes 12 خیلی بهتر بود از همه لحاظ میگم کلا با آنلاین پی اس 13 زیاد حال نکردم و سرچینگشم خیلی دیر میاد تا بازیکن پیدا کنه و رنکینگ بندیشم جالب نیست

• 2 weeks later...

سلام ببخشید من گلدم فعال است بعدش مثلا میرم تو مستر لیگ یا بازی انلاین pes2013 این پیغام رو میده. YOU CANNOT SELECT THIS MODE AS YOUR GAMER PROFILE IS NOT XBOX LIVE MULTIPLAYER ENABLED.TO ENABLE,YOU MUST: SUBSCRIBE TO XBOX LIVE GOLD MEMBERSHIP. DISABLE YOUR FAMILY SETTINGS لطفا کمک کنید

سلام ببخشید من گلدم فعال است بعدش مثلا میرم تو مستر لیگ یا بازی انلاین pes2013 این پیغام رو میده. YOU CANNOT SELECT THIS MODE AS YOUR GAMER PROFILE IS NOT XBOX LIVE MULTIPLAYER ENABLED.TO ENABLE,YOU MUST: SUBSCRIBE TO XBOX LIVE GOLD MEMBERSHIP. DISABLE YOUR FAMILY SETTINGS لطفا کمک کنید

درود برای آنلاین بازی کردن بازی پی اس 13 باید پس آنلاین بازی رو دریافت کنید که احتیاج به 800 پوینت داره شما online pass pes 13 رو دارین؟

دوست عزیز مگه خودتون تو این پست آموزش دریافت پس انلاین پی اس2013 رو نذاشتید.من خودم فیفا رو دارم.بعدش حتما باید پوینت800 باشه چون من ندارم بعدش سایتی رو میشناسید که پوینت 800 با قیمت مناسب بفروشه.بعدش پوینت چطوری روی ایکس باکس باید نصب بشه.باتشکر

دوست عزیز مگه خودتون تو این پست آموزش دریافت پس انلاین پی اس2013 رو نذاشتید.من خودم فیفا رو دارم.بعدش حتما باید پوینت800 باشه چون من ندارم بعدش سایتی رو میشناسید که پوینت 800 با قیمت مناسب بفروشه.بعدش پوینت چطوری روی ایکس باکس باید نصب بشه.باتشکر

درود سایت برای پویت زیاده اما بعضیهاشون بعضی اوقات پوینت 800 دارن بعضی اوقات نه من بیشتر از این سایت خرید میکنم MatrixGame.ir فروشگاه

والا الان نمیدونم که 800 تایی داره یا نه

در مورد نصب روی ایکس باکس وقتی که شما خرید میکنید پوینت رو یه سریال نامیر به شما میده که باید برید توی اکانتتون از ایکس باکس لایو و یا از داخل کنسول گزینه reedem code رو بزنید و همون سریال نامبری که خرید کردین رو وارد کنین خودش برای شما 800 تا پوینت ست میکنه موفق باشید

خب با توجه به نزدیک شدن به شروع مسابقات و اینکه استقبال دوستان تقریبا خوب بوده پیشنهاد میکنم که دوستان ساعت انلاین شدن خودشون رو در اینجا اعلام کنند تا بتونیم با هم دیگه بازی تدارکاتی انجام بدیم و قبل از شروع مسابقات چند تا بازی با هم داشته باشیم .اول از خودم شروع میکنم من تقریبا حدود 10:30 / 11 انلاین میشم و معمولا پی اس بازی میکنم و اما اگر ببینم از دوستان کسی نیست میرم و فیفا بازی میکنم در هر حال من هم فیفا و هم پی اس هستم و خوشحال میشم با هم دیگه بازی کنیم.موفق باشید

خب با توجه به نزدیک شدن به شروع مسابقات و اینکه استقبال دوستان تقریبا خوب بوده پیشنهاد میکنم که دوستان ساعت انلاین شدن خودشون رو در اینجا اعلام کنند تا بتونیم با هم دیگه بازی تدارکاتی انجام بدیم و قبل از شروع مسابقات چند تا بازی با هم داشته باشیم .اول از خودم شروع میکنم من تقریبا حدود 10:30 / 11 انلاین میشم و معمولا پی اس بازی میکنم و اما اگر ببینم از دوستان کسی نیست میرم و فیفا بازی میکنم در هر حال من هم فیفا و هم پی اس هستم و خوشحال میشم با هم دیگه بازی کنیم.موفق باشید

درود مصطفی جان منم همون ساعت ها آن میشم و فعلا که هنوز نتونستم آنلاین پس فیفا رو بگیرم سعی میکنم تا فردا حتما بگیرم :دی اما پی اس میتونیم بازی کنیم ساعت 9 تا 11 شب :دی

اقای admin این سایتی که گفتین پوینت 800 نداره بعدش شما 800 رو چند قیمت میگرفتید.لطفا اگه آدرس سایتی رو میشناسید که پوینت 800 داره معرفی کنید تا بتونم در مسابقات سایت شرکت کنم.بعدش باید اروپا باش یا امریکا؟

سلام اقای mosimori ببخشید شما الان که انلاین بازی میکنید از سی دی کی استفاده میکنید یا فقط پس انلاین و پوینت.بعدش اقای admin این سایتی که گفتین پوینت 800 نداره بعدش شما 800 رو چند قیمت میگرفتید

سلام دوست عزیز.برای بازی های ایکس باکس نیازی به سی دی کی نیست.شما با داشتن 800 پوینت میتونید انلاین پس بازی رو تهیه کنید که توضیه میکنم ابتدا پوینت رو تهیه کنید بعد به یکی از دوستانی که شیلتر شکن روی دستگاهش شیر کرده براتون انلاین پسو میگیره.من خودم 1600 تا پوینت تهیه کردم دادم به یکی از دوستان انلاین پس فیفا و پی اس رو برام تهیه کرد.به همین راحتی.پیشنهاد میکنم 800 تا نگیرید و 1600 تا بگیرید که به صرفه تره براتون.

اقای admin این سایتی که گفتین پوینت 800 نداره بعدش شما 800 رو چند قیمت میگرفتید.لطفا اگه آدرس سایتی رو میشناسید که پوینت 800 داره معرفی کنید تا بتونم در مسابقات سایت شرکت کنم.بعدش باید اروپا باش یا امریکا؟

والا من که گفتم اینا بعضی اوقات دارن بعضی اوقات نه »:دی اما من خودم همیشه از این میگرفتم

فروشگاه game-ir.com

www.matrixgame.ir

هم کارشون درسته هم معتبر تر هستند

بازم اگه دوستان سایتی رو میشناسن معرفی کنند تا دوست عزیزمون پوینت بخره خودم مجبور شدم 1600 تایی بخرم 800 واسه پی اس 800 واسه فیفا

سلام دوست عزیز.برای بازی های ایکس باکس نیازی به سی دی کی نیست.شما با داشتن 800 پوینت میتونید انلاین پس بازی رو تهیه کنید که توضیه میکنم ابتدا پوینت رو تهیه کنید بعد به یکی از دوستانی که شیلتر شکن روی دستگاهش شیر کرده براتون انلاین پسو میگیره.من خودم 1600 تا پوینت تهیه کردم دادم به یکی از دوستان انلاین پس فیفا و پی اس رو برام تهیه کرد.به همین راحتی.پیشنهاد میکنم 800 تا نگیرید و 1600 تا بگیرید که به صرفه تره براتون.

البته مصطفی جان بازی pes یه خوبی داره که آنلاین پسش توی سایت ایکس باکس دات کام هم هست و خود شخص میتونه تغییر دهنده آی پی شو ( و ی پ ی ا ن) شو فعال کنه از توی کامپیوتر شخصی بره توی xbox.com و طبق آموزشی که برای دریافت آنلاین پس pes 13 گذاشتم آنلاین پس رو راحت دریافت کنه فیفا یکم سخت گیری کرده که حتما باید از داخل کنسول ست کنیم :دی

چطوری از داخل کنسول ست میشه

باید اول چون که این آنلاین پس ها تحریم هستند ( هیلتر ) ابتدا چیز پی ان رو شیر کنی روی کنسولت از این آموزش http://pes-online.ir/forum/thread28.html

بعد میری توی خود بازی و میری قسمت آنلاین میگه باید آنلاین پس بخری و خودش میاره و دان میکنی اما برای پی اس از توی ایکس باکس دات کام برو طبق آموزش راحت تره

یعنی برای پی اس2013 لازم نیست هیلتر رو به کنسول وصل کنید.دوست عزیز یکی از سایتایی که گفتی پوینت800 داره48 تومن به نظر شما مناسب بخرم.

ببین اگه میخوای که از داخل خود کنسول خرید کنی چرا باید حتما هیلتر شیر بشه روی کنسول اگه نه که نه :دی پی اس 13 چون توی خود سایت xbox.com هم آنلاین پسشو دارن میتونی از کامپیوترت ابتدا هیلتر شکن رو شیر کنی بعد بری xbox.com وارد اکانتت بشی و گزینه دانلود بزنی بعد میای کنسولتو روشن میکنی میبینی توی اکتیو دانلود در حاله دانلوده :دی به همین راحتی اما فیفا فرق داره باید حتما از ایکس باکس بخریش

در مورد قیمت پوینت هم من 2100 تایی 1 ماه پیش خریدم 87 تومان خودت حساب کن ببین خوبه یا نه :دی

دوست عزیز مثلا با کامپیوتر زدیمش روی دانلود کامپیوتر رو میشه خاموش کرد.بعدش اگه در حال دانلود باشه باید ایکس باکس به اینترنت وصل باشه که روشنش کنیم بعدش با خود کنسول چطوری میشه پس انلاین رو دانلود کرد.بعدش تا دانلود شد خودش اتوماتیک فعال میشه و میشه انلاین بازی کرد.البته ببخشید این همه سوال میکنم اخه اولین بارم است

دوست عزیز مثلا با کامپیوتر زدیمش روی دانلود کامپیوتر رو میشه خاموش کرد.بعدش اگه در حال دانلود باشه باید ایکس باکس به اینترنت وصل باشه که روشنش کنیم بعدش با خود کنسول چطوری میشه پس انلاین رو دانلود کرد.بعدش تا دانلود شد خودش اتوماتیک فعال میشه و میشه انلاین بازی کرد.البته ببخشید این همه سوال میکنم اخه اولین بارم است

ببین فکر کن الان کنسولت خاموشه خب و همین الان پشت پی سی هستی میری توی ایکس باکس دات کام البته هیلتر شکن رو هم روشن میکنی :دی

میری روی پس آنلاین و گزینه دانلود رو میزنی به پی سی کاری نداشته باش برو توی کنسولت و بازی کن دیگه حله :دی به همین راحتی برای اینکه از داخل خود کنسول خرید کنی باید شیر کنی هیلتر شکن که آموزشش هست

چنانچه بازم متوجه نشدی ایمل و رمز پروفایلتو بده من برات ست میکنم پس آنلاین و خبر میدم بهت اگه خواستی پیام خصوصی کن رمز رو برام

موفق باشی

ببخشید باید پوینت اروپا بگیرم یا امریکا

باید ببینی لوکیشن گیمرتگت ماله کجاست برو تو اکانتت پیدا میشه نوشته ماله کجا هست اگه ماله امریکا بود که آمریکا اگه از اروپا هم که اروپا :دی

ببخشید چطوری باید بفهمم اکانت من مال کجا لطفا توضیع بیشتری بدید.ببخشید میشه بگین دقیقا از کجا بای وارد لوکیشن بشوم

ببین برو تو xbox.com بعد که وارد اکانتت شدی برو رو پروفایلت خودش نوشته

مثلا اینا ماله منه

Name: ali

Bio: Calm Down CR7 Is Here my yahoo ID: ali_moode_city