Erfan7 Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 در این تاپیک تمامی اموزش های بازی Fifa13 در پلتفرم PC قرار میگیرد! اولین اموزش: اموزش حرکات نمایشی حجم : 26.1 مگابایت مدت زمان : 5:59 رزولوشن : 360*640 Download Mediafire منبع: Derby.ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erfan7 Posted May 2, 2013 Author Share Posted May 2, 2013 اموزش ضربات ازاد در Fifa13 حجم : 56.8 مگابایت مدت زمان : 7:30 رزولوشن :360*640 منبع derby.ir Download Mediafire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 آموزش های کرنر و سانتر هم بزار..خیلی مفیدن..کم ترین چیزی که مفیده دریبل زدنه! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 تشکر امیدوارم یه روزی برسه خود تیم ما بتونه آموزش بده به امید ان روز :icon_teh (17): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erfan7 Posted May 2, 2013 Author Share Posted May 2, 2013 آموزش های کرنر و سانتر هم بزار..خیلی مفیدن..کم ترین چیزی که مفیده دریبل زدنه! داداش متاسفانه هنوز اموزشی در اون مورد ساخته نشده است ساخته بشه حتما قرار خواهد گرفت Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MESSI Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 داداش متاسفانه هنوز اموزشی در اون مورد ساخته نشده است ساخته بشه حتما قرار خواهد گرفت آقا یه سوال بهترین نرم افزار برای فیلم برداری از بازی چیه خودم میخوام آموزش بدم :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erfan7 Posted May 2, 2013 Author Share Posted May 2, 2013 این گوی این میدان Bandicam 1.8.7.347 - فیلم برداری از محیط بازی ها و فیلم ها | دانلود رایگان نرم افزار Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MESSI Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 این گوی این میدانBandicam 1.8.7.347 - فیلم برداری از محیط بازی ها و فیلم ها | دانلود رایگان نرم افزار ممنون عرفان جان امیدوارم که خوب از آب در بیاد :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erfan7 Posted May 2, 2013 Author Share Posted May 2, 2013 ممنون عرفان جان امیدوارم که خوب از آب در بیاد :دی عزیزی داداش :دی مطمئنم خوب از اب در میاد Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 آقا ببخشید من اینا رو دانلود کردم و دیدم. ولی من یه مشکلی دارم.دسته من آنالوگ سمت چپش تو فیفا کار نمیکنه. ولی تو pes کار میکنه.اگه میشه کمکم کنید.اصلا لذت فیفا به دریبلاشه که نمیتونم انجام بدم.=(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erfan7 Posted May 3, 2013 Author Share Posted May 3, 2013 آقا ببخشید من اینا رو دانلود کردم و دیدم.ولی من یه مشکلی دارم.دسته من آنالوگ سمت چپش تو فیفا کار نمیکنه. ولی تو pes کار میکنه.اگه میشه کمکم کنید.اصلا لذت فیفا به دریبلاشه که نمیتونم انجام بدم.=(( داداش از نرم افزار تنظیم دسته ها در این تاپیک استفاده کن به احتمال خیلی زیاد درست میشه دانلود برنامه های Fifa13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iMehdi Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 دقیقاً منم آنالوگش کار نمیکنه و نمیتونم دریبل بزنم!!!کمـــــــــــــــــــــکم کــــــــــــــــــــن ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 این که هیچی توش نیست جلل خالق :دی منظورم پست آقا مهدی بود Link to comment Share on other sites More sharing options...
shahramvafadar Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 سلام دوستان یه سوالی داشتم اگه لطف کنید و جوابم رو بدید. بعد از بیشتر از 10 سال Fifa رو دوباره نصب کردم دیدم کلی تریک و حرکات جدید اضافه کرده. رفتم کاتالوگ کامل حرکاتش رو از سایتش دانلود کردم، ولی بعضی از کلید های ترکیبی رو نمی دونم دقیقاً کدام کلید هستن، چند نمونش رو میزارم لطفاً راهنمایی کنید. در کنترل کلاسیک در قسمت دریبل: Face up dribble: LT + RT (hold) + L یا برای ضربه آزاد: Aim: Curled shot (hold for increased power): B Driven shot (hold for increased power): LB + B Add spin to ball (while powering kick): L من از این گیمپد های که شبیه دسته پلی استیشن 1 هست دارم. کلید های x و y و .. و RT و LB و اینها رو میدونم کدام ها هستن ولی نمیدونم L کدامه؟ گقتم شاید منظور گرفتن هر 2 را Left ها با هم باشه، ولی مواردی دیدم که نشون میده اشتباهه. لطفاً بهم بگید L و R خالی که مینویسن دقیقاً کدام کلید ها هستن؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 سلامدوستان یه سوالی داشتم اگه لطف کنید و جوابم رو بدید. بعد از بیشتر از 10 سال Fifa رو دوباره نصب کردم دیدم کلی تریک و حرکات جدید اضافه کرده. رفتم کاتالوگ کامل حرکاتش رو از سایتش دانلود کردم، ولی بعضی از کلید های ترکیبی رو نمی دونم دقیقاً کدام کلید هستن، چند نمونش رو میزارم لطفاً راهنمایی کنید. در کنترل کلاسیک در قسمت دریبل: Face up dribble: LT + RT (hold) + L یا برای ضربه آزاد: Aim: Curled shot (hold for increased power): B Driven shot (hold for increased power): LB + B Add spin to ball (while powering kick): L من از این گیمپد های که شبیه دسته پلی استیشن 1 هست دارم. کلید های x و y و .. و RT و LB و اینها رو میدونم کدام ها هستن ولی نمیدونم L کدامه؟ گقتم شاید منظور گرفتن هر 2 را Left ها با هم باشه، ولی مواردی دیدم که نشون میده اشتباهه. لطفاً بهم بگید L و R خالی که مینویسن دقیقاً کدام کلید ها هستن؟ درود اکثر دسته ها مثل هم هستند فقط مثلا توی ایکس باکس بجای مثلث Y هست :دی و ... منظورتون از L & R اینا هست که توی دسته مشخص کردم باید دستتون شوکر داشته باشه البته بعضی جاها RS & LS هم میگن Link to comment Share on other sites More sharing options...
shahramvafadar Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 درود اکثر دسته ها مثل هم هستند فقط مثلا توی ایکس باکس بجای مثلث Y هست :دی و ... منظورتون از L & R اینا هست که توی دسته مشخص کردم باید دستتون شوکر داشته باشه البته بعضی جاها RS & LS هم میگن ممنون بابات توضیحتون. البته در مورد LS و RS که اینها نیستن. به دکمه های پشت دسته میگن. که 2 تای راست RT و RB میگن و 2 تای چپ LT و LB. ولی دسته من که شوک دار نیست راهی نداره این حرکات رو انجام بدم. مثلاً برای شوت چرخشی باید چیکار کنم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 درود در مورد ls و rs فکر کنم حق با علی باشه اما خوب بازم باید مطمئن شد ببینید طبق این روش نمیتونید ست کنید کی بورد رو منبع پی اس باز دات کام Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueboy Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 سلام من فیفا 13 رو تو win7 ام با بهترین کیفیت و گرافیک و بدون لگ بازی میکردم ولی از روزی که win8 ریختم ، دیگه داخل بازی نمیره بالای 6،7 دفعه win8 رو پاک کردم دوباره ریختم بازم نشد کسی مشکل منو نداره؟؟؟ چیکار کنم درست شه ؟ یه دو ماهه نتونستم فیفا بازی کنم ، اصلا دارم کلافه میشم D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 سلاممن فیفا 13 رو تو win7 ام با بهترین کیفیت و گرافیک و بدون لگ بازی میکردم ولی از روزی که win8 ریختم ، دیگه داخل بازی نمیره بالای 6،7 دفعه win8 رو پاک کردم دوباره ریختم بازم نشد کسی مشکل منو نداره؟؟؟ چیکار کنم درست شه ؟ یه دو ماهه نتونستم فیفا بازی کنم ، اصلا دارم کلافه میشم D: درود اولا که پستتون رو جای اشتباهی زدید ! دقت کنید لطفا باید توی این تاپیک زده میشد http://orpf.ir/forum/thread61.html بعد یه تحقیقی میکنم و راه حل رو بهتون میگم چیکار کنید اما فعلا وین 7 واسه ما ایرانی ها بهتره چون هم اکتیو هست و هم جا افتاده تر Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yass-3p Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 سلام دوستان من بازی فیفا 13 رو در 2 dvd با حجم حدود 7یا 8 گیگ از مغازه های بازی فروشی به صورت رایتی خریدم و نصب کرم و بازی میکنم متاسفانه داخل پوشه بازی نه کرک هست و نه از dlc خبریه . میشه از سایت شما کرک و dlc مربوط به فیفا 13 رو دانلود کنم و بریزم تو پوشه نصب بازی؟ در ضمن من الان بدون مشکل دارم بازی میکنم اگه dlc و کرک بریزم چی اتفاقی تو محیط بازی میوفته مثلا!!؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 درود اگر که مشکلی ندارید به نظر من کرک و دی ال سی نریزید چون شاید بهم بریزه اما اگر کلا اجرا نمیشه یه جستجو بزنید کرک های realoded و skidrow فیفا 13 هست Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyb.brk Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 سلام دوستان یه درخواست دارم من تنظیمات دسته بلد نیستم انجام بدم از کابران سایت که تنظیمات دسته بخوبی درست کردن که همه ی دکمه های دسته کار میکنند و البته من از دسته های سونی پلیستیشن بروی لبتاب استفاده میکنم که فایل تنظیمات دسته در ادرس زیر ذخیره میشود C:\Users\name\Documents\FIFA 13 و اسم فایل به این صورت است Settings 20130809154132#Personal Settings 1 و از دوستان درخواست دارم که این فایل برام اپ بکنن ممنون Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyb.brk Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 دوست عزیز من بدون تنظیمات دسته نمیتونم همین حرکات در بیارم Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 داداش چندبار یه پست رو نده!! من الآن نمیفهمم شما کی وبراچی این پست رو زدی!!! لطفا ادامه سوالات رو هم توی همین تاپیک بپرس!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ro_love_4u Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 سلام دوستان،من از دسته ps2با تبدیل usb استفاده میکنم.هرکاری کردم نتونستم از شوک ها به درستی استفاده کنم،از نرم افزار تنظیم دسته هم که گذاشتین نتونستم نتیجه بگیرم.شوک ها کار نمیکنن....لطفا راهنمایی کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts