Mr.Javad Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 درود میدونید که توی این روز ها هر تیم موفقی یه اسپانسر و حامی مالی خوب پشتش قرار داره و به قول گفتنی دل محکمی داره :دی ابتدا سایت رو که میخواستیم بیاریم بالا با علی فقط من بودیم و اون البته رفقای علی از قبیل ناتو وم پایر بهرام ب مصطفی و حسام هم حظور داشتند حتما می دونید که تهیه هزینه سرور و ... هم یکم مشکل هست :دی البته اسپانسر رو فعلا برای مسابقات تابستان میخوایم و شکر خدا من و علی هیچ مشکلی برای پرداخت هزینه های سرور و ... نداریم و با تمام وجود هرچی در توان داریم و میتونیم برای سایت خرج میکنیم به عشق تک تک شما گیمران عزیز :icon_razz: این پست رو نزدم که فکر کنید میخوایم سود جویی و ... کنیم نه اگه قصدمون سود جویی بود قالب اختصاصی با هزینه به این سنگینی نمیزدیم فقط هدف از جذب اسپانسر فعلا برای مسابقات هست تا جذابیت و جوایز مسابقات بیشتر بشه از همین رو بتونیم در عوض محصولات اسپانسر رو در سایت و مرجع خبری و ... به نمایش در آوریم برخی از مزایای اسپانسر ها 1- دسترسی به تمامی بخش های سایت 2- نا محدود بودن در تمامی زمینه ها ( پیام خصوصی-پیوست فایل-گالری تصاویر و ...) 3- ایجاد گروه اختصاصی و رنگ اختصاصی برای نمایش یوزر آنها 4-قرار دادن تمامی بنر های آنان در فوتر ، هدر و ... سایت به اندازه های دلخواه خودشان 5-و دیگر مزایای عالی برای هماهنگی بیشتر و ... در مورد مزایا و نحوه اسپانسرینگ ما با مدیریت کل سایت و یا خود بنده تماس بگیرد با احترام - تیم مدیریتی مرجع تخصصی پی اس و فیفا ادعا نمیکنیم که بهترینیم مفتخریم که بهترین ها ما را برگزیده اند Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 درود با توجه به نزدیک شدن به تابستان و پیش رو داشتن لیگ انلاین و جام حذفی گفتم تاپیک رو بیارم بالا :دی شاید شخصی خواست اسپانسرینگ بکنه و ... :دی خلاصه تیم ما هم با تمام وجود به دنبال اسپانسر برای لیگ خواهد گشت اما چنانچه شما هم دوست آشنا و ... دارید که دست به اسپانسریش خوبه لطف کنید یه معرفی بکنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts