Jump to content

Recommended Posts

درود

میدونید که توی این روز ها هر تیم موفقی یه اسپانسر و حامی مالی خوب پشتش قرار داره و به قول گفتنی دل محکمی داره :دی

ابتدا سایت رو که میخواستیم بیاریم بالا با علی فقط من بودیم و اون البته رفقای علی از قبیل ناتو وم پایر بهرام ب مصطفی و حسام هم حظور داشتند

حتما می دونید که تهیه هزینه سرور و ... هم یکم مشکل هست :دی البته اسپانسر رو فعلا برای مسابقات تابستان میخوایم و شکر خدا من و علی هیچ مشکلی برای

پرداخت هزینه های سرور و ... نداریم

و با تمام وجود هرچی در توان داریم و میتونیم برای سایت خرج میکنیم به عشق تک تک شما گیمران عزیز :icon_razz:

این پست رو نزدم که فکر کنید میخوایم سود جویی و ... کنیم نه اگه قصدمون سود جویی بود قالب اختصاصی با هزینه به این سنگینی نمیزدیم فقط هدف از جذب اسپانسر فعلا برای

مسابقات هست تا جذابیت و جوایز مسابقات بیشتر بشه

از همین رو بتونیم در عوض محصولات اسپانسر رو در سایت و مرجع خبری و ... به نمایش در آوریم

برخی از مزایای اسپانسر ها

1- دسترسی به تمامی بخش های سایت

2- نا محدود بودن در تمامی زمینه ها ( پیام خصوصی-پیوست فایل-گالری تصاویر و ...)

3- ایجاد گروه اختصاصی و رنگ اختصاصی برای نمایش یوزر آنها

4-قرار دادن تمامی بنر های آنان در فوتر ، هدر و ... سایت به اندازه های دلخواه خودشان

5-و دیگر مزایای عالی

برای هماهنگی بیشتر و ... در مورد مزایا و نحوه اسپانسرینگ ما با مدیریت کل سایت و یا خود بنده تماس بگیرد

با احترام - تیم مدیریتی مرجع تخصصی پی اس و فیفا

ادعا نمیکنیم که بهترینیم مفتخریم که بهترین ها ما را برگزیده اند

• 11 months later...

درود با توجه به نزدیک شدن به تابستان و پیش رو داشتن لیگ انلاین و جام حذفی گفتم تاپیک رو بیارم بالا :دی شاید شخصی خواست اسپانسرینگ بکنه و ... :دی خلاصه تیم ما هم با تمام وجود به دنبال اسپانسر برای لیگ خواهد گشت :)

اما چنانچه شما هم دوست آشنا و ... دارید که دست به اسپانسریش خوبه لطف کنید یه معرفی بکنید :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...