Jump to content

يه راه ساده واسه گل كردن ضربات ايستگاهي

stardidar

Recommended Posts

میخوام یه راه برا گل کردن ضربات ایستگاهی بگم.البته فک میکنم شاید بلد باشید.

با کمی تمرین میتونید از فاصله های زییاد هم گل بزنید.برای این کار وقتی ضربه ایستگاهی اومد بازیکن رو دو تا بکنین(l1+r1)،بعد l1 رو نگه دارید،اگه فاصله دور بود فلش جولو رو هم نگه دارید و مربع رو بزنید(هر چقدر کمتر فشار بدید ضربه قویتر میشه) و بلافاصله مثلث رو بزنید.اگرم فاصله نزدیکتر بود وقتی مربع رو کمی پرکردین،ضرب رو فشار بدین.با یکم تمرین میشه به راحتی گل زد.با این بازیکن ها میشه بهتر ضربه رو زد(دنی آلوز-مسی-کریس رونالدو-رونالدینهو-مارادونا).لطفا امتحان کنید ونطر بدین.ممنون.

دوست عزیزمون راست میگه گل میشه.من همه ی ضربات ایستگاهی رو با این روش گل میکنم.یکم تمرین کنین میتونین.فکر میکنم این پست من بود تو پی اس باز با نام کاربری cristiano Ranaldinho :دی

داداش من از pes 2010 دارم از اين طرفند استفاده ميكنم شما كي ياد گرفتي اينو كه حالا مياي اين حرفا رو ميزني :5e2899:

محمد جان اگر از جایی کپی کرده منبع یادت نره داش :x

دوست عزیزمون راست میگه گل میشه.من همه ی ضربات ایستگاهی رو با این روش گل میکنم.یکم تمرین کنین میتونین.فکر میکنم این پست من بود تو پی اس باز با نام کاربری cristiano Ranaldinho :دی

داداش من از pes 2010 دارم از اين طرفند استفاده ميكنم شما كي ياد گرفتي اينو كه حالا مياي اين حرفا رو ميزني :5e2899:

اینقدر خوشم میاد کل کل می کنید.

• 3 weeks later...

یک روش دیگه هم برای گل زدن هست اونم اینکه بعد از نگه داشتن دمه ی شوت یا سانتر با نگه داشتن جهت چپ یا راست می تونید به توپ کات بدید این روش رو تو کرنر هم می تونید استفاده کنید.

• 4 weeks later...
میشه توی ضربه ی آزاد چیپ زد؟

فکر نکنم بشه اگه منظورتون اینه که از بالای سر دیوار دفاعی رد کنید باید کلید عقب رو بگیرید بعد شوت رو زیاد نگه دارید بعد توپ از روی سر دیوار دفاعی رد میشه من بیشتر این روش رو در فاصله ی 25 به بالا استفاده می کنم.