stardidar Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 میخوام یه راه برا گل کردن ضربات ایستگاهی بگم.البته فک میکنم شاید بلد باشید. با کمی تمرین میتونید از فاصله های زییاد هم گل بزنید.برای این کار وقتی ضربه ایستگاهی اومد بازیکن رو دو تا بکنین(l1+r1)،بعد l1 رو نگه دارید،اگه فاصله دور بود فلش جولو رو هم نگه دارید و مربع رو بزنید(هر چقدر کمتر فشار بدید ضربه قویتر میشه) و بلافاصله مثلث رو بزنید.اگرم فاصله نزدیکتر بود وقتی مربع رو کمی پرکردین،ضرب رو فشار بدین.با یکم تمرین میشه به راحتی گل زد.با این بازیکن ها میشه بهتر ضربه رو زد(دنی آلوز-مسی-کریس رونالدو-رونالدینهو-مارادونا).لطفا امتحان کنید ونطر بدین.ممنون. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 اگر بلدی با فیلم آموزش بده بازم ممنون Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardidar Posted May 6, 2013 Author Share Posted May 6, 2013 اگر بلدی با فیلم آموزش بده بازم ممنون فيلم هاي آموزشي زيادي دارم آپلود كردم خبرتون ميكنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
tataloo Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 هرکاری کردم یکی هم گل نشد!!!!!!!!!!یه چیز میگیا Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 تمرین زیاد میخواد عزیز Link to comment Share on other sites More sharing options...
PESBaz2013 Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 دوست عزیزمون راست میگه گل میشه.من همه ی ضربات ایستگاهی رو با این روش گل میکنم.یکم تمرین کنین میتونین. :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 محمد جان اگر از جایی کپی کرده منبع یادت نره داش Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardidar Posted May 18, 2013 Author Share Posted May 18, 2013 دوست عزیزمون راست میگه گل میشه.من همه ی ضربات ایستگاهی رو با این روش گل میکنم.یکم تمرین کنین میتونین.فکر میکنم این پست من بود تو پی اس باز با نام کاربری cristiano Ranaldinho :دی داداش من از pes 2010 دارم از اين طرفند استفاده ميكنم شما كي ياد گرفتي اينو كه حالا مياي اين حرفا رو ميزني :5e2899: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Tiger Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 محمد جان اگر از جایی کپی کرده منبع یادت نره داش دوست عزیزمون راست میگه گل میشه.من همه ی ضربات ایستگاهی رو با این روش گل میکنم.یکم تمرین کنین میتونین.فکر میکنم این پست من بود تو پی اس باز با نام کاربری cristiano Ranaldinho :دی داداش من از pes 2010 دارم از اين طرفند استفاده ميكنم شما كي ياد گرفتي اينو كه حالا مياي اين حرفا رو ميزني :5e2899: اینقدر خوشم میاد کل کل می کنید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Tiger Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 یک روش دیگه هم برای گل زدن هست اونم اینکه بعد از نگه داشتن دمه ی شوت یا سانتر با نگه داشتن جهت چپ یا راست می تونید به توپ کات بدید این روش رو تو کرنر هم می تونید استفاده کنید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCR7 Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 این روش تو فیفا سالاره.. :icon_razz: یکم جهتو میگیری توپ 360 درجه کات برمیداره! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M@t3N Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 360 درجه رو باحال گفتی :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCR7 Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 البته یه آموزش باحالم برا ضربه آزاد زدن تو فیفا دارم بخواین آپ میکنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Tiger Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 ببخشید ولی اینجا مال پی اسه Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCR7 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 ببخشید ولی اینجا مال پی اسه دروود.. جهت اطاع رسانی گفتم Link to comment Share on other sites More sharing options...
sara Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 از کجا باید نحوه ضربه زدن رو بخونیم؛؛؛هیچ جا ننوشته که Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helper Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 من امتحان کردم واقعا عالی بود. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Tiger Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 از کجا باید نحوه ضربه زدن رو بخونیم؛؛؛هیچ جا ننوشته که اون اولین پست دیگه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dmc Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 میشه توی ضربه ی آزاد چیپ زد؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Tiger Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 میشه توی ضربه ی آزاد چیپ زد؟ فکر نکنم بشه اگه منظورتون اینه که از بالای سر دیوار دفاعی رد کنید باید کلید عقب رو بگیرید بعد شوت رو زیاد نگه دارید بعد توپ از روی سر دیوار دفاعی رد میشه من بیشتر این روش رو در فاصله ی 25 به بالا استفاده می کنم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 البته یه آموزش باحالم برا ضربه آزاد زدن تو فیفا دارم بخواین آپ میکنم بزار،لطفا یه دونه کلیپ دیدم اما اصلا یاد نمیداد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts