Jump to content

Recommended Posts

درود

هدف از ایجاد این تاپیک این بود که شاید برخی حرف ها و سوال های پیش پا افتاده

رو توی هر تاپیکی و ... نزنیم و تاپیک رو خراب نکنیم این چت رو میتونه باعث

بشه تا با یکدیگر ارتباط و حرف های بیشتری در میان بگذارید در رابطه با هر موضوعی

و از ایجاد حرف های اضافی و بیهوده در تاپیک ها کاسته بشه

امیدوارم که لحظات و اوقات خوشی را با هم در چت روم داشته باشید

مهمترین قانون این چت رو احترام به یکدیگره

• Like 1

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

سلام علی میگم چرا اینقدر کم بازدید و کاربر هستیم ؟

اگه اینجوری پیش بره که اوضاع ناجور میشه :دی

راه حل و فکری داری ؟

علیک سلام پسر گل معلوم هست کجایی چند مدته :دی

در مورد آمار و .. هم آره میدونم و باید تبلیغات رو زیاد کنیم اما چون مسابقات نزدیکه و حتی اگه 5 تا شرکت کننده هم داشته باشیم مسابقات رو برگزار میکنم و باید اونجا حدود 100 هزار خودم جایزه بدم + پول هایی که جمع میشه

واسه همین فعلا پول تبلیغات ندارم :دی یکم بگذره و ایندکس گوگل هم بره بالا وضع بهتر میشه

دیگه ه خبر با امتحانات :دی

• 2 weeks later...
حریف چی دوست عزیز ؟[/quoteعزیز برای بازی انلاین باید به کجای منوی بازی مراجعه کنم .توی قسمت رنکینگ هر چقدر می مونم حریف پیدا نمی شه لطفا راهنماییم کنین که از کدوم قسمت برای بازی آنلاین وارد شم

شما یا میتونی بری توی مچ لابی یا اینکه quick match بزنی و صبر کنی تا برات حریف پیدا کنه

حریف چی دوست عزیز ؟[/quoteعزیز برای بازی انلاین باید به کجای منوی بازی مراجعه کنم .توی قسمت رنکینگ هر چقدر می مونم حریف پیدا نمی شه لطفا راهنماییم کنین که از کدوم قسمت برای بازی آنلاین وارد شم

شما یا میتونی بری توی مچ لابی یا اینکه quick match بزنی و صبر کنی تا برات حریف پیدا کنه

شما می تونی دقیقا از منوی اول بگی از کدوم قسمت وارد شم؟باید برم توی match?

شما می تونی دقیقا از منوی اول بگی از کدوم قسمت وارد شم؟باید برم توی match?

همون اولیه قبل از لیگ قهرمانا اروپا میری بعد سه تا ایتم داره اولیه که بازی معمولیه دومی quick match سومی هم match lobby هستش

همون اولیه قبل از لیگ قهرمانا اروپا میری بعد سه تا ایتم داره اولیه که بازی معمولیه دومی quick match سومی هم match lobby هستش

lممنونم عزیز توی قسمت بعد از بازی معمولی گزینه رنکینگ مچه و بعد از اون لابی توی این دو گزینه مسیر خاصی نیست یا مثلا روم خاصی؟

سایتتون عالیه کمتر سایتی پیدا میشه تو ایران که بخش انلاین پی اس و فیفا رو پوشش بده دمتون گرم موفق باشین

• 4 weeks later...

سلام به همه نمیدونم چرا تعداد کاربران زیاده اما من همیشه ادمین ها رو انلاین میبینم داخل سایت :دی علتش خیلی چیزها میتونه باشه مثلا سایت های معتبر بازی و ...

به نظرم باید با همدیگه این سایت رو بالا ببریم با فعالیت ما یوزرها

اونوقت میتونیم مدعی بشیم که یکی از سایت های معتبر گیم تو ایران هستیم

نمیدونم چرا کسی هنوز واسه مسابقات ثبت نام نکرده =)) کارهای ما ایرانیا شده دقیقه 90 :دی

الان یکی میاد میگه آخه به شما چه مربوطه شما که تو مسابقات نیستی :دی

به نظرم اگه همه همون اولا ثبت نام کنند بهتره :دی خود دانید کار رو دقیقه 90 نکنید که میکشه پنالتی حذف میشید =))

حیف شد که کسی نیست حوصلم سر رفته ای کاش یکی میبود اینجا صحبت میکردیم :دی :icon_evil:

• 2 weeks later...

سلام به همه دوستان

خیلی انجمن توپی بود دست همه مدیرانش درد نکنه درسته هنوز خوب جا نیفتاده اما واقعا عالی هست

فقط یه چند تا چیز کم داره که الان میگم

1- واسه یه مرجع حرفه ای همچین قالبی زیاد مناسب نیست

2-طرح و ایده های برای فعال کردن بخش های دیگه هم بزارین یا خودتون یکم بیشتر همت کنید تا فعال تر بشن بخش های دیگه

3-یه فروشگاه برای فروش اورجینال کی ایمکل باکس لایو پی اس ان و ... هم اگه میتونید بزارید عالی میشه

دیگه در بقیه بخش ها که خوب بود

بازم میگم دستتون درد نکنه

تبلیغاتتونم یکم زیاد کنید

Guest MESSI
سلام به همه دوستان

خیلی انجمن توپی بود دست همه مدیرانش درد نکنه درسته هنوز خوب جا نیفتاده اما واقعا عالی هست

2-طرح و ایده های برای فعال کردن بخش های دیگه هم بزارین یا خودتون یکم بیشتر همت کنید تا فعال تر بشن بخش های دیگه

3-یه فروشگاه برای فروش اورجینال کی ایمکل باکس لایو پی اس ان و ... هم اگه میتونید بزارید عالی میشه

سلام آقا مهدی خوش اومدی :دی اینو من نباید میگفتم =)) چون که خودمم میهمانم ادمینا باید بگن :)) نه اینکه من بچه فعالی هستم گفتم زودتر بگم :دی به هر حال

در مورد پیشنهادتون باید توی اینجا میگفتین :دی

http://orpf.ir/forum/thread22.html

در مورد بعضی چیزها یکم در جریان هستم :دی

قالب که گفتین :

به زودی استایل جدید اماده میشه اگه سرچ کنید مفهمین

در مورد فعال کردن بخش ها هم که باید به نظرم کاربرا باید زیاد بشن و فعال کنن :دی البته مدیران هم نقش زیادی دارن اما اگه کاربرا بیان و هر کدوم یه بخش رو مدیریت کنن عالی میشه

در مورد دیگر نظرات و ... هم باید مدیرا پاسخ بدن

Guest MESSI
آخ ببخشید ندیدم :دی اخطار ندن خوبه الان :دی

نه بابا فقط گفتم که در جریان باشی دادا :دی مدیران اینجا بسیار ادم های توپ و لارجی هستند :دی

الان همه میگن میخواد شیرین بازی در بیاره :دی

سلام به همه دوستان

سلام آقا مهدی خوش اومدی :دی اینو من نباید میگفتم =)) چون که خودمم میهمانم ادمینا باید بگن :)) نه اینکه من بچه فعالی هستم گفتم زودتر بگم :دی به هر حال

در مورد پیشنهادتون باید توی اینجا میگفتین :دی

http://orpf.ir/forum/thread22.html

در مورد بعضی چیزها یکم در جریان هستم :دی

قالب که گفتین :

به زودی استایل جدید اماده میشه اگه سرچ کنید مفهمین

در مورد فعال کردن بخش ها هم که باید به نظرم کاربرا باید زیاد بشن و فعال کنن :دی البته مدیران هم نقش زیادی دارن اما اگه کاربرا بیان و هر کدوم یه بخش رو مدیریت کنن عالی میشه

در مورد دیگر نظرات و ... هم باید مدیرا پاسخ بدن

درود همانطور که امیر جان توضیح دادن استایل اختصاصی بزودی اماده میشه

در مورد فروشگاه هم که درگیری زیاد داره فعلا همچین کاری نمیتونیم بکنیم تا سایت خوب سرپا بشه

در مورد بخش های دیگه هم که فعال کنیم ایده هایی داره علی و البته باید یوزر ها هم کمک کنن

لطفا پیشنهادت رو در جای مناسب ارسال کنید

موفق باشید

Guest MESSI

سلام به همه

چه خبره میگم مهدی هرچی مشکلات بود رو که پست کردی :دی

سلام امیر جان آره دیگه چون واسه این راهنمای تازه کاران لازم داشتم :دی البته از جواد آقا هم اجازه گرفتم :دی

خوبی شما

Guest M@t3N

همه بیان تو اون باکس کوچیکه سایت اونجا چت کنیم سرعتش بهتره :دی

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

درود بنا به دلایلی آی دی یاهوم از طرف یاهو مسدود شده کاری داشتین پیام خصوصی بدین یا هم به ادمین های آنلاین بگید بدرود