I-MAD Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 با سلام همون طور که میدونید برای بازی سری PES باید با پرداخت پول CD KEY (آنلاین پس ) اون رو بخرید که در ایران قیمت بالایی داره حال اگر دیوایس جیلبریک شده دارید میتوانید از این قابلیت به صورت مجانی استفاده کنید برای این کتر به موارد زیر نیاز دارید : ۱- کنسول جیلبریک شده ۲- بازی PES 2013 3- Download ۱- فایل زیپ رو از لینک داده شده دانلود و استخراج کنید ۲- برنامه PS3 Game Update را روی کامپیوتر نصب و اجرا کنید و بازی خود را به آخرین ورژن آپدیت کنید ۳- فایل reActPSN_v2.23_CFW421.pkg را از فایل زیپ دانلود و نصب کنید ۴- فایل PKG. درون فایل زیپ را روی روت فلش یا هارد بریزید ۵- پوشه ای به نام exdata در همان هارد یا فلش ایجاد کرده و فایل RAP. موجود در فایل زیپ را درون آن بریزید ۶- یوزری به نام aa به جز یوزر خودتان ایجاد کنید ۷- فایل PKG. را روی دستگاه نصب کنید ۸- حال فلش را به USB سمت راست وصل کرده و ReActPSN رو اجرا کنید ۹- ازاون یوزر استفاده نکنید و پاکش هم نکنید ۱۰- مهم ترین مرحله بازی رو اجرا و لذت ببرید تذکر: فریمور باید آخرین CFW موجود که 4.41 هست باشد اگر نیست باید به این ورژن Spoof شود Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalin Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 ممنون از آموزش خوبتون من بازی رو با برنامه PS3 Game Updates آپ کردم ولی فقط 11 مگ بود و بازم میگه آپدیت کنید ...از خود بازی آپ کنم مشکلی پیش میاد؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
I-MAD Posted May 16, 2013 Author Share Posted May 16, 2013 ممنون از آموزش خوبتونمن بازی رو با برنامه PS3 Game Updates آپ کردم ولی فقط 11 مگ بود و بازم میگه آپدیت کنید ...از خود بازی آپ کنم مشکلی پیش میاد؟ نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد میتونید از MultiMan هم برای آپدیت کنید ولی آپدیت خودش هم مشکلی نداره یا اگه میخواید آیدی بازیتون رو بدید آپدیت های دیگش هم بهتون بدم برای پیدا کردن آیدی به مالتی من برید روی بازیتون مربع رو بزنید سمت چپ زیر عکس بازی یک کدی نوشته اون رو به من بدید Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalin Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 آیدی بازیم BLES01709 شما هم بازی می کنید آنلاین ؟ pes Link to comment Share on other sites More sharing options...
I-MAD Posted May 16, 2013 Author Share Posted May 16, 2013 آیدی بازیم BLES01709 شما هم بازی می کنید آنلاین ؟ pes بفرمایید تنها آپدیت موجود : دانلود اگه بازم کار نکرد با خود مالتی من یا خود PSN آپدیت کنید نه خیر فقط فیفا بازی میکنم آنلاین ولی تست شده و جواب میده Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalin Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 این 11 مگیه رو گفتم که زدم نشد بازم ممنون .... خیلی گلی شانس اوردی فیفا بازی میکنی ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalin Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 سلام...میگم مثلا من رجین فیفام اروپا باشه و دوستم آمریکا نمیشه با هم آنلاین بزنیم؟ آخه تو pes وقتی میخوایم بازی کنیم میگه لطفا دیسک رو وارد دستگاه کنید!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalin Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 i mad جان جواب بدهههههههه؟ مرسی Link to comment Share on other sites More sharing options...
I-MAD Posted May 20, 2013 Author Share Posted May 20, 2013 میشه چرا نشه ولی منظورتون رو متوجه نشدم کی دیسک میخواد؟ دیسک بوت ندارید؟ Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalin Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 مثلا وقتی از من دعوت میکنه بازی کنیم از بازی میاد بیرون و وقتی من تو پیغامام join میکنم میگه لطفا دیسک را قرار دهید! تو روم هاشم مال من روم UE داره ولی اون میگه US داره! Link to comment Share on other sites More sharing options...
I-MAD Posted May 20, 2013 Author Share Posted May 20, 2013 من تست کردم مشکلی نداره از دیسک بوت استفاده میکنید؟ Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalin Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 اگه منظورتون اینه که دیسک در ps3 هست ؟ اره ..ولی بازی فوتبال نیست. مرسی . Link to comment Share on other sites More sharing options...
400 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 دوستان من ورژن دستگاهم 4.41 ریباگه میتونم انلاین بازی کنم طی مراحیلی که گفتید اگر اپدیت کنم ا ز خود شبکه مشکلی پیش نمیاد ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
radin.ja Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 سلام من کارهایی که نوشتید رو مو به مو انجام دادم ولی درست نشد... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iranmemo Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 chera vase pas kar nemikoneeeeee:(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 حتما این طرح برداشته شده یا جلوگیری کردن ازش الان مهدی هم نیست که خبری بده صبر کنید ببینید کس دیگری تست کرده یا نه Link to comment Share on other sites More sharing options...
barsa1371 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 من یه ریجستری کد میخوام از کجا تهیه کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
miladem Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 دوست عزیز من ایکارایی که گفتی رو انجام دادم وقتی وارد بازی میشم و به بخش online community میرم ازم id psn و پسوورد میخواد چکار کنم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 فکر نمیکنم این روش جواب بده الان Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts