Mr.Javad Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 درود چند مدتی بود پست تخصصی نزدم :دی خوب به پیشنهاد علی تصمیم گرفتیم تا یک کتاب بزرگ تحت آموزش و راهنمای جامع بازهای فیفا و پی اس و برای هر بازی جداگانه بزنیم اول هم در نسخه پی سی بعد در پلنتفرم های بعدی برای همین منظور از علاقمندان و افراد ماهر این حرفه دعوت به عمل می آید تا در این کار بزرگ ما را یاری نمایند یه اموزش در مورد کتاب کتاب به صورت دیجیتالی خواهد بود و در صورت حمایت شدن در دی وی دی و همراه فیلم آموزشی عرضه خواهد شد کتاب را برای افراد 0 تا 100 خواهیم نوشت یعنی از پایه شروع خواهیم کرد نصب بازی :دی تا بریم توی کار ادیت و ... دیگه شما فکر بکنید هر چیزی را توی این کتاب پیدا خواهید کرد از انواع ارور های مختلف و معروف و راه حل های آنها همچنین آموزش نصب پچ کیت و ... آموزش آنلاین بازی کردن و ... دریبل و ..... افرادی که قصد همکاری دارند لطفا یا به آدرس ایمیل info[at]orpf.ir ایمیل ارسال نمایند تحت عنوان همکاری در نوشتن کتاب یا هم به مدیریت کل سایت پیام خصوصی ارسال نمایید فقط امیدواریم با کمک شما دوستان بتوانیم کتابی عالی و در خورد و شان ایرانیان عزیز ارائه دهیم منتظر آپدیت های بعدی باشید واسه فیفا 13 و پی اس 13 که نشد یعنی همکاری نکردند تا بسازیم امیدواریم که واسه فیفا 14 و پی اس 14 بتونیم بسازیم این کتاب رو :دی درود خوب پیشنهاد های خیلی خوبی شده بود اما حیف که کمکی نشد از سوی کاربران :دی امیدوارم که از همین الان کاربران ما همت کنند و با ما همکاری و همیاری کنند بشینیم با هم برای تمامی کنسول های مشکلات رهنمایی ها و ... رو برای FIFA 14 & PES 14 بنویسیم و اولین کتاب جامع فیفا و پی اس رو در اختیار گیمران عزیز قرار دهیم از تمامی دوستان خواهش میکنم کسانی که توانایی شو دارند کمک کنند سپاس از همگی Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardidar Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 من اگه بتونم بهتون كمك ميكنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 اول از همه امیدوارم موفق باشید منم تو بخش راهنما برای XBOX میتونم کمک کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Special Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 آقا جواد این لفظ قلم صحبت کردن شما همه رو تحت تاثیر قرار میده :دی منم تا جایی که بتونم کمک میکنم و مطمئن هستم در صورت همکاری همه بچه ها بهترین کتاب در خواهد آمد به امید روزی که نام این کتاب بر سر زبان ها باشد Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 منم که دو روز پیش با مدیریت کل در این باره حرف زدم و هستم تا تهش !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 درود خوب پیشنهاد های خیلی خوبی شده بود اما حیف که کمکی نشد از سوی کاربران :دی امیدوارم که از همین الان کاربران ما همت کنند و با ما همکاری و همیاری کنند بشینیم با هم برای تمامی کنسول های مشکلات رهنمایی ها و ... رو برای FIFA 14 & PES 14 بنویسیم و اولین کتاب جامع فیفا و پی اس رو در اختیار گیمران عزیز قرار دهیم از تمامی دوستان خواهش میکنم کسانی که توانایی شو دارند کمک کنند سپاس از همگی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts