mr.hassan Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 سلام به همه دوستای گلم ! خسته نباشید! چاکر همتون یه درخواست داشتم! از اونایی که حرفه ای هستن و البته البته طرفدار بارسا میخوام یه ترکیب توپ بهم بگین ! که چطوری بچینم! دقیق +عکس منتظرم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 درود یه سری به این تاپیک بزنید شاید به کارتون آمد http://orpf.ir/forum/thread286.html در مورد ترکیب هم بستگی به خودتون داره که چجوری بازی میکنی و میخواین که چیکار بکنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.hassan Posted May 20, 2013 Author Share Posted May 20, 2013 والا من بیشتر روی مسی تمرکز دارم سعی میکنم همیشه توپو برسونم دست اون ! تا باهاش یا گل بزنم یا دریبل بزنم! خواستم ببینم کدوم ترکیب بهتر جواب میده ! باز اگه میشه یه ترکیب خوب معرفی کنید ! برای رودر رویی با رئال Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.hassan Posted May 20, 2013 Author Share Posted May 20, 2013 اون تاپیک را هم خوندم ولی اون واسه منچستر زده من واسه بازسا میخوام Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 درود ترکیب واسه بارسا از نظر من ترکیب خودش واقعا عالیه چون نزدیک هستند و به راحتی میشه دفاع و حمله کرد در مقابل رئال باید خط هافبک قوی داشت و همچنین حمله ای بازی نکرد چون رئال سرعتش توی ضد حمله سر سام آوره به نظر من همون ترکیب خودش عالیه البته میتونید چند تا تغییر هم بدین مسی رو ببرین به گوش راست تا توپ به دستش برسه بتونید بکشین وسط و شوت بزنید همچنین فابرگاس رو بندازین نوک حمله Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.hassan Posted May 20, 2013 Author Share Posted May 20, 2013 ممنون جواد جان فقط دوست من از کناره ها همیشه حمله میکنه بعد سانت میکنه و گللللللللللل! چیکار کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 من با بارسا یه مقدار مهاجم ها و هافبک ها رو میبرم جلو و دو گوش رو هم الکسیس و پدرو بذار !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeidkhan Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 ممنون جواد جان فقط دوست من از کناره ها همیشه حمله میکنه بعد سانت میکنه و گللللللللللل!چیکار کنم سلام حسن جان. تو پی اس 13 بارسا خیلی ضعیفتر از اونچه که هست ساخته شده و البته راهی هم واسه مقابله با بال های(هافبک های کناری) رئال نداری اخه سرعتی هستن و نمیشه کاریشون کرد ولی اگه تو بتونی با 2 تا هافبک دفاعی (DMF)بازی و کنی یک هافبک مرکزی(CMF) میتونی جلوشونو بگیری و اون سه مهاجم جلوییت هم خوب بیارشون عقب و مسی رو بذار راست (SS) کن یا (RWF) و پدرو یا ویا رو بذار نوک و سانچز هم چپ باز مسل مسی، میتونی جلوی حمله هاشو بگیری.اخه وقت دوتا هافبک دفاعی داشته باشی یکی میمونه وسط یکی هم میره کمک دفاع Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.hassan Posted May 22, 2013 Author Share Posted May 22, 2013 ممنون از همه دوستان مخصوصا از آقا سعید ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hofarhani Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 لطفا آموزش دفاع کردن و پرس کردن در بازی پی ای اس 2015 را هم در این تایپیک بگذارید ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MASSIF Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 لطفا آموزش دفاع کردن و پرس کردن در بازی پی ای اس 2015 را هم در این تایپیک بگذارید ؟ متاسفانه وقت آموزش کامل گذاشتن رو ندارم... اما شما میتونید از توی ترکیب به گزینه team structions بروید و حالت دفاع (پرس یا از عقب) رو تعیین کنید،همچنین میتونید میزان فشردگی خط دفاع رو انتخاب کنید و همچنین میتونید محل قرار گیری خط دفاع رو تنظیم کنید که در حین بازی بیشتر به محوطه 18 نزدیک باشند یا به نیمه زمین. و البته تمام نکاتی که بالا گفتم رابطه مستقیم با سبک بازیتون داره که باید مطابق با سبک بازیتون اینا رو انتخاب کنید. یا حق. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts