Jump to content

یه ترکیب توپ برای pes

mr.hassan

Recommended Posts

سلام به همه دوستای گلم ! خسته نباشید! چاکر همتون یه درخواست داشتم!

از اونایی که حرفه ای هستن و البته البته طرفدار بارسا

میخوام یه ترکیب توپ بهم بگین ! که چطوری بچینم! دقیق +عکس

منتظرم

والا من بیشتر روی مسی تمرکز دارم سعی میکنم همیشه توپو برسونم دست اون ! تا باهاش یا گل بزنم یا دریبل بزنم!

خواستم ببینم کدوم ترکیب بهتر جواب میده !

باز اگه میشه یه ترکیب خوب معرفی کنید !

برای رودر رویی با رئال

درود ترکیب واسه بارسا از نظر من ترکیب خودش واقعا عالیه چون نزدیک هستند و به راحتی میشه دفاع و حمله کرد در مقابل رئال باید خط هافبک قوی داشت و همچنین حمله ای بازی نکرد چون رئال سرعتش توی ضد حمله سر سام آوره :|

به نظر من همون ترکیب خودش عالیه :x

البته میتونید چند تا تغییر هم بدین مسی رو ببرین به گوش راست تا توپ به دستش برسه بتونید بکشین وسط و شوت بزنید همچنین فابرگاس رو بندازین نوک حمله :x

ممنون جواد جان فقط دوست من از کناره ها همیشه حمله میکنه بعد سانت میکنه و گللللللللللل!

چیکار کنم

سلام حسن جان. تو پی اس 13 بارسا خیلی ضعیفتر از اونچه که هست ساخته شده و البته راهی هم واسه مقابله با بال های(هافبک های کناری) رئال نداری اخه سرعتی هستن و نمیشه کاریشون کرد ولی اگه تو بتونی با 2 تا هافبک دفاعی (DMF)بازی و کنی یک هافبک مرکزی(CMF) میتونی جلوشونو بگیری و اون سه مهاجم جلوییت هم خوب بیارشون عقب و مسی رو بذار راست (SS) کن یا (RWF) و پدرو یا ویا رو بذار نوک و سانچز هم چپ باز مسل مسی، میتونی جلوی حمله هاشو بگیری.اخه وقت دوتا هافبک دفاعی داشته باشی یکی میمونه وسط یکی هم میره کمک دفاع

• 1 year later...
لطفا آموزش دفاع کردن و پرس کردن در بازی پی ای اس 2015 را هم در این

تایپیک بگذارید ؟

متاسفانه وقت آموزش کامل گذاشتن رو ندارم...

اما شما میتونید از توی ترکیب به گزینه team structions بروید و حالت دفاع (پرس یا از عقب) رو تعیین کنید،همچنین میتونید میزان فشردگی خط دفاع رو انتخاب کنید و همچنین میتونید محل قرار گیری خط دفاع رو تنظیم کنید که در حین بازی بیشتر به محوطه 18 نزدیک باشند یا به نیمه زمین.

و البته تمام نکاتی که بالا گفتم رابطه مستقیم با سبک بازیتون داره که باید مطابق با سبک بازیتون اینا رو انتخاب کنید.

یا حق.