Orpf Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 درود فراوان در این تاپیک شما میتوانید با تیم تحریریه ارتباط برقرار کنید از راه های ارتباطی که قرار خواهد گرفت همچنین مختصری از بیوگرافی اعضای این تیم را نیز میتوانید مشاهده کنید مدیران تیم تحریریه لطفا مشخصات ذیل را برای بنده پ.خ کنند تا ادیت و قرار داده شود توی این تاپیک نام: نام خانوادگی ( در صورتی که مایل هستید ) : بیوگرافی مختصر از خود سن : سابقه: تحصیلات: تلفن ، ایمیل ، یاهو آی دی و دیگر شبکه های اجتماعی بدیهی است که در صورتی که شخص نخواهد اطلاعاتی بدهد فقط لینک پیام خصوصی وی در این تاپیک قرار خواهد گرفت همچنین هیچ کس مجبور نخواهد بود اطلاعات شخصی خود را که دوست ندارد مطرح کند بدهد هراطلاعاتی که دوست دارید دیگران مشاهده کنند را برای بنده پیام خصوصی کنید ضمنا افرادی که مایل به عضویت در تیم تحریریه هستند به تاپیک عضویت و جذب مدیران فعال مراجعه نمایند بسته شد تا گرفتن اطلاعات این تیم همچنین بزودی ساب دامین staff.orpf.ir برای این تیم ست خواهد شد ***************** نام کاربری در سایت:Damon Somer Halder اواتار کاربری: نام : محمد رضا نام خانوادگي : مطلبي پور بيوگرافي : در شهر بیرجند - استان خراسان جنوبی زندگی میکنم به کامپيوتر و گذراندن وقت در اينترنت بسيار علاقه دارم و ميشه گفت معتادم از کاراي کامپيوتري مثل برنامه نويسي خوشم مياد کار ترجمه رو در حد مرگ دوست دارم سن : --- سابقه : سابقه ي ترجمه در سايت ساب سين با نام کاربري ERMAC2013 تحصيلات : دانش آموز هستم Tell : 0930-105-6514 Y! ID : Damonsomerhalder2013@Yahoo.Com - ERMAC2013@Yahoo.com ***************** نام کاربری در سایت : Red20DEvils آواتار کاربری : نام:مصطفی بیوگرافی مختصر از خود :دانشجو...علاقه ی زیاد به بازی های کامپیوتری و زبان انگلیسی سن :19 سابقه:ترجمه ی فقط یک فیلم! تحصیلات:در حال تحصیل رشته ی عمران. 09365362584 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts