Mr.Javad Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 آموزش وصل شدن به ایکس باکس لایو ( اختصاصی مرجع تخصصی انلاین فیفا و پی اس +با تشکر از همکاری کاربر سایت پرشین پاتوق) درود در این آموزش میخواهیم نحوه وصل شدن صحیح به ایکس باکس لایو را قرار دهیم شاید به نظر بعضیها این آموزش مسخره و خنده دار به نظر آید اما شاید بعضی ها باشند که بار اول آنها است که به لایو وصل میخواهند بشوند خوب بریم سراغ آموزش ابتدا چند نکته کلیدی است که باید حتما انها را رعایت فرمایید قبل از وصل شدن و بعد از وصل شدن لطفا مطمئن باشید که با پروفایلی که میخواهید به لایو وصل شوید بازیها رو زودتر از ریلیز رسمی بازی نکرده باشید یعنی اگر شما بازی را چند ماه پیش مثلا گیرز آف وار جاجمنت را زودتر از ریلیز رسمی(تاریخ رسمی عرضه بازی در بازار) بازی کرده اید اصلا و ابدا به لایو وصل نشوید با اون پروفایل چون اچیومنت دریافت کرده اید و تاریخ ثبت شدن اچیومنت هم در کنسول ذخیره شده و با وصل شدن به لایو شناسایی خواهید شد پس نکته کیلیدی تر از همه حتی به نظره من از دیسک های 100 درصد هم کلیدی تر اینه که هیچ بازی رو قبل از ریلیز رسمی بازی نکنید مخصوصا بازی هایی رو که مایکروسافت حساسیت بیشتری روشون داره مثل گیرز و ... که انحصاری مایکرو هستند بعد از وصل شدن هم هیچوقت بازی رو زودتر از ریلیز رسمی یا تاذیخ عرضه بازی ، بازی نکنید به نظره من بهرت هست که برای لایو یک پروفایل جدید ایجاد نمایید تا شکتان برطرف شود از این موضوع 1-چک کنید که آپدیت LT3 حتما روی کنسولتان نصب باشد برای این کار میتوانید بازیهای جدید را در کنسولتان قرار دهید مثل فیفا 13 گیرز آف وار جاجمنت - halo 4 و ... اگر اجرا کرد که ال تی 3 هست و الا که به لایو وصل نشوید یا هم به یه تعمیرکار مراجعه فرمایید برای فهمیدن ال تی 3 دستگاه خود 2-چک کنید که آپدیت داشبوردتان جدید ترین آپدیت عرضه شده (البته تایید شده از طرف گروه سی 4)باشد برای با خبر شدن از جدیدترین و امن ترین آپدیت های داشبورد ایکس باکس به تاپیک زیر مراجعه فرمایید مخصوص کاربران عادی سایت http://orpf.ir/forum/thread71.html مخصوص کاربران وی آی پی سایت + دانلود آپدیت با لینک مستقیم http://orpf.ir/forum/thread87.html 3-بعد از کارهای بالا این نکته را مد نظر داشته باشید که بعد از وصل شدن به لایو باید از بازیهای با رایت 100 درصد یا برنر مکس استفاده نمایید که احتمال بن شدن شما در لایو را به 0 می رساند البته قیمت این بازیها بیشتر است http://orpf.ir/forum/thread173.html 4-حتما حتما بازیهایی که ریلیز رسمی نشده اند را بازی نکنید و بگذارید که بازیها عرضه رسمی شوند بعد آنها را خریداری و بازی کنید این مقدمه ای مهم برای وصل شدن به لایو بود بریم سراغ آموزش اصلی کنسول هایی که طرح جدید هستند مثل اسلیم به راحتی میتوانند بدون نیاز به کابل لن یا همان شبکه به لایو وصل شوند و کنسول های قدیمی هم میتوانند با خریداری یک عدد وایرلس جداگانه مخصوص ایکس باکس این کار را نمایند در هر صورت اگر وایرلس دارد مودمتان که راحت هستین وگرنه طبق آموزش های زیر جلو روید 1-ابتدا یک سر کابل شبکه را به کنسولتان متصل کرده مانند عکس زیر و کابل دیگر را به خروجی مودم اگر دقت کرده باشید مودم شما 4 پورت خروجی دارد و الا مجبورید از همان یه پورت استفاده نمایید :دی اما پیشنهاد ما این است که از مودم های جدید و 4 پورته استفاده نمایید دوستانی که از طریق وایرلس میخواهند متصل شوند نیازی به این کار ندارند سپس ایکس باکس خود را روشن میکنیم و به تنظیمات NETWORK CONECTION میرویم چنانچه از کابل شبکه استقاده میکنید تنظیمات کابل را انجام دهید در غیر این صورت تنظیمات وایرلس البته اگر بار اول است که به لایو وصل میشوید به تنظیمات کاری نداشته باشید و گزینه TEST CONECTION NETWORK را بزنید و منتظر بمانید تا مراحل تست کامل شود چنانجه مشکلی داشتید در تاپیک زیر مطرح فرمایید http://orpf.ir/forum/thread7.html'>http://orpf.ir/forum/thread7.html برای اینکه به لایو متصل شوید باید یک پروفایل بسازید یا با همان پروفایل قبلی که بازی میکردین آفلاین با همان متصل شوید به لایو دقیت کنید برای متصل شدن به لایو بعد از ساختن یا با همان پروفایل ان شدن در لایو بعد از سپری چند مراحل از شما ایمل و پسوورد میخواهد باید حتما ایمل و پسوورد خود را وارد نمایید پسوورد باید حتما پسوورد ایمل باشد تا چک کند و برای شما لینک فعال سازی ارسال کنید به طور مثال اگر ایمیل شما به صورت زیر است [email=TEST@yahoo.COM]TEST@yahoo.COM[/email] و PASS شما به صورت روبرو است 123456 باید دقیقا همین ایمیل و همین پس را بدهید بعد از ساین شدن میتوانید پس خود را عوض کنید بعد از ساختن پروفایل یا آن شدن باید کاربر طلائی یا GOLD MEMBER SHIP باشید برای دریافت اکانت گلد می توانید از سایت زیر اقدام نمایید هم قیمت مناسبی دارد و هم تضمینی هست فروش اينترنتي گیفت کارت های PSN و XBOX LIVE بعد از خرید به شما سریال نامبری ارسال خواهد شد که همان میشود اکانت گلدتان طریقه شارژ کردن و وارد کردن اکانت گلد و پوینت http://orpf.ir/forum/thread136.html به لایو وصل باشید دکمه وسط کنترل را فشار دهید و از تب marketplace به بخش redeem code بروید و کد یا همان سریال نامبر اکانت گلد و یا پوینت خود را وارد نمایید البته شما باید اول ریجن یا منطقه کشور خود را مشخص نمایید و هر اکانت گلد یا پوینتی نمیتوانید بخرید چند تا از آدرس های معتبر اروپا برای ریجن به شرح ذیل اند که می توانید از اینها استفاده نمایید اگر بلد نیستین در تاپیک انجمن مطرح کنید تا راهنمایی کامل بکنیم برای یافتن ریجن اکانت لایو خود جهت خریداری پوینت های مناسب از سایت مراحل زیر را طی کنید ابتدا به سایت xbox.com رفته و Sign in می کنید بعد از وارد شدن زیر گیمر آیدی خود در منوی بالا روی My Account کلیک میکنید در صفحه بعدی به قسمت سمت چپ و پایین صفحه روی Billing Contact Information کلیک کنید در این صفحه می توانید با خواندن Country قید شده کشور/ریجن اکانت خودتون رو مطلع شوید البته این کار از طریق سایت ایکس باکس دات کام خیلی راحت است و اونجا باید ایمیل و پسی که اینجا ساختین رو بدین بعد به تنظیمات برین و ... ========================= address: 801 Medical Dr city: Lima state: OHio Country: USA آمریکا zip: 45804 phone: 4192226622 ========================= Address: Flat 3, 14 Mallow St City: London Country : UK انگلستان Postal code: EC1Y 8RQ tel: 0044123456789 ========================= Address: 35 Stirling Highway Address 2 : Crawley Zip Code: 6009 State :Perth WA(west Australia) Country: Australia استرالیا Telephone : (+61 8) 6488 6000 ========================= Address: 234 Wellington Street City: Ottawa State: Ontario Country: Canada کانادا ZipCode: K1A 0G9 Tel: 001-800-567-6868 لطفا توجه کنید که در هر قسمتی که متوجه نشدید و یا مشکل داشتید برای وصل شدن به لایو در همین تاپیک توضیح دهید تا مشکل شما را برطف نمایم http://orpf.ir/forum/thread7.html به امید روز های بهتر و خوش نویسنده: Mr.Javad- جواد + حمید علی ( کاربر سایت پرشین پاتوق دات پرو) با تشکر از سایت ماتریکس گیم منتشر کننده: مرجع تخصصی انلاین فیفا و پی اس http://orpf.ir/forum/thread7.html کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد با کلیک بر روی گزینه تشکر و لایک حمایتی کرده باشید از نویسنده کل آموزش ها در یک فایل pdf گرد آوری شده میتوانید انرا از فایل پیوست دانلود نمایید دانلود: آموزش وصل شدن به &.pdf آموزش وصل شدن به ایکس باکس لایو.rar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted December 17, 2012 Author Share Posted December 17, 2012 چنانچه عکس های برایتان باز نشد از عکس های زیر مراحل را دنبال نمایید عکس ها به ترتیب هستند Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 درود آپدیت شد + ادیت 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MESSI Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 خیلی جامع و مفید ممنون آقا جواد بزودی مقاله وشیر کردن ایکس باکس با پی سی اختصاصی همین سایت رو با کمک دوست خوبم متین (انریکه) میدیم :دی منتظر باشین Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M@t3N Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 خیلی جامع و مفید ممنون آقا جواد بزودی مقاله وشیر کردن ایکس باکس با پی سی اختصاصی همین سایت رو با کمک دوست خوبم متین (انریکه) میدیم :دی منتظر باشین :دی نباید ریاه میکردی =)) مقاله و آموزش بسیار مفیدی بود مرسی آقا جواد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 موفق باشید اگه کمک و ... خواستین در خدمتم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 آپدیت شد ! لطفا مطمئن باشید که با پروفایلی که میخواهید به لایو وصل شوید بازیها رو زودتر از ریلیز رسمی بازی نکرده باشید یعنی اگر شما بازی را چند ماه پیش مثلا گیرز آف وار جاجمنت را زودتر از ریلیز رسمی بزای کرده اید اصلا و ابدا به لایو وصل نشوید با اون پروفایل چون اچیومنت دریافت کرده اید و تاریخ ثبت شدن اچیومنت هم در کنسول ذخیره شده و با وصل شدن به لایو شناسایی خواهید شد پس نکته کیلی تر از همه حتی به نظره من از دیسک های 100 درصد هم کلیدی تر اینه که هیچ بازی رو قبل از ریلیز رسمی بازی نکنید مخصوصا بازی هایی رو که مایکروسافت حساسیت بیشتری روشون داره مثل گیرز و ... که انحصاری مایکرو هستند بعد از وصل شدن هم هیچوقت بازی رو زودتر بازی نکنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asouzani Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 با سلام وتشکر از آموزش خوبتون.میخواستم بگم که این سایت matrixgme.ir خراب شده. روش دیگه ای یا سایت دیگه ای برای دریافت کذها هست؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 با سلام وتشکر از آموزش خوبتون.میخواستم بگم که این سایت matrixgme.ir خراب شده. روش دیگه ای یا سایت دیگه ای برای دریافت کذها هست؟ درود خدمت شما http://orpf.ir/forum/thread161.html :icon_razz: الان که چک میکردم سایت MatrixGame.ir فروشگاه خوب بود که بالا اومد واسه من آدرستون رو اشتباه زدین فکر کنم :دی بهترین سایت از نظر قیمت ماتریکس هست تا به اینجا که من دیدم Link to comment Share on other sites More sharing options...
king of darkness Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 مرسی از جواد و علی عزیز. ببخشید من فقط میشینم بازی میکنم به این چیزا کاری نداشتم. میشه یه تاپیک هم در مورد همین پوینت ها و اچیمنت ها و گلد کارت ها بزنید. بعد من پشت ایکس باکسم رو دیدم فقط دو تا جا هستش برای زدن کابل و اینا که اونم برای روشن شدن و ادابتور و... ایکس باکس نیاز هست بزنم. این کابل لایو رو کجا بزنم؟ XBOX ARCADE ماله من. تابستون داریم کلا میایم تهران و فک کنم تو تابستون نت نداشته باشم ولی با توجه به رشته ام با زور و اجبار میگم بگیرن ولی فک کنم تابستون بیشتر پای ایکس باکسم باشم و حتما میخوام لایو بشم . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 مرسی از جواد و علی عزیز.ببخشید من فقط میشینم بازی میکنم به این چیزا کاری نداشتم. میشه یه تاپیک هم در مورد همین پوینت ها و اچیمنت ها و گلد کارت ها بزنید. بعد من پشت ایکس باکسم رو دیدم فقط دو تا جا هستش برای زدن کابل و اینا که اونم برای روشن شدن و ادابتور و... ایکس باکس نیاز هست بزنم. این کابل لایو رو کجا بزنم؟ XBOX ARCADE ماله من. تابستون داریم کلا میایم تهران و فک کنم تو تابستون نت نداشته باشم ولی با توجه به رشته ام با زور و اجبار میگم بگیرن ولی فک کنم تابستون بیشتر پای ایکس باکسم باشم و حتما میخوام لایو بشم . اون قسمت که با رنگ قرمز مشخص شده مربوط به وصل کردن کابل لن هستش در مورد سوال درباره گلد و پوینت و اچیومنت و ... میتونی از تاپیک زیر استفاده کنی: http://orpf.ir/forum/thread76.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 سلام دوستان. من به لایو وصل شدم و اکانت ساختم و گیمر تگ هم گرفتم، اما نمیدونم چرا وقتی میخوام ساین این کنم لایو قطع میشه، مشکل از کجاست؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 سلام دوستان.من به لایو وصل شدم و اکانت ساختم و گیمر تگ هم گرفتم، اما نمیدونم چرا وقتی میخوام ساین این کنم لایو قطع میشه، مشکل از کجاست؟ درود یه پینگ از سرعت نتتون بدین و همچنین ذکر کنید پهنای باند چند دارین Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 درود یه پینگ از سرعت نتتون بدین و همچنین ذکر کنید پهنای باند چند دارین به به آقای mood... احوالت چطوره؟ بالاخره سایت زدی دیگه... ممنون میشم مشکلمو حل کنی. ----------- پینگ: پهنای باند: 512 kps (منظورتون اینه دیگه؟) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 آره از speedtest.net بگیر بده داش :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 آره از speedtest.net بگیر بده داش :دی URL ش یه عکس کوچیک میاره خراب بود. خودم گرفتم: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 پینگتم عالیه سرعت دانلود هم خوبه آپلود یکم کمه که اونم مهم نیست ببین ارور خاصی میده یا نه فقط مینویسه دیس کانکت فروم ایکس باکس لایو ؟ این کارو هم بکن مودمت رو 30 ثانیه خاموش کن بعد روش کن ایکس باکس رو هم خاموش روشن کن ببین درست میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 پینگتم عالیه سرعت دانلود هم خوبه آپلود یکم کمه که اونم مهم نیست ببین ارور خاصی میده یا نه فقط مینویسه دیس کانکت فروم ایکس باکس لایو ؟ این کارو هم بکن مودمت رو 30 ثانیه خاموش کن بعد روش کن ایکس باکس رو هم خاموش روشن کن ببین درست میشه نه فقط هر وقت خواستم ساین این کنم دیس کانکت فروم ایکس باکس لایو میده. اون روشی هم که گفتی واسه موقعی هست که به اینترنت کانکت نمیشه، من میتونم کانکت شم ولی هر وقت ساین این میکنم دیس کانکت میشه... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 با یه اکانت دیگه امتحان بکن خبر روبده Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 با یه اکانت دیگه امتحان بکن خبر روبده منظورت اینه که یه اکانت مایکروسافت دیگه بسازم؟ خواستی عکس یا فیلم هم میزارم... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 آره یه اکانت دیگه بساز امتحان کن Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 آره یه اکانت دیگه بساز امتحان کن دمت گرم داداش مشکلم حل شد فقط وقتی میخوام گیمرتگ های بچه ها رو جز فرند هام کنم، سند مسیج رو میزنم و یه خورده لود میشه اما بعدش ارور میده. باید اونا هم آنلاین باشن یا مشکل چیز دیگس؟ ممنون Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 درود شما اکانت گلد گرفتی ؟ چون باید گلد یا همون ممبر شیپ باشی تا بتونی ادد کنی و یا مسیج بفرستی Link to comment Share on other sites More sharing options...
a75ian Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 سلام ببخشيد مال من وايرلسه اما وقتي مي رم تو نتورك ستينگ ارور مي ده و اي دي اس ال ا نشون نمي ده لطفاً اااا سريع كمكم كنيد با تشكر Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 درود کمی بیشتر توضیح بدین 1-تنظیمات نت وورک ایکس باکس رو به کارخانه بر گردونید بعد برین به نت وورد خودش باید خودکار شبکه رو پیدا کنه بعد کاننکت بشید و ... اگر هم نشد یه شات از قسمت شبکه ها و ... ایکس باکس بزارید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts