Jump to content

ஜ ۩ راهنمایی و حل مشکلات بازی ها در ஜ ۩ PC

MCR7

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

بچه ها من تو بازی GRID 2 به یه مشکل اساسی بر خوردم..

فرمان ماشینا موقع رانندگی خیلی بده! یعنی وقطی فرمانو میچرخونی ماشین 360 درجه میچرخه!! منظور خیلی بد پیچ میگیره و میخوره به دیواره ها..

البته الان تا حدودی قلقشو پیدا کردم اما بازم تو بعضی جاها به خصوص پیچ ها اذیت میکنه! خواستم بدونم کسی میدونه راهی هست زاویه چرخش فرمانو کمی کم کرد؟

سلام بچه ها

من بیشتر pes بازی می کنم اما چند روز پیش خواستم فیفا بازی کنم

بعد رفتم خونه یکی از دوستام اونجا با xbox فیفا بازی کردم

دیدم کیفیت و گرافیکش خیلی بیشتره و روی pc با اینکه روی high اجرا میشه

کیفیت و گرافیکش خیلی پایینه

مال شما هم اینجوریه

سلام بچه ها

مال شما هم اینجوریه

به هیچ عنوان من وقتی پی سی رو وصل میکنم به تلویزیون و فیفا رو با کیفیت high بازی میکنم 10 برابر ایکس باکس و پی اس 3 گرافیک داره

عرفان جون فکر میکنی اینجوریه.

فیفا اصلش برای ایکس باکس ساخته میشه.

وقتی میخان به نسخه کامپیوتر تبدیلش کنن کیفیت و گرافیکش پایین تر میاد.

بشین تو ایکس باکس بازی کن،حالشو ببر.

سلام بچه ها

مال شما هم اینجوریه

به هیچ عنوان من وقتی پی سی رو وصل میکنم به تلویزیون و فیفا رو با کیفیت high بازی میکنم 10 برابر ایکس باکس و پی اس 3 گرافیک داره

:icon_eek: یعنی میخوای بگی کیفیت پی سی از ایکس باکس بیشتره :| ؟ :zaye:

عرفان جون فکر میکنی اینجوریه.

فیفا اصلش برای ایکس باکس ساخته میشه.

وقتی میخان به نسخه کامپیوتر تبدیلش کنن کیفیت و گرافیکش پایین تر میاد.

بشین تو ایکس باکس بازی کن،حالشو ببر.

قدرت اجرا و گرافیک بازیهای ایکس باکس و پی اس تری خیلی زیاد تره نسبت به پی سی البته ان ویدیا گفته که در چند سال آینده با کارت گرافیک جدیدی که معرفی خواهند کرد ایکس باکس جدید و پی اس 4 جدید رو پشت سر خواهند گذاشت اما توی این سال های اخیر که ایکس باکس و پی اس تری خیلی قوی بودند

• 2 weeks later...

دروود..

اگه اروری که میده نصب directx 11 هست که نمیشه کاریش کرد! برای اجرای این بازی نیاز به کارت گرافیک بالایی دارید.. مثلا 2GB

اگر هم نه که یه شات از ارورتون بگیرین بزارید اینجا تا ببینیم..

سلام من از طریق روشی که توی سایت خودتون بود Career Mode خودم رو پولش رو ارتقا دادم بعدش توی این سیو که پولش رو ارتقا دادم الان سال 2015 هستم دیگه هر وقت میخوام برم توی قسمت خرید بازیکن مثلا همینکه روی مسی کلیک میکنم که بره توش و بتونم قیمت رو عوض کنم بازی میپره بیرون فقط هم همین سیوم اینجوری هست لطفا کمکم کنید

• 3 weeks later...

سلام دوستان

منم تازه عضو شدم تو این سایت

اگه جای اشتباهی رو برا سوالم انتخاب کردم باید ببخشید

اگه امکان داره یه توضیح برا افسایدگیری در pro2013 بدید.گه چه طوری میشه آفسایدگیری کرد

مرسی

• 7 months later...

سلام و خدا قوت پیشاپیش عید همه مبارک دوستان من بازی فیفا2014 pc اورجینال دارم بعد از اجرا از داخل نرم افزار اوریجین اجرا میشه ولی بعد از 5 ثانیه میپره بیرون کسی میتونه کمک کنه ایراد از کجاست؟ممنون:icon_sml(12):

سلام مجدد جناب مدیر سیستم به نظر من که تقریبا آپدیت هست چون توی همون اوریجین فیفا 13 و بتلفیلد 3 رو راحت اجرا میکنه . در ضمن فیفا14 رو تازه نخریدمش قبلا راحت روی همین سیستم اجرا میشد. راستی من وارد نیستم زیاد به آپدیت گرافیک ولی جدید ترین آپدیت که برای amd گرفتم این هست درسته؟ 13.9 یا جدیدتر اومده دیگه نمیدونم. یه چیز دیگه اضافه کنم ویندوز7 64بیت با تشکر

سلام مجدد جناب مدیر سیستم به نظر من که تقریبا آپدیت هست چون توی همون اوریجین فیفا 13 و بتلفیلد 3 رو راحت اجرا میکنه . در ضمن فیفا14 رو تازه نخریدمش قبلا راحت روی همین سیستم اجرا میشد. راستی من وارد نیستم زیاد به آپدیت گرافیک ولی جدید ترین آپدیت که برای amd گرفتم این هست درسته؟ 13.9 یا جدیدتر اومده دیگه نمیدونم. یه چیز دیگه اضافه کنم ویندوز7 64بیت با تشکر

درود

در مورد ورژن فکر کنم این باشه الان

[h=2]GeForce 335.23 Driver[/h]اما گفتین که فیفا 13 رو راحت می آورده بالا این جالبه دی وی دی که خریدن احتمال میدین که نصبش مشکل داشته باشه یا یکی از فایل هاش ؟ چون اگه اشتباه نکنم گفتین یه بار دیگه هم نصب کردین

اگه کارت گرافیکتون nvidia هست برین داخل پنلش و قسمت آپدیت رو پیدا کنید یا هم از اینجا Drivers | GeForce البته با تغییر دهنده آی پی برید :)

تست بکنید و خبر بدین تا من یه سرچی بزنم توی ea

سلام جناب معاون لپتاپ دارم کارت گرافیکم هم ati mobiliti radeon hd 3650 و cd key بازی رو از فروشگاه خریدم اون موقع 120 تومن و دانلود کردم از اوریجین. دی وی دی نداشت که وگرافیک رو هم با برنامه درایور جنیوس11 آپدیت کردم .گرافیکم زیاد قوی نیست ولی بازیها رو اجرا میکرد. با تشکر