Mr.Javad Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 درورد عزیزانم بدین وسیله به اطلاع همه کاربران و علاقمندان سایت و انجمن می رسانیم که تیم مدیریت قصد دارد تا فراخوانی تحت طراحی آرم ، لوگو و بنر برگزار نماید از علاقمندان دعوت به عمل می آید تا طرح های خود را به آدرس info[at]pes-online.ir or info[at]orpf.ir ارسال نمایند سایز های آرم در اندازه های گوناگون =>انتخاب به سلیقه خودتان سایز لوگو در اندازه های 94*348 و چیزی ما بین همین اندازه سایز های بنر در اندازه های 60*468 و 240*120 و اندازه های بزرگتر شما میتوانید طرح خود را در هریک از حالات بالا برای ما ارسال نماید در پایان به اطلاع همه می رسانیم که به 3 طرح برتر اشتراک 1 ساله vip انجمن تعلق خواهد گرفت همچنین 50 امتیاز به امتیاز کاربری آنها اضافه خواهد شد شما میتوانید امکانات گروه کاربری وی آی پی را اینجا مشاهده نمایید http://orpf.ir/forum/thread40.html منتظر طراح های شما هستیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MESSI Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 صرفا جهت بالا آمدن رنگ ها هم اگر خنتی باشه برای لوگو بهتره یعنی از ( سفید - خاکستری و ..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 بقول امیر صرفا جهت بالا آمدن تاپیک :دی در پایان به اطلاع همه می رسانیم که به 3 طرح برتر اشتراک 1 ساله vip انجمن تعلق خواهد گرفت همچنین 50 امتیاز به امتیاز کاربری آنها اضافه خواهد شد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 دوستان عزیز کسی کاره طراحی نمیکنه :دی ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 درود عزیزانی که جدید اومدن و طراحی بنر بلد هستند به این بنر ها خیلی احتیاج داریم :دی سایز 90×728 سایز 240×120 سایز 125×125 سایز 250×300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 درود عزیزانی که توانایی طراحی بنر رو دارند لطفا در اندازه های زیر طراحی کنند و طرح های خودشون رو برامون ارسال کنند به بهترین طرح ها اشتراک های وی آی پی اهدا خواهد شد سایز 90×728 سایز 240×120 سایز 125×125 سایز 250×300 سعی کنید محتویات بنر ها یه چیزی تو مایه های این بنر باشه فقط یکی برای pes و fifa خالی میخوایم و یکی هم برای pes و fifd ورژن 2014 این بنر باشه :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abiii13 Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 سلام راستش من اصلا این کاره نیستم و طراحی های زیادی نکردم،فقط دیدم چون زیاد قشنگ نیست همچین سایتی بدون لوگو بمونه،جسارت کردم و با اجازه مدیر سایت دست به طراحی زدم تا چراغ اول را روشن کنم و کسای که اعتما به نفس ندارند،با دیدن این لوگوهای ضایع(!)،شروع به طراحی کنند:دی 1-تو این لوگو بیشتر سعی کردم مضامین اصلی سایت یعنی پی ای اس و فیفا را تداعی کنم،و تقریبا مخلوطی از هر دو لوگوی EA , PES هست!!! 2-این یکی هم تقریبا همینطور مخلوطی از تو برند بالاست(فونتش شبیه PES هست!!!):دی به هر حال شر منده دیگه در مورده سایزشون هم میگم که قابل تغییره:icon_eek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Special Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 لوگو ها نیست ؟ فکر کنم لینک عکس مشکل داره Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abiii13 Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 ممنون،تصحیح شد:دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 با تشکر از محمد گل امیدواریم که دیگر دوستان هم دست به کار بشن و در پایان نظر سنجی قرار بدیم و بهترین رو از نظر کاربران انتخاب کنیم :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts