Jump to content

Recommended Posts

سلام خدمت همه شما عزیزان

عزیزانی که مایل به همیاری (کمک مالی به سایت برای پیشبرد اهداف سایت و انجمن و هزینه تامین سرور و ...) هستن می توانند می توانند از 3 روش زیر اقدام کنند

در قسمت توضیحات ذکر کنید برای همیاری هست و همچنین اگر دوست داشتید نام کاربری خودتون رو هم بنویسید

نکته :

تمام کمک هایی که شما به ما میکنید ، خرج سرور و هزینه توسعه اسکریپت ها ، پلاگین ها و محصولات و سرویس های رایگان سایت و انجمن میشود.

امنیت :

پرداخت شما توسط SSL ایمن میشود پس آسوده خاطر باشید .

روش اول :

کمک مالی از طریق درگاه های آنلاین ( زرین پال -پارس پال - پی لاین - جهان پی)

برای ورود به درگاه پرداخت زرین پال - ZarinPal جهت حمایت از ما کلیک نمایید

برای ورود به درگاه پرداخت پارس پال - ParsPal جهت حمایت از ما کلیک نمایید

برای ورود به درگاه پرداخت پی لاین - PayLine جهت حمایت از ما کلیک نمایید

برای ورود به درگاه پرداخت جهان پی - JahanPay جهت حمایت از ما کلیک نمایید

برای ورود به درگاه پرداخت سیبا پال - SibaPal جهت حمایت از ما کلیک نمایید

برای استفاده از پرداخت آنلاین به این قسمت مراجعه کنید ، به همه عزیزان توسعه میشه که قبل از استفاده از این روش حتما (آموزش کار با پرتال همیاری) مطالعه کنند

روش دوم :

• از طریق کارت به کارت

6037-9918-4153-5309

به نام علی . مهاجرانی فرد

روش سوم :

• واریز نقدی/فیش بانکی

0305266460003

به نام علی مهاجرانی فرد

روش چهارم :

• از طریق Paypal بزودی

برای همیاری از طریق Paypal به نام کاربری admin پ.خ دهید

سپس اطلاعات واریزی رو از طریق پ.خ به نام کاربری admin ارسال کنید و در اخر به صورت زیر اعلام کنید :

مبلغی در تاریخ X ، از طریق پرداخت آنلاین / کارت به کارت / واریز نقدی ، واریز شد.

با تشکر از همیاری تک تک شما عزیزان

موفق باشید

در پایان از عزیزانی که ما را حمایت نموده اند و منت بر سر ما گذاشته اند تقاضا میشود در همین تاپیک اعلام فرمایند

• Like 1

• 1 month later...

درود گروه کاربری ویژه ای برای کسانیکه مارا همیاری میکنند ایجاد شده است و مزیت هایی نسبت به گروه کاربران معمولی سایت دارد

سلام یه سوال داشتم قضیه این همیاری چیه توی چند سایت دیگه هم دیدم و ما شا الله خوب همه کاربراشون کمک و همیای میکردند به سایت میشه یه توضیحی بدین ممنون میشم

چون مطمئن هستم که برخی از افراد دیگر هم مثل من فکر میکنند و خوب این قضیه رو نفهمیدن

سلام یه سوال داشتم قضیه این همیاری چیه توی چند سایت دیگه هم دیدم و ما شا الله خوب همه کاربراشون کمک و همیای میکردند به سایت میشه یه توضیحی بدین ممنون میشم

چون مطمئن هستم که برخی از افراد دیگر هم مثل من فکر میکنند و خوب این قضیه رو نفهمیدن

درود در مورد همیاری باید بگم که چون سایت به دست بچه ها اداره میشه و تمامی بودجه ها و ... از جیب خود مدیران سایت داده میشه تصمیم گرفتیم تا مانند سایت های بزرگی همچون ناین مووی و ... تاپیکی جهت همیاری شما ایجاد نماییم هدف از این تاپیک

این است که چنانچه هر کاربر مایل بود و دوست داشت هزینه ای برای تامین سرور و هاست بدهد و کمکی در جهت پیشرفت سایت بکند میتواند از طریق همیاری این کار را انجام دهد

همیاری کاملا اختیاری بوده و هر کس مایل بود و دوست داشت میتواند هر مبلغی هرچند ناچیز را کمک کند

امیدوارم که مفهوم را کامل رسانده باشم

با تشکر

• 3 weeks later...

سلام

مبلغی ناچیز در تاریخ 6 اسفند 91 ، از طریق کارت به کارت ، واریز شد.

هرچند کم بود اما گفتم شاید یه کمکی کرده باشم

:icon_idea:

سلام

مبلغی ناچیز در تاریخ 6 اسفند 91 ، از طریق کارت به کارت ، واریز شد.

هرچند کم بود اما گفتم شاید یه کمکی کرده باشم

:icon_idea:

با تشکر از همیاری تان :icon_maa002::icon_sml(12):

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Special

سلام ببخشید زیاد توی کارتم پول نبود امیدوارم که بتونه حداقل کمی از سختی های بی پولی شما رو جبران کنه

از طریق کارت به کارت واریز شد 4 شماره آخر کارت 9789

خودم سایت و ... داشتم آقا جواد در جریان هستند میدونم چقدر سخه هزینه سرور و ... از این نوع تاپیک ها هم زیاد دیدم و نمونه بارزش سایت و تاپیک معروف ناین مووی ارائه دهنده زیرنویس هست که تازگیها مسدود شده

اگر کم هست مبلغ به بزرگواری خودتان عفو نمایید امیدوارم که دفعات بعدی همیاری بیشری نمایم

سلام ببخشید زیاد توی کارتم پول نبود امیدوارم که بتونه حداقل کمی از سختی های بی پولی شما رو جبران کنه

از طریق کارت به کارت واریز شد 4 شماره آخر کارت 9789

خودم سایت و ... داشتم آقا جواد در جریان هستند میدونم چقدر سخه هزینه سرور و ... از این نوع تاپیک ها هم زیاد دیدم و نمونه بارزش سایت و تاپیک معروف ناین مووی ارائه دهنده زیرنویس هست که تازگیها مسدود شده

اگر کم هست مبلغ به بزرگواری خودتان عفو نمایید امیدوارم که دفعات بعدی همیاری بیشری نمایم

ممنون بابت همیاری

ویرایش شد لطفا دوبار یک پست رو ارسال نکنید :icon_teh (17):

مهدی جان نام ویرایش کننده رو هم زیر پستی که ویرایش شده بنویس :دی با رنگ آبی دلیل که نوشتی نامتم بنویس دیگه

Guest M@t3N

سلام گفتم بعد از مدت ها کمکی کرده باشیم هرچند ناقابل هست و قابل علی آقای گل و بچه های سایت رو نداره اما خوب از هیچی بهتره اوایل که سایت رو زده بودن ما هم بودیم :دی دیدیم زحمت های علی آقا و جواد جان رو گفتیم یه کمک مالی برای حمایت از سایت و ... کرده باشیم امیدوارم که مفید باشه پرداخت از طریق درگاه پارس پال ساعت واریز 10:18 امروز صبح :دی مبلغ هم که نمیخواد ناچیزه خودتون ببینید :دی :icon_razz:

سلام گفتم بعد از مدت ها کمکی کرده باشیم هرچند ناقابل هست و قابل علی آقای گل و بچه های سایت رو نداره اما خوب از هیچی بهتره اوایل که سایت رو زده بودن ما هم بودیم :دی دیدیم زحمت های علی آقا و جواد جان رو گفتیم یه کمک مالی برای حمایت از سایت و ... کرده باشیم امیدوارم که مفید باشه پرداخت از طریق درگاه پارس پال ساعت واریز 10:18 امروز صبح :دی مبلغ هم که نمیخواد ناچیزه خودتون ببینید :دی :icon_razz:

آقا متین شما همیشه به ما لطف داشتی دستت درد نکنه عزیز :icon_teh (17)::icon_idea:

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

مبلغ ناچیزی از طریق درگاه payline واریز شد امیدوارم که کم کنه واسه مخارج :) :icon_razz::icon_teh (17)::icon_idea:

• 5 months later...