Jump to content

آپدیت های امن و تایید شده داشبورد برای بازی کردن در محیط ایکس باکس لایو

Mr.Javad

Recommended Posts

درود

در این تتاپیک شما کاربران محترم میتوانید از آپدیت های امن و تایید شده توسط گروه قدرتمند C4 به آدرس اینترنتی c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks

مطلع شوید میدانید که مایکروسافت هر از چند گاهی آپدیت های جدیدی برای ایکس باکس منتشر میکند که باید امنیت ان ها تایید شود و گروه سی 4

گروهی موفق و حرفه ای و نام آشنا برای همگان است

امنیت آپدیت ها بسته به نوع آپدیت فرق میکند شاید گروه سی 4 امنیت اپدیت ها را همان روزی که منتشر میشود اعلام کند و شاید هم 1 یا 2 هفته ای طول بکشد در

زیر میتواین دلیست آپدیت هایی جدیدی که امنیت انها برای محیط لایو تایید شده است را مشاهده کنید

موفق باشید

بدرود

لیست آپدیت ها:

2.0.16203.0

2.0.16537.0همچنین برای دانلود آخرین اپدیت های تایید شده میتوانید به تاپیک زیر مراجعه فرمایید

http://orpf.ir/forum/thread71.html

• 6 months later...

هنوز خبری از تایید رسمی C4 برای آپدیت جدید داشبورد (2.0.16537.0) SystemUpdate_16537 نشده

اما خوب تمامی هموطنان + خوده بنده آپدیت کردم تا الان که مشکلی وجود نداشته :دی

هنوز خبری از تایید رسمی C4 برای آپدیت جدید داشبورد (2.0.16537.0) SystemUpdate_16537 نشده

اما خوب تمامی هموطنان + خوده بنده آپدیت کردم تا الان که مشکلی وجود نداشته :دی

درود آپدیت جدید ایکس باکس توسط c4 تایید شد

2-0-16537-0

لینک تایید => Xbox LIVE Dashboard Update 2.0.16537.0 Rolling Out | c4eva Speaks!

البته میدونم اکثرا مثل خودم همون روز اول آپ کردیم اما خوب گفتم که یکمی خاطر جمع بشید :دی

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...