Mr.Javad Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 درود سوالات و مشکلات خودتون رو میتوانید در رابطه با شبکه لایو در این تاپیک مطرح نمایید ضمنا به چند نکته هم توجه کنید 1-تاپیک رو تا قبل از 24 ساعت بالا نیارورید لطفا 2-بحث های متفرقه که ربطی به این تاپیک ندارد را عنوان نفرمایید موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 دوستانی که به لایو وصل میشن.این چند روزه(تا اول تیر احتمالا ادامه داره) معمولا با مشکل دیسکانکت شدن از لایو بعد از اجرا بازی ها مواجع میشن و بعد که میخوان به لایو وصل بشن نمیتونن.یک راه حل ساده هست که اکثر مواقع جواب میده.اونم این که بعد از دیس شدن مودمو خاموش و روشن کنید و حالا میتونید به لایو وصل بشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 بیشتر واسه بحث های انتخاباتی هست و ... :دی که حل میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 بیشتر واسه بحث های انتخاباتی هست و ... :دی که حل میشه 100% برای همونه.اگر مثل 4 سال پیش بشه که کلا اینترنت تعطیل میشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesarekhoob Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 می دونم تکراریه ولی به نظر تون xbox رو به لایو وصل کنم یا نه بن بشه فقط از لایو بن می شی یا کپی خور هم می پره من خیلی استرس دارم و می ترسم که وصل کنم یا نه ؟ یا رو گفت اگه بن شی کپی خور می پره و کلی هزینش میشه یا باید کنسول رو عوض کنی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 درود شما که اینجوری هستی وصل نکن جانم خیال خودتم راحت کن 100 هزار بار دوستان دیگه توضیح دادن مطالب قبلی رو مرور کنید ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesarekhoob Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 می دونم سر تونو درد آوردم ولی آموزش چک کردن دیسک امن شده برای لایو رو می گید + آموزش استفاده از برنامه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 درود همه موارد در انجمن هست لطفا قبل از ارسال جستجو كنيد در انجمن ارسال شده از F8AS با استفاده از تپاتالک 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lone Wolf Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 سلام من اینترنت پارس آنلاین دارم و نمیتونم به ایکس باکس لایو وصل شم ! پیام MTU Error میده همش و حتی از طریق کامپیوتر هم برای رفع مشکل MTU مراجعه کردم ولی کار ساز نبود حالا لطفا اگر زحمتی نیست لطفا توضیحات کاملو بگید من مدل مودمم ASUS DSl - n10 هستش و میخوام سریعا وصل شم من قبلا به ایکس باکس لایو وصل بودم ولی الان نمیتونم وصل شم لطفا سریع تر راهنمایی کنید واقعا گیر کردم تو این و همش بین network , internet ضرب در میده اگر میشه تصویری راهنمایی کنید ممنون خیلی کارم ضروریه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 درود تست کنید اینا رو اگه بین اینترنت و XboxLive ضربدر میزنه هم میتونه از MTU باشه ICMP Error هم Intenet Error . وقتی خطا میزنه روی more info بزنید ابتدای توضیحات باید یکی از این سه مورد رو نوشته باشه اگه ICMP Error بود یعنی سخت افزار شما مودم, روتر برای XboxLive سازگار نیست(معمولا ICMP Error دلیلش اینه) اگه MTU Error بود بر میگرده به تنظیمات مودم . تو مرورگر این رو وارد کنید: http://192.168.1.1/ یوزر و پسورد بطور پیشفرض admin هستن بعد وارد تنظیمات مودم میشید دنبال بخشی بنام mtu بگردید و عدد روبه روش طبق متن ارور تو لایو افزایش بدید(مثلا رو 1400 بذارید) اگه با افزایش مقدار mtu درست نشد بر میگرده ISP و باید از طرف اون ها مشکل برطرف بشه اگه Internet Error بود یعنی ISPتون ممکنه از اتصال به XboxLive جلوگیری کنه (که البته تو ایران چنین چیزی فکر نکنم باشه و احتمالا ارور مربوط به این نیست) یا اینکه از فایروال استفاده میکنید و برای امنیت پورت ها بسته شده که قابل باز کردنه -------- احتمالا مشکل همون MTU باشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lone Wolf Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 سلام مشكل همه ي كاربراي پارس آنلاين همينه وقتي More Info رو ميزني مشكلو MTU Error ميده درصورتي كه مشكلي در MTU من نيست و بقيه هم همين طورين ... ميگن بايد مدمو رو Bridge بزاري تا وصل شه ... كمك كنيد لطفا Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 مودم رو بریج کنید تا حالا نشنیدم والا شاید بچه های دیگه شنیده باشن Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesarekhoob Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 اگه بازی های جدید رو اجرا کنه lt3 هست موج بن هر چند وقت یه بار هست ؟راهی برای خارج شدن از بن نیست ؟توی بن کپی خور می پره ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockstar Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 وقتی اکانت گلد میخری کی میاد به ایمیل؟؟؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 وقتی اکانت گلد میخری کی میاد به ایمیل؟؟؟؟؟؟ وقتي گلد بخري يك كده كه براي شما إرسال ميشه.و از اون كد استفاده ميكني و اكانتتو گلد ميكني. اگر از سايت ماتريكس گيم خريدي كه معمولا كدو بلافاصله إرسال ميكنند Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 اگه بازی های جدید رو اجرا کنه lt3 هست موج بن هر چند وقت یه بار هست ؟راهی برای خارج شدن از بن نیست ؟توی بن کپی خور می پره ؟ اره ال تي ٣ هست موج بن قبلي كه حدود 5 سال پيش بود و كسي نميدونه ماكروسافت چه زماني بن ميكنه. چرا ولي خرجش بالاست.نه نميپره اينقدر حساس نباش خيلي وقته كسي بن نشده و اگر هم شده به دليل اين بوده كه يا اچيومنت هك كرده يا بازي زودتر از ريليز بازي كرده Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockstar Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 از این جا خریدم:http://persiankey.ir/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 از این جا خریدم:http://persiankey.ir/ من كه از اين سايت تا حالا خريدي نداشتم ولي سايت معتبري هستش.بهتره ببيني تو سايتش نوشته چند ساعت بعد كد إرسال ميشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesarekhoob Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 داداش پوشه اسپم رو چک کردی؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesarekhoob Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 من با برنامه abgx360دیسک هام رو چک کردم بعضی ها قرمز می شد چو برنر مکس نبود ولی اون هایی هم که برنر مکس بود بیشترشون زرد شد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! میشه راحت آنلاین زد؟ چی کار کنم سبز بشه ؟؟؟ سایتی رو سراغ دارید که دیسک های پچ شده برای لایو رو بفروشه؟؟؟ می دونم اینجا جاش نیست ولی کانفیگور کردن فلش و آن کانفیگور کردن فلش رو می گید؟ اگه بازی رو نصب کنی تو لایو بن نمیشه که روی فلش نصب شده (می دونم مسخره است ولی سواله)؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 من با برنامه abgx360دیسک هام رو چک کردم بعضی ها قرمز می شد چو برنر مکس نبود ولی اون هایی هم که برنر مکس بود بیشترشون زرد شد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! میشه راحت آنلاین زد؟ چی کار کنم سبز بشه ؟؟؟ سایتی رو سراغ دارید که دیسک های پچ شده برای لایو رو بفروشه؟؟؟ می دونم اینجا جاش نیست ولی کانفیگور کردن فلش و آن کانفیگور کردن فلش رو می گید؟ اگه بازی رو نصب کنی تو لایو بن نمیشه که روی فلش نصب شده (می دونم مسخره است ولی سواله)؟؟ تو سايت آموزشش هست فقط يك سرچ كوچيك لازمه http://orpf.ir/forum/thread241.html با تمام ديسك ها كه ميشه راحت انلاين بازي كرد. براي سبز شدن هم يا بايد دوباره خودت برنر مكس رايت كني يا از جايي كه ميخري بگي برات پچ لايوش كنن سوال أخرت هم نه ربطي به بن شدن نداره Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted June 29, 2013 Author Share Posted June 29, 2013 من با برنامه abgx360دیسک هام رو چک کردم بعضی ها قرمز می شد چو برنر مکس نبود ولی اون هایی هم که برنر مکس بود بیشترشون زرد شد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! میشه راحت آنلاین زد؟ چی کار کنم سبز بشه ؟؟؟ سایتی رو سراغ دارید که دیسک های پچ شده برای لایو رو بفروشه؟؟؟ می دونم اینجا جاش نیست ولی کانفیگور کردن فلش و آن کانفیگور کردن فلش رو می گید؟ اگه بازی رو نصب کنی تو لایو بن نمیشه که روی فلش نصب شده (می دونم مسخره است ولی سواله)؟؟ درود همانطور که بهرام گل گفت یا از اون آموزش برو یا هم از سایت maniyasoft.ws بخر 100 درصد همه سبز هست :دی اون عکس تست علی هم ماله همین فروشگاه هست Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockstar Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 من اکانت گلد از persinkeyخریدم قابل اعتماد هست؟؟باعث بن شدم نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockstar Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 برای انلاین بازی کردن فیفا باید پوینت بخرم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 برای انلاین بازی کردن فیفا باید پوینت بخرم؟ نه نيازي نداره Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts