Orpf Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 درود بازیهای هم به صورت تکی و هم به صورت عمده فروخته میشود قیمت هم پایه هست و اگه طرف خریدار مایل به خرید باشد احتمال دارد زیر قیمت هم بدم چون حسابی به پول محتاجم همه بازیهای رایت 100 درصد برنر مکس تضمینی هست بعضی از بازیها به اصطلاع برنر مکس هست و با نرم افزار ABGX که تست میشود معلوم میشه که کاملا برنر نیست و بعضی از قسمت هاش زرد رنگه اما من تضمین میکنم همه اینا سبز رنگ باشه برای متوجه شدن منظورم به عکس های زیر توجه کنید که یه نمونه تست از بازیها برای برنر مکس واقعی است :دی لیست بازیها همراه با قیمت ها به شرح ذیل است 1- THE AMAZING SPIDER-MAN - 1DVD - 6 TOMAN 2- MASS EFFECT 3 - 2DVD - 13 TOMAN 3- MORTAL KOMBAT KOMPLETE EDITION - 1DVD - 6 TOMAN 4- BATMAN ARKHAM CITY - 2 DVD - 13 TOMAN 5- RESIDENT EVILL 5 - 1 DVD - 6 TOMAN 6- MEDAL OF HONOR WARFIGHTER - 2 DVD - 13 TOMAN 7- HITMAN ABSOLUTION - 1DVD -6 TOMAN 8- W,13 - 1 DVD - 6 TOMAN 9- GHOST RECON FUTURE SOLDIER - 1DVD - 13 TOMAN 10- CALL OF DUTY BLACK OPS || - 1 DVD - 6 TOMAN 11- ASSASSIN,S CREED ||| - 2 DVD - 13 TOMAN 12- TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 - 1 DVD - 6 TOMAN 13- RESIDENT EVILL 6- 1DVD - 6 TOMAN 14- FORZA MOTORSPORT 4 - 2DVD - 13 TOMAN 15- DARK SIDERS || - 1 DVD - 6 TOMAN 16- DISHONORED - 1 DVD- 6 TOMAN 17- UFC TRAINER KINECT -1 DVD - 6 TOMAN 18- TWISTER MANIA KINECT - 1DVD - 6 TOMAN هزینه پست هم اگه پیشتاز باشه 4 تومان و اگه معمولی میخواین 2 تومان فکر کنم بشه در مورد قیمت ها هم اگه کسی بخواد عمده و همشو بخره مطمئن باشه یه حاله اساسی بهش میده و تخیف میدم در حد لالیگا :دی خیلی محتاجه پولم اگه تک بازی هم خواستین نظر بدین و قیمت تا به توافق برسیم بدرود Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 11, 2013 Author Share Posted May 11, 2013 گفتم حالا که سایت جون گرفته تاپیک رو یه آپی کنم شاید کسی بخواد :دی اگر قیمت ها هم فکر میکنید زیاده و واقعا خریدار هستید پیام بدید کنار میایم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted August 5, 2013 Author Share Posted August 5, 2013 درود آپ امیدوارم که کسی پیدا بشه بخره تا این اوضاع مالی ما یکمی جمع و جور تر بشه :دی اگر مشتری باشید کمتر هم توافق میکنیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts