Orpf Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 درود فراوان در این تاپیک به برسسی مشکلات شما در رابهط با بازی FIFA 14 | PS4 خواهیم پرداخت امیدواریم که مشکلی نداشته باشید در این بازی :دی :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
roozbehzi Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 اگه ميشه در مورد قسمت هاي مختلف فيفا يه توضيح بديد مثلا قسمت اولترا تيم ، چه كاري ميكنه؟ آيا قسمتي هست كه بشه بصورت آنلاين بازيكنان يا تيم هاي قديمي كه ديگران طراحي كرده اند را دانلود كرد؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 درود متوجه نشدم کامل اما اگه منظورتون ultimate team هست که کامل توضیح دادیم ! قسمت بعدی رو کلا نفهمیدم :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
taklin Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 تنظمات کنترل بازی باید کجا برم ؟؟وقتی بازیکن تو÷ می گیره فاصله می گیره از باش ؟؟باید کجا برم درستش کنم ؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 تنظیمات دسته منظورتون هست ؟ اگه اونه که استارت رو بزنید قسمت settings معلومه بعد داخل که برید کنترل ستینگز هم مشخصه Link to comment Share on other sites More sharing options...
iranmobile Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 باسلام این فیفا آلتیمت تیمهای جام جهانی که میگن رو چطوری میشه آپدیت کرد تو ps4 اگه میشه راهنمایی کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 باسلام این فیفا آلتیمت تیمهای جام جهانی که میگن رو چطوری میشه آپدیت کرد تو ps4 اگه میشه راهنمایی کنید درود متوجه نشدم فیفا التیمیت تیم رو باید خودتون تیم بسازید و بازیکن بخرید تیم جاتم جهانی نداره ؟ overal مخصوص جام جهانی داره که گرون تره و باید سکه جمع کنید و بخرید Link to comment Share on other sites More sharing options...
iranmobile Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 توبازی باید سکه جمع کنم ؟؟چطوری؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 توبازی باید سکه جمع کنم ؟؟چطوری؟؟ هر بازی که میبرید سکه جمع میشه هر تورنومنت و کاپی هم که تمام میکنید سکه های بیشتری میده Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali459 Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 سلام چجوری میشه تو قسمت practic arena حالت رو عوض کنم مثلا برم تو حالت بازی تیم با تیم یا سانتر و .... یادمه قبلا تو pc دکمه f رو میزدم میشد الان نمیدونم چجوریه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts