Jump to content

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest M@t3N

چجوری میتونم پولمو توی مسترلیگ پی اس 13 افزایش بدم توی 12 که یه نرم افزاری بود یه بار افزایش دادم توی پی اس 13 هم همانطوریه ؟

• 4 weeks later...

با سلام .من تازه اورجینال pes2013 رو خریدم . با سریالش وارد بخش آنلاین بازی میشم مشکلی نداره ولی به محض استارت هر بازی خارج میشه از اون مسابقه و این ارور رو میده :

Match abandoned due to unforeseen circumstances

میشه کمک کنید لطفا .از یه نفر شنیدم که Kitserver رو باید deatach کرد واین کار رو هم کردم ولی جواب نداد !!!

با سلام .من تازه اورجینال pes2013 رو خریدم . با سریالش وارد بخش آنلاین بازی میشم مشکلی نداره ولی به محض استارت هر بازی خارج میشه از اون مسابقه و این ارور رو میده :

Match abandoned due to unforeseen circumstances

میشه کمک کنید لطفا .از یه نفر شنیدم که Kitserver رو باید deatach کرد واین کار رو هم کردم ولی جواب نداد !!!

درود

چند مدتی میشه که همه این مشکل رو دارن سرور های کونامی خراب بودن با این وضع نت ما که افتضاح تر شدن :دی

ابتدا یه پینگ بگیرید از نت و با یه عکس اینجا بزارید شاید مشکل از پینگ باشه میتونید از این سایت استفاده کنید Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test

بدرود

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

با سلام موردی هست که تا حالا کسی به اون اشاره نکرده اون هم تفاوت بین تیمهای میزبان و مهمان هستش یعنی تفاوت بینه بازی کسی که داره با دسته دوم بازی میکنه(یعنی مهمانه) با کسی که با دسته اول (تیمه میزبان) شما اگر تیمه مهمان باشید به طزوره محسوسی تیمت کندتر یا بهتره بگم ضعیفتر عمل میکنه هرچند که روشه بازیت عوض نشده باشه لطفا اگه کسی با همچین موضوعی برخورده اطلاع رسانی کنید

درود در مورد این موردی که شما میگین ورزشگاه حریف تاثیر داره اما نه به اون حد :|

و اگر توی بازیت خبره باشی اصلا همچین چیزی رو هم حس نمیکنی برای خوده من که همچین چیزی به این حد پیش نیامده :|

با سلام موردی هست که تا حالا کسی به اون اشاره نکرده اون هم تفاوت بین تیمهای میزبان و مهمان هستش یعنی تفاوت بینه بازی کسی که داره با دسته دوم بازی میکنه(یعنی مهمانه) با کسی که با دسته اول (تیمه میزبان) شما اگر تیمه مهمان باشید به طزوره محسوسی تیمت کندتر یا بهتره بگم ضعیفتر عمل میکنه هرچند که روشه بازیت عوض نشده باشه لطفا اگه کسی با همچین موضوعی برخورده اطلاع رسانی کنید

من آنچنان تفاوتی حس نکردم ققط اگر توی ورزشگاه حریف باشه و از روی تنظیمات شما روحیه بازیکن ها رو رویه Random بذاری روحیه میزبان بیشتر و میهمان کمتر ولی اگه تنظیم کنی که روحیه همه بازیکن ها خیلی بالا باشه یا خیلی پایین یا ... تفاوتی نداره

• 3 weeks later...

سلام

ببخشید یک سوال دارم

توی بخش footbal life چجوری میشه یک بازیکن رو خرید ؟

من تمام اقدامات لازم رو انجام میدم. حتی پول هم کم میشه ولی خریداری نمیشه

و یک سوال دیگه

من توی دریپل یکم مشکل دارم. میشه یک توضیح کوچیک بدید ؟

ممنون

سلام

ببخشید یک سوال دارم

توی بخش footbal life چجوری میشه یک بازیکن رو خرید ؟

من تمام اقدامات لازم رو انجام میدم. حتی پول هم کم میشه ولی خریداری نمیشه

و یک سوال دیگه

من توی دریپل یکم مشکل دارم. میشه یک توضیح کوچیک بدید ؟

ممنون

درود توی قسمت فوتبال لایف 3 تا گزینه هست کدوم یکی کنظورتونه :| ؟ مسترلیگ منظورتون هست ؟

در مورد دریبل هم چی توضیح بدیم :دی ؟

خوب یعنی چی بازیکن نمیاد :| ؟

میرین ترنسفر بازیکن میخرین اگر موقع فصل نقل او انتقالات باشه که زود میاد و گرنه هم باید صبر کنید تا فصل نقل و انتقالات شروع بشه بعد میاد:دی

مثلا من بازیکن رو میخرم

بعد ، پول هم کم میشه.

حدود 10 تا بازی تموم میشه. ولی بازیکن خریداری شده ، فقط روش فلش انتقال از تیم خودش به من رو زده و نمیاد

یعنی باید صبر کنم تا فصل تموم بشه ؟

یک مشکل دیگه که الان دیدم.

بازیکن پدرو از تیم بارسا خطا کرد. بعد ، رونالدو کارت زرد گرفت

به نظر شما چرا قاطی کرده ؟

درود بعضی مواقع خطا ها یه ظاهر مقصر یکی دیگه هست اما صحنه آهسته رو که ببینید متوجه میشید شاید رونالدو رد گوشه دیگهای تکل زده و موجب خطا شده یعنی شما دکمه عوض کردن بازیکن رو بدین و رونالدو در جای دیگه بوده بعد تکل رو زدین اونجا خطا کرده در مورد خرید بازیکن هم اگر فقط خرید ها شروع شده که میاد و الا باید صبر کنید تا به نیم فصل برسد یا پایان فصل

• 2 weeks later...

با سلام من مستر لیگ رو تو football life بازی میکنم الان season 2018 هستم مشکلی که هست اینه که هر فصل که تموم میشه سن بازیکنا هم زیاد میشه مثلا خاویر زانتی 45 ساله شد کلا خداحافظی کرد رفت!!:7a16ae: اگه اینطوری پیش بره که همه بازیکن معروفا تموم میشن..:ops::icon_eek: میخواستم بدونم میشه جلوی افزایش سن رو گرفت؟؟

اره داداش میشه گرفت.ولی واقعا مسخره میشه.

درضمن در همین حالت که پیش میره بازیکنای پیر یک سال از میادین دور میشن.ولی بعد برمیگردن.اونم با سن 16 سالگی.(مشکل پی اس)

ولی اگه میخای پیر نشن باید هنگام ساختن مسترلیگ یک گزینه هست به نام player developm...

خوب نمیدونم ببخشید.

همچین گزینه ای روباید off کنی!

سلام،من هر وقت میرم توی گیم پلن 2013 از بازی خارج میشه و has stopet working میزنه!!!:icon_eek: مشکل چیه دوستان؟ از ورژن اسکیت روی استفاده میکنم