Jump to content

گیمر تگ اعضای سایت برای آنلاین بازی کردن PES 13 | XBOX

Bahram B

Recommended Posts

درود

با توجه به این که هدف این سایت بازی کردن pes به صورت آنلاین در بین ایرانی هاست و طرفدار های زیادی هم داره.در این تاپیک بچه های سایت گیمر تگشون رو بگن تا همو addکنیم و با هم بازی کنیم

سلام منم با اسم لایوم اینجا عضوش شدم تا بشناسید

خواستم یه تشکر هم از ایجاد کننده این فروم داشته باشم دستتون درد نکنه

من خیلی وقته pes بازی میکردم تا همین 2012 هم pes میزدم و آنلاین ولی خوب امسال فیفا بازی کردم 2013 البته pes 2013 هم بازی کردم ولی واقعا باید بگم فیفا یه سر گردن بالاتره

حیف که pes 2013 که ضعیفه بیشتر ضعفشم به گیم پلی کندش برمیگرده پیشنهاد من اینه یه مدت فیفا بازی کنید میفهمید من چی میگم خیلی روونه

بازم تشکر

سلام منم با اسم لایوم اینجا عضوش شدم تا بشناسید

خواستم یه تشکر هم از ایجاد کننده این فروم داشته باشم دستتون درد نکنه

من خیلی وقته pes بازی میکردم تا همین 2012 هم pes میزدم و آنلاین ولی خوب امسال فیفا بازی کردم 2013 البته pes 2013 هم بازی کردم ولی واقعا باید بگم فیفا یه سر گردن بالاتره

حیف که pes 2013 که ضعیفه بیشتر ضعفشم به گیم پلی کندش برمیگرده پیشنهاد من اینه یه مدت فیفا بازی کنید میفهمید من چی میگم خیلی روونه

بازم تشکر

حوش آمدی ایرج جان امیدوارم که گیمرهای فیفا هم به جمع گیمران سایت اضافه بشن و بتونیم مجموعی از گیمران فیفا و پی اس رو دور هم تو یه محیط سالم جمع کنیم

گیمتر تگ من هم mosimori هستش اما به دلیل مشغله زیاد خیلی توی لایو نیستم ولی خیلی دوس دارم با بچه های ایرانی مسابقه داشته باشم تا ازشون درس بگیرم و کیفیت بازیم رو از این طریق ارتقاء بدم.

درود

با توجه به این که هدف این سایت بازی کردن pes به صورت آنلاین در بین ایرانی هاست و طرفدار های زیادی هم داره.در این تاپیک بچه های سایت گیمر تگشون رو بگن تا همو addکنیم و با هم بازی کنیم

ulpsoft66

• 3 months later...
من آنلاين پس pes2013 رو گرفتم و پايه بازي هستم

خخخ بالاخره گرفتی بهرام جان :دی فرداشب اگه وقت داری حول و حوش 10:30 به بعد آن باش تا بازی کنیم :دی

- - - Updated - - -

البته من پی اسم خیلی افتضاح شده :( چون فیفا بیشتر بازی میکنم

• 3 months later...

با عرض سلام

چرا سایتی با این همه محتویات و کاربر انجمن pesبازان آنلاین pc نداره

من از آنلاین بازان pes هستم و اگه مایل باشید حاضرم برای راه اندازی بخش آنلاین pc برای بازی pes کمک کنم