Bahram B Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 درود با توجه به این که هدف این سایت بازی کردن pes به صورت آنلاین در بین ایرانی هاست و طرفدار های زیادی هم داره.در این تاپیک بچه های سایت گیمر تگشون رو بگن تا همو addکنیم و با هم بازی کنیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted December 17, 2012 Author Share Posted December 17, 2012 گیمر تگ خودم Bahram B هست ولی فعلا pes 2013 رو آنلاین بازی نمیکنم چون آنلاین پسشو ندارم ولی به زودی میخرم آنلاین پسشو Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 بهرام جان خوش آمدی به انجمن خودت اینم از گیمر تگ ما واسه pes 13 ,12 :دی bia2mood Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMID1976 Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Omid1976 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMID1976 Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Omid1976منم Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMID1976 Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 با حروف بزرگ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Omid1976 Omid1976منم با حروف بزرگ خوش آمدی آقا امید میگم اینقدر لازم نبود چند بار پست بدی یه بار هم که میدادی میفهمیدن :icon_evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted December 22, 2012 Author Share Posted December 22, 2012 Omid1976 لطف کردی اومدی امید جان.ایشالله بچه های pes باز کمکم اضافه شن.منم پوینت گرفتم تا چند روز دیگه هم آنلاین پس میگیرم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraj18 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 سلام منم با اسم لایوم اینجا عضوش شدم تا بشناسید خواستم یه تشکر هم از ایجاد کننده این فروم داشته باشم دستتون درد نکنه من خیلی وقته pes بازی میکردم تا همین 2012 هم pes میزدم و آنلاین ولی خوب امسال فیفا بازی کردم 2013 البته pes 2013 هم بازی کردم ولی واقعا باید بگم فیفا یه سر گردن بالاتره حیف که pes 2013 که ضعیفه بیشتر ضعفشم به گیم پلی کندش برمیگرده پیشنهاد من اینه یه مدت فیفا بازی کنید میفهمید من چی میگم خیلی روونه بازم تشکر Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 سلام منم با اسم لایوم اینجا عضوش شدم تا بشناسید خواستم یه تشکر هم از ایجاد کننده این فروم داشته باشم دستتون درد نکنه من خیلی وقته pes بازی میکردم تا همین 2012 هم pes میزدم و آنلاین ولی خوب امسال فیفا بازی کردم 2013 البته pes 2013 هم بازی کردم ولی واقعا باید بگم فیفا یه سر گردن بالاتره حیف که pes 2013 که ضعیفه بیشتر ضعفشم به گیم پلی کندش برمیگرده پیشنهاد من اینه یه مدت فیفا بازی کنید میفهمید من چی میگم خیلی روونه بازم تشکر حوش آمدی ایرج جان امیدوارم که گیمرهای فیفا هم به جمع گیمران سایت اضافه بشن و بتونیم مجموعی از گیمران فیفا و پی اس رو دور هم تو یه محیط سالم جمع کنیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosimori Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 گیمتر تگ من هم mosimori هستش اما به دلیل مشغله زیاد خیلی توی لایو نیستم ولی خیلی دوس دارم با بچه های ایرانی مسابقه داشته باشم تا ازشون درس بگیرم و کیفیت بازیم رو از این طریق ارتقاء بدم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulpsoft Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 درودبا توجه به این که هدف این سایت بازی کردن pes به صورت آنلاین در بین ایرانی هاست و طرفدار های زیادی هم داره.در این تاپیک بچه های سایت گیمر تگشون رو بگن تا همو addکنیم و با هم بازی کنیم ulpsoft66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehrdad_1992 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 mehrdad soltani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahram B Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 من آنلاين پس pes2013 رو گرفتم و پايه بازي هستم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 من آنلاين پس pes2013 رو گرفتم و پايه بازي هستم خخخ بالاخره گرفتی بهرام جان :دی فرداشب اگه وقت داری حول و حوش 10:30 به بعد آن باش تا بازی کنیم :دی - - - Updated - - - البته من پی اسم خیلی افتضاح شده چون فیفا بیشتر بازی میکنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milad.MP Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 با عرض سلام چرا سایتی با این همه محتویات و کاربر انجمن pesبازان آنلاین pc نداره من از آنلاین بازان pes هستم و اگه مایل باشید حاضرم برای راه اندازی بخش آنلاین pc برای بازی pes کمک کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 درود آقا مهدی چون مدیر برگزار کننده مسابقات پی سی نداریم :دی این تاپیک هم ماله ایکس باکس بود Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts