Jump to content

برگزاری مسابقات فیفا 14/PS3

آیا از برگزاری مسابقات فیفا 14/PS3 در ایام دانشگاه و مدارس  

10 members have voted

1. 1. آیا از برگزاری مسابقات فیفا 14/PS3 در ایام دانشگاه و مدارس

• بله
      10
    • خیر
      0

Recommended Posts

خب اولین جام پی اس تری فیفا 13 جام به خوبی و خوشی تموم شد،ولی جام های سایت تموم نشده هنوز.

تیم مدیریت سایت در نظر داره تا با آمدن بازی فیفا 14 و چند مدت بعد از آن جام فیفا 14 با هزینه ورودی و مبالغی ارزنده رو درنظر بگیره.اما به علت این که ما به فصل دانشگاه و مدارس راهی میشیم و سرمون شلوغ تر میشه زمان برگزاری مسابقات طولانی تر خواهد بود.(مثلا هر یک دور 4 روز)

از اون طرف هم پیش بینی ها حاکی از این هست که استقبال از این مسابقات بیشتر خواهد بود و مجبور میشیم که بازی ها رو به صورت گروهی و در نهایت حذفی اجرا کنیم.البته برای اجرا ی این جام به یک یا دو نفر مدیر دیگه نیاز داریم که اگر کسی هست میتونه اطلاع بده.

پس لطفا به سوال نظر سنجی ما پاسخ دهید.

ممنون:icon_razz:

با سلام

ببخشیدا ولی خود ea میگه فیفا برای پلی 3 ب درد نمیخوره واسه 4 خوبه بعد یجورایی تا بیاد و بخرن و نتش ردیف شه واسه بازی زمان میبره فکر کنم ...و ایده ام اینه ک حداقل 1 2 دو جام فیفا 13 دیگه هم میتونین برگزار کینن بعد برین سراغ 14

داداش کی گفته این حرف رو ؟ اتفاقا ea گفته بازی های ورزشی رو پلی استیشن خیلی هم خوبن من الان دمو فیفا 14 رو بازی کردم خوشم اومد به نظر من fifa 14 بهتره

مصطفی جون نمی دونی آنلاین پس داره یا نه ؟

داداش کی گفته این حرف رو ؟ اتفاقا ea گفته بازی های ورزشی رو پلی استیشن خیلی هم خوبن من الان دمو فیفا 14 رو بازی کردم خوشم اومد به نظر من fifa 14 بهتره

مصطفی جون نمی دونی آنلاین پس داره یا نه ؟

,نه..آنلاین پس نیازی نداره..خود EA آنلاین پس برای بازی هاشو کنار گذاشته.

• 4 months later...
آقا فیفا 14 آنلاین راه افتاده...مسابقات نمیذارین؟؟؟؟

]چرا گذاشتن برای دهه فجر مسابقه ترتیب داده شده میتونید ثبت نام کنید........