Red20Devils Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 خب اولین جام پی اس تری فیفا 13 جام به خوبی و خوشی تموم شد،ولی جام های سایت تموم نشده هنوز. تیم مدیریت سایت در نظر داره تا با آمدن بازی فیفا 14 و چند مدت بعد از آن جام فیفا 14 با هزینه ورودی و مبالغی ارزنده رو درنظر بگیره.اما به علت این که ما به فصل دانشگاه و مدارس راهی میشیم و سرمون شلوغ تر میشه زمان برگزاری مسابقات طولانی تر خواهد بود.(مثلا هر یک دور 4 روز) از اون طرف هم پیش بینی ها حاکی از این هست که استقبال از این مسابقات بیشتر خواهد بود و مجبور میشیم که بازی ها رو به صورت گروهی و در نهایت حذفی اجرا کنیم.البته برای اجرا ی این جام به یک یا دو نفر مدیر دیگه نیاز داریم که اگر کسی هست میتونه اطلاع بده. پس لطفا به سوال نظر سنجی ما پاسخ دهید. ممنون:icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted September 13, 2013 Author Share Posted September 13, 2013 آپ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohamadtak Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 آره من موافقم مصطفی جان یه جام بذارید ما هم جبران کنبم :icon_lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted September 13, 2013 Author Share Posted September 13, 2013 ان شالله بازی فیفا 14 بیاد و مشکلی از نظر آنلاین بودن نداشته باشه حتما اعلامیه رو میزنیم و این بار با جوایز و روشی متفاوت بازی ها اجرا میشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadegh44 Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 با سلام ببخشیدا ولی خود ea میگه فیفا برای پلی 3 ب درد نمیخوره واسه 4 خوبه بعد یجورایی تا بیاد و بخرن و نتش ردیف شه واسه بازی زمان میبره فکر کنم ...و ایده ام اینه ک حداقل 1 2 دو جام فیفا 13 دیگه هم میتونین برگزار کینن بعد برین سراغ 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohamadtak Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 داداش کی گفته این حرف رو ؟ اتفاقا ea گفته بازی های ورزشی رو پلی استیشن خیلی هم خوبن من الان دمو فیفا 14 رو بازی کردم خوشم اومد به نظر من fifa 14 بهتره مصطفی جون نمی دونی آنلاین پس داره یا نه ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted September 13, 2013 Author Share Posted September 13, 2013 داداش کی گفته این حرف رو ؟ اتفاقا ea گفته بازی های ورزشی رو پلی استیشن خیلی هم خوبن من الان دمو فیفا 14 رو بازی کردم خوشم اومد به نظر من fifa 14 بهترهمصطفی جون نمی دونی آنلاین پس داره یا نه ؟ ,نه..آنلاین پس نیازی نداره..خود EA آنلاین پس برای بازی هاشو کنار گذاشته. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohamadtak Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 ,نه..آنلاین پس نیازی نداره..خود EA آنلاین پس برای بازی هاشو کنار گذاشته. آره شنیده بودم خداروشکر با این وضع بازار بعید می دونم می تونستم اصل بگیرم بازی رو Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonicps3 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 آقا فیفا 14 آنلاین راه افتاده...مسابقات نمیذارین؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonicps3 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 کسی هست 14 آنلاین بزنیم؟؟؟ساعت 9.30 شب به بعد؟؟؟ ID=sonicgholami و gamenetsonic منتظرتونم دوستان عزیز... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIFA Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 آقا فیفا 14 آنلاین راه افتاده...مسابقات نمیذارین؟؟؟؟ ]چرا گذاشتن برای دهه فجر مسابقه ترتیب داده شده میتونید ثبت نام کنید........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonicps3 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 کدوم انجمن ثبت نام کنم؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIFA Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 کدوم انجمن ثبت نام کنم؟؟؟ همین انجمن به تاپیک زیر برو: http://orpf.ir/forum/thread1069.html#post13267 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts