Orpf Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 درود تاپیک بزودی کامل میشود لطفا هر گونه بحثی و ... در مورد بازی در پلنتفرم XBOX 360 دارید در این تاپیک مطرح کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
saman2511 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 سلام دادش من امروز pes 2014گرفتم بعد دستگاه آپدیت میخواد همینو دانلود کنم و آپدیت شه حله ؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadigol Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 dlc برای ایکس باکس نمیاد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 dlc های ایکس باکس هم فکر کنم اومده و خودش برید داخل بازی پیام میده و میتوانید دان کنید اما داشبورد جدید ایکس باکس هم اومده اگر کنسولتان ال تی 3 هست و آپدیت قبلی رو داشته بزنید آپدیت کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadigol Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 دانلودشو می خوام دی ال سیو چون ایکس باکس به اینترنت وصل نمی کنم با هاریزن کار میکنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
elahe_jooon Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 واقعا افتضاح ساختن میشه گفت همیشه pes در مقایسه fifa بد جلوه داده میشد ولی این دفعه دیگه نیازی به مقایسه نیست به تنهایی افتضاحه :icon_teh (29): خدا رو شکر EA هست تا Konami بی سرور نمونه !!!!! :39efcf: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 دانلودشو می خوام دی ال سیو چون ایکس باکس به اینترنت وصل نمی کنم با هاریزن کار میکنم درود صبر کنید تا بهرام بیاد و جوابتون رو بده البته کمتر کسی دیدم دی ال سی های پی اس رو با هوریزون بریزه رو ایکس باکس واقعا افتضاح ساختن میشه گفت همیشه pes در مقایسه fifa بد جلوه داده میشد ولی این دفعه دیگه نیازی به مقایسه نیست به تنهایی افتضاحه :icon_teh (29):خدا رو شکر EA هست تا Konami بی سرور نمونه !!!!! :39efcf: تاپیک پی اس هست فن فیفا :دی الهه اومدی تو تاپیک پی اس توهین میکنی :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadigol Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 من سال پیش این کارو کردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehrdad_1992 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 الان كه ديگه نميشه چيز پي ان شير كرد داستان خريد انلاين پس چه جورياس؟؟؟ راستي علي خيلي مخلصيما Link to comment Share on other sites More sharing options...
elahe_jooon Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 تاپیک پی اس هست فن فیفا :دی الهه اومدی تو تاپیک پی اس توهین میکنی :دی واقع بین باش دیگه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 21, 2013 Author Share Posted September 21, 2013 الان كه ديگه نميشه چيز پي ان شير كردداستان خريد انلاين پس چه جورياس؟؟؟ راستي علي خيلي مخلصيما درود ما بیشتر مهرداد جان نیستی دادا :دی ما رو ادد کن توی لایو :دی قند شکن فعلا شیر نکن که بن میشی واقع بین باش دیگه باز توهین کردی ویرایش میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamed_mehdi Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 سلام ... کسی تونسته انلاین پسه pes 2014 رو بگیره ؟؟؟ من 800 پوینت داشتم تبدیلش کردم شد 10 دلار اما هر کار میکنم ارور میده .. از هرکی میپرسم نتونسته بگیره اینجا کسی گرفته ؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 28, 2013 Author Share Posted September 28, 2013 درود با توجه اینکه به دلار تبدیل شده بازم تحریم هست و باید چیز پی ان شیر کنید که مشکل هست صبر کنید با معاون ارشدمون صحبت کنم ببینم چی میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehrdad_1992 Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 سلام ... کسی تونسته انلاین پسه pes 2014 رو بگیره ؟؟؟ من 800 پوینت داشتم تبدیلش کردم شد 10 دلار اما هر کار میکنم ارور میده .. از هرکی میپرسم نتونسته بگیره اینجا کسی گرفته ؟؟؟ من گرفتم بايد k e-r/i o رو share كنيد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 29, 2013 Author Share Posted September 29, 2013 مهرداد شیر کردن همونی که میگی :دی سخته چجوری شیر کردی آگه آموزش داره بزار بچه ها استفاده کنند Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamed_mehdi Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 اقا مهرداد جدی گرفتی با شیر کردن ک ر ی و ؟ ؟ ؟ ؟ الان بازی میکنی راحت داداش ؟؟ ک ر ی و رو رو چه سروری گذاشتی شیر کردی رو امریکا یا انگلیس و .. .. ؟یعنی با رجیون دستگاهت ست کردی ایپیو دیگه ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damon Somer Halder Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 دوستان اسامی تغییر دهنده آی پی رو جدا از هم بنویسید که بعدا واسه سایت مشکل ساز نشه :icon_lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamed_mehdi Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 ا و ه ه ه ه ... ببخشید اصلاحواسم به این قضیه نبودش ... شرمنده Link to comment Share on other sites More sharing options...
4030 Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 من دارم به یه نتایجی میرسم به زودی خبرشا میدم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamed_mehdi Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 مجید 4030 عزیز اگه امکانش هست روش خرید انلاین پس رو بگی خیلی ممنونت میشم داداش فعلا اول مشکل انلاین پس رو حل کنیم بعد بقیش اکی میشه ... منتظرم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted October 1, 2013 Author Share Posted October 1, 2013 درود به بهرام گفتید واستون بخره ؟ 800 تا پوینت داخل اکاننتون داشته باشید بدین بهرام اون وره آبه راحت بگیره البته اینو هم امتحان کنید اگر جواب داد از طریق کامیپوتر اعلام کنید http://orpf.ir/forum/thread33.html'>http://orpf.ir/forum/thread33.html http://orpf.ir/forum/thread33.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
4030 Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 هر کی تو اکانتش 800 پویینت داره یوزر و پسوردش را بده تا براش بخرم بهرام هم که نتونست کاری بکنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamed_mehdi Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 دوستان من مشکلم حل شد فقط باید روی کنسول و ی پ ی ا ن شیر کنید تا بتونید انلای پس رو بخرید ! چون صبح یکی از رفیقم که توی کانادا هست هر کاری کرد ازونجا نتونست از خود سایت بگیره انلاین پس رو ! همون اروری که اینجا به من میداد رو اونجا هم میداد ! انگار فعلا راه حل 100 % شیر کردن روی خود کنسول ها هست .. من که گرفتم Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 درود از چیز پی ان های معمولی استفاده کردین یا نسل جدیدشون ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehrdad_1992 Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 مشكل دي ال سي حل شد من امروز دانلود كردم و راحت نصب شد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts