Jump to content

Pro Evolution Soccer 2014 | XBOX 360

Orpf

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dlc های ایکس باکس هم فکر کنم اومده و خودش برید داخل بازی پیام میده و میتوانید دان کنید اما داشبورد جدید ایکس باکس هم اومده اگر کنسولتان ال تی 3 هست و آپدیت قبلی رو داشته بزنید آپدیت کنید

واقعا افتضاح ساختن :walbs: میشه گفت همیشه pes در مقایسه fifa بد جلوه داده میشد ولی این دفعه دیگه نیازی به مقایسه نیست به تنهایی افتضاحه :icon_teh (29):

خدا رو شکر EA هست تا Konami بی سرور نمونه !!!!! :39efcf:

دانلودشو می خوام دی ال سیو چون ایکس باکس به اینترنت وصل نمی کنم

با هاریزن کار میکنم

درود صبر کنید تا بهرام بیاد و جوابتون رو بده البته کمتر کسی دیدم دی ال سی های پی اس رو با هوریزون بریزه رو ایکس باکس

واقعا افتضاح ساختن :walbs: میشه گفت همیشه pes در مقایسه fifa بد جلوه داده میشد ولی این دفعه دیگه نیازی به مقایسه نیست به تنهایی افتضاحه :icon_teh (29):

خدا رو شکر EA هست تا Konami بی سرور نمونه !!!!! :39efcf:

تاپیک پی اس هست فن فیفا :دی الهه اومدی تو تاپیک پی اس توهین میکنی :دی

الان كه ديگه نميشه چيز پي ان شير كرد

داستان خريد انلاين پس چه جورياس؟؟؟

راستي علي خيلي مخلصيما

درود ما بیشتر مهرداد جان نیستی دادا :دی ما رو ادد کن توی لایو :دی قند شکن فعلا شیر نکن که بن میشی

واقع بین باش دیگه

باز توهین کردی :| ویرایش میشه :|

سلام ... کسی تونسته انلاین پسه pes 2014 رو بگیره ؟؟؟ من 800 پوینت داشتم تبدیلش کردم شد 10 دلار اما هر کار میکنم ارور میده .. از هرکی میپرسم نتونسته بگیره اینجا کسی گرفته ؟؟؟

درود با توجه اینکه به دلار تبدیل شده بازم تحریم هست و باید چیز پی ان شیر کنید که مشکل هست صبر کنید با معاون ارشدمون صحبت کنم ببینم چی میشه

سلام ... کسی تونسته انلاین پسه pes 2014 رو بگیره ؟؟؟ من 800 پوینت داشتم تبدیلش کردم شد 10 دلار اما هر کار میکنم ارور میده .. از هرکی میپرسم نتونسته بگیره اینجا کسی گرفته ؟؟؟

من گرفتم

بايد k e-r/i o رو share كنيد

اقا مهرداد جدی گرفتی با شیر کردن ک ر ی و ؟ ؟ ؟ ؟ الان بازی میکنی راحت داداش ؟؟ ک ر ی و رو رو چه سروری گذاشتی شیر کردی رو امریکا یا انگلیس و .. .. ؟یعنی با رجیون دستگاهت ست کردی ایپیو دیگه ؟

درود

به بهرام گفتید واستون بخره ؟ 800 تا پوینت داخل اکاننتون داشته باشید بدین بهرام اون وره آبه راحت بگیره البته اینو هم امتحان کنید اگر جواب داد از طریق کامیپوتر اعلام کنید http://orpf.ir/forum/thread33.html'>http://orpf.ir/forum/thread33.html

http://orpf.ir/forum/thread33.html

دوستان من مشکلم حل شد فقط باید روی کنسول و ی پ ی ا ن شیر کنید تا بتونید انلای پس رو بخرید ! چون صبح یکی از رفیقم که توی کانادا هست هر کاری کرد ازونجا نتونست از خود سایت بگیره انلاین پس رو ! همون اروری که اینجا به من میداد رو اونجا هم میداد ! انگار فعلا راه حل 100 % شیر کردن روی خود کنسول ها هست .. من که گرفتم