Mr.Javad Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 درود خوب برسیم سر وقت برنامه افزایش GP یا همون پول بسیاری از شما می دونید که وقتی بازی می کنید هر بازی به شما ۱۰GP بهتون می ده اما این برنامه می تونه مثل سری قبل بازی Pes 2012 کاربرد داشته باشه بسیاری از شما شاید ندونید اصلا GP چی هست این GP فقط توی مستر لیگ و رو به سوی افسانه شدن کاربرد داره اونم خرید و فروش بازیکن آموزش نصب برنامه با سلام خدمت دوستان گرامي راهنماي نصب برنامه افزايش پول در پي اي اس 13 اول فايلي رو که دانلود کرده ايد ( در همین تاپیک پیوست شده) رو از حالت فشورده خارج کنيد بعد پوشيهPES2013_Money_ML_1.0 را باز کنيد و دوفايل را به مسير نصب بازیتون مثلا من اینجوری نصب کردم D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013 انتقال بديد بعد فايل MoneyML را اجرا کنيد بعد روي گزينه Menu بزنيد بعد open رو بزنيد و مسير seve بازي رو وارد کنيد براي مثال مال خودم اينه C:\Users\MR.JAVAD\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\save بعد وقتي به محل سيو بازي رفتيد روي پوشه OPTION کليک کنيد بعد راحت ميتونيد به جاي اين عدد صفر هر عددي که دلتون ميخواد بزاريد بعد accept and save بزنيد تا سيو بشه بعد بازي رو اجرا کنيد با تشکر انجمن تخصصي پي اس و فيفا www.orpf.ir/forum دانلود فایل: PES 2013 MONY FULL M.L.O VERSION 1[WWW.ORPF.IR].zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 آموزش در فایل پیوست هم قرار گرفت Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 ممنون یه سوال داشتم واسه فیفا 13 کامپیوتر هم میشه همچین کاری کرد یعنی همچین چیزی داره بعد همین نرم افزار رو واسه پی اس 12 هم بزارین مرسی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MESSI Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 ممنون یه سوال داشتمواسه فیفا 13 کامپیوتر هم میشه همچین کاری کرد یعنی همچین چیزی داره بعد همین نرم افزار رو واسه پی اس 12 هم بزارین مرسی واسه فیفا 13 فکر کنم من یه جایی دیدم میگردم پیدا کردم میزارم واست در مورد افزایش پول در مسترلیگ پی اس 12 هم نرم افزارش توی پی سیم هست پیدا کردم آپ میکنم برات :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mis2012 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 برا ایکس باکس نمیشه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M@t3N Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 فکر نکنم داشته باشه بازم باید یه سرچ و جستجو بزنیم البته شاید دیگر دوستان دیده باشن Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinafox19 Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 چجوری محل سیو بازی پیدا کنم هر کاری کردم پیدا نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 چجوری محل سیو بازی پیدا کنم هر کاری کردم پیدا نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ MY Documnets - Konami - PES 2013 - Save Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeidkhan Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 من استفاده کردم بازی کلا" به هم ریخت.خراب شد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 من استفاده کردم بازی کلا" به هم ریخت.خراب شد درود مطمئن هستید :دی چون من خودم هم روی پی اس 12 قبلا امتحان کردم که نرم افزارشم بچه ها گذاشتم هم 13 منظورتون از خراب شد چیه ؟ بعد دقیقا همین کار ها رو انجام دادین؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 نه من روی PES 2013 با همین نرم افزار هم تست کردم مشکلی نداشته شما توی نرم افزار از بخش Save فایل سیو مسترلیگ رو لود کنید مثلا نوشته ML01.BIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeidkhan Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 قبلا نصب کرده بودم. وقتی میرفتی تو بازی خود به خود میمومد بیرن. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts