Orpf Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 درود فراوان خوب با توجه به نزدیک شدن به ریلیز رسمی بازیهای پی اس 14 و فیفا 14 تصمیم گرفتیم تا یک نظرسنجی عمومی را ایجاد نماییم تا کاربران فیفا باز و پی اس باز را تا حدودی تفکیک نماییم و همچنین مشخص کنیم که کاربران orpf بیشتر کدام بازی را پسندیده اند و خواهد خرید همچنین شما میتوانید از مقالات اختصاصی ما که در رابطه با بازیهای پی اس و فیفا هست تمامی نکات مربوط به این 2 بازی را بررسی نمایید => اختصاصی و نیز میتوانید از تاپیک های آخرین اخبار بازیهای پی اس 14 و فیفا 14 دیدن فرمایید و پس از بررسی کامل و تحلیل بازی خود را انتخاب نمایید http://orpf.ir/forum/thread199.html http://orpf.ir/forum/thread191.html امیدواریم که تا به اینجا توانسته باشیم جدیدترین اخبار مربوطه به این 2 بازی محبوب را در اختیار شما قرار داده باشیم و شما را کاملا با نسخه های جدید این 2 بازی آشنا کرده باشیم لطفا در نظرسنجی هم شرکت فرمایید بدرود :icon_razz::icon_teh (17): Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali459 Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 ارزش خرید فیفا بالاتره من حاضر نیستم شیش یا هفت هزار تومن بدم به بازی که برای من که انلاین باز نیستم 6 یا هفت لیگ بیشتر نداشته باشه لباس ها رو و قیافه ها رو درست نداشته باشه البته بازی سلیقه ایه اما ادم وقتی چیز بهتری باشه میتونه سلیقشو عوض کنه مثه من که از 2004 پی اس بازی میکردم و سال پیش وقتی امکانات فیفا رو دیدم فیفایی شدم اولش سخت بود ولی بعدش عادت کردم پس من ازتون خواهش میکنم هر دو بازی رو دقیق امتحان کنید بعد رای عاقلانه بدید به هر حال امیدوارم تو رای دادن بهتون کمک کرده باشم امیدوارم هر دو کمپانی موفق باشن نمیخوامم با کسی جربحث کنم من پی اس 14 رو هم امتحان خواهم کرد شاید نظرم عوض شد :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhmadGr Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 والا من همیشه پی اس میزدم اما خب امسال مثل اینکه پی اس داغونه من هر دو رو میگیرم ولی خب اگر بخوام مسترلیگ و این چیزا بازی کنم صد در صد با فیفا این کارو انجام میدم نه با بازی ای که لیگای معروف و ورزشگاهای معروف رو نداشته باشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 به نظر من این نظرسنجی درست نیست.ای کاش گزینه ی آخر حذف میشد..نمیشه که کسی هر دو رو بازی کنی..همه هر دو رو میخرن ولی هر دو رو بازی نمیکنند.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reza-R2 Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 خوب منم فیفا خیلی دوست دارم ولی پی اس نصب میکنم ولی بازی نمی کنم بعضی وقتها چرا ولی بیشتر :icon_razz:فیفا فیفا فاز بالا داره Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 14, 2013 Author Share Posted September 14, 2013 به نظر من این نظرسنجی درست نیست.ای کاش گزینه ی آخر حذف میشد..نمیشه که کسی هر دو رو بازی کنی..همه هر دو رو میخرن ولی هر دو رو بازی نمیکنند.. خوب منم فیفا خیلی دوست دارم ولی پی اس نصب میکنم ولی بازی نمی کنم بعضی وقتها چرا ولی بیشتر :icon_razz:فیفا فیفا فاز بالا داره درود در رابطه با این 2 پست باید بگم البته مخصوصا پست مصطفی چرا میشه خودم یکی از اون اشخاصم :دی از ورژن 12 هر 2تا شونو میخرم :دی و تقریبا آمادگی هر 2 تاشونم در یک حد هست یعنی آماده ام :دی اما خوب تاثیر زیادی توی خراب کردن اون یکی داره ولی برخی چیزها رو اون یکی داره که دیگری نداره و واسه همین هر سال من هر 2 تاشو میخرم Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanrya Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 pes edit motmaen bash aksare in moshkelato hal mikone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abiii13 Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 من هر دو تا را "دانلود"میکنم،چون شرکت های ایرانی داغون میکنن بازیا=(( ولی اگر بخوام پول بدم،واسه پی ای اس حاضرم بیشتر بدم:دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezan28 Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 منم چون پول ندارم 100 هزارتومن بدم بازی اورجینال بگیرم ... و چون اینترنت نا محدود دارم و به قول دوستان شرکت های ایرانی چرتن پس ... دانلود میکنم فقط پی اس چون فیفا 13 رو دانلود کردم و برای منه پیس باز اصلا خوب نبود حال نکردم باهاش ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 نظر سنجی جالبی شده طرفداران هر 2 بازی بیشتر هستند تا به اینجا خوبه واقعا جای شکر داره :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 ما که هر دو رو میخریم Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojtabba Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 سلام دوستان من هم صادقانه میگم که من تا سال 2010پیس بازی میکردم سال 2011دوباره همون 2010بازی میکردم ولی از سال 2012 که انقلابی توی فیفا اتفاق افتاد امتحانش کردم از همون اول از گیم پلیش حال کردم الان هم که قراره فیفا14 بیاد بی صبرانه منتظرش هستم ولی پیس هم امتحانش میکنم چون امسال موتور بازی رو عوض کرده ،فقط یه نکته واسه اونایی که پیس باز هستند و میخان فیفا بازی کنن اینکه اوایل خیلی سخته تا با سبک بازی آشنا بشن ممکن زده بشن ولی اگه باسبک بازی آشنا بشن واقعا فوق العاده ست ،به خصوص فیفا14 ،،،،،،،،،،،،،، Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam0000 Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 من pes بازي ميكردم ولي وقتي با دوستام pes بازي مي كرديم هميشه از غير طبيعي بودن game play بازي مي ناليديم مثلا اينكه در يه بازي 5 دقيقه اي با كامپيوتر اونم super star راحت 5 تا گل ميزدم كافي بود از دفا يه پاس چيپ عمقي هوايي بندازي واسه كريس يه شوت كه توره دروازه رو پاره ميكنه. ولي حفظ توپ تو pesنداره وقتي تو دفاع مي خواي توپ دور كني اول استوپ ميكنه تقديم ميكنه به مهاجم حريف نميشه يك ضرب توپو شوت كرد حركات دويدن و راه رفتن خيلي غير طبيعي بود ولي از وقتي كه fifa 14 demo دانلود كردم و بازي ميكنم خيلي حال مي ده چوت شبيه سازي از بازي فوتبال واقعيه بر خلاف نصخه هاي قبليش چهره و فيزيك بازيكنا حتي نحوه حركتشون طبيعي شده فقط بازي باهاش خيلي سخته من تو هر نيمه به زور 2 با بيشتر نميتونم پشت ريمان حريف بشم فكر كنم بايد بيشتر بازي كنم تا دستم بياد .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojtabba Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 سلام فیفا14 خیلی نسبت به نسخه قبلیش فرق کرده دمو رو که بازی کردم این تغییرات به چشم اومد به نظر من جدا از تغییرات گیم پلی تغییراتی نسبت به نسخه 12و 13 کرده اینکه دفاع کردن رو کمی ساده کرده(نه اینکه راحت گل بزنی نه) در عوض نحوه ی دریبل کردن خیلی سخت شده در واقع بر عکس نسخه های قبل ولی هنوز تعادل بین این دو رو حفظ کرده ،،، من که الان سه نسخه قبلش بازی کردم خیلی تازگی داشت و کنترل بازی خیلی سخت شده چه برسه به اونایی که امسال میخان فیفا بازی کنن Link to comment Share on other sites More sharing options...
farshid1 Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 pes Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrf Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 ولی pes داغون چرا واسعه ی اون پول بیش تری میدی؟؟؟؟ fifa اگر دو برابر pes قیمت داشته باشه ارزش شو داره .............:icon_cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamalmal Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 شک نکن فیفا Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniadeu Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 خداوکیلی مقایسه PES با FIFA ظلم بزرگی هست به FIFA واقعا سبک بازی فیفا کاملا طبیعی و حرفه ای شبیه سازی شده ولی PES غیر از گل زدن هیچ هدفی توش دیده نمیشه هر چی بزنی از هرجا برنی گله فیلم برداری جذابیت بازی طبیعی بودنش واقعا در حد صفره فیفا کاملا شبیه سازی شده PES به درد اونایی میخوره که تمحل پذیری پایینی دارن و دوست دارن هر توپی اومد بزنن تو گل و سریع السیر بازی کنن بدون هیچ تاکتیک خاصی Link to comment Share on other sites More sharing options...
ارین123 Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 فقط فیفا. پی اس خیلی غیر طبیعیه.از هر جا بزنی گله Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts