Orpf Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 درود . همانطور که از عنوان هم مشخص هست ، کاربران در این تاپیک میتوانند اولویت های خود برای ثبت تیم در این دوره فانتزی رو اعلام کنند . این مسابقات در بازی FIFA انجام خواهد شد مدیران برگزار کننده که تا به اینجا تایید شده اند به شرح ذیل اند Unknown Boy-king of darkness نکات: - شما میتوانید برای گذاشتن وقت بیشتر و یا عملکرد بهتر برای تیم خود همکار یا مدیر دیگری نیز اضافه کنید . - بررسی اولویت ها بر اساس درجه کاربر در سایت + تعداد پست های کاربر هست که با فرمول خاصی ( ) به یک عدد میرسه ، مسلما اگر چند نفر یک تیم را انتخاب کردند بر این اساس ، به نفر اول که بیشترین عدد را داشته باشد ، میرسد . - لطفا در پست خود ، حداقل 4 تیم را به ترتیب اعلام کنید . فقط دقت داشته باشید حداقل یک انتخاب شما باید خارج از این سید بندی ها باشد . اگر تعداد پست ها کم هست ، لطفا تیم های سید دو و سه بیشتری انتخاب کنید تا بعدا در انتخاب تیم به مشکل نخورید . سید 1 _____________ سید 2 _____________ سید 3 ________ سایر تیم ها از لیگ های اروپایی یک نمونه از شیوه ارسال پست و اعلام اولویت ؛ 1. رئال مادرید ( سید یک ) 2. منچستر سیتی ( سید یک ) 3. میلان ( سید دو ) 4. فیورنتینا ( سید سه ) برگرفته شده از رئال مادرید سی اف دات آی آر مهلت ثبت نام تا جمعه Link to comment Share on other sites More sharing options...
AK8 Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 بارسا(سید یک) میدونم مال من نمیشه اما چه میشه کرد :دی دورتموند سید دو ناپولی سید دو پورتو سید سه Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadegh44 Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 PSG یوونتوس دورتمند فیورنتینا Link to comment Share on other sites More sharing options...
king of darkness Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 خب طبق مشورتی که با محمد ( Unknown Boy ) داشتیم تصمیمون بر تعداد تیم ها رو گرفتیم. ابتدا اگر تعداد مراجعین برای ثبت نام در فوتبال فانتزی کم بود و زیاد استقبال نشد یک لیگ 8 تیمی راه میندازیم .( قبل شروع لیگ نقل وانتقالات هست و نیم فصل هم یک نقل و انتقالات نیم فصل هم راه میندازیم. ) ولی اگر استقبال زیاد بود لیگ رو تا 12 تیمی هم میکنیم اما اگر از 12 نفر بیشتر هم شد یک تورنمنت 16 تیمی راه میندازیم . این هم ذکر کنم که قبل تورنمنت نقل و انتقالات هست ولی نقل و انتقالات نیم فصل نیست . پ.ن : اگر کسی خواهان مدیریت و برگزاری بازی ها هست لطفا با من یا با محمد عزیز هماهنگ کنند . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 خب نکات مهم که دوستان گفتن و تنها چیزی که موند اینه که چجوری یه تیم فرد میرسد ؟ خب من کلی فکر کردم راجبش و برا اینکه حق کسی ضایع نشه برای مثال در سید 1 مثلا چند نفر رئال مادرید رو انتخاب کردن بینشون قرعه کشی می کنیم و به هر کی رئال افتاد رئال ماله اونه میشه حالا میپرسید که خب اون هایی که بهشون رئال نرسید چه تیمی بهشون میرسه ؟ خب جواب ساده هست ما حالا به سید 2 افراد نگاه می کنیم اگر دیدیم مثلا فقط 1 نفر منچستر رو می خواد بهش میدیم و اگه باز چند نفر بودن بینشون قرعه کشی می کنیم این هایی که گفتم تو سید های مختلف هیچ فرقی نمی کند مثلا اگه تو سید 1 فقط 1 نفر رئال رو بخواد بهش میدیم اگه نخواد قرعه کشی میکنیم تو سید 2-3-4 هم همین کار رو می کنیم به همین سادگی ! و اینجوری تیم ها بدون هیچ تقلبی به شخص می رسد با تشکر پ.ن : اگر مشکلی بود تو یاهو یا پیام خصوصی به من اعلام کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 امیدوارم کسانی که مدیریت می کنند و ثبت نام می کنند تا آخر کار رو ادامه بدن و جام فانتزی خوبی رو داشته باشیم. 1-منچستر یونایتد 2-دورتموند Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abiii13 Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Barca Arsenal Lyon Eintracht Braunschweig(این دیگه مال خودمه صد در صد):دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezan28 Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 1. رئال مادرید * من این تیم رو میخوام که میخوام « اگه اینو به من ندید من میرم .... ههههه » * ( سید 1 ) 2. پاریس سن ( سید 2 ) 3. ناپولی ( سید 2 ) 4. لیورپول راستی تا کی ثبت نام هست؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 دوستان ثبت نام تا روز جمعه ادامه دارد اما اگر تعداد شرکت کننده ها کمتر از 8 نفر باشد باز هم ادامه پیدا خواهد کرد محلت ثبت نام Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockstar Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 1-chelsea 2-PSG 3-Realmadrid 4-Liverpool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abiii13 Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 1-chelsea2-PSG 3-Realmadrid 4-Liverpool دوست عزیز فکر کنم شما از سید یک،سه تیم انتخاب کردید:icon_eek: ولی الگوی بالا میگه دو تیم از سید یک:دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Tiger Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 من برگشتم بعد از یک ماه 1-رئال مادرید(سید1) 2-بایرن مونیخ(سید1) 3-دورتموند (سید 2) 4-رم(سید2) من میتونم تو کار مجله ی لیگ فانتزی هم کمک کنم که اگه خدا بخواد با هماهنگی با مدیران درست می شه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 دوستان فقط 1 شرکت کننده دیگه مونده البته اگه بیشتر از 8 نفر هم ثبت نام کنن اشکالی نداره Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezan28 Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 خود علی شرکت نکرده ها ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 UP خودم هم شرکت میکنم البته بعد اینکه همه انتخاب کردن ( به احترام رعایت حقوق دیگران ) علی موضوع رو به انجمن Pin کن که همیشه دم دست باشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 خودم هم شرکت میکنم منچستر سیتی ( سید 1 ) بایرن مونیخ ( سید 1 ) ناپولی ( سید 2 ) سانتوس (سید 3 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arsal@n Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 درود من سیتی رئال ناپولی اژاکس Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 خب دوستان فکر نکنم کسی بخواد شرکت کنه و الان وقت دادن تیم هاست البته به یاد داشته باشید می توانید تا آخر نقل و انتقالات هم ثبت نام کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezan28 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 سلام چندتا سوال: 1. اول لیست کامل از بازیکنان تیم ها رو قرار میدید؟ 2. نقل و انتقالات از کی شروع میشه ؟ 3. قوانین رو میشه دوباره ذکر کنید ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 سلام چندتا سوال:1. اول لیست کامل از بازیکنان تیم ها رو قرار میدید؟ 2. نقل و انتقالات از کی شروع میشه ؟ 3. قوانین رو میشه دوباره ذکر کنید ... نفهمیدم منظورتونو ولی اگه قدرت های بازیکنان رو میخواهید بهتون میگم از همین امروز کدوم قوانین ؟ قوانین نقل و انقالات ؟ قوانین ثبت نام ؟ قوانین بازی ها ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezan28 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 فهمیدم منظورتونو ولی اگه قدرت های بازیکنان رو میخواهید بهتون میگم از همین امروز کدوم قوانین ؟ قوانین نقل و انقالات ؟ قوانین ثبت نام ؟ قوانین بازی ها ؟ میگم اسامی بازیکنان تیم ها ... مثلا توی بارسلونا چه بازیکن هایی حضور دارن! مثلا توی رئال رونالدو هست ، بیل هست و ... بگید توی بقیه تیم های حاضر چه بازیکن هایی حضور دارن ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
king of darkness Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 همونطور که میدونید امروز آخرین روز ثبت نام و کسی فکر نکنم ثبت نام کنه . تا الان 9 نفر شرکت کرده اند برای اینکه 10 تیمه بشه لیگمون من هم شرکت میکنم اما اگه کسی تا آخر امشب ثبت نام کرد من میکشم کنار اگه نه که شرکت میکنم. سید 1 = آرسنال سید 2 = والنسیا سید 3 = لیورپول _____________________________________________________ امروز قوانین کامل رو میزارم . لیست ابتدایی تیم ها هم میزارم . هر انتقادی یا پیشنهادی هم داشتید لطفا تو یاهو یا پ.خ اطلاع بدید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 میگم اسامی بازیکنان تیم ها ... مثلا توی بارسلونا چه بازیکن هایی حضور دارن! مثلا توی رئال رونالدو هست ، بیل هست و ... بگید توی بقیه تیم های حاضر چه بازیکن هایی حضور دارن ... خیر حضور ندارن و فقط همان ترکیب های پارسال هستن. با همون پچ دیفالت برگزار میشه . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockstar Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 الان من باید دوباره تیم هام رو بگم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 الان من باید دوباره تیم هام رو بگم؟ نه مهم نیست چون تیم اولتون یعنی چلسی رو کسی برنداشته بود به شما همون چلسی رسید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts