Orpf Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 درود کاربر برتر هر ماه پس از رای گیری بین شما کاربران گرامی برگزیده و اعلام خواهد شد . روش انتخاب بدین صورت است که شما نام کاربریِ شخص مورد نظر خودتون از توی فرمی که بدین منظور طراحی شده انتخاب می کنید و کلید تائید رو میزنید کاندید های این ماه : Eblis.2011 saeidkhan ali459 Reza-R2 saeedccloner Erfan7 برای انتخاب کاربر در فرم طراحی شده اینجا کلیک نمایید http://orpf.ir/forum/forms.php?do=form&fid=8 سعی کنید فردی رو که از تمامی جهات ( اخلاق، رعایت قوانین، فعالیت مستمر و مفید در اکثر بخش ها « نه فقط یک بخش خاص » ) لایق کسب این عنوان هستند رو انتخاب کنید! _______________________________________ -طبق روال مدیران و سرپرستان جزو کاندیدا حساب نمیشوند :دی - کاربر انتخاب شده ؛ یک ماه به گروه " کاربران وی آی پی" منتقل میشود. - اگر کسی به خودش رای بده ؛رای باطله حساب میشه. -پیام خصوصی به همه یا ساخت یوزر و یا ... باعث حذف شدن از لیست و جریمه و اخراج کاربر از سایت خواهد شد. زمان اعلام نتایج ، با مشورت مدیران ارشد و معاونین کاربر فنی ماه نیز اعلام خواهد شد . ممنون فقط و فقط 1 بار میتوانید رای دهید و به خودتان نمیتوانید رای بدین(جهت اطلاع به کاندیدا :دی ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 17, 2013 Author Share Posted September 17, 2013 درود نظر سنجی ایجاد شد برای دادن رای خود به بهترین کاربر شهریورماه 1392 سایت به این لینک مراجعه فرمایید http://orpf.ir/forum/forms.php?do=form&fid=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 آقا من که این ماه نبودم!!!!!! ادمین جون شما به ما هم بگو کی بهتره به اون رای بدیم!!!!! البته فک کنم اینجوری نامردی میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 آقا من که این ماه نبودم!!!!!!ادمین جون شما به ما هم بگو کی بهتره به اون رای بدیم!!!!! البته فک کنم اینجوری نامردی میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سعی کنید فردی رو که از تمامی جهات ( اخلاق، رعایت قوانین، فعالیت مستمر و مفید در اکثر بخش ها « نه فقط یک بخش خاص » ) لایق کسب این عنوان هستند رو انتخاب کنید! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 کاملا متوجه شدم!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 :icon_lol::icon_evil::smp0000: توقع که نداشتی من بهت بگم به کی رای بدی Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 نه بابا گفتم 4تا اسپم بدم :smp0000::smp0000::smp0000::smp0000: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 آپ فقط تا فردا شب 29 شهریورماه فرصت دارید رای بدین Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 رای داده شد.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 21, 2013 Author Share Posted September 21, 2013 بسته شد نتایج رای گیری تا دقایقی دیگر در تاپیک جداگانه اعلام خواهد شد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts