Jump to content

سوالات و مشکلات در مورد PES 2013

ali5226

Recommended Posts

سلام دوستان

اول از هر چیز بگم من تازه واردم و اگه پستم جاش اینجا نیست به بزرگی خودتون ببخشید:icon_smp(24):

دوتا سوال دارم که هیچ ربطی به هم نداره،خواهشا جدا جدا جواب بدین!

1-دسته ای که باهاش بازی میکنم دو نفره است الان یکی از اون دو تا خراب شده و دومی کاملا سالمه میخوام بدونم میشه از دومی به جای اولی استفاده کنم؟ (یعنی میشه با دومیه به صورت تک نفره بازی کنم؟) چجوری!؟!؟!؟!؟

2- قبلا یه دسته داشتم چنتا کلیدش خراب شد رفتم یه نو خریدم....اونم کلیداش خراب شده (بدتر از دسته اولی!!!) ......./الان که اون دسته اولی رو میزنم یه رایانه،نمیتونم باهاش بازی کنم ولی دومی رو که میزنم راحت کار میکنه واسم...../مشکل کجاست؟

دست همتون درد نکنه:icon_razz:

سلام دوستان

اول از هر چیز بگم من تازه واردم و اگه پستم جاش اینجا نیست به بزرگی خودتون ببخشید:icon_smp(24):

دوتا سوال دارم که هیچ ربطی به هم نداره،خواهشا جدا جدا جواب بدین!

1-دسته ای که باهاش بازی میکنم دو نفره است الان یکی از اون دو تا خراب شده و دومی کاملا سالمه میخوام بدونم میشه از دومی به جای اولی استفاده کنم؟ (یعنی میشه با دومیه به صورت تک نفره بازی کنم؟) چجوری!؟!؟!؟!؟

2- قبلا یه دسته داشتم چنتا کلیدش خراب شد رفتم یه نو خریدم....اونم کلیداش خراب شده (بدتر از دسته اولی!!!) ......./الان که اون دسته اولی رو میزنم یه رایانه،نمیتونم باهاش بازی کنم ولی دومی رو که میزنم راحت کار میکنه واسم...../مشکل کجاست؟

دست همتون درد نکنه:icon_razz:

با سلام

سوال اول بله میشه

هیچ موردی پیش نمیاد

برو تو سیتینگ بازی و قسمت کنترلر و بعد دسته سالم رو انتخاب کن مشکلت حل میشه

سوال دوم هم احتمالا سیستم دسته اول رو نمی شناسه که دو دلیل داره

یا روی اون پرت شناساییش نمی کنه و یا دسته اول سوخته

باز هم بعد از نصب دسته اول برو قسمت سیتینگ. و کنترلر رو چک کن اگر شناخت که هیچ در غیر این صورت دسته اولت سوخته

موفق باشی

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...