ali5226 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 سلام دوستان اول از هر چیز بگم من تازه واردم و اگه پستم جاش اینجا نیست به بزرگی خودتون ببخشید:icon_smp(24): دوتا سوال دارم که هیچ ربطی به هم نداره،خواهشا جدا جدا جواب بدین! 1-دسته ای که باهاش بازی میکنم دو نفره است الان یکی از اون دو تا خراب شده و دومی کاملا سالمه میخوام بدونم میشه از دومی به جای اولی استفاده کنم؟ (یعنی میشه با دومیه به صورت تک نفره بازی کنم؟) چجوری!؟!؟!؟!؟ 2- قبلا یه دسته داشتم چنتا کلیدش خراب شد رفتم یه نو خریدم....اونم کلیداش خراب شده (بدتر از دسته اولی!!!) ......./الان که اون دسته اولی رو میزنم یه رایانه،نمیتونم باهاش بازی کنم ولی دومی رو که میزنم راحت کار میکنه واسم...../مشکل کجاست؟ دست همتون درد نکنه:icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milad.MP Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 سلام دوستاناول از هر چیز بگم من تازه واردم و اگه پستم جاش اینجا نیست به بزرگی خودتون ببخشید:icon_smp(24): دوتا سوال دارم که هیچ ربطی به هم نداره،خواهشا جدا جدا جواب بدین! 1-دسته ای که باهاش بازی میکنم دو نفره است الان یکی از اون دو تا خراب شده و دومی کاملا سالمه میخوام بدونم میشه از دومی به جای اولی استفاده کنم؟ (یعنی میشه با دومیه به صورت تک نفره بازی کنم؟) چجوری!؟!؟!؟!؟ 2- قبلا یه دسته داشتم چنتا کلیدش خراب شد رفتم یه نو خریدم....اونم کلیداش خراب شده (بدتر از دسته اولی!!!) ......./الان که اون دسته اولی رو میزنم یه رایانه،نمیتونم باهاش بازی کنم ولی دومی رو که میزنم راحت کار میکنه واسم...../مشکل کجاست؟ دست همتون درد نکنه:icon_razz: با سلام سوال اول بله میشه هیچ موردی پیش نمیاد برو تو سیتینگ بازی و قسمت کنترلر و بعد دسته سالم رو انتخاب کن مشکلت حل میشه سوال دوم هم احتمالا سیستم دسته اول رو نمی شناسه که دو دلیل داره یا روی اون پرت شناساییش نمی کنه و یا دسته اول سوخته باز هم بعد از نصب دسته اول برو قسمت سیتینگ. و کنترلر رو چک کن اگر شناخت که هیچ در غیر این صورت دسته اولت سوخته موفق باشی Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali5226 Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 امتحانش کردم درست شد.../واقعا ممنونم ازتون:icon_cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 درود لطفا قبل از ایجاد تاپیک یه جستجو بزنید :دی راهنمایی و حل مشکلات PES 13 | PS3 راهنمای و حل مشکلات PES 13 - XBOX راهنمایی و حل مشکلات PES 13 | PC بسته شد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts