MIBA Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 [h=2]پس از افشای رابطه نامشروع رایان گیگز با همسر برادرش، اعضای خانواده این بازیکن، او را یک خوک کیف توصیف کردند.[/h] ناتاشا گیگز، همسر سابق رودری گیگز فاش کرد که از 8 سال قبل با رایان گیگز، ستاره ولزی منچستریونایتد، رابطه جنسی داشته است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ناتاشا گیگز در مصاحبه با یک برنامه تلویزیونی و چند نشریه انگلیسی از جمله روزنامه سان، با اشاره به روابط غیر اخلاقی اش با رایان گیگز گفت: من از سال 2003 با رایان آشنا شدم و حتی وقتی با برادرش رود ری ازدواج کردم، باز هم به رابطه خود ادامه دادیم. وی افزود: رودری نیز تا حدودی به این موضوع پی برده بود و یکی از علل طلاق ما همین بود. با این حال، رابطه من و رایان، پس از طلاق و تا همین یک ماه قبل هم ادامه داشت، اما من پشیمان شده ام و می دانم همه مردم مرا خائن و احمق می دانند. ناتاشا علت این افشاگری خود را «پشیمانی» بیان کرد و گفت: من می دانستم که بدترین خیانت را مرتکب می شوم، اما حالا می خواهم مردم همه چیز را بدانند. برخی رسانه های انگلیسی که با این ادعاهای ناتاشا قانع نشده اند، معتقدند علت اصلی افشاگری وی، عذاب وجدان نبوده، بلکه حسادت باعث این کار شده است. چندی پیش یک زن انگلیسی مدعی شد گیگز یک روز پس از ازدواجش با او رابطه برقرار کرده و پس از آن نیز ماجرای ارتباط عاشقانه گیگز با ایموگن توماس، دختر شایسته ولز فاش شد. یکی از این رسانه ها در گزارش خود آورده است ناتاشا پس از افشای خبر رابطه گیگز با ایموگن به شدت عصبانی شده و گیگز هم قول داده بود به رابطه اش با دختر ولزی پایان دهد، اما به نظر می رسد او به قول خود عمل نکرده و ناتاشا هم به روش خود انتقام گرفته است. یکی از دوستان ناتاشا که از این ماجرا آگاه است، در مصاحبه با سان گفت: حتی دیدن تصاویر ایموگن هم ناتاشا را عصبانی می کرد. چون به خوبی می دانست ایموگن دختر جذابی است و غیر ممکن است رایان او را به ایموگن ترجیح دهد. وی افزود: ناتاشا معتقد بود رایان نه تنها استیسی را فریب داده، بلکه به او هم خیانت کرده است. استیسی همسر گیگز است که از زمان افشای خبر روابط رایان گیگز با دختر ولزی همراه با دو فرزندش به اسپانیا رفته است. برخی از اعضای خانواده گیگز که به نظر می رسد از روابط او آگاه هستند، به شدت علیه ستاره تیم منچستریونایتد موضع گرفته اند. خوآنا ویلسون در این باره گفت: او یک خوک کثیف است و باید از رفتارش خجالت بکشد. رایان گیگز که یکی از با اخلاق ترین بازیکنان لیگ برتر انگلیس به شمار می رفت، دو سال قبل، جایزه اخلاق این مسابقه ها را نیز کسب کرده بود. این بازیکن در المپیک 2012 لندن، بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را بر بازو داشت دوستان این مطلب روازسایت شبکه خبردزدیدم:دی لینک خبر:رایان خوک کثیف است / افشای رابطه نامشروع کاپیتان تیم ملی انگلیس Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 شما به تاریخ خبر هم یک نگاهی بندازی بد نیست... ۶ آبان ۱۳۹۱ در ضمن تمامی این شایعات رد شد،اصلا به رایان نمیخوره همچین بازیکنی باشه،مگه رونالدو هست؟؟یا مگه مسی هست که بخواد مالیات رو نپردازه تا بچه های مملکت گرسنه باشند؟ مسی و رونالدو و زیدان و.... خواب ببنیند که بتونند وفاداری و اخلاق مثل گیگز رو داشته باشند..900 خرده ای بازی کم نیست که حتی یک کارت قرمز هم نگیری.. توی گذاشتن خبر ها و تاریخشون دقت کنید. توی بخش اشتباهی هم خبر رو گذاشتید..تاپیک منتقل میشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIBA Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 شما به تاریخ خبر هم یک نگاهی بندازی بد نیست... ۶ آبان ۱۳۹۱ در ضمن تمامی این شایعات رد شد،اصلا به رایان نمیخوره همچین بازیکنی باشه،مگه رونالدو هست؟؟یا مگه مسی هست که بخواد مالیات رو نپردازه تا بچه های مملکت گرسنه باشند؟ مسی و رونالدو و زیدان و.... خواب ببنیند که بتونند وفاداری و اخلاق مثل گیگز رو داشته باشند..900 خرده ای بازی کم نیست که حتی یک کارت قرمز هم نگیری.. توی گذاشتن خبر ها و تاریخشون دقت کنید. توی بخش اشتباهی هم خبر رو گذاشتید..تاپیک منتقل میشه. ازراهنمایی شمادوست عزیزممنونم Link to comment Share on other sites More sharing options...
abolfazl007 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 اخ اخ اخ خدا لعنتتون کنه چه دروغ هایی که در مورد مردم نمیسازن_ چندوقت پیش شایعه شده بود با خواهرش رابطه جنسی داره. خاک بر سر این خبر گذاری های بد بخت.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 سال 91 ابوالفضل بابا خبر میزاری حداقل بروز باشه :دی بعدش سعی کنید تخریب نباشه لطفا هر بازیکنی واسه هواداراش محبوب هست حالا هرچند خلاف بکنه رونالدو همه میدونند اوایل فوتبالش حواشی زیاد داشت و .. اما بازم واسه هواداراش محبوب هست پس لطفا دیگه اخبار تخریبی نذارید چون توی سایت همه جور هواداری داریم و هر کسی هم باشه بر میخوره بهش یکی بیاد به رونالدو توهین کنه به خودم بر میخوره Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 اخ اخ اخ خدا لعنتتون کنه چه دروغ هایی که در مورد مردم نمیسازن_ چندوقت پیش شایعه شده بود با خواهرش رابطه جنسی داره. خاک بر سر این خبر گذاری های بد بخت.... معمولا تیم یا شخصی که دچار موفقیت میشه همیشه مورد حسادت دیگران قرار میگیره..حالا چه فوتبالی چه سیاسی و ... به قول معروف :Hatters gonna hate! پ.ن:توی کشور های اروپایی کی هست که رابطه ی نامشروع نداشته باشه؟:دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIBA Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 سال 91 ابوالفضل بابا خبر میزاری حداقل بروز باشه :دی بعدش سعی کنید تخریب نباشه لطفا هر بازیکنی واسه هواداراش محبوب هست حالا هرچند خلاف بکنه رونالدو همه میدونند اوایل فوتبالش حواشی زیاد داشت و .. اما بازم واسه هواداراش محبوب هست پس لطفا دیگه اخبار تخریبی نذارید چون توی سایت همه جور هواداری داریم و هر کسی هم باشه بر میخوره بهش یکی بیاد به رونالدو توهین کنه به خودم بر میخوره صرفاجهت اطلاع گزاشتم-ضمنارفقاپس جان تری هم چون بازیکن بزرگیه براش حرف درآوردن:icon_evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts