Unknown Boy Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 سلام و درود خب پس از ثبت نام و شناخت تیم ها از یکدیگر به نقل و انتقالات میرسیم خب اول قوانین نقل و انتقالات رو ذکر میکنم تا در حین نقل و انتقالات مشکلی نباشه . قوانین نقل و انتقالات فوتبال مود نوبت به قوانین نقل و انتقالات رسید که خیلی مهمه و باید حتما رعیات بشه. 1. حتما قیمت خرید و فروش بازیکن و همچنین بودجه ی فعلی خود را ذکر کنید . 2.بعد از گفتن قیمت خرید و فروش,یکی از مدیران باید حتما بیاد و از پست مدیری که باهاش مذاکره کرده تشکر کند در غیر این صورت نقل و انتقالات بین دو باشگاه رخ نخواهد داد. 3.من در اخرین روز لیست نهایی تیم ها رو با عکس میزارم پس لطفا کسی لیست نهایی تیم خودش رو نزاره. 6.بازیکن فروخته شده پس داده نمیشود 4.هر تیم حداکثر میتونه 42 بازیکن در تیم خود داشته باشه در غیر این صورت روز اخر که لیست ها رو میزارم جریمه میشوید. نکته:در صورت جریمه شدن اگر بودجه ی کافی نداشته باشید 5 امتیاز از لیگ تیمتون کم میشه.جریمه هم 5 میلیون دلار میباشد. 5.مدیران عزیز میتونن بازیکنی رو با هم مبادله یا همون طاق بزنن. قانون خرید بازیکن ازاد اگر میخواهید بازیکن ازاد بخرید به من در پ خ میگید و من تا 3 ساعت صبر میکنم اگر کسی بازیکن مورد نظر شما رو نخواست اون بازیکن ماله شما میشه. ولی اگه کسی بازیکن مورد نظر شما رو بخواد من به هر دو مدیر اطلاع میدهم و باید قیمتی رو که حاضرن برای اون بازیکن پرداخت کنند برای من پ خ کنن و هر کسی بالاتر گفته باشه به اون تیم میره. نقل و انتقالات بدین صورت است که شما با مدیران تیم مذاکره میکنید و با پیشنهاداتتون از اون بازیکن میخرید پیشنهاد میتواند پول , پول + بازیکن یا فقط عوض کردن بازیکن باشد هر موقع شما با مدیر تیم ها نقل و انتقالاتی انجام دادید باید جتما تو پیام خصوصی به اعلام کنید هر دوتون بوجه بندی تیم ها 30 میلیون + 1 سهمیه آزاد 60 میلیون + 2 سهمیه آزاد 100 میلیون + 3 سهمیه آزاد سهمیه ها : شما با سهمیه آزاد میتوانید بازیکنان آزاد را بخرید اگر مشکلی بود تو یاهو یا پیام خصوصی به من ذکر کنید آیدی یاهو : amirkingdarkness@yahoo.com ویرایش شده توسط king of darkness Link to comment Share on other sites More sharing options...
AK8 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 جرارد از لیورپول سوارز از لیور پول بالوتلی از میلان بوفون از یووه دراکسلر از شالکه پیرلو از یووه Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezan28 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 آقا الان درست و حسابی بگید ما چند تا بازیکن آزاد میتونیم بگیریم و بوجه مون چقدره ... این چه وضع گذاشتن ... بعدش این که 7 تا تیم ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
king of darkness Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 این تاپیک فعلا بسته شد . تا قوانین نقل و انتقالات رو بگذارم . در ضمن تا آخر امشب وقت ثبت نام هست پس نقل و انتقالات فردا شروع میشه . بودجه ها هم ویرایش میشوند . :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 خب دوستان عذرخواهی میکنم بابت زدن اشتباه مطالب چون من صبج این تاپیک رو زدم زیاد سر و حال نبودم و این باعث اشتباه زدن مطالب شد و همین موضوع باعث اختلاف بین من و امیر ( king of darkness ) شد و بامیدوارم دیگه توی انجمن از این اختلاف ها پیش نیاد جواب به کاربران : جرارد از لیورپولسوارز از لیور پول بالوتلی از میلان بوفون از یووه دراکسلر از شالکه پیرلو از یووه دوست عزیز هنوز وقت خرید بازیکن آزاد نرسیده و به زودی قوانین اون رو میزنم و نوبت بازیکن آزاد به زودی میرسه آقا الان درست و حسابی بگید ما چند تا بازیکن آزاد میتونیم بگیریم و بوجه مون چقدره ...این چه وضع گذاشتن ... بعدش این که 7 تا تیم ... دوست عزیز مطالب به زودی ویرایش میشه و مطالب درست جایگزین آن شما با هر سهمیه فقط 2 بازیکن آزاد میتونید بخرید همچنین پست اول به زودی ویرایش میشود و مطالب درست جایگزین آن میشود پ.ن : پست اول ویرایش شد و مطالب صحیح جایگزین آن شد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 نقل و انتقالات باز شد از همین الان میتونید از هم دیگه بازیکن بخرید در ضمن در همین تاپیک آخرین اخبار نقل و انتقالات توسط بنده نوشته میشود Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusT MehDi cR7 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 رونی رو از منچستر خریدارم. 20 میلیون+کوالیارلا+ماتری Link to comment Share on other sites More sharing options...
AK8 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 جرارد از لیورپول نیمار از سانتوس بیل از تاتنهام Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 یکم قانون مشکل داره...مثلا اگر دو تیم یک بازیکن آزاد رو بخوان چی میشه؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 یکم قانون مشکل داره...مثلا اگر دو تیم یک بازیکن آزاد رو بخوان چی میشه؟؟ به زودی میگم جرارد از لیورپولنیمار از سانتوس بیل از تاتنهام دوست عزیز گفتم هنوز وقت خرید بازیکن آزاد نرسیده الکی چیزی ننویسید Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezan28 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 هه الان سه تیم آخر 100 میلیون و 6 سهمیه ... اون وقت چهار تیم اول 30 میلیون و 1 سهمیه .. هه چه قوانینی ... واقعا که خیلی قوانین ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusT MehDi cR7 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 لیست من : رونی از منچستر میخام 20 میلیون+ ماتری+ کوالیارلا هازارد از چلسی 15 میلیون+پوگبا مارسلو ا رئال مادرید 12 میلیون Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 رونی فروشی نیست..ویدیچ هم نیست.. ولی والنسیا و یانگ هستند.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadegh44 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 من پسژیک رو میخوام{ از دورتمند} و ی سوال اگه بازیکنیو بخوام ک تیمی نداره باید چیکار کنم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abiii13 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 یه مدافع خوب،بدون رنگ و بدون خش(!) برای بارسلونا با قیمت توافقی خریده میشودمالکان پی اس جی و چلسی قیمت تیاگو و لوئیز را بدید اگه فروشیند!!!با بوسکتس یا ماسکارانو یا چندین بازیکن دیگه هم معاوضه میکنم...پیشنهاد با شما Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Boy Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 ههالان سه تیم آخر 100 میلیون و 6 سهمیه ... اون وقت چهار تیم اول 30 میلیون و 1 سهمیه .. هه چه قوانینی ... واقعا که خیلی قوانین ... دوست عزیز پ ن پ میخوای با کریس رونالدو و بیل و ژابی آلونسو 100 میلیون هم بهت بدیم ؟ در ضمن هر تیمی که ضعیف تر بود باید بهش پول بیشتر برسه چون بازیکن درست حسابی نداره همچنین سهمیه ها ویرایش شدن 6 سهمیه دیگه در کار نیست و به 3 سهمیه تغییر یافته من پسژیک رو میخوام{ از دورتمند} و ی سوال اگه بازیکنیو بخوام ک تیمی نداره باید چیکار کنم؟ باید با سهمیه های آزادتون بازیکنی که در تیمی نیست رو بخرید که به زودی نقل و انتقالات به صورت سهمیه آزاد برگزار میشه راستی تیاگو سیلوا رو میخوام چند میدی ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 دوست عزیز پ ن پ میخوای با کریس رونالدو و بیل و ژابی آلونسو 100 میلیون هم بهت بدیم ؟ در ضمن هر تیمی که ضعیف تر بود باید بهش پول بیشتر برسه چون بازیکن درست حسابی نداره همچنین سهمیه ها ویرایش شدن 6 سهمیه دیگه در کار نیست و به 3 سهمیه تغییر یافته باید با سهمیه های آزادتون بازیکنی که در تیمی نیست رو بخرید که به زودی نقل و انتقالات به صورت سهمیه آزاد برگزار میشه راستی تیاگو سیلوا رو میخوام چند میدی ؟ البته بیل که تو فیفا سیزده که نیست.ولی خرف مندقی رو میزنی. یک پیشنهاد میکنم که سعی کنید با تیمتون هماهنگ باشید زیاد بازیکن حدید نخرید :دی Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezan28 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 خلاسه دوستان من بیل یا نیمار و یا فالکائو رو توی سهمیه تک هم میخوام ... مزایده شد خبر کنید منو مرسی ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadegh44 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 باید با سهمیه های آزادتون بازیکنی که در تیمی نیست رو بخرید که به زودی نقل و انتقالات به صورت سهمیه آزاد برگزار میشه راستی تیاگو سیلوا رو میخوام چند میدی ؟ خوب من ابدواقادر کیتا { بازیکن تیم ملی ساحل عاج} رو مخیوام تو تیمیم نیست ...و + هالک از پرتو تیاگو فروشی نیست و ی سوال بازیها تو فیفا هست یا پی اس؟ سران تیم دورتمند... پاسژیک رو میخوام اگه فروشیه تا سر قیمت و ... حرف بزنیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Tiger Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 تیم ها چی به چیه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadegh44 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 تیم ها چی به چیه؟... بالای صفحه نوشته تیم ها و سهمیه هاشون Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Tiger Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 تیم ها چی به چیه؟... بالای صفحه نوشته تیم ها و سهمیه هاشون چه تیمی مال کیه Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadegh44 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 http://orpf.ir/forum/thread676-2.html اواخر این صفحه مشخص شده چ تیمی ماله کیه Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadegh44 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 http://orpf.ir/forum/thread676-2.html اواخر این صفحه مشخص شده چ تیمی ماله کیه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Tiger Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 نقل وانتقالات بروزند؟(الان gotze تو تیم منه؟) (اگه میشه مدیران لیگ بازیکن های هر تیم رو بگن) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts