Milad.MP Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 خوب دوستان این لینک رو به اشتراک می زارم تا همه بتونند استفاده کنند!!! در این پچ خیلی از اشکالات رفع شده و بازی روون تر و جذاب شده!! این کرک پچ 1.01 هست وتست شده و جواب داده!!! با کپی فایل درون اون توی پوشه بازی می تونید بازی رو اجرا و از اون لذت ببرید!!! موفق باشید :icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz: patch 1.01 :https://mega.co.nz/#!7dtXSTaZ!GUewxXnkDGNu-auN1jmZsCSHFEoWvSAEPUDUNpPa-LU crack patch 1.01:http://fs2.filegir.com/sadeghi-mahdi/PES2014_1.1_Crack.rar منبع : pesfaces Link to comment Share on other sites More sharing options...
farshid1 Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 من تاحالا از پچ استفاده نکردم میشه اموزش استفاده از پچ رو بزارین؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 درود فرشید جان پیشنهاد میکنم 3 یا 4 روز صبر کنی پچ تیم پی اس ادیت منتشر بشه هم راحت تر نصب میشه و هم نسبت به این پچ ها خیلی بهتر هست و کلی امکانات و استادیوم و ... اضافه میکنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
farshid1 Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 درود فرشید جان پیشنهاد میکنم 3 یا 4 روز صبر کنی پچ تیم پی اس ادیت منتشر بشه هم راحت تر نصب میشه و هم نسبت به این پچ ها خیلی بهتر هست و کلی امکانات و استادیوم و ... اضافه میکنه ممنون جواب دادی! من کلا تاحالا از پچ استفاده نکردم میخواستم نحوه استفاده از پچ رو بپرسم ک بعد از دانلود فایلارو کجا بریزم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIBA Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 ممنون جواب دادی!من کلا تاحالا از پچ استفاده نکردم میخواستم نحوه استفاده از پچ رو بپرسم ک بعد از دانلود فایلارو کجا بریزم؟ دوست عزیزپچ خودش setupداره وبه راحتی نصب میشه-نیازی به آموزش نیست-شماپچ روتهیه ونصب کنیداگرمشکلی دراجرای بازی پیش اومدبامادرمیون بزارید Link to comment Share on other sites More sharing options...
farshid1 Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 پچ جدید ک اومد قدیمی باید حذف بشه ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIBA Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 پچ جدید ک اومد قدیمی باید حذف بشه ؟ خیر Link to comment Share on other sites More sharing options...
farshid1 Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 در مورد پچ های پی اس ادیت بله باید فولدر کیت سرور پاک بشه و پچ جدید پی اس ادیت نصب بشه اکثر گیمران ایرانی از پچ های پی اس ادیت استفاده میکنند Link to comment Share on other sites More sharing options...
farshid1 Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 در مورد پچ های پی اس ادیت بله باید فولدر کیت سرور پاک بشه و پچ جدید پی اس ادیت نصب بشه اکثر گیمران ایرانی از پچ های پی اس ادیت استفاده میکنند تشکر Link to comment Share on other sites More sharing options...
abolfazl007 Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 سلام دوستان من پچ 1.01 کونامی رو نصب کردم اما هیچ تغییری تو بازی ایجاد نشد چیکار کنم؟!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milad.MP Posted September 22, 2013 Author Share Posted September 22, 2013 سلام دوستان من پچ 1.01 کونامی رو نصب کردم اما هیچ تغییری تو بازی ایجاد نشد چیکار کنم؟!!!! این دیگه دست کسی نیست تغیر ات مستقیم خود کونامب هستش!!! شما اگر آنلاین باز نیستی و می خوای تغیات زیاد انجام بشهربهتره از pes edit استفاده کنی!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abolfazl007 Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 این دیگه دست کسی نیستتغیر ات مستقیم خود کونامب هستش!!! شما اگر آنلاین باز نیستی و می خوای تغیات زیاد انجام بشهربهتره از pes edit استفاده کنی!!!! جالب اینجاست که اصلا ورژن دیتا پک رو نمیشناسه تو بازی انگار اصلا هیچی نصب نکردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIBA Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 جالب اینجاست که اصلا ورژن دیتا پک رو نمیشناسه تو بازی انگار اصلا هیچی نصب نکردم شمابهتره ازداخل بازی دیتاپک رودانلودونصب کنی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milad.MP Posted September 23, 2013 Author Share Posted September 23, 2013 شمابهتره ازداخل بازی دیتاپک رودانلودونصب کنی ابوالفضل حجم DLC اول نزدیک به 700 Mb هستش و از داخل بازی خیلی طول می کشه آپدیت شه و حتی معلوم نیست کامل دانلود بشه یا نه!!!! این دوستمون احتمالا درست کپی نکرده!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milad.MP Posted September 23, 2013 Author Share Posted September 23, 2013 جالب اینجاست که اصلا ورژن دیتا پک رو نمیشناسه تو بازی انگار اصلا هیچی نصب نکردم شما DLC رو دانلود کردی تو مسیر زیر بریز مشکلت حل میشه !!!! C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatami Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 شما DLC رو دانلود کردی تو مسیر زیر بریز مشکلت حل میشه !!!! C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download تو ویندوز 7 کجا باید بریزیم؟ من اینو گشتم ولی نتونستم پیدا کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
abolfazl007 Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 عزیزان _ من patch رسمی خود کنامی رو میگم همون که حجمش 18 مگابایت هست .نه dlc pes edit:دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milad.MP Posted September 23, 2013 Author Share Posted September 23, 2013 عزیزان _ من patch رسمی خود کنامی رو میگم همون که حجمش 18 مگابایت هست .نه dlc pes edit:دی اون پچ رو که شما میگی کلا اشتباه پیدا کردی! پچ 1.01 رو از سایت ما به همراه کرکش بگیر و نصب کن خیلی از نواقص بازی حل میشه!!! حجم اون هم 24 mb هست فدات شم!!! تو پست اول همین تاپیک می تونی پیداش کنی!!! گذاشتم لینک هاشو!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIBA Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 اون پچ رو که شما میگی کلا اشتباه پیدا کردی!پچ 1.01 رو از سایت ما به همراه کرکش بگیر و نصب کن خیلی از نواقص بازی حل میشه!!! حجم اون هم 24 mb هست فدات شم!!! هی بگیدمیبادروغ میگه:دیازداخل بازی دانلودکن حالشوببر:دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milad.MP Posted September 23, 2013 Author Share Posted September 23, 2013 هی بگیدمیبادروغ میگه:دیازداخل بازی دانلودکن حالشوببر:دی ابوالفضل پچ و کرک پچ رو از کجای بازی دانلود کنه؟ نه خدایی تو بهم بگو من تا حالا تجربه نکردم!!!!:icon_eek::icon_eek::icon_eek: به حق چیزای ندیده و نخورده!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIBA Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 ابوالفضل پچ و کرک پچ رو از کجای بازی دانلود کنه؟نه خدایی تو بهم بگو من تا حالا تجربه نکردم!!!!:icon_eek::icon_eek::icon_eek: به حق چیزای ندیده و نخورده!!!! :دی:دی:دی:دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milad.MP Posted September 23, 2013 Author Share Posted September 23, 2013 تو ویندوز 7 کجا باید بریزیم؟ من اینو گشتم ولی نتونستم پیدا کنم ببین داداش من program data هیدن شدست و باید از هیدن در بیاری . بعد از اون توی این پوشه konami رو پیدا کنا اگر نبود یعنی بازیت نصب نیست بعد از این کار پوشه pes 2014 رو باز کن و توی این پوشه یه پوشه دیگه هست به نام download اگر نبود تو همون قسمت این دانلود رو بساز و در آخر dlc رو توی اون کپی کن بازیت آپدیت میشه موفق باشی!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatami Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 ببین داداش من program data هیدن شدست و باید از هیدن در بیاری . بعد از اون توی این پوشه konami رو پیدا کنا اگر نبود یعنی بازیت نصب نیست بعد از این کار پوشه pes 2014 رو باز کن و توی این پوشه یه پوشه دیگه هست به نام download اگر نبود تو همون قسمت این دانلود رو بساز و در آخر dlc رو توی اون کپی کن بازیت آپدیت میشه موفق باشی!!!! چه جوری از هیدن درش بیارم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milad.MP Posted September 23, 2013 Author Share Posted September 23, 2013 چه جوری از هیدن درش بیارم؟:icon_eek::icon_eek::icon_eek: واقعا!!!تو منو صفحه کامپیوتر organize رو کلیک کن بعد روی اون گزینه folde and search options رو کلیک کن!! یه پنجره باز میشه روی اون منو view رو باز کن !!! در پنجره view یه گزینه هست به نام show hidden folder,file& drives ، اون رو کلیک کن و در آخر ok کن بیا بیرون!!! تموم فایل های هیدنت باز میشن!!! موفق باشی!!!:icon_razz::icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts