Orpf Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 درود فراوان خوب 1 مهر شده و باز می آید بوی مدرسه :دی امیدوارم که حال همه دوستان خوب باشه و به خوبی و خوشی تابستون 92 رو پشت سر گذاشته باشید چند نکته رو باید تذکر بدم که در این 2 هفته پایانی دیدم و ناراحت شدم 1-ابتدا در مورد الکسا بگم که 1 ماهی شده ربته سایت بین 200 هزار و 220 هزار نوسان پیدا کرده و نمیدونم هنوز چرا :دی اما خوب امیدوارم که بهتر بشه 2-خبر خوش هم اینکه رکورد بازدید ها دیروز شکسته شد و بیش از 3 هزار آی پی یکتا دیروز از انجمن بازدید کرده که این نیز افتخار است 4- متاسفانه در برخی از تاپیک ها بازی و ورزشی چند مدتی شده اسپم زیاد داده میشه و بحث ها به حاشیه کشیده میشه و ... که خواهش میکنم از همه شما دوستان الکی اسپم ندید و بحث تاپیک رو هم عوض نکنید با ارسالی های بی خودی خیلی تا به اینجا با بسیاری از دوستان کنار اومدیم و کمتر سایت و انجمنی اینقدر با کاربرانش راحت هست و از خطاهاشون میگذره اگر وضع به همین منوال پیش بره مجبوریم قوانین رو مثل سایت های بزرگ (بازی سنتر-گیم فا و ... اعمال کنیم ) پس لطفا اسپم ندید و توهین و بی احترامی نکنید و بحث تاپیک رو هم عوض نکنید 5- در مورد لیگ فانتزی 1 باید بگم که با توجه به مشکلاتی که بین مدیران برگزار کننده وجود داشت صلاح دیدم که لیگ رو لغو کنم و الکی اوقات و وقت با ارزش دوستان رو با یه دعوای بی خود و بی جهت و مشکلی که بین مدیران برگزار کننده وجود داشت نگیرم در رابطه با این 2 کاربر برخورد خواهد شد و یوزرشان به مدت 10 روز از انجمن بن خواهد شد تا درس عبرتی باشد که دیگر وقت کاربران دیگر را نیز هدر ندهند لیگ فانتزی بعدی هم هنوز تصمیم گرفته نشده است کی برگزار کنیم اما احتمالا روی پی اس 13 خواهد بود 6- با توجه به شروع مدارس و دانشگاه ها مدیران ما هم درگیر شده اند از دوستانی که میتوانند جواب کاربران رو بدهند تقاضا داریم تا همکاری لازم رو با ما بکنند تا بتوانیم انجمنی خوب و مهیج داشته باشیم شرمندم اگر اوقات بسیار خوب شما رو با حرف هام گرفته ام بازم خواهش میکنم از همه دوستان اسپم الکی ندید بحث تاپیک ها رو بیخودی و بی جهت به موضوعی که مربوط به تاپیک نمیشه سوق ندید توی تاپیک های مخصوص پی اس به بازی پی اس توهین و بدگویی نکنید بازی واسه هر کسی مهم هست دلیل نمیشه چون شما از بازی خوشتون نمیاد بازی رو زیر سوال ببرید موفق و موید باشید - مدیریت orpf Link to comment Share on other sites More sharing options...
alirezan28 Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 احسنت ... مرسی Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadegh44 Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 در مورد لیگ فانتزی...دوره قبل روی پس برگزار شده فکر کنم بهتره باشخ اینبار روی فیفا باشه جون بار قبل مس بوده Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts