Orpf Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 همانطور که میدونی برای کپی خور کردن ایکس باکس از یکی از این 3 روش استفاده میشه... ابتدا با این 3 روش اشنا میشیم در اخر روش تشخیص رو براتون توضیح میدم... اولین روش : کپی که به کپی نرم افزاری معروف شده روش ال تی 3 هست... در این روش برای کپی خور کردم ایکس باکس یک سوراخ کوچک روی ای سی برد درایو دستگاه ایجاد میکنن... مانند شکل زیر روش دوم ال تی یو lt u در روش ال تی یو برد درایو ایکس باکس به طور کل عوض میشه و برد زیر جایگزین میشه... البته ابتدا دستگاه جی تگ میشه برای گرفتم دی وی دی کی از برد ایکس باکس روش سوم جی تگ در این روش از کپی برد اصلی درایو عوض شده و با بردی که قابل کپی شدن باشه جایگزین میشه و یک قطعه به نام کول رانر به دستگاه اضافه میشه مانند شکل زیر نحوی تشخیص ال تی 3 دستگاه به صورت عادی کار میکنه یعنی تصویر زود میاد و با دکمه ی اجکت هم روشن میشه ال تی 3 معمولا تاریخ ساخت دستگاه 2010 تا 2011 برج 8 هست و اینکه ال تی 3 با دکمه ی اجت دستگاه روشن میشه... نحوی تشخیص ال تی یو در این مدل از کپی هم تصویر ایکس باکس زود میاد تنها تفاوتش اینه که وقتی یه بار دکمه اجت رو میزنین دستگاه روشن نمیشه و فقط یه صدای بوق میاد... نحوی تشخیص جی تگ در این روش تصویر دستگاه دیرتر از 2 روش قبلی بالا میاد... و زمانی که با دکمه ی اجت دستگاه رو روشن میکنین تصویر نمیاد یا اگه بیاد یه صفحه ی ابی زنگ هست و اینکه وقتی در حالت عمودی از بالا به داخل دستگاه نیگاه کنین نور سبز و قرمز میبینین که مربوط به کول رانر هستش توجه دستگاه هایی که برد انها کورونا هست تصویر بین 30 تا 2 دقیقه میاد و در دستگاه های ترینیتی تصویر بین 15 تا 25 ثانیه روش تشخیص عکس زیر منبع : نحوه ی تشخیص ایکس باکس های جی تگ , ال تی یو و ال تی 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joykiller360 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 نحوی تشخیص ال تی یو در این مدل از کپی هم تصویر ایکس باکس زود میاد تنها تفاوتش اینه که وقتی یه بار دکمه اجکت رو میزنین دستگاه روشن نمیشه و فقط یه صدای بوق میاد... در برد های جدید ال تی یو با دکمه ای اجکت هم دستگاه روشن میشه. پس فقط راه تشخیص تاریخ ساخت کنسول هست Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehran_yaghooti1 Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 سلام. من یه 360 دارم که با دکمه ایجکت روشن میشه و تصویر هم خیلی زود بالا میاد. طبق گفته ها باید lt3 باش. میخوام بدونم تو این حالت نمیتونم بازی ها رو از هارد اجرا کنم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted July 9, 2015 Author Share Posted July 9, 2015 توی 360 همه بازی ها باید حتما دیسک داخل باشه بجز جیتگ فکر کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts