Jump to content

سخنی با کاربران انجمن

Recommended Posts

درود فراوان خدمت همه کاربران و گیمرهای عزیز

ابتدای سخنانم باید عرض کنم که بنده نه سخنران خوبی هستم :دی نه هم خوب میتونم کتابی و اتو کشیده حرف بزنم :دی امیدوارم که به خوبی خودتان مارا عفو نمایید

در رابطه با ایجاد سایت و این انجمن باید عرض کنم خیلی ها به بنده پیام دادند که نظیر این سایت ها زیاد هست و الکی نزنید سایت و بنده و رفیقان خوب لایو که تصمیم بر زدن سایت گرفتیم هدفمان جمع کردن پی اس بازان و فیفا بازان آنلاین ایران دور هم هست و ایجاد یکی محیطی سالم و صمیمی

در نهایت برگزاری مسابقات و اهدا جوایز خود بنده هم در جریان هستم که سایت برای پی اس و فیفا زیاد هست که کاربران با هم در آن سایت ها گپ و گفت میکنند و مسابقات برگزار میکنند و ... نظیر سایت بسیار خوب BaziCenter Forums , PES پایگاه خبررسانی و ویرایش , و ... که زیاد هستند اما بنده و دوستان که دقت کردیم همه این سایت ها اختصاصی برای قسمت آنلاین بازی ها زده نشده اند و در کل برای بازی هستند نه قسمت لایو بازیها به همین دلیل تصمیم بر آن شد تا orpf را راه اندازی نماییم در آینده ای نه چندان دور سعی داریم تا دامین جدید ست کنیم که هواداران بازی فیفا را هم دلگرم کنیم و سایت و انجمن فقط برای بازی پی اس نباشد و فیفا را هم در آن بگنجانیم.

در پایان از تمامی شما سروران و عزیزان گرامی تقاضا میکنم که مارا راهنمایی فرمایید تا بتوانیم انجمنی سالم و مفید تحویل گیمران فوتبال دهیم همچنین چنانچه توانایی مدیریت در بخش های مختلف انجمن را دارید با ما تماس بگیرید تا بتوانیم با داشتن مدیران کار بلد و خوب پیشرفت چشمگیری در انجمن ایجاد نماییم

موفق و موید باشید

با سپاس فراوان مدیریت انجمن تخصصی آنلاین پی اس و فیفا

• 4 months later...
Guest MESSI

ادمین جان ویرایش کن پست رو :دی

ولی میگم که شما خیلی اتو کشیده صحبت میکنی ها پس چرا میگی بلد نیستی :))

- - - Updated - - -

انشالله کاربران بیشتری جمع بشن.ولی میدونین توی ایران 90 درصد گیمر ها آفلاین بازی میکنند.

درود

90 درصد به نظرتون یکم زیادی نیست :دی

امیدواریم که روزی برسه همه بتونند آنلاین بازی کنند در هر صورت این انجمن واسه همه چیز فیفا و پی اس هست چه آفلاین چه آنلاین

- - - Updated - - -

UP کردم امان از دست تو امیر :icon_lol:

انشالله کاربران بیشتری جمع بشن.ولی میدونین توی ایران 90 درصد گیمر ها آفلاین بازی میکنند.

موافقم اما 90 درصد به نظر من هم زیاده :دی

درود

90 درصد به نظرتون یکم زیادی نیست :دی

امیدواریم که روزی برسه همه بتونند آنلاین بازی کنند در هر صورت این انجمن واسه همه چیز فیفا و پی اس هست چه آفلاین چه آنلاین

علی تو چرا اینقدر اتو کشیده صحبت میکنی که باعث میشی امیر تاپیک رو بیاره بالا :))