Mr.Javad Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 درود این بخش برای معرفی اعضای انجمن جهت اشنایی با یکدیگر ایجاد شد.دوستان لطف کنید در این بخش خودتون رو معرفی کنید تا همدیگر رو بهتر بشناسیم (البته این بخش اختیاری هست و چنانچه کسی دوست نداشت خودشو معرفی کنی زیاد اصرار نداریم :دی). از همه دوستان درخواست ميشود كه خودشون رو به اين صورت معرفي كنن. نام: سن: بازی مورد علاقه( fifa or pes ): کنسول شما( PC-XBOX 360-PS3-XBOX ONE-PS4-WII ): مهارت هاي خاص: حرف خودتون: نحوه اشنایی با مرجع تخصصی انلاین fifa و pes : اگه مورد دیگه ای هم دوست داشتین اضافه کنید فقط از قرار دادن آی دی ایمیل شماره تماس و ... خودداری کنید :دی تا معذور همدیگه نشیم :دی ممنون از همگی Link to comment Share on other sites More sharing options...
king of darkness Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 نام:امیر محمد رضایی سن:16 بازی مورد علاقه:FIFA 13 کنسول من:XBOX - PC (از ایکس باکسم زیاد استفاده نمیکنم چون بیشتر پای لب تاپم) مهارت های خاص:فوتبال - خرابکاری حرف خودتون:HALA MADRID:D نحوه اشنایی:از طریق بنری که تو خبرگزاری رئال مادرید گذاشته بودید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M@t3N Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 نام: متین سن: چه فرقی داره :دی بازی مورد علاقه( fifa or pes ): هر 2 تا شو بازی میکنم اما با پی سی پولمون به ایکس باکس نمیرسه یا اون یکی دیگه :دی کنسول شما( ps3 or xbox or pc ): کامپیوتر مهارت هاي خاص: مهارت خاصی ندارم فقط بیکاریم توی نت میچرخیم :دی حرف خودتون: دست همه کسانیکه برای سایت زحمت میکشن درد نکنه امیدوارم که بزودی بتونید جایگاه و رتبه ای که در شان این سایت باید باشه رو فتح کنید نحوه اشنایی با مرجع تخصصی انلاین fifa و pes : بهترین چیز چیه :دی گوگل :دی خدا پدر مادرشو بیامرزه :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MESSI Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 نام: امیر سن: 19 به بالا شما 20 حساب کنید :دی بازی مورد علاقه( fifa or pes ): بیشتر فیفا رودوست دارم اما پی اس هم بازی میکنم کنسول شما( ps3 or xbox or pc ): پی اس تری رو خیلی دوست دارم اما نداریم که :دی مهارت هاي خاص: دانلود حرف خودتون: تا دنیا دنیاست بارسا سروره رئاله :دی مسی هم سلطان کریسه نحوه اشنایی با مرجع تخصصی انلاین fifa و pes :از طریقه ادمین یکی از بهترین رفقای نتم هست Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damon Somer Halder Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 نام : محمد سن : ..... بازی مورد علاقه : Crysis 3 - Hitman Absolution - Assassin's Creed Collection - Counter Strike Source ONLINE - DmC ( Devil May Cry ) - Stronghold Crusaders' Collections کنســـــــــــــــول : PC مهارت های خـــــــــــاص : بازی - کخ کاری تو کامپیوتر ( آخرش هم میزنم داغونش می کنم ) - مثله امیر جون : خــرابکاری :icon_eek: نحوه ی آشنایی : Ask From Admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 نام:امید:icon_razz: سن:14:smp0000: بازی مورد علاقه( fifa or pes ):هردو:icon_teh (17): کنسول شما( ps3 or xbox or pc ):کامپیوتر:icon_evil: مهارت هاي خاص: جااااااااااااااااااان ؟؟:icon_eek: حرف خودتون: از چی بگم آخه ؟؟ نحوه اشنایی با مرجع تخصصی انلاین fifa و pes :صحبت با مدیریت کل در یاهو :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MESSI Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 خوش اومدی امید جان میگم چرا این مدیران دیگه معرفی نمیکنند خود را :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M@t3N Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 مشکوک میزنن ها نه امیر :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 نام:مصطفی سن:18 بازی مورد علاقه( fifa or pes ):فقط فیفا کنسول شما ps3 مهارت هاي خاص:هیچ! نحوه اشنایی با مرجع تخصصی انلاین fifa و pes :بازی سنتر Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 خوش اومدم:دی! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeidkhan Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 نام:سعید صیاد سن:18 بازی مورد علاقه:pes 13 (کال اف دیوتی-اساسین کریدز) کنسول من: PC مهارت های خاص:فوتبال - طراحی سایت-استاد اندروید و پی سی حرف خودتون: we win,we will win HALA MADRID نحوه اشنایی: از طریق ادمین سایت - - - Updated - - - نام:سعید صیاد سن:18 بازی مورد علاقه:pes 13 (کال اف دیوتی-اساسین کریدز) کنسول من: PC مهارت های خاص:فوتبال - طراحی سایت-استاد اندروید و پی سی حرف خودتون: we win,we will win HALA MADRID نحوه اشنایی: از طریق ادمین سایت Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 خوش آمدی!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regulator Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 نام : جواد مهرپور سن : 16 :دی بازی مورد علاقه : کلا بازی نمیکنم :دی کنسول : Xbox مهارت : طراحی و توسعه استایل های ویبولتین حرف : بماند :دی نحوه آشنایی : علی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red20Devils Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 خوش آمدید! موفق باشید!ولی چرا بازی نه :دی؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regulator Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 خوش آمدید!موفق باشید!ولی چرا بازی نه :دی؟ بازی واسه یه زمانی بود الآن دیگه کلا نمی چسبه بازی کنی (دسته جمعی یه Pes میزنیم ) یکی دیگش ---» وی بی ایران و سایت خودم :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erfan7 Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 نام: عرفان سن: متولد 1377 بازی مورد علاقه( fifa or pes ): فقط فیفا کنسول شما( ps3 or xbox or pc ): پی سی مهارت هاي خاص: دست کاری کردن فیفا:دی حرف خودتون: از چی بگم برات؟:دی نحوه اشنایی با مرجع تخصصی انلاین fifa و pes : ادمین در گیمفا pm داد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 نام : جواد مهرپور سن : 16 :دی بازی مورد علاقه : کلا بازی نمیکنم :دی کنسول : Xbox مهارت : طراحی و توسعه استایل های ویبولتین حرف : بماند :دی نحوه آشنایی : علی جواد عزیز خوش آمدی:icon_razz: خوش آمدید!موفق باشید!ولی چرا بازی نه :دی؟ جواد آقا بیشتر طراحن :دی اون روزشمار و .. رو هم همین جواد برامون درحال زدن هست استایل آپلود سنتر رو هم قرار شده به زودی پابلیک کنند :دی یه جورایی یکی از دزاینر ها و گرافیستامونه و البته کد نویس :دی بازی واسه یه زمانی بود الآن دیگه کلا نمی چسبه بازی کنی (دسته جمعی یه Pes میزنیم ) یکی دیگش ---» وی بی ایران و سایت خودم :دی بگو میترسم باخت بدم بهانت چیه دیگه :دی نام: عرفان سن: متولد 1377 بازی مورد علاقه( fifa or pes ): فقط فیفا کنسول شما( ps3 or xbox or pc ): پی سی مهارت هاي خاص: دست کاری کردن فیفا:دی حرف خودتون: از چی بگم برات؟:دی نحوه اشنایی با مرجع تخصصی انلاین fifa و pes : ادمین در گیمفا pm داد عرفان جان خیلی خیلی خوش آمدی Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MESSI Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 ادمینای رده بالا معرفی میکنید یا نه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Javad Posted May 2, 2013 Author Share Posted May 2, 2013 نام: جواد سن: 25 26 :دی پیر شدیم رفت بازی مورد علاقه( fifa or pes ): راستشو بخواین زیاد اهل بازی نیستم بیشتر کارای مدیریتی میکنم :دی اما خوب قبلا زیاد پی اس میزدم تازگی ها هم فیفا کنسول شما( ps3 or xbox or pc ): پی سی بچه فقیر اما خوب علی که هست هم پی اس تری بازی میکنیم هم ایکس باکس از این نظر خوبه اون پوله بازی میده ما بازی میکنیم مهارت هاي خاص: مدیریت سایت و اسکریپت البته نه حرفه ای حرف خودتون: فقط یک کلام علی واقعا خسته نباشی نحوه اشنایی با مرجع تخصصی انلاین fifa و pes : :دی دوستی از کودکی تا الان با مدیریت کل اگه چیز دیگه ای هم مد نظر امیر آقا هست تا بگم :دی دیگه پیله ما نشو :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeidkhan Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 نام: سعید/تو سایتا سعید خان/بین طراحان دیزاینر صدام میزنن/تو پی اس تو شهرمون(بوشهر) بهم میگن gof of pes سن: 18 بازی مورد علاقه( fifa or pes ): بازی رو دوست دارم ولی بیشتر به دی اکتیو کردن ای دی و هک سایتا میپردازم:icon_teh (17): کنسول شما( ps3 or xbox or pc ): اخه چه بهتر از پی سی پیدا میشه:دی مهارت هاي خاص: هک-دی اکتیو-طراحی سایت-طراحی لوگو-کار با اتودسک در سطح پیشرفته-بال راست و چپ بازی میکنم(تو بازی واقعی) حرف خودتون: یه اچ تی سی دیزایر اچ دی داشتم خیلی بزرگ بود اصلا تو جیبم جا نمیشد اعصابم دستش خورد شده بود.یه روز تو تلویزیون جی ال ایکسو دیدم لامصب راحت میرفت تو جیب هیچی دیگه اونو فروختم رفتم یه جی ال ایکس اندرویدی خریدم نحوه اشنایی با مرجع تخصصی انلاین fifa و pes : با جی ال ایکسم داشتم تو نت میچرخیدم یهو چشمم افتاد به اقا علی که تو گیمفا داشت تبلیغ میکرد و با هم دوست شدیم و اومدم اینجا.ایشالله بعد از کنکور در خدمت همه هستیم.رتبه الکسا رو میکنم 10:دی :دی:دی:icon_evil::icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PESBaz2013 Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 نام: ستار سخایی سن: 20 بازی مورد علاقه( fifa or pes ): فقطــــــــــــــ PES 13 کنسول شما( ps3 or xbox or pc ): پی سی =(( مهارت هاي خاص: کمی طراحی کارهای گرافیکی-ولی در اصل PESBaz حرف خودتون: والا خسته شدم اینقدر با آماتورا pes بازی کردم یه حریف شاخ ندیدم.:0dbb22: نحوه اشنایی با مرجع تخصصی انلاین fifa و pes : تبلیغات Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 مهارت هاي خاص: کمی طراحی کارهای گرافیکی-ولی در اصل PESBaz درود ستار جان خوش آمدی میگم اگه مایل باشی میتونی با ما در زمینه کارهای گرافیکی همکاری کنی اگر مایل بودی تو یاهو اددم کن موفق باشید امیدوارم اوقات خوشی اینجا سپری کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
abolfazl007 Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 نام:abolfazl سن:81 سال بازی مورد علاقه:pes-2014 مهارتهای خاص:فوتبالیست حرفه ای!!!!!! بازی کن مورد علاقه: just _C و......................!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightBack Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 نام:abolfazlسن:81 سال ابوالفضل جان شما یا خیلی خوب موندی که توی 81 سالگی میای نت یا سنت رو اشتباه وارد کردی :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
abolfazl007 Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 ابوالفضل جان شما یا خیلی خوب موندی که توی 81 سالگی میای نت یا سنت رو اشتباه وارد کردی :دی خیلی ممنون داداش اگه تو هم روزی 3 لیوان شیر بخوری خوب میمونی D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts