Jump to content

گیمرتگ - GT اعضای سایت برای آنلاین بازی کردن FIFA 2014 | XBOX

M3HDI

Recommended Posts

درود

لطفا چنانچه مایل هستید با یکدیگر بازی دوستانه و ... انجام دهید تا بیشتر با سبک و بازی یکدیگر آشنا شوید گیمرتگ خود را در این تاپیک قرار دهید

آقا نمیشه یه کاری کنم که حریفام توی آنلاین قوی تر باشن ؟؟!

آخه با هرکی بازی میکنم میبرمش....

درود کری خوانی خوبه اما بچه های سایت خیلی ها شون جزو شاخ های ایران هستند :دی میتونید برید به بخش تالار مسابقات انجمن و gt قهرمانان دوره های قبل رو ادد کنید و بازی کنید باهاشون

ولی من جدی پرسیدم که میشه کاری کرد که با حریفای قوی تر تو head to head بازی کنم !؟

الان DNF% و Team Level چی هستن !؟!

dnf مخفف don not finish هست که احتمال نا تموم مونده بازی هست

team level هم که به تعداد ستاره های تیم بستگی داره

• 2 weeks later...

M0hamad 66

دوستان کمک کنین چجوری میتونم گیمرتگ رو عوض کنم. میگه گلد ممبرشیب باید داشته باشی بدون گلد نمیشه؟

من اسمم یه چیزه گیمرتگم یه چیز دیگه

درود شما که ظهر با من بازی کردی پس گلد ممبر شیپ هستی دیگه :دی در مورد عوض کردن باید 800 تا پوینت داشته باشی تا بتونی عوض کنی

درود شما که ظهر با من بازی کردی پس گلد ممبر شیپ هستی دیگه :دی در مورد عوض کردن باید 800 تا پوینت داشته باشی تا بتونی عوض کنی

ممنون جواب دادی. فقط یه چیز دیگه/ اگه گیمرتگ رو عوض کنم فرند هام از بین نمیره؟ اونا هم متوجه میشن عوض کردم اسمم رو؟

• 2 weeks later...

با سلام این اولین پستمه و یه سوال دارم برای آنلاین بازی کردن fifa 14 در ایکس باکس باید gold member باشم ؟ و اینکه مال من burner max هم هست یعنی دیگه بن نمی شم ؟؟:icon_eek:

:((:((:(( یعنی ؟ هیچ راهی نیست ؟ من واقعا نمی تونم بخرم پس کاریش نمی شه کرد (در نظر داشته باشید که من 14 سالمه ) پس واقعا نمی شه اه :( ....:((:((:((

بعد یه سوال دیگه آپدیت واسه بازی میاد چی کار کنم ؟

و یکی دیه این که پس هم همینه ؟ یا بهتر بگم کلا برای بازی کردن نیاز به گلد داریم :| ..... :(