hassan_dang3r Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 و بالاخره کرک فیفا 14 هم منتشر شد :icon_razz: البته نه کرک کامل و نهایی ! گفته میشه این کرک مشکلاتی داره و البته به گفته بعضی دوستان فقط هم در ویندوز 8 کار میکنه ! :icon_cry: کرک جدیدتر از SKIDROW به زودی منتشر خواهد شد که تمام نقصهای کرک فعلی رو پوشش میده :icon_razz: توضیحات سایت سازنده : .EXTRACT UPDATE 1 files to game directory Run FIFA_14_Update_1-www.skidrowcrack.com Copy crack to FIFA 14\Game folder PLAY ------------------------------------- اپدیت 1 را در محل نصب بازی اکسترکت کنید . سپس FIFA 14 Update 1 را اجرا کنید و بعد کرک بازی را در فولدر Game در محل نصب بازی کپی کنید. اگر در اجرا مشکل داشتید پس از کپی کردن کرک اسم fifa 14 را به fifa-3dm.exe تغییر بدید تا بازی اجرا بشه . ------------------------------------- درود کرک ورژن3 هم ارائه شد که باگها رو بسیار کم کرده . ------------------------------------- کرک ورژن 4 هم اضافه شد که به گفته سایت منبع تقریبا اکثر باگهای باقی مونده رو برطرف کرده . :icon_razz: ------------------------------------- برای کرک کردن بازی ابتدا محتویات پوشه FIFAFIFA.14.Skidrow.Crack.Update.1 را در محل بازی ( در پوشه اصلی fifa ) کپی کرده سپس فایل FIFA_14_Update_1-www.skidrowcrack.com.bat را دانلود و با فایلی با همین نام که در پوشه اپدیت بودو و در محل نصب بازی کپی کرده اید جایگزین کنید . از طریق run as administrator اجرا کنید و بعد از انجام این کار کرک ورژن 4 را دانلود کرده و در محل بازی ( در پوشه game ) کپی کرده و بازی را اجرا کنید. دقت کنید کرک را با همین نام fifa14-www.skidrowcrack.com اجرا کنید و rename نکنید به هیچ وجه . دانلود فایل FIFA_14_Update_1-www.skidrowcrack.com.bat ------------------------------------- درود دوستان کرک ورژن 5 هم اضافه شد . این کرک سالمترین کرک موجود هست پس با خیال راحت بازی کنید . اینم از توضیحات سایت سازنده : NOTE: Note: run fifa14-3dm.exe to start game Fixed all bug and crash. For win 8/8.1,try to put in compatibility for windows 7 ------------------------------------- خوب دوستان اینم از اپدیت نقل و انتقالات بازیکنان ... ( خدایی براش وقت گذاشتم بی معرفتیه یه تشکر نزنی ... ) فایل رو پس از دانلود به مسیر زیر منتقل کنید تا داخل بازی اونو بشناسه : Documents\FIFA 14\... برای اپدیت از داخل بازی در قسمت custumize بخش LOAD Squad فایل رو که در مسیر بالا کپی کرده اید انتخاب کنید و اپدیت رو انجام بدید . برای بازی با اخرین نقل وانتقالات در کریر مود باید همان اول گزینه LOAD CURRENT Squads را فعال کنید. لینک های دانلود کرک ورژن 1 ( با حجم 29MB ) : FIFA.14.Skidrow.Crack لینک مستقیم /// لینک کمکی اپدیت 1 بازی ( با حجم 56MB ) : FIFA.14.Skidrow.Crack.Update.1 لینک مستقیم /// لینک کمکی کرک ورژن 3 ( با حجم 29MB ) : FIFA.14.Skidrow.Crack.V.3 لینک مستقیم /// لینک کمکی کرک ورژن 4 ( با حجم 28MB ) : FIFA 14 CRACK V4 لینک مستقیم کرک ورژن 5 ( با حجم 35MB ) : FIFA 14 CRACK V5 لینک مستقیم فایل اپدیت نقل و انتقالات ( با حجم 1.8MB ) : Squads transfer لینک مستقیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeedccloner Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 من امتحان کردم رو ویندوز 8 هم امتحان کردم بازم بازی رو باز نکرد Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted October 12, 2013 Author Share Posted October 12, 2013 من امتحان کردم رو ویندوز 8 هم امتحان کردم بازم بازی رو باز نکرد من هم تو سایتهایی مختلفی که تا الان کرکو قرار دادن گشتمو نظرات کاربراشونو خوندم فقط برای تعداد کثیری از کاربرا جواب داده بود ! باید منتظر کرک بهتر و کامل SKIDROW باشیم .... ! که انشالله هرچه سریعتر منتشر کنن ! :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted October 13, 2013 Author Share Posted October 13, 2013 پست اول با اپدیت1 بازی اپدیت شد ! :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 درود پست اول آپدیت شد و لینک های سایت پی سی دانلود و میهن دانلود هم قرار گرفت تمامی لینک ها داخل اسپویلر قرار گرفت با تشکر از حسن آقا Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueboy Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 بلک باکس نیومده ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted October 13, 2013 Author Share Posted October 13, 2013 بلک باکس نیومده ؟ خیر دوست عزیز ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted October 13, 2013 Author Share Posted October 13, 2013 پست اول با کرک ورژن 3 اپدیت شد ! :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeedccloner Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 اقا واسه من ارور استوپ ورکینگ میده تو رو خدا راهنمای کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 درود مشخصات سیستم رو بزار بعد از چه ویندوزی استفاده میکنی ؟ آپدیت هست ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeedccloner Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 خوشبختانه بعد از هزار زحمت درستش کردم ولی نمیدونم چرا تنظیمات دستش این جوریه همش بهم ریختس Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reza-R2 Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 خوبه کرک امده ولی من بازی نخریدم وضع مالی الان اندر خراب هستش من باید این فیفا نصب کنم یا از بچهها کش برمعلی داداش جواب منو ندادی که برات پیام دادم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 درود کرک هم اومد و مثل اینکه تست هم شده با تشکر از حسن آقای گل بنده هم اوضاع مالی ندارم خراب خیلی فکرشو هم نمیتونید بکنید :دی اما خوب از رفقا و ... میگیریم و حتما امسال فیفا 14 رو در پی سی نصب میکنم جواب سوال هم پ.خ شد رضا جان Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIF Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 من همه کارارو انجام دادم اما روی آیکن که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted October 14, 2013 Author Share Posted October 14, 2013 من همه کارارو انجام دادم اما روی آیکن که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته وقتی روی بازی کلیک میکنی این پنجره که نوشته cracked by BP@3DM برات میاد ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeedccloner Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 اره من وقتی کلیک میکنم همین نوشتهcracked by BP@3DMمیاد اوکی رو میزنم نمیره تو بازی و تا 2 ساعت پیش داشتم بازی میکردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted October 14, 2013 Author Share Posted October 14, 2013 این فایلو دانلود کن دانلود dep rar با run adminstrator اجراش کن و بعدم سیستمت رو ریستارت کن ! ( دقت کن باید با پسوند bat اجرا کنی نه txt ) و بعدش با کرک بازی رو اجرا کن ! راستی فایل fifa14.par رو حذف کن ! انشالله که مشکلت حل میشه ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamidrezano Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 درود من کرکو ریختم.وقتی میزنم اجرا کنم یه پنجره میاد که نوشته cracked by BP@3DM بعد ok میزنم.عکس مسی میاد بعدش میاد بیرون ارور میده مینویسه: the exception unknown software exception (0xc0000417)occurred in the application at location 0x6f54b39e.click on ok to terminate the program تورو مقدساتتون منو کمک کنین Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted October 14, 2013 Author Share Posted October 14, 2013 درودمن کرکو ریختم.وقتی میزنم اجرا کنم یه پنجره میاد که نوشته cracked by BP@3DM بعد ok میزنم.عکس مسی میاد بعدش میاد بیرون ارور میده مینویسه: the exception unknown software exception (0xc0000417)occurred in the application at location 0x6f54b39e.click on ok to terminate the program تورو مقدساتتون منو کمک کنین ارورت اینجوریه نه ؟ این ارور مال سیستم هست و دقیقا نمیدونم مشکل میتونه مال چی باشه ! ویندوزتون چیه ؟ انتی ویروس یا فایروال اگه دارید رو غیر فعال کنید ببینید چی میشه . یا اگه فایلهای زیپ اصلی بازی رو دارید اینها رو حذف کنید و دوباره اونا رو اکسترکت کنید و مراحل رو از اول پیش برید . انشالله که مشکلتون بر طرف بشه . دوستان دیگه هم اگه میدونند مشکل چیه لطفا کمک کنند ... ! :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamidrezano Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 ارورت اینجوریه نه ؟ این ارور مال سیستم هست و دقیقا نمیدونم مشکل میتونه مال چی باشه ! ویندوزتون چیه ؟ انتی ویروس یا فایروال اگه دارید رو غیر فعال کنید ببینید چی میشه . یا اگه فایلهای زیپ اصلی بازی رو دارید اینها رو حذف کنید و دوباره اونا رو اکسترکت کنید و مراحل رو از اول پیش برید . انشالله که مشکلتون بر طرف بشه . دوستان دیگه هم اگه میدونند مشکل چیه لطفا کمک کنند ... ! :icon_razz: داداش دوباره همون ارورو داد دیگه خنده عصبی گرفتم انقدر حرص خوردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted October 14, 2013 Author Share Posted October 14, 2013 خیلی گلی من 1% هم فکر نمیکردم به خاطر آنتی ویروسم باشه خیلی گلی داداش:icon_razz: خدا رو شکر که حل شد ! :icon_idea: فدای تو :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamidrezano Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 خدا رو شکر که حل شد ! :icon_idea: فدای تو :icon_razz: داداش دوباره همون ارور رو میده =(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted October 14, 2013 Author Share Posted October 14, 2013 داداش همونجوری که گفتم ارور مال سیستم هست ! درباره این ارور تو سایتای خارجی زیادی هم سرچ کردم و کسی جواب دقیقی براش نداشت ! فقط پیشنهادشون این بود که انتی ویروس یا فایروال رو غیر فعال کنید ! یا اینکه بازی رو دوباره نصب کنید ! و بعضیها هم گفته بودند تعویض ویندوز و .... ! ولی اکثرا به یو اس بی سیستم هم ربط داده بودند ! شماهم یه تست بزن . شکر و وسایل غیر ضروری که به یو اس بی وصلند رو قطع کن و امتحان کن ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 درود دوستان پست 1 با کرک ورژن 4 اپدیت شد :دی Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 توضیحات جدید جهت نصب کرک به پست 1 اضافه شد . :icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts