Mr.Javad Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 درود چند مدتی هست که به دلیل خدمت مقدس ! سربازی در خدمت شما نیستم چند روزی مرخصی گرفتیم و وقت شد به نت هم سری بزنیم :دی امیدوارم که حال همه خوب باشه تعجب کردم این همه بازی مهم برگزار شده دریغ از یک پیش بینی خوب با اجازه همه مدیران بنده این تاپیک رو ایجاد میکنم امیدوارم که ادامه دار باشه حداقل شانس و پیش بینی بچه ها رو ببینیم چجوری هست مهم جایزه و ... هم از نظر من نیست خواهشی که دارم لطفا کل کل و بحث های الکی نکنید به خدا اصلا ارزش نداره که واسه 2 تا بازیکن و 2 تا تیم به جون هم بیفتیم و از خجالت هم در بیایم ویرایش و پاک شدن پست ها هم به بنده هیچ ربطی نداره چون فعلا دسترسی ندارم :دی پس سعی کنید کل کل نکنید تا پستتون پاک و ویرایش نشه ممنون از همه خواهشا توی نظرسنجی بالای تاپیک هم شرکت کنید تا یه امار کلی داشته باشیم بازی شنبه 4 آبان ماه در ورزشگاه نیو کمپ برگزار میشه و ساعت 19:30 به وقت ایران ---- پیش بینی خودم بارسا 1 - رئال Link to comment Share on other sites More sharing options...
hassan_dang3r Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 انشاالله داوری با رئال مهربون نباشه همچون بازیهای گذشتش بارسا 3 - 1 میبره ! :دی:icon_evil::icon_razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MESSI Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 ببین کی برگشته وااوووو :دی جواد خوبی کجا آش خوری حال میده نه :دی خدا نصیب گرگ بیابون نکنه اصلا من وقتی امضاتو میبینم خوب یه جوری میشم :دی به امید برد پرگل بارسا و هت ریک کینگ لئو و شاهکارها و دریبل های نیمار :icon_teh (17): فقط این رونالدو باز جو نگیرتش خراب نکنه شادی مون رو بارسا 2 - 0 رئال به امید خدا Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3HDI Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 چشمم آب نمیخوره کسی ببره :دی منم میگم مساوی میشن اما 2-2 :دی هم مسی خوبه توی این روزها هم رونالدو با عرض پوزش به هواداران رئال و بارسا باید بگم که نیمار و بیل که به 2 قرون Link to comment Share on other sites More sharing options...
me30 Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 بارسا حتما برنده ميشه 2-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesarekhoob Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 بارسا 2-1 میبره Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeedccloner Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 خواهشی که از بارسای ها دارم از داوری نگن که بدجوری کلاه تو کلاه میشم در ضمن رئال مثل پارسال بارسا رو تو خونه خودش تحقیر میکنه 3-2 میبره Link to comment Share on other sites More sharing options...
rea1376l Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 ان شاالله رئال با نمایش بی نظیر کریس میبره!!!!! در ضمن کل دنیا میدونن داوری طرف کیه؟؟؟ دست پیشو میگیرید پس نیفتید!!! دمتون گرم !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farshid1 Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 2-1 بارسا Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 درود بسته شد تا بعد از بازی و اعلام نتایج برندگان در ضمن چنانچه تاریخ پست های شما از این به بعد تغییر کند ( بر اساس ویرایش ) شرکت داده نخواهید شد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 بارسا حتما برنده ميشه2-1 بارسا 2-1 میبره 2-1 بارسا درود تبریک به برنده های پیش بینی این بازی 100 امتیاز کاربری به این 3 دوست گلمون داده میشه پ.ن در مورد داوری و بازی کل نشه لطفا که بدون اطلاع قبلی پاک میشه ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts