Jump to content

تست سرعت اینترنت برای fifa 2014

carl_zeiss

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید محترم

دوستان بزرگوار برای تست سرعت اینترنت برای fifa 2014 باید چه ip ایی رو پینگ کنم؟ و حداقل پینگ مناسب برای بازی روان و بدون لگ چقدر است؟ لطفا راهنمایی کنید:39efcf:

ادمین عزیز تست سرعت با سایتی که شما نیز بهش اشاره کردید یک سری اطلاعات خیلی کلی و general در اختیار می گذارد. برای بررسی بهتر باید خود سرور فیفا رو پینگ کرد که سرعت رفت و برگشت دیتا به آن سرور خاص مشحص گردد. این کار رو بچه های همین سایت با ip های pes انجام میدهند ولی من شماره ip های فیفا رو پیدا نکردم.

به عنوان مثال برای بررسی کیفیت و سرعت اتصال به نت برای بازی pes 2014 آی پی های زیر پینگ می شود :

210.148.52.188

210.148.52.187

210.148.52.186

3056131037.png

درود فرق داره علی آقا سرور های فیفا نسبت به پی اس قوی تر هست و بهتره حتی من خودم پی اس بازی میکردم همیشه از سرور هاش می نالیدم شما تست رو بگیر با اون اگر زیره 150 بود مطمئن باش که راحت میتونی بازی کنی

سلام

والا من اکو استفاده می کنم. نظم خاصی نداره از 10 کیلو بایت بر ثانیه دانلود دارم تا 264 کیلوبایت بر ثانیه. در کل راضیم. اکثر اوقات از سرعت نامی که باید 64 کیلوبایت بر ثانیه واسه سرویس 512 اش باشه بیشتره

با سلام

یه سری نکات باید خدمتتون عرض کنم

1.برای انلاین یازی کردن فیفا یک پهنای باند 128 کیلو بایت کفایت میکنه بنابراین سرعت دانلود و یا پهنای باند تاثیری تو باز نداره

2.چیزی که تو بازی انلاین مهمه پینگ هستش اینکه ثابت باشه و پایین باشه ثایت یودنش به خاطر لگ ندادن و پایین بودنش یه خاطر کم شدن دیلی

(تاخیر)

3. هنگامی که آنلاین بازی میکنیم ارتباط به صورت پوینت تو پوینت هستش یعنی دیتا از شما به حریفتون و بلعکس مبادله میشه و تنها اطلاعاتی مثل نتایج و آمار و ... بازی به سرور EA فرستاده میشه چون اگه میخواست کل دیتا به سرور EA منتقل بشه ترافیک عظیمی روی سرور به وجود میومد و اینکار عملا غبر ممکن هستش ، به خاطر همینه که وقتی با یک ایرانی بازی میکنیم بازی بدون لگ و تاخیری داریم

• 11 months later...

من از اولتیمیت تو فیفا ۱۵ میفتم بیرون

سایتهای زیادی رو چک کردم

میگن باید ببینی مشکل از UDP و TCU نباشه

گفتن برخی PORT هاش باید باز باشه

من بلد نیستم اینا رو ست کنم کسی بلده؟