carl_zeiss Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 سلام خدمت اساتید محترم دوستان بزرگوار برای تست سرعت اینترنت برای fifa 2014 باید چه ip ایی رو پینگ کنم؟ و حداقل پینگ مناسب برای بازی روان و بدون لگ چقدر است؟ لطفا راهنمایی کنید:39efcf: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 http://orpf.ir/forum/thread192.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
carl_zeiss Posted October 25, 2013 Author Share Posted October 25, 2013 ادمین عزیز تست سرعت با سایتی که شما نیز بهش اشاره کردید یک سری اطلاعات خیلی کلی و general در اختیار می گذارد. برای بررسی بهتر باید خود سرور فیفا رو پینگ کرد که سرعت رفت و برگشت دیتا به آن سرور خاص مشحص گردد. این کار رو بچه های همین سایت با ip های pes انجام میدهند ولی من شماره ip های فیفا رو پیدا نکردم. به عنوان مثال برای بررسی کیفیت و سرعت اتصال به نت برای بازی pes 2014 آی پی های زیر پینگ می شود : 210.148.52.188 210.148.52.187 210.148.52.186 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 درود فرق داره علی آقا سرور های فیفا نسبت به پی اس قوی تر هست و بهتره حتی من خودم پی اس بازی میکردم همیشه از سرور هاش می نالیدم شما تست رو بگیر با اون اگر زیره 150 بود مطمئن باش که راحت میتونی بازی کنی Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesarekhoob Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 داداش شما اینترنتت از شاتله جدیدا برای دانلود از سرور های خارجی مشکلی نداشتی؟ برای من دقیقا سرعت دانلود از سرور های خارجی نصف دانلود از داخل است Link to comment Share on other sites More sharing options...
carl_zeiss Posted October 25, 2013 Author Share Posted October 25, 2013 سلام والا من اکو استفاده می کنم. نظم خاصی نداره از 10 کیلو بایت بر ثانیه دانلود دارم تا 264 کیلوبایت بر ثانیه. در کل راضیم. اکثر اوقات از سرعت نامی که باید 64 کیلوبایت بر ثانیه واسه سرویس 512 اش باشه بیشتره Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedamir Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 با سلام یه سری نکات باید خدمتتون عرض کنم 1.برای انلاین یازی کردن فیفا یک پهنای باند 128 کیلو بایت کفایت میکنه بنابراین سرعت دانلود و یا پهنای باند تاثیری تو باز نداره 2.چیزی که تو بازی انلاین مهمه پینگ هستش اینکه ثابت باشه و پایین باشه ثایت یودنش به خاطر لگ ندادن و پایین بودنش یه خاطر کم شدن دیلی (تاخیر) 3. هنگامی که آنلاین بازی میکنیم ارتباط به صورت پوینت تو پوینت هستش یعنی دیتا از شما به حریفتون و بلعکس مبادله میشه و تنها اطلاعاتی مثل نتایج و آمار و ... بازی به سرور EA فرستاده میشه چون اگه میخواست کل دیتا به سرور EA منتقل بشه ترافیک عظیمی روی سرور به وجود میومد و اینکار عملا غبر ممکن هستش ، به خاطر همینه که وقتی با یک ایرانی بازی میکنیم بازی بدون لگ و تاخیری داریم Link to comment Share on other sites More sharing options...
amin_sevda Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 من از اولتیمیت تو فیفا ۱۵ میفتم بیرون سایتهای زیادی رو چک کردم میگن باید ببینی مشکل از UDP و TCU نباشه گفتن برخی PORT هاش باید باز باشه من بلد نیستم اینا رو ست کنم کسی بلده؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpf Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 درود آموزش باز کردن پورت ها در انجمن موجوده و همینطور udp و mtu هم در گوگل جستجو کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts